*nenya* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δε νομιζω οτι εκει σας μαθαινουν πως να διδασκετε(καθως δεν ειναι παιδαγωγικο) αλλα τη κουλτουρα/λογοτεχνια/δομη της γλωσσας Τρολάρεις έτσι; :o Μπες enl.uoa.gr Και δες τί διδάσκονται σε κάθε έτος. Κάθε φοιτητής θα κάνει έστω ένα υποχρεωτικό μάθημα διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας. Προσωπικά πήρα άλλα 4 και την πρακτική. Χρειάζεται να πω κι άλλα; Επίσης, mary 1, στο 5 λες ότι "Συνεπως εχω πολυ καλυτερη επαφη με τη γλωσσα και τη προφορα αποσο νομιζεις". Που κολλάει μ'αυτά που σου είπα??!?!?!?!?!?!?!? Ποιός μίλησε για την δική σου προφορά και την δική σου επαφή με τ'αγγλικά;;;;; Το ότι δεν ξέρεις τίποτα για την αγγλική φιλολογία διαπιστώνω μόνο. Sorry κιόλας. 1
mary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Τρολάρεις έτσι; :o Μπες enl.uoa.gr Και δες τί διδάσκονται σε κάθε έτος. Κάθε φοιτητής θα κάνει έστω ένα υποχρεωτικό μάθημα διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας. Προσωπικά πήρα άλλα 4 και την πρακτική. Χρειάζεται να πω κι άλλα; Επίσης, mary 1, στο 5 λες ότι "Συνεπως εχω πολυ καλυτερη επαφη με τη γλωσσα και τη προφορα αποσο νομιζεις". Που κολλάει μ'αυτά που σου είπα??!?!?!?!?!?!?!? Ποιός μίλησε για την δική σου προφορά και την δική σου επαφή με τ'αγγλικά;;;;; Το ότι δεν ξέρεις τίποτα για την αγγλική φιλολογία διαπιστώνω μόνο. Sorry κιόλας. Οχι δε τρολαρω. Κολλαει σε αυτο που μου ειπες Θες τώρα δηλαδή να μαζευτούμε εδώ μέσα όσοι τελειώσαμε αγγλική φιλολογία και να σου κάνουμε επίδειξη γνώσσεων και να σου πετάξουμε μερικές ορολογίες Τελος,λυπαμαι κοπελια που απλα δε παραδεχεσαι οτι σπουδασες αγγλικη φιλολογια γνωριζοντας οτι εδω δυσκολα θα τα βγαλεις περα....
*nenya* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοούσα τις γνώσεις μας σχετικά με TESOL research κλπ. Όχι την γνώση μας που αφορά το λεξιλόγιο του proficiency και τον present perfect. Νόμιζα ότι θα γινόμουν κατανοητή. Τί λυπάσαι μωρέ ΚΟΠΕΛΙΑ (λολ). Λες να μην ήξερα τί θα ακολουθούσε μετά τις σπουδές μου; Προφανώς το επέλεξα από μόνη μου. Δεν είχα ποτέ σκοπό να γίνω πλούσια ή να κάνω μια δουλειά με το σούπερ κύρος. Οπότε ναι, ήξερα τις δυσκολίες. Και το μόνο που θέλω είναι να κάνω με αξιοπρέπεια το επάγγελμα που αγαπώ και μάλιστα στην χώρα μου. Ε τώρα που η χώρα μου με διώχνει θα βρω άλλες εναλλακτικές. 3
EKTELESTES Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 3ον Συμφωνω οτι δεν αρκει το proficiency για να διδαξεις αλλα ουτε και η αγγλικη φιλολογια.Δε νομιζω οτι εκει σας μαθαινουν πως να διδασκετε(καθως δεν ειναι παιδαγωγικο) αλλα τη κουλτουρα/λογοτεχνια/δομη της γλωσσας Γι' αυτό σου λέω ότι ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ( και ναι έχω σπουδάσει κι εγώ Σκωτία Αγγλ. Φιλ. οπότε δεν είμαι ο τυχάιος Έλληνας που ίσως νομίζεις, αλλά έχω δώσει και τα ανάλογα μαθήματα στο Καποδιστριακό εδώ) Κάνεις υποχρεωτικά μαθήματα παιδοψυχολογίας αλλά και μάθημα "μάθηση και διδασκαλία" για την μεθοδολογία και την διδασκαλία στην τάξη.......επίσης μάθημα για μαθησιακές δυσκολίες. Ορίστε και τα τωρινά μαθήματα για όποιον θέλει να δει! http://www.enl.uoa.g...dfs/courses.pdf Τι άλλο να πω τώρα;;; Και εδώ είναι και τα συγγράμματα τα οποία διδάσκονται! http://www.enl.uoa.g...oks_2011_12.pdf
