Προς το περιεχόμενο

titan water cooler


IKARIWTHS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΟΧΙ!!! Είχα διαβάσει πριν από μήνες review γι' αυτό (όχι όμως με την επωνυμία Titan) αλλά δεν θυμάμαι που <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

 

Αυτό που θυμάμαι, είναι πως η απόδοσή του ήταν μετριότατη και κατώτερη από καλά συστήματα αερόψυξης (πχ SLK900).

 

Για να καταλάβεις πόσο μικρή είναι η απόδοσή του, αρκεί να δεις πως έχουν βάλει ανεμιστήρα πάνω στο waterblock (προφανώς η ψύξη από το νερό μόνο δεν φτάνει).

 

Ακόμα, η αντλία του έχει απόδοση 1100cc/min δηλαδή 66lt/hr τη στιγμή που οι πιο αδύναμες αντλίες που συνήθως χρησιμοποιούνται σε συστήματα υδρόψυξης είναι στα... 700lt/hr!

 

Αν θες, μπορείς σχετικά εύκολα να φτιάξεις αξιοπρεπές σύστημα υδρόψυξης με 150-200. Είναι πιο εύκολο απ'ότι ακούγεται αρχικά <img src="http://www.insomnia.gr/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

koitaxe file mou,mh to sygrineis me ta ala water cooler ala me tis psiktres me ta anemhsthrakia...

dhl kai tis idies temps an bgazei me to slk tha prothmisw to water cooler me th prohpothesh pada na einai athoribo

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγο χλωμό μου φαίνεται αυτό το συστηματάκι να μπορεί να ανταγωνιστεί την SLK αλλά και πολλές άλλες ψύκτρες... Μόνο και μόνο ότι χρειάζεται ανεμιστηράκι δείχνει ότι είναι κατά βάση ανεπαρκές.

 

Με λίγο πάνω από 100 που το βρήκες πέρνεις SLK800 και σου περισεύουν λεφτά και για ανεμιστηράκια, ακόμα και Papst αν θες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για σκέψου και το άλλο: το kit αυτό έχει 2 ανεμιστήρες, έναν 80mm για το ψυγείο και έναν 60mm για το cpu block. Αυτοί βγάζουν, ο μεν 80mm 35-26dbA, ο δε 60mm 36-30dbA θορύβου. Για την αντλία που χρησιμοποιεί δεν αναφέρει στο site του πόσα dbA βγάζει αλλά δεν πρέπει να είναι πολλά αν σκεφτούμε το μέγεθος της.

 

Πάντως, συνδιαζόμενα όλα μαζί, πρέπει να είναι στα ίδια ή και χειρότερα επίπεδα θορύβου με μια SLK800 και ένα καλό ανεμιστήρα με ρυθμιζόμενη ταχύτητα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρήκα τελικά 2 reviews γι'αυτό που επιβεβαιώνουν τις υποψίες μας για την κακή του απόδοση. Τα έδειξα ήδη στον IKARIWTHS αλλά τα δίνω κι εδώ για να τα δουν κι άλλοι:

 

http://www.pcextreme.net/dwc-a1.php

 

http://www.modthebox.com/review168_1.shtml

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

no problem ;)

 

Edit: Τί έγινε, όλοι πάνω από τα PC μας είμασταν περιμένοντας να ξανανοίξει η Insomnia? :lol: :lol: Άρχισαν αμέσως όλοι να ποστάρουν βλέπω! :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...