Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται, απλά θα πρέπει να ασχοληθεί υπάλληλος και για αυτό υπάρχει και μεγαλύτερη χρέωση.

@dock Για το εμβάσμα στην εθνική έβαλες και το ονοματεπώνυμο;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γίνεται, απλά θα πρέπει να ασχοληθεί υπάλληλος και για αυτό υπάρχει και μεγαλύτερη χρέωση.

@dock Για το εμβάσμα στην εθνική έβαλες και το ονοματεπώνυμο;

Ο τίτλος του θέματος είναι: "Απορία για τραπεζικά εμβάσματα μέσω ίντερνετ" άρα είσαι off topic

Δημοσ.

Και εγώ έτσι λέω ότι γίνετε και χωρίς IBAN. Τουλάχιστον γινόταν παλιότερα που είχα προσπαθήσει και μου ζητάγε γύρω στο δέκαρικο έξοδα.

Για κάποιον τέτοιο λόγο ειναι πιο πολλά τα έξοδα επειδή μεσολαβεί κάποιος υπάλληλος μόνο με τον λογαριασμό. Ενώ με το IBAN έχουν περισσότερα στοιχεία και παει αυτόματα. Κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Ναι πρέπει να βάλεις και ονοματεπώνυμο.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Ο τίτλος του θέματος είναι: "Απορία για τραπεζικά εμβάσματα μέσω ίντερνετ" άρα είσαι off topic

Ωραίες οι υποδείξεις, αλλά εσύ γράφεις χωρίς να ξέρεις και δεν είμαι εγώ off topic.

Στην Πειραιώς μπορείς να στείλεις και χωρίς το iban, απλά με τον αριθμό λογαριασμού μέσω e banking, αλλά θα χρεωθεί μεγαλύτερο ποσό, γιατί θα πρέπει να ασχοληθεί υπάλληλος για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Το γράφει στο FAQ τους στο web banking.

Δημοσ.

Ωραίες οι υποδείξεις, αλλά εσύ γράφεις χωρίς να ξέρεις και δεν είμαι εγώ off topic.

Στην Πειραιώς μπορείς να στείλεις και χωρίς το iban, απλά με τον αριθμό λογαριασμού μέσω e banking, αλλά θα χρεωθεί μεγαλύτερο ποσό, γιατί θα πρέπει να ασχοληθεί υπάλληλος για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Το γράφει στο FAQ τους στο web banking.

Ναι ετσι ειναι.. Ολοι οι λογαριασμοι μπορουν να γινουν CONVERT σε IBAN.

Αρα αν γραψεις απλα αριθμο λογαρασμου ουσιαστικα γινετε MANUAL η μεταφορα απο αυτους για αυτο κοστιζει 9+ ευρω

αν βαλει IBAN τωτε ειναι Αυτοματα , αρα 1.5€

Δημοσ.

Το ξαναέστειλα αυτή τη φορά και με χρέωσε κανονικά (26+0.50€), απλά δε το βλέπει ο παραλήπτης ακόμη... Ξέρετε πόση ώρα παίρνει; Γιατί μέχρι τις 11 πρέπει να έχω τελειώσει με την υπόθεση, αλλιώς να πάρω τηλέφωνο στην τράπεζα και να δω αν μπορώ να κάνω κάτι.

Δημοσ.

Το ξαναέστειλα αυτή τη φορά και με χρέωσε κανονικά (26+0.50€), απλά δε το βλέπει ο παραλήπτης ακόμη... Ξέρετε πόση ώρα παίρνει; Γιατί μέχρι τις 11 πρέπει να έχω τελειώσει με την υπόθεση, αλλιώς να πάρω τηλέφωνο στην τράπεζα και να δω αν μπορώ να κάνω κάτι.

Αν ειναι η ιδια τραπεζα 1-3 ωρες. Αν ειναι αλλη 1-2 εργασιμες εντος ΕΛΛΑΔΟΣ και 3-5 Εκτος.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Έστειλα προχθές έμβασμα (700€) από λογαριασμό μου στην Πειραιώς, σε λογαριασμό μου στην Εθνική μέσω Winbank. Ενώ αρχικά πριν επιλέξω κάποιον από τους συνδεδεμένους λογαριασμούς στο Winbank μου, είχα όλες τις επιλογές για τα έξοδα (SHA, OUR, BEN), μόλις επέλεξα από ποιόν λογαριασμό επιθυμώ να σταλεί το έμβασμα, εξαφανίστηκαν οι άλλες 2 επιλογές και έμεινε μόνο η SHA οπότε αναγκάστικα να τα στείλώ έτσι και να επιβαρυνθώ με έξοδα εισερχόμενου εμβάσματος στην Εθνική. Αυτό το έχω διαπιστώσει και παλιότερα και το έχω ακούσει και από γνωστούς μου και δεν συμβαίνει με τις άλλες τράπεζες από όσο ξέρω. Ξέρει κανείς γιατί συμβαίνει;

Ο λογαριασμός αποστολής της Πειραιώς είναι ταμιευτηρίου και ο λογαριασμός-αποδέκτης όψεως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου έστειλαν ένα χρηματικό ποσό από τράπεζα πειραιως σε εθνική τράπεζα ,,ποτέ θα σταλθουν στον λογαριασμό μου;; Ευχαριστώ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα.

παλιο θεμα,το ξερω,το βρηκα απο το google καθως ψαχνομαι για το τι απεγινε ενα εμβασμα που περιμενω.

αν γνωριζετε με βοηθατε.

στις 13 του μηνα εγινε καταθεση απο πειραιως σε εθνικη κατα τις 2 μιση το μεσημερι μεσω ibank με το ΙΒΑΝ μου.

ακομα και σημερα (20/12) δεν εχει φανει τιποτα στην κινηση που κανω στο ibank της εθνικης.

απο τον λογαριασμο του αλλου εχουν ηδη αφαιρεθει τα χρηματα,μου εστειλε και τα αποδεικτικα κανονικα.

στο τηλ η εθνικη μου ειπε δεν εχει προσβαση στο λογαριασμο και θα πρεπει να παω απο καταστημα.ελεος.

θα παρει τηλ και ο φιλος στην παιραιως αυριο και βλεπουμε.

τι να περιμενω?

τι μπορει να εγινε?

σε ποσο χρονο θα επρεπε κανονικα να τα εχω "δει"?

Δημοσ.

καλησπερα.

παλιο θεμα,το ξερω,το βρηκα απο το google καθως ψαχνομαι για το τι απεγινε ενα εμβασμα που περιμενω.

αν γνωριζετε με βοηθατε.

στις 13 του μηνα εγινε καταθεση απο πειραιως σε εθνικη κατα τις 2 μιση το μεσημερι μεσω ibank με το ΙΒΑΝ μου.

ακομα και σημερα (20/12) δεν εχει φανει τιποτα στην κινηση που κανω στο ibank της εθνικης.

απο τον λογαριασμο του αλλου εχουν ηδη αφαιρεθει τα χρηματα,μου εστειλε και τα αποδεικτικα κανονικα.

στο τηλ η εθνικη μου ειπε δεν εχει προσβαση στο λογαριασμο και θα πρεπει να παω απο καταστημα.ελεος.

θα παρει τηλ και ο φιλος στην παιραιως αυριο και βλεπουμε.

τι να περιμενω?

τι μπορει να εγινε?

σε ποσο χρονο θα επρεπε κανονικα να τα εχω "δει"?

Απο πώληση ειναι το έμβασμα? Σιγα μην έγινε

Δημοσ.

οχι,ειναι χρονια φιλος μου.δεν παιζει.

απο μια εξυπηρετηση ηταν τα χρηματα.και το ποσο ηταν μικρο (40€)

μου εχει στειλει και τα sms αλλα και τα pdf που του εστειλε η τραπεζα του winbank με την επιβεβαιωση του εμβασματος και τις λεπτομεριες.

Δημοσ.

το pdf που μου εχει στειλει απο την τραπεζα του ειναι σωστο.

δλδ σωστο IBAN και γραφει κατασταση:ολοκληρωμενη με ημερομηνια καταχωρησης 13/12 και προτεραιοτητα κανονικη.

υποτιθεται οτι σε 2-3 μερες θα τα εβλεπα.

θα δω τι θα μου πει και η εθνικη αυριο.θα στειλω τον συνδικαιουχο,εγω δεν προλαβαινω,και ελπιζω να μπορεσει να εξυπηρετηθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...