mary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοούσα τις γνώσεις μας σχετικά με TESOL research κλπ. Όχι την γνώση μας που αφορά το λεξιλόγιο του proficiency και τον present perfect. Νόμιζα ότι θα γινόμουν κατανοητή. Τί λυπάσαι μωρέ ΚΟΠΕΛΙΑ (λολ). Λες να μην ήξερα τί θα ακολουθούσε μετά τις σπουδές μου; Προφανώς το επέλεξα από μόνη μου. Δεν είχα ποτέ σκοπό να γίνω πλούσια ή να κάνω μια δουλειά με το σούπερ κύρος. Οπότε ναι, ήξερα τις δυσκολίες. Και το μόνο που θέλω είναι να κάνω με αξιοπρέπεια το επάγγελμα που αγαπώ και μάλιστα στην χώρα μου. Ε τώρα που η χώρα μου με διώχνει θα βρω άλλες εναλλακτικές. Για το λεξιλογιο κλπ καταλαβα... Τεσπα.Οσον αφορα το θεμα,ναι ειναι μεγαλο ζορι να δουλευεις για 3 και 60 ποσο μαλλον για κατι που δεν ειναι σταθερο... Γι' αυτό σου λέω ότι ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ( και ναι έχω σπουδάσει κι εγώ Σκωτία Αγγλ. Φιλ. οπότε δεν είμαι ο τυχάιος έλληνας που ίσως νομίζεις, αλλά έχω δώσει και τα ανάλογα μαθήματα στο Καποδιστριακό εδώ) Κάνεις υποχρεωτικά μαθήματα παιδοψυχολογίας αλλά και μάθημα "μάθηση και διδασκαλία" για την μεθοδολογία και την διδασκαλία στην τάξη.......επίσης μάθημα για μαθησιακές δυσκολίες. Ορίστε και τα τωρινά μαθήματα για όποιον θέλει να δει! http://www.enl.uoa.g...dfs/courses.pdf Τι άλλο να πω τώρα;;; Δε χρειαζεται να πεις κατι αλλο Τη επιθετικοτητα δεν αντεχω σε θεματα που ισως ο αλλος να μη γνωριζει καλα και αμεσως να πεσετε να τον "φατε".......
EKTELESTES Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δε χρειαζεται να πεις κατι αλλο Τη επιθετικοτητα δεν αντεχω σε θεματα που ισως ο αλλος να μη γνωριζει καλα και αμεσως να πεσετε να τον "φατε"....... Όταν ο άλλος "δε γνωρίζει", καλό θα είναι να μη ποστάρει ανακρίβειες Mary. Εσύ ξεκίνησες την επίθεση με το ποστ σου, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ τα πάντα....
*nenya* Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Για το λεξιλογιο κλπ καταλαβα... Τεσπα.Οσον αφορα το θεμα,ναι ειναι μεγαλο ζορι να δουλευεις για 3 και 60 ποσο μαλλον για κατι που δεν ειναι σταθερο... Χαχαχαχχχχχχ μην λες 3 και 60 γιατί ακούγεται σαν ανέκδοτο! 3,52 το ελάχιστο για μας είπαμε
arxaggelos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Συγνωμη που θα φανω κακιά αλλα γιατι να "ξοδεψει" καποιος 4 χρονια για αγγλικη φιλολογία,για να γινει καθηγητης σε φροντηστηριο οταν με ενα proficiency παιρνεις την επαρκεια και εισαι τζαμι;;; Επάρκεια διδασκαλίας από το ελληνικό κράτος παίρνει μόνο ο κάτοχος CPE (Cambridge) και ECPE (Michigan). Εκτός αν κάτι έχω χάσει, διορθώστε με. Όχι ότι δεν έχουν δοθεί και σε κατόχους άλλων πτυχίων πιστοποιητικών κατά καιρούς, αλλά αυτό ήταν λανθασμένο και παράνομο, και έγινε από άσχετες κότες αποσπασμένες σε γραφεία και διευθύνσεις εκπαίδευσης χωρίς καν να ξέρουν να ανάψουν ένα Pc, και που βαριούνται να διαβάσουν και καμία εγκύκλιο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2012 από arxaggelos
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, έχοντας προφί και επάρκεια, η θέση μου είναι η εξής: 1) 4 χρόνια σπουδών σε γλωσσολογικά ζητήματα, middle english, μπλαμπλα εντυπώνουν πολύ καλύτερα, εμβριθέστερα και εκτενώς τη γλώσσα σε μακροπρόθεσμο επίπεδο. Μπορεί εγώ ο Χ κάτοχος προφ. να νταραβερίζομαι κάθε μέρα με αγγλικά και να γαμάει το επίπεδό μου, αλλά η νόρμα είναι πως κάποιος πήρε το πτυχίο μια φορά (συνήθως στο λύκειο) και από τότε το έχει αφήσει να ξεχαστεί. 2) Το να συγκρίνει κανείς την ΑΦ με την επάρκεια, είναι σα να λέει κάποιος πως "μιλάει εξίσου καλά ελληνικά" με κάποιον φιλόλογο επειδή έχει γεννηθεί εδώ. ΔΕΝ στέκει και ΔΕΝ είναι όλη η δουλειά της σχολής για τα ιδιαίτερα ή για τη θέση αγγλικούς στο γυμνάσιο. Το αν το πρώτο ή και μοναδικό βήμα βιοπορισμού μετά από τις σχετικές σπουδές είναι η διδασκαλία, δεν είναι πρόβλημα της σχολής, είναι πρόβλημα ανύπαρκτων τομέων απορρόφησης λόγω της μαγευτικής φύσης του κράτους και της έμφασής του (λολ) στα πολιτιστικά.
mary Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν ο άλλος "δε γνωρίζει", καλό θα είναι να μη ποστάρει ανακρίβειες Mary. Εσύ ξεκίνησες την επίθεση με το ποστ σου, ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ τα πάντα.... ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΑ;;;;;;;; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ;Που ζητησα μεχρι και συγνωμη που θα γινω κακια με αυτο που θα ρωτησω........ Ειπα οτι οπως ενας της αγγλικης φιλολογιας μπορει να διδαξει,ετσι και ενας που πηρε proficiency....... Και ΕΛΕΟΣ ρε ανθρωπε........τιποτα δεν ισοπεδωσα... για χαλαρωσε λιγακι γιατι νομιζω σου θιξανε το φροντηστηριο..... Επάρκεια διδασκαλίας από το ελληνικό κράτος παίρνει μόνο ο κάτοχος CPE (Cambridge) και ECPE (Michigan). Εκτός αν κάτι έχω χάσει, διορθώστε με. Όχι ότι δεν έχουν δοθεί και σε κατόχους άλλων πτυχίων κατά καιρούς, αλλά αυτό ήταν λανθασμένο και παράνομο, και έγινε από άσχετες κότες αποσπασμένες σε γραφεία και διευθύνσεις εκπαίδευσης χωρίς καν να ξέρουν να ανάψουν ένα Pc, και που βαριούνται να διαβάσουν και καμία εγκύκλιο. Ναι,δεν εχεις χασει κατι.Κατοχος ECPE ειμαι εδω και 6 χρονια και δε το πηρα στο λυκειο αλλα στα πρωτα χρονια της σχολης.
Lucifer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ειπα οτι οπως ενας της αγγλικης φιλολογιας μπορει να διδαξει,ετσι και ενας που πηρε proficiency....... Κάποιος πρέπει να διδάξει και όσους θέλουν να πάρουν το Proficiency όμως ε. 1
viper2005 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Συγγνώμη αλλά με κάποια άτομα, δε μπορώ να μπω καν στην διαδικασία να συζητήσω. Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το πόσο νυχτωμένος είναι ο μέσος Έλληνας όσον αφορά τους καθηγητές ξένων γλωσσών και την εκπαίδευση γενικότερα. να ηταν μονο αυτο... 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Τι κάθεστε και τσακώνεστε για διαφορές ECPE/CPE με ΑΦ κτλπ. Η σύμβαση για τις αμοιβές καθηγητών αγγλικών είναι όντως τραγική αλλά δεν μου κάνει και τρομερή εντύπωση. Η κατάσταση είναι εντελώς χάλια και θα γίνει χειρότερη, εδώ πέρα μιλάνε για κατάργηση πενθήμερης εργασίας και υποχρεωτική εξαήμερη αφήνοντας παράθυρο και για 7ήμερη και πλησιάζουμε μισθούς Βουλγαρίας.
benign Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Οσοι εχουν καρδιακα προβληματα να μην το διαβασουν. http://gr.news.yahoo.com/%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%BF-125639903--finance.html
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Οσοι εχουν καρδιακα προβληματα να μην το διαβασουν. http://gr.news.yahoo...3--finance.html Από το πρωϊ όλο με τέτοια ασχολούμε σε συζητήσεις διαφόρων φόρουμς. Αυτά είναι εντελώς γελιοδέστατα "γεγονότα" που τα γράφουν μερικοί δημοσιογραφίσκοι στα blogs για να αποκτήσουν επισκεψημότητα. Και να ασχολούμαστε απαξιώνουμε τον εαυτό μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα