lawan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Σας χαιρετω.ειμαι νεος στην σελιδα και ομολογω οτι εχει πολλα πολυτιμα θεματα.μια βοηθεια θα ηθελα.για να συνδεθω στο ιντερνετ <<εκλεβα>> συνδεση απο τον γειτονα,ο οποιος εχει thomson router.ξαφνικα ομως πριν λιγο με πεταξε και δεν δεχεται και τον κωδικο με τον οποιο εμπαινα (με κεραια για ασυρματα δικτυα).δοκιμασα και απο το κινητο αλλα τιποτα.Μπορειτε παρακλαω να μου πειτε τι γινεται και αν μπορω με καποιο τροπο να ξανασυνδεθω με το router του?γιατι ειχε εξαιρετικο σημα.ευχαριστω
AiWaaa Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 δεν προκειται να ξανασυνδεθείς άλλαξε το key. Σε πήρε πρέφα πως το λένε. Βάλε δικιά σου γραμμή για να έχεις και εσύ εξαιρετικό σήμα. (αυτο που ζητάς εναντιώνεται στους κανόνες του φόρουμ)
lawan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 συγχωρεσε με αλλα ειμαι νεος.επειδη ειμαι φοιτητης με βολευε παρα πολυ.αρα αυτο τερμα.αλλα μπορεις να μου εξηγησεις πως με καταλαβε? επισης.παιζει μηπως να εκοψε την συνδεση?αν και μου εμφανιζει τον ρουτερ του
sistah Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεις να ζητησεις ευγενικα απο τον γειτονα τον κωδικο η/και να πληρωνεις ενα μικρο ποσο συμβολικα. Κατα πασα πιθανοτητα θα αλλαξε κωδικο τυχαια ή απλα εχει γνωσεις και ειδε στο router οτι μπαινει καποιος αλλος εκτος απο το pc του. Ειναι ευκολο να το δει.
isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 lawan αν του είχες στραγγίξει τη σύνδεση, προφανώς το πήρε πρέφα και άλλαξε κωδικό πρόσβασης. Τώρα απο ποια σύνδεση μπαίνεις και γράφεις; Έχεις και άλλο γείτονα; Αν σε βόλευε η σύνδεση του thomson γείτονα, πήγαινε και ζήτα του να μοιραστείτε το κόστος του internet.
lawan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι μπαινω απο αλλουνου.το κακο ειναι οτι δεν ξερω η κομενη πια συνδεση σε ποιον γειτονα μου ανηκει ωστε να απευθυνθω.Αν το αλλαξε τυχαια υπαρχει τροπος να το βρω τον κωδικο?Η τωρινη συνδεση που χρησιμοποιω ειναι λιγο...αστατη.και επειδη το ιντερνετ μου ειναι απαραιτητο λογω εξεταστικης αυτο το διαστημα ,σας παρακαλω δειξτε κατανοηση και αν μπορει κανεις ας βοηθησει.σας ευχαριστω! αν βοηθαει μου εβγαλε ενα μικρο γκρι παραθυρο που γραφει wlanCU 0 nlDEvent6 1 nlDEvent6 2 nlDEvent6 3 nlDEvent6 4 nlDEvent6 5 nlDEvent6 6 nlDEvent6 7 nlDEvent6 8 nlDEvent6 9 nlDEvent6 Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2012 από lawan
leventakas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 τι ψαχνεις τωρα, πηγαινε σε ενα καλο ιντερνετ καφε να κανεις την δουλεια σου
lawan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 εσυ θα μπορουσες να διαβαζεις σε ιντερνετ καφε...? δεν μπορουμε να βρουμε καμια λυση ρε παιδια?
isay Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού το σήμα που εχεις είναι εξαιρετικό τότε ο γείτονας είναι κάποιος απο τους κολλητούς σου γείτονες (δίπλα ή πάνω/κάτω). Άρα αν θες βοήθεια να τον βρεις πρέπει να κατεβάσεις το πρόγραμμα InSSider ( http://www.metageek.net/products/inssider/ ) το οποίο είναι δωρέαν και χρήσιμο. Εγκατέστησε το και βάλε το να τρέξει. Θα σου δείξει όλα τα διαθέσιμα δίκτυα και πόσο δυνατό σήμα έχουν. Πάρε τον φορητό σου και άρχισε να κινείσαι στο προς διάφορες διευθύνσεις. Στην ανάγκη πήγαινε στον πάνω/κάτω όροφο και παρατήρησε τις κυματομορφές. Μόλις βρεις τον γείτονα, χτυπα το κουδούνι και ζήτα του ευγενικά τον κωδικό μέχρι το τέλος της εξεταστικής. Τέτοια βοήθεια δεν ζητούσες;
lawan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εχω σταθερο pc και θα προτιμουσα να βρισκα ξανα τον κωδικο του,γιατι δεν τους ξερω καλα τους ανθρωπους.φοιτητης ειμαι,δεν μενω μονιμα εδω.επισης εγω μπαινω μετρημενες ωρες γιατι τη μιση μερα ειμαι στη σχολη και τις 4 μερες την βδομαδα δουλευω.δηλαδη μπαινω για λιγες ωρες συνηθως και συνηηθως αργα.αρα δεν νομιζω οτι τον βλαπτω σε κατι.σαν λυση για να ξαναβρω κωδικο εχετε να μου προτεινετε κατι παρακαλω?
Tablet Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Χτυπα ρε ανθρωπε στο γειτονα και πες του να σου δωσει το κωδικο.. Γιατι να πρεπει να κλεψεις δηλαδη και μην του το πεις στα ισα; Και πιστεψε με θα στον δωσει σιγουρα..Ιδικα εαν του πεις πως δεν πολυ εισαι στο σπιτι και η χρηση που θα κανεις θα ειναι ελαχιστη..Ε και πες του στην τελικη να του δινεις ενα 10€ το μηνα για το λιγο νετ.. Δεν χρειαζετε να γινεις κλεφτης κανεις την δουλειας και με τον σωστο τον τροπο και σιγα μην σου παρει λεφτα.. Εγω βασικα σε φασεις που δεν κανω χρηση αφηνω το νετ ξεκλειδωτο να μπαινει οποιος χρειαζεται απο την πολυκατοικια μου..Επικοινωνια χρειαζεται φιλε, συννενοηση ανθρωπινη και απλη.. 1
lawan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου και εγω στην πολη μου το ρουτερ ειναι μονιμως ανοιχτο και ξεκλειδωτο.αν μπαινει κανεις και βοηθαω χαρα μου.δεν μου κοβει τον αερα.εγω αλλο σας ρωτησα και αλλο μου απαντατε.επειδη ειμαι και λεπτος χαρακτηρας,και να ηξερα ποιος γειτονας το εχει ας πουμε ντρεπομαι λιγακι,γιατι δεν εχω και γνωριμια μαζι τους
sistah Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ευκαιρια να τους γνωρισεις. Δεν ειναι δα και τοσο τρομερο να ζητησεις λιγο internet (sic). Οσο αναφορα το πως μπορεις να βρεις το pass, αν ειναι WEP γινεται, με την προυποθεση οτι δεν εχει mac filtering. Αν ειναι WPA/WPA2 δεν υπαρχει ελπιδα. Θελει παρα πολυ ψαξιμο, θελει word lists, να εχει το "καταλληλο" router και τελος πολυ υπομονη. Και στο τελος ισως να μην το βρεις. Αρα εχεις μονο αυτες τις 2 επιλογες. Διαλεξε και παρε. Εdit: Aλλιως μπορεις να παρεις Internet on the go.
isay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 «Παιδιά μου κλειδώσανε το router που δανειζόμουν σήμα. Βοηθήστε με να σπάσω τον κωδικό γιατί δεν ξέρω ποιος γείτονας είναι - γιατί φοβάμαι οτι θα με πλακώσει στα μπουκέτα - γιατί τα άλλα ασύρματα της γειτονιάς είναι ψόφια - γιατί δεν θελώ να δώσω χρήματα για adsl - γιατί δεν εχω χρήματα για adsl» Εγώ μόνο το τελευταίο θα δεχόμουν σαν σοβαρό λόγο και η απάντηση είναι να βρεις το γείτονα. Πόσους γείτονες έχεις γύρω σου κολλητά; 3; 4; 5; Χτύπα κουδούνια και ρώτα. Εφόσον το κινητό σου έχει wi-fi άρχισε να κινείσαι στο χώρο/ορόφους και θα εντοπίσεις προς τα που ειναι ο router που θες. Και άντε κατάφερες να βρεις το νεο κωδικό και μπήκες. Ο ιδιοκτήτης ειναι προφανώς ψιλιασμένος και θα κοιτα τακτικά για «επισκέπτες». Μολις σε πάρει πρέφα θα βάλει ένα νεο κωδικό μακρυνάρι και θα τον αλλάζει κάθε Χ μέρες. Θα βάλει και mac filtering και στην ανάγκη θα κλείσει το ασύρματο. Τι θα κάνεις τότε;
lawan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ας βρω τροπο να βγαλω ακρη τωρα και βλεπουμε.ειμαι σιγουρος οτι τυχαια εχει αλλαξει ο κωδικος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα