gnsX Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μάζευα χαρτιά,κοντά 5 έτος πάω στη διοίκηση και είχε εγγραφές με πλησιάζει δαπ-ιτισα 1-2 έτος να με βοηθήσει να γραφτώ 5
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 μπα μην το λες, εγώ 2-3 μέρες πριν τελειώσουν οι εγγραφές πήγα, βασικά έχει να κάνει με το μέρος, γενικά σε μικρές κοινωνίες είναι ποιο ζεστοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν. πραγματικά το μόνο που έμεινε είναι στο τέλος της εγγραφής να μας δώσουν και μια ΔΑΠίτισα να την γα...με στις τουαλέτες για κάνα 10αλεπτο (όμως η κρίση επηρέασε και τις παρατάξεις, που λεφτά για προφυλακτικά) γελάμε εμείς εδώ αλλά η κατάσταση είναι πραγματικά λίγο ανησυχητική, υπάρχουν εύκολες κοπέλες (δεν γίνεται λόγος για τα αγόρια, εμας μας αρέσουν αυτά, την γυναίκα όμως.... θα της βγει το όνομα! εμας δεν τρέχει τίποτα) ομγ, έχω πεθάνει στα γέλια
gavros10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 χααχχααχαχ κλαιω απο ολα αυτα που διαβαζω μακαρι να ισχυει αυτο που λες για τα κοριτσια της ευβοιας. δεν μας αρεσουν και οι π$@!νες το τηλεφωνο μου θα το δωσω σε οποια με κερδισει.
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 α ρε γοη, ρε! πρέπει να βρούμε κάποιον πολύ όμορφο να τον βάλουμε να πάει να εγγραφεί κάπου και να παίζει με τα κορίτσια!!!! θα έχει πολύ πλάκα! Πάντως φίλε μου που θα πας Χαλκίδα, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ωραίες αποθήκες (αίθουσες δεν τις λες) για παιχνίδια.
gavros10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει ωραίες αποθήκες (αίθουσες δεν τις λες) για παιχνίδια. παιχνιδια; υπονοουμενο ειναι;
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 παιχνιδια; υπονοουμενο ειναι; αααα, έπεσα σε αθώο παιδί, άσε τίποτα, μλκια μου
gavros10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 αααα, έπεσα σε αθώο παιδί, άσε τίποτα, μλκια μου αθωο παιδι; χαχαχααχ ελα ριχτο, εχεις ακομα μια ευκαιρια
IHateLove Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 λέω ότι οι εγκαταστάσεις εκεί που είναι όλο και καμιά αποθήκη θα έχουν γύρο γύρο για καμιά ξεπέτα!
traganeus Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε κορόιδα χωθήτε στις παρατάξεις. Μακάρι να γυρνούσα τον χρόνο όταν έκανα και εγώ εγγραφή, θα πήγαινα στην δαπάρα (καμία σχέση με την παράταξη) να έχω τα γκομενάκια τις γνωριμίες τα μπουκαλέτα τις σημειώσεις. Και κάθε φορά που είχε εκλογές θα πήγαινα και θα έριχνα μια φέτα σαλάμι. 2
Xristaras12 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 2 φορες εχω γραφτει σε τει. πρωτη τει χαλκιδας μονο απο το χερι δεν με πηραν να συμπληρωνουμε μαζι τα χαρτια.Εκει ψαρωμενος εγω μου λεει το παιδι δωσε μου το τηλεφωνο σου να σε ενημερωνω(μιας κ δεν πηγαινα στο τει αλλωστε απλα ειχα γραφτει)το δινω.Το παιδι αυτο μονο στις εκλογες με πηρε τηλεφωνο να μου πει να τον ψηφισω(βεβαια δεν πηγα γιατι ημουν νοσοκομειο εκεινο τον καιρο) δευτερη φετος κ συγκεκριμενα χτες πηγα να γραφτω τει αθηνας.Μπαινω χαμος απο κοσμο,κοιταζω να δω που ειναι κλπ ερχεται μια κοπελιτσα -για εγγραφη εισαι; (οχι βολτα κανω ηθελα να της πω) -ναι -μισο λεπτο να βρω καποιον να σε βοηθησει... ερχεται το παιδι χαιρετηθηκαμε κλπ.Στην ουσια δεν σε βοηθαει,την κουβεντα σου πιανει για να σε εχει ευκολο μετα.Εγω χαλαρος κλπ μου λεει στο τελος δωσε μου το τηλεφωνο σου να σε ενημερωνω κλπ Βγαινω απο τις εγγραφες και ερχεται ενας ΚΝΕ μου πεταει στο χερι 2 φυλλαδια κ αρχισε τα δικα του οτι ειμαι απο εκει κ να γνωριστουμε κλπ του κανω το απιστευτο,κοιτα φιλε επειδη εχω φιλο απο "εσας" κ δεν ανηκω σε καμια παραταξη κ ουτε θελω σε παρακαλω μην με πριζεις.Με κοιταζει οκ φιλε μου κλπ κ φευγει. ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ.Τηλεφωνο αν σας πιεσουν τοσο πολυ ειναι καλο να το δωσετε σε ΔΑΠιτη(θα μαθαινετε κ τα νεα της σχολης/απεργιες κλπ).Απο κει και περα τρελανετε τους.
Cossutius. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης έχω ακούσει για απειλές σε φοιτητές από κομματόσκυλα για να πάνε να ψηφίσουν κτλ κτλ. Δε θα μου έκανε εντύπωση αν ισχύουν, μιας που οι περισσότεροι τους φάγαμε στη μάπα. Ακόμα θυμάμαι πάντως ως φοιτητής την έκπληξη του πρύτανη της σχολής μου όταν απαιτήθηκε από συντονιστικό φοιτητών να ελεγθουν τα γραπτά πρωτοπαλικαρων γνωστης κομματικής παράταξης που ω τη τύχη, είχαν καταφέρει να περάσουν τα μαθήματα που ελάχιστοι περνούσαν. Γενικά έχουν πλάκα, αν ξέρεις πως να τους αντιμετωπίζεις. Μπορείς να τους εκμεταλλευτεις για να κάνεις τη δουλειά σου και μετά σαλάμι στις εκλογές οπως έγραψε και ένας φίλος. Η αλήθεια ειναι βέβαια, πως σε τέτοιες παρατάξεις υπήρχαν και άξιοι φοιτητές οι οποίοι όντως προσπαθούσαν για τη σχολή, αλλά δυστηχως τους έτρωγε η μαρμάγκα ως συνήθως.
gavros10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 εγω μονο απο αποψη εκμεταλευσης αμα ειναι θα δωσω τηλεφωνο. για καμια απεργια, σημειωσεις, αποθηκες καλα το καταλαβα πριν, και αλλα τετοια. δεν αξιζουν. δεν υπαρχει και αλλος λογος να πας να γραφτεις
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν είχα πάει να γραφτώ (2005) ερχόντουσαν άτομα να μας γράψουν αλλά δεν γινόταν χαμός, εγώ ψάρακας τότε ήμουν πολύ αγχωμένος, τα χαρτιά τα συμπλήρωσα μόνος μου και μου έκανε υποδείξεις μια δαπίτισα, μετά τα πήγα σε έναν γέρο που καθόταν σε κάποιο γραφείο και επειδή κάπου δεν είχα βάλει υπογραφή και δεν καταλάβαινα κάτι που μου έλεγε, έγινε οξύθυμος και αγενής. Με την δαπίτισα που με είχε βοηθήσει ανταλλάξαμε κινητά, πάντως δεν ήταν και καμιά θεά, εν το μεταξύ μερικές φορές όταν την έπαιρνα τηλέφωνο το σήκωνε ένας άνδρας, την μια φορά λέω θέλω την κατέρινα μου ζητάει τον λόγο κάπως με ύφος του λέω είμαι συμφοιτητής και για κάτι σημειώσεις μου λέει ΟΚ. Την 2η φορά την ξαναπαίρνω τηλ για κάτι άλλο, το σηκώνει πάλι ο ίδιος και του το έκλεισα στα μούτρα και από τότε δεν την ξαναπήρα τηλέφωνο. Τότε και τουλάχιστο μέχρι τις φοιτητικές εκλογές, αυτοί που μας βοηθούσαν δεν μας έλεγαν οτι είναι από την ΔΑΠ, υπήρχαν πολλοί που μας δίναν σημειώσεις, αλλά μόλις άρχισε το προεκλογικό σκηνικό άρχισαν τα τηλεφωνάκια και τα γλυψίματα "έχω κάνει πολλά για την σχολή θα κάνω και άλλα θα σε βοηθήσω σε οτι θέλεις ρε φίλε μόνο μια χάρη σου ζητάω".
Orgasmic Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω και τηλ εδωσα καο τα παντα... "θα ερθεις το βραδυ στο παρτυ στο ταδε κλαμπ? "θα ερθω. "παμε για καφε να τα πουμε? "παμε" Ουτε που με ειδαν ποτε...μεχρι που τα παρατησαν, παιζει να με θεωρησαν και μουροχαβλο Sent from my iPad using Insomnia 3
TheOneGandalf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Το κορυφαίο πάντως είναι που στην εγγραφή εκεί που έχεις πάρει το χαρτί πριν καν αρχίσεις να συμπληρώνεις...'Εδώ παει το ονοματάκι σου....., να εδω θα βαλεις το επωνυμο....εδω αυτο κλπ... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα