dolph Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει κάποια λίστα με τις θεωρητικά καλύτερες ελληνικές εταιρείες κατασκευής websites; Το ενδιαφέρον μου έχει να κάνει με εξειδικευμένο κατάστημα, πιθανότατα πάνω στην πλατφόρμα magento (αν έχω καταλάβει καλά είναι η πιο ολοκληρωμένη, με πολλές-πολλές δυνατότητες) και θα πρέπει φυσικά να σκίζει από design. Εδώ, δε, δεν έχω αντίρρηση στο να υπάρξει συνδυασμός άλλης εταιρείας για το κατάστημα και άλλης για το web design, αν αυτό είναι για το καλύτερο αποτέλεσμα, εφικτό και δεκτό από τις εταιρείες. Φυσικά δεν μιλάω για website του χιλιάρικου, αλλά για σοβαρό έργο ικανού προϋπολογισμού. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω πειστεί ιδιαίτερα από τις δουλειές διάφορων εταιρειών κατασκευής websites, (σε αντίθεση με ξένες εταιρείες, αλλά προτιμώ φυσικά το κόστος να μείνει σε ελληνική εταιρεία), ενώ όσες σπουδαίες δουλειές ελληνικών καταστημάτων έχω δει, είναι συνήθως δουλειές εκ των έσω και όχι τρίτης εταιρείας. Θα χαρώ, λοιπόν, να ρίξω μια ματιά σε λίστα με τις θεωρητικά καλύτερες εταιρείες του χώρου.
wdfgr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 μπορείς να βρεις μια λίστα με αρκετές εταιρείες του χώρου εδώ Υπάρχουν αρκετές ακόμα βέβαια
platongr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μην ψάχνεις για εταιρεία που να ασχολείται αποκλειστικά με το magento. Πες τους τι θέλεις εσύ από το site, να σου πουν αυτοί τις προτάσεις τους, να δεις δουλειές τους, να τα βρείτε στο οικονομικό. Το τι πλατφόρμα θα είναι από πίσω δεν σε νοιάζει, αρκεί να κάνει αυτά που θέλεις τώρα και να μπορούν να σου φτιάξουν αυτά που θα χρειαστείς στο προσεχές μέλλον. Προτίμησε αυτόν που θα σου πει για custom λύση.
dolph Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά custom λύση χρεάζομαι, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω ποιές εταιρείες είναι οι καλύτερες και πιο αξιόπιστες γα να απευθυνθώ. Αν αρχίσω να γκουγκλάρω προκοπή δεν θα βρώ. Για αυτό ρωτάω μπας και έχετε υπ' όψιν 5-10 ονόματα που αντικειμενικά είναι τα καλύτερα και συγχρόνως να αφορούν εταιρείες που ασχολούνται με projects μικρομεσαίων επιχειρήσεων (γιατί χάρηκα αν θα μου πει η Χ-μεγάλη εταιρεία ότι ασχολείται μόνο με έργα 100Κ+).
wdfgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 κανείς δεν θα σου πει πως ασχολείται μόνο με 100K+ projects... ιδίως δύσκολες εποχές σαν και αυτές.... custom λύσεις μπορούν να σου δώσουν οι περισσότερες εγώ θα σου πρότεινα να στείλεις email σε όσες αξιόπιστες έχεις βρει ή γιατί όχι και να περάσεις από τα γραφεία τους να συζητήσεις μαζί τους και μετά να αποφασίσεις.... μια καλή έρευνα αγοράς ποτέ δεν έβλαψε κανέναν...
newtech Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα ελεγα μιας και εδω σιγουρα υπαρχουν ατομα που να ξερουν να φτιαχνουν να μας το πουν. Γιατι να μην δοσουμε δουλεια και μεσα απο το INSOMNIA σε ατομα που ασχολουνται και να στελνουμε κοσμο σε εταιριες? Ισως καποιος απο εδω μπορει να σου κανει την δουλεια που θελεις.
wdfgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα ελεγα μιας και εδω σιγουρα υπαρχουν ατομα που να ξερουν να φτιαχνουν να μας το πουν. Γιατι να μην δοσουμε δουλεια και μεσα απο το INSOMNIA σε ατομα που ασχολουνται και να στελνουμε κοσμο σε εταιριες? Ισως καποιος απο εδω μπορει να σου κανει την δουλεια που θελεις. αν και δεν ειμαι αντιθετος σε αυτο που λες, θελει παρα πολυ καλο ψαξιμο και ερευνα αγορας γιατι δυστυχώς εδω μεσα μπορεις να βρεις ναι μεν σωστους επαγγελματιες οπως επισης και τον πιο ασχετο που το παιζει γνωστης του αντικειμενου χωρις να εχει καμια απολύτως επαφη ..... 1
dolph Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως με την πρώτη εταιρεία που μίλησα μου πέταξε κατευθείαν ένα "αυτά τα websites ξεκινάνε από 100.000 ευρώ" και με απογοήτευσε φυσικά. Σχετικά με την δουλειά σε άτομα του Insomnia ή ακόμα και πρόσληψη 1-2 ατόμων για να γίνει in-house το project, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να έχεις εγγύηση για το αποτέλεσμα και ότι δεν θα ξεκινήσεις και σε τρείς μήνες θα κρασάρει η ομάδα, είτε από έλλειψη γνώσεων και ανικανότητα να διεκπεραιώσει το project, είτε επειδή ξαφνικά βρήκαν κάτι καλύτερο να κάνουν και σε αφήνουν στα κρύα του λουτρού. Εκεί είναι που πρέπει να κοιτάξεις υποχρεωτικά σε καταξιωμένη εταιρεία.
wdfgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μα καλά τι site θες που "ΞΕΚΙΝΑΕΙ" απο 100.000 ? :whistle:
parisseirios Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 μπορείς να βρεις μια λίστα με αρκετές εταιρείες του χώρου εδώ Υπάρχουν αρκετές ακόμα βέβαια Επίσης και εδώ έχι μια πολύ καλή λίστα με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής ιστοσελίδων
Προτεινόμενες αναρτήσεις