Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ, τους μπλα-μπλαδες του φόρουμ!! (εγώ πιο πολύ δραστηριοποιούμαι στις πιο geek ενότητες). Τέλος πάντων ας μπω στο θέμα...

Λοιπόν, είμαι φοιτητής (2ο έτος) και φέτος το καλοκαίρι ξενοίκιασα το διαμέρισμα που εμένα και βρήκα ένα άλλο. Στο καινούριο λοιπόν διαμέρισμα υπάρχει μια διαχειρίστρια (60 ετών γεροντοκόρη, υστερική) η οποία είναι ΚΑΙ καθαρίστρια της πολυκατοικίας!!

Δεν είμαι σίγουρος αν αμοιβέται για αυτό (αλλά πιθανότατα το κάνει οικειοθελώς), είναι νομικό αυτό; Δηλαδή το ότι κάνει μια εργασία χωρίς ασφάλιση;;

Αν αναρωτιέστε "Τι με νοιάζει εμένα", η απάντηση είναι ότι μένει από κάτω μας και έρχεται και βδομάδα και κάνει παράπονα (φωνάζοντας) ότι κάνουμε φασαρία!!

Εγώ μένω με την αδερφούλα μου (4 ετών) η οποία είναι ζωηρή και όσο να 'ναι μωρό είναι. Και θα τρέξει και θα κλάψει και το παιχνίδι θα του πέσει απ τα χέρια (όχι όμως τις ώρες κοινής ησυχίας, τότε βλέπουμε DVD και δεν κάνει ούτε κιχ)

Και επίσης εγώ είμαι σε καρότσι και το καθιστικό είναι όλο με παρκέ και ακούγεται όταν κινούμε... Τι δηλαδή θα πρέπει όλη μέρα να είμαι σε ένα μέρος;!

Εεε και ψάχνω τρόπο να την "εκδικηθώ". Δεκτές πάσης φύσεως ιδέες! Ακούω... :-)

Δημοσ.

Απο την στιγμη που ειναι διαχειρίστρια κάπως θα τα παίρνει..

Σιγά μην το κάνει απο την καλή της την καρδιά!!

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν παιρνει λεφτα δεν γινεται να ειναι παρανομο!

εγω θα ελεγα να δεις λιγο το θεμα και απο την δικη της μερια.

εγω θα ελεγα να μετακομιζες για κατι καλυτερο και σε μια κατασκευη με καλυτερη ηχομονωση!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι αξιζει για καποιον υστερικο να γινεσαι πιο υστερικος, ψαχνοντας εκδικηση μεσα απο αυτο που λες. Βρες αλλους τροπους να διαμαρτυρηθεις καλυτερα.

Στην καλυτερη αγνοησε την αν δεν καταλαβαινει και μη δινεις σημασια.

• Like 1
Δημοσ.

μπορείς να την στραγγαλίσεις την ώρα που κοιμάται.

Ναι. Λογικό είναι και το παιδί να κάνει φασαρία, και το καρότσι σου στο παρκέ να ακούγεται, κάνε όμως μια προσπάθεια να καταλάβεις και την γριά. Το καρότσι σου πιθανότατα ακούγεται σαν να περνάει αεροπλάνο από το σπίτι της, ίσως έχει και καμιά πίεση σαν γριά που είναι και έχει ανάγκη από ηρεμία όπως εσύ έχεις ανάγκη το θορυβώδες καρότσι σου. Οπότε κάνε μια προσπαθειούλα να μετριάσεις λίγο τον θόρυβο πριν την στραγγαλίσεις, πχ στρώσε καμιά ψιλομοκετούλα σε μερικά σημεία, και το παιδί ας παίζει πάνω σε κάνα χαλί και ας αποφεύγει τα πολύ θορυβώδη παιχνίδια, και εννοείται σεβασμός στις ώρες κοινής ησυχίας. Έτσι είναι τα κωλοδιαμερίσματα, ένας συμβιβασμός σκέτος.

Τώρα για την εργασία χωρίς ασφάλιση, τι σκέφτεσαι, να την καρφώσεις στο ΙΚΑ; Έλεος. Έλεος. Πριν την καρφώσεις, σκέψου ότι μετά θα πρέπει να πληρώνεις αμοιβή και ένσημα.

Δημοσ.

Προσπάθησε να την αγνοήσεις,τέτοιοι (ες) υπάρχουν πολλοί,ιδίως όταν ανθιστούν πρόβλημα (καρότσι είπες; ) τότε προσπαθούν να πατήσουν πάνω σ' αυτό το πρόβλημα,νομίζοντας ότι θ΄ανέβουν ψηλώτερα.

Δημοσ.

Προσπάθησε να την αγνοήσεις...

Μπα, αυτοί οι άνθρωποι δε θέλουν ευγένειες. Χριστοπαναγίδια και κλείσιμο της πόρτας στη μάπα.

Δημοσ.

Μπα, αυτοί οι άνθρωποι δε θέλουν ευγένειες. Χριστοπαναγίδια και κλείσιμο της πόρτας στη μάπα.

Πω.

Μάθε (αν δεν το ξέρεις ήδη) ότι εξ' ίσου δηλητηριάζεται ο