Προς το περιεχόμενο

TOYOTA Corolla Verso 1.6 VVT-i

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά αυτοκινήτου 190.000 χλμ. κατά την γνώμη μου είναι απαγορευτική την σήμερον ημέρα που οι τιμές στα μεταχειρισμένα έχουν πιάσει πάτο. Μπορεί να μην έχει σκοπό ο πατέρας σου να του κάνει ιδιαίτερη χρήση αλλά ένα τόσο δουλεμένο αυτοκίνητο θα πρέπει να το αξιολογήσεις από πολλές πλευρές. Μπορεί ο κινητήρας του να αντέξει πολλά χλμ. ακόμα, δεν αποκλείεται αλλά 190.000χλμ. σημαίνουν πολλές ώρες στο δρόμο που σημαίνει πολλή χρήση και στα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου που κάποια από αυτά δεν έχουν να κάνουν με την "αξιοπιστία" του Ιάπωνα. Μην τυχόν σου ζητήσει λίγα από δω λίγα από εκεί και στο τέλος σου έρθει ίδια τιμή με ένα λιγότερο δουλεμένο αυτοκίνητο.

Όσον αφορά τον έλεγχο των χιλιομέτρων μπορείς να το τσεκάρεις εάν όλα τα σέρβις του αυτοκινήτου έχουν γίνει στην Toyota. Πράγμα το οποίο το αποκλείω για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Πηγαίνεις από εκεί με τον κωδικό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου και αυτοί έχουν όλο το ιστορικό του αυτοκινήτου στα αρχεία τους. Διαφορετικά δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι.

Δημοσ.

Αφου ειπε ο ανθρωπος οτι με βαση το βιβλιο εχει κανει ολα τα service κανονικα. Εγω φιλε στα 2.5 χιλιαρικα αυτο το αυτοκινητο θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα. Κανονικα τετοιο αμαξι αυτης της χρονολογιας δεν το βρισκεις κατω απο 6 χιλιαρικα. Τα 2.5 που στο δινει ο φιλος για εμενα ειναι λογος για καμπανακια αλλα ολα λυνονται με μια επισκεψη σε εναν φαναρτζη και ενα συνεργειο.

Το γεγονος οτι το αμαξι εχει 190κ+ χιλιομετρα μην σε φοβηζει. Απο τη στιγμη που περασε ολα τα σερβις κανονικα και η συντηρηση απο μεριας ιδιοκτητη επιμελης δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Το γεγονος οτι το αμαξι εχει 190κ+ χιλιομετρα μην σε φοβηζει. Απο τη στιγμη που περασε ολα τα σερβις κανονικα και η συντηρηση απο μεριας ιδιοκτητη επιμελης δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Το βιβλίο σέρβις μπορεί και να έχει συμπληρωθεί σε 30λεπτά.

Δημοσ.

Συμφωνοι αλλα δεν ειναι κατι που δεν μπορει να δει ενας μαστορας. Δηλαδη και τι εγινε που εχει 190κ+ χιλιομετρα? Αν ειναι ωραιο και ομορφο το μοτερ σαν τι θα εχει να φοβαται? Μην εχει κανενα καμμενο μπουζι? Κανεναν φαγωμενο ιμαντα ή μην σταζουν λιγο νερακι τα κολαρα απο το ψυγειο? Αυτα ειναι αστεια πραγματα. Αυτο που πραγματικα ενδιαφερει ειναι μην εχει φαει καμια στουκα το αυτοκινητο κατι το οποιο ειναι επισης εξαιρετικα ευκολο να αναγνωρισει ενας φαναρτζης.

Δημοσ.

γεια σας παιδια, θα ηθελα να σας ρωτησω την γνωμη σας για ενα TOYOTA Corolla Verso 1.6 VVT-i του 2005 και με 190.000 στα 2.500 ευρω με βιβλιο service (τα εχει κανει ολα), ειναι στην eurolease , το αυτοκινητο ειναι για τον πατερα μ , που δεν θα το μετακινει και πολυ , τι λετε αξιζει? ποσα χρονια μπορει να αντεξει ακομα? και ποσα χιλιομετρα ευχαριστω

Αν και φάν της ιαπονικής ποιότητας και αξιοπιστίας, με 190.000 χιλιόμετρα με τέλεια χρήση και σωστή συντήρηση θα σε βγάλει ακόμα 2 χρόνια αν σκευτείς ότι ο μέσος όρος του έλληνα οδηγού κάνει 10 με 15 χιλιάδες χιλιόμετρα άνα χρόνο. Η ταπεινή μου γνώμη είναι να κοιτάξεις το ίδιο μοντέλο με λιγότερα χλμτρ

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος λόγος να χαλάσει μετά από τα 2 χρόνια που λες;

Το Rav4 που έχουμε πάντως με 230.000χλμ όχι τέλειας χρήσης από το 2004 ζει ακόμα.

Δημοσ.

τελικα θα το παρω απλα πρεπει να το παω και σε ενα φιλο μου σε συνεργειο να μου πει αν εχει κανενα σοβαρο προβλημα

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...