Rabican Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 αν και τη δουλεια μου δεν τη βρηκα μεσω kariera/skywalker, με εχουν παρει σε τουλαχιστον 10 συνεντευξεις οταν εψαχνα για δουλεια. αργοτερα, και ενω δουλευα, εστειλα για πλακα σε μια αγγελια και τελικα μου εκαναν και προταση (την οποια απερριψα βεβαια). δεν ξερω αν ψαχνονται σοβαρα εταιριες μεσω αυτων των site. η εμπειρια μου μου εχει δειξει οτι το κανουν. λιγο καλυτερα πρεπει αν ειναι στα αντιστοιχα site του εξωτερικου (τσεχια, λουξ, uk κλπ).
Basilhs23___ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Έτυχε κάποιες φορές να προσλαμβάνω προσωπικό για θέση γραμματέως σε κεντρική περιοχή. Είναι περιττό μάλλον να πω πως τα βιογραφικά ανέρχονταν σε περίπου 1000 / 5ήμερο. Ή αλλιώς 200/ημέρα, ή 8-9 βιογραφικά την ώρα, δεν μπορώ να φανταστώ οτι γίνεται τόσος χαμός.
black_widow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Παλαιότερα είχες μεγάλες πιθανότητες να κλείσεις συνέντευξη μέσω υποβολής βιογραφικών σε αγγελίες αυτών των site. Tώρα και να βρεις σπάνια αγγελία στον τομέα σου θέλουν οπωσδήποτε master και τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρία . Στις θέσεις με λιγότερα skills απαιτούμενα είναι μεγάλος ο όγκος των βιογραφικών, θες τύχη και να είσαι στα πρώτα βιογραφικά που έχουν λάβει. Δεν απογοητεύεσαι μόλις δεις να μη χτυπάει το τηλέφωνο συνεχίζεις να τις κοιτάς και να στέλνεις βιογραφικά.
sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 sphinx τι ειδους θεση ζηταγατε? Γραμματέας - Υπάλληλος υποδοχής !
DrLo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Ή αλλιώς 200/ημέρα, ή 8-9 βιογραφικά την ώρα, δεν μπορώ να φανταστώ οτι γίνεται τόσος χαμός. 8-9 βιογραφικά την ώρα δε μπορείς να φανταστείς. Σε πληροφορώ ότι τις πρώτες μέρες που δημοσιεύτηκε αγγελια για γραμματέα η εταιρεία έλαβε 8-9 βιογραφικά το 5λετπο όχι την ώρα. Φυσικά το βράδυ παραλαμβάνει λιγότερα αλλά στις ώρες γραφείου ένα νούμερο περί το 30-40 την ώρα το πιστεύω άνετα (=το έχω δει).
sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 και απλά να αναφέρω πως στα βιογραφικά υπήρχαν ακόμα και με διδακτορικά.... Τα πράγματα είναι τραγικά χειρότερα από αυτά που κάποιοι φαντάζονται. ps Τις αγγελίες πάντα τις βάζουμε μόνο στη ΧΕ. Αν ήταν και σε ιστοσελίδες αναζήτησης προσωπικού, μάλλον τα βιογραφικά θα ήταν ατελείωτες χιλιάδες
black_widow Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Γραμματέας - Υπάλληλος υποδοχής ! Εμφανίσιμη μέχρι 25 να υποθέσω ; 1
REDODIN7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 ps Τις αγγελίες πάντα τις βάζουμε μόνο στη ΧΕ. Αν ήταν και σε ιστοσελίδες αναζήτησης προσωπικού, μάλλον τα βιογραφικά θα ήταν ατελείωτες χιλιάδες Η αληθεια ειναι οτι με εφημεριδες δεν εχω ψαχτει τοσο αλλα φανταζομαι θα ειναι τα ιδια χαλια.
sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Εμφανίσιμη μέχρι 25 να υποθέσω ; Κάτω των 30 έξυπνη, επικοινωνιακή και απόλυτα οργανωτική θα έλεγα καλύτερα Πίστεψε με δύσκολα το βρίσκεις κάτι τέτοιο.
Νεφελιμ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Στις εφημερίδες είναι χειρότερα. Τουλάχιστον εδω στην επαρχία, για Αθήνα δεν ξέρω. Εγώ πλεόν ψάχνω για έξω. Ξέρετε κάποιο site με αγγελίες εκτος απο το eures?
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Κάτω των 30 έξυπνη, επικοινωνιακή και απόλυτα οργανωτική θα έλεγα καλύτερα Πίστεψε με δύσκολα το βρίσκεις κάτι τέτοιο. μαλλον γιατι αμα ηταν εξυπνη δε θα ηταν γραμματεας?
sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 μαλλον γιατι αμα ηταν εξυπνη δε θα ηταν γραμματεας? Όντος! Θα ήταν απλά ακόμα άνεργη
simply88 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 και απλά να αναφέρω πως στα βιογραφικά υπήρχαν ακόμα και με διδακτορικά.... Τα πράγματα είναι τραγικά χειρότερα από αυτά που κάποιοι φαντάζονται. ps Τις αγγελίες πάντα τις βάζουμε μόνο στη ΧΕ. Αν ήταν και σε ιστοσελίδες αναζήτησης προσωπικού, μάλλον τα βιογραφικά θα ήταν ατελείωτες χιλιάδες Οι αγγελιες στην ΧΕ (εφημεριδα) ειναι ιδιες με αυτες στην ιστοσελιδα της ΧΕ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα