epir21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σήμερα με σταμάτησε μια κοπέλα και μου έδειξε ενα δείγμα μιας κολώνιας hugo boss (μου είπε οτι ειναι αυτή γιατί δεν ήταν στη κλασσικη συσκευασία,την ειχα και παλαιότερα οποτε αυτό ήταν το αρωμα της) Μου έλεγε κατι για φυτικα κτλπ αλλα δεν έδωσα βάση,μολις μου είπε την τιμή ομως έμεινα.. 50 ml = 10 euro 100 ml = 18 euro όλα τα αρώματα,γυναικεία αντρικά,επώνυμα.. Ειδα το διαφημιστικό,και το μαγαζί που μου έδειξε και τωρα κοίταξα το σιτε τους κ ειναι οντως έτσι μόνο που κατάλαβα οτι τα αρώματα ειναι σε κατι πλαστικά μπουκαλάκια.. αν θέλετε να σας πω ονομα καταστηματος και το σιτε αλλα δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση.. Αρχικά θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει κάποια παρόμοια εμπειρία με κάτι τετοιο,αν αξίζουν τα 10/18 euro γιατί σε τετοιες εποχές.....ή αν είναι κάποιου είδους απάτη.. Και το κουλό ειναι οτι ακόμα μυρίζει λιγο η κολώνια που μου έβαλε κατα της 2 το μεσημέρι!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι απλό! Με ένα μπουκαλάκι original αρώματος και με τη βοήθεια της ...χημείας φτιάχνεις καμιά 20αρια πλαστικά μπουκαλάκια που μυρίζουν παρόμοια. Και μετά μόλις αρχίσεις να βγάζεις λέπια, πας σε ...ψυχολόγο ψαριών...
kage Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 http://gr2.fmgroup.dega.com.pl/index.php?did=564 ?
HamerZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Στην γειτονιά μου έχω δει και μαγαζί που γράφει ότι φτιάχνει όλω των ειδών τις γνωστές κολλόνιες. Είναι άραγε δυνατό;
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 φανταζομαι ναι,αλλα λογικα θα ειναι πατενταρισμενες και θα ειναι παρανομο?
santana99 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Στην γειτονιά μου έχω δει και μαγαζί που γράφει ότι φτιάχνει όλω των ειδών τις γνωστές κολλόνιες. Είναι άραγε δυνατό; την είδαν ο τύπος που έφτιαχνε τις κολόνιες σε αυτή την ταινία; http://www.imdb.com/title/tt0396171/ (πολύ καλή ταινία btw) 2
isay Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 epir ήταν αντίγραφα της εμπορικής κολόνιας. Φαντάσου σαν τα αντίγραφα nike που παράγονται στην Κίνα. Αν δεν έχουν φυσικό μαγαζί (αρωματοπωλείο) καλύτερα μην ψωνίσεις γιατί δεν ξέρεις τα χημικά που χρησιμοποιούν. Πάντως να ξέρεις οτι και τα ακριβά γνωστά αρώματα εχουν μικρό κόστος παραγωγής και βγάζουν κέρδη απο την υπεραξία και το marketing.
sphinxgr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω πετύχει κατά καιρούς αρώματα που είναι πιστές αντιγραφές επωνύμων και ακόμα δυνατότερα. Ναι αξίζουν, αρκεί να τα αγοράσεις απο επώνυμο μαγαζί. Οι τιμές είναι ακόμα και 90% κάτω. Έχω δοκιμάσει κ σε beauty shop νομίζω. Τις έχουν σε μεγάλα μπουκάλια και γεμίζεις εσύ την ποσότητα που θες Ε νοείται πως ΔΕΝ αγοράζουμε απο πλανόδιους, πάκιδες κλπ ΜΟΝΟ εφόσον είναι σε μεγάλη ποσότητα και σου γεμίζει το μπουκαλάκι μπροστά σου
chill Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είναι Hugo boss είναι τύπου Hugo boss, για να μην υπάρχουν θέματα με τα εμπορικά δικαιώματα. Φυσικά μυρίζουν το ίδιο. Δεν έρχονται από Κίνα, τα περισσότερα ποιοτικά εξ αυτών κατασκευάζονται στην Γαλλία ενώ υπάρχει και στην Ελλάδα εργοστάσιο παρασκευής εδώ και χρόνια,αρκετά καλό αν κρίνω από το αποτέλεσμα. Νομίζω είναι στην Μεταμόρφωση.
linuslost Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω παλι ξερω οτι σε αυτες τις κολωνιες χρησιμοποιουνται φυτικα συστατικα και οχι χημικα...Γι αυτο ειναι πολυ φθηνοτερες,αλλα εχουν και πολυ μικροτερο χρονο δρασης!
epir21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα και πάλι.. Η κοπέλα που έκανε "διαφήμιση" το καινουριο μαγαζί μου είπε οτι ειναι φυτικα κτλπ δεν θυμαμαι και καλά γιατι δεν ηθέλα να δωσω σημασία(αλλα μολις ακουσα τιμη).. Το σιτε ειναι αυτό http://www.epsilon5.gr/products.asp?en=0&show=100A απο οτι βλέπω και στο διαφημιστίκο εχει σε πολλες πόλεις.. Και όντως στο διαφημιστικό λέει ΤΥΠΟΥ και όχι σκετη την μάρκα κτλπ όποτε εχετε δίκιο.. Επίσης απο οτι πήρε το μάτι μου στο μαγαζί,είχε ενα μεγαλο στρογγυλό δοχείο και μπροστά του ενα μικρό,οπότε να υποθέσω οτι σου γεμίζουν το μικρό και το παίρνεις εκείνη την ώρα,(για να απαντήσω και σε ένα φίλο απο πάνω) Εγω προσωπικά πιστεύω αξίζει την αγορά και την δοκιμή..
kage Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) αυτου του ειδους τα αρωματα ειναι γνωστα εδω και πολλα χρονια... τωρα αυτο το φυτικα vs χημικα μου κανει λιγο μυθος. αυτο που πραγματικα μου κανε εντυπωση ειναι οτι τα παρουσιαζουν και μεσα στα hondos centers!!!!!!!! real fragrancex.com (οι καλυτερες τιμες αλλα ερχονται απο αμερικη=ρισκο για το ποτε θα σου ρθει και αν θα περασει τελωνειο) fragrancedirect.co.uk cheapsmells.com strawberrynet.com Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2012 από kage
epp Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 εδω και 5 χρονια τετοια παιρνω πλεον η μοναδικη διαφορα ειναι οτι σαν αρωμα ειναι ελαχιστα πιο αδυναμα , δηλαδη το κανονικο μπορει ας πουμε να διαρκει 1 μερα , αυτα διαρκουν μιση μερα και η τιμη που ειναι το 1/10 του κανονικο αρωματος δε ξερω μπορει να ακουγεται και καλα "γυφτια" αλλα δεν καταλαβαινω γιατι τουλαχιστον οι ανδρες εχουν λογο να δινουν τοσα πολλα σε κολωνιες μαρκας , παρε την απομιμηση και εισαι κομπλε ετσι κ αλλιως αυτες που παιρνω ειναι 100% αντιγραφη(προφανως ειχα και τις οριτζιναλ παλια και συγκρινα) αντε σε κοπελες να το καταλαβω να παιρνουν τις γνησιες αφου ειναι σαν ρουχο ενα πραγμα το ολο θεμα αρωμα 1
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 ενα ειναι το αρωμα http://www.youtube.com/watch?v=IKiSPUc2Jck 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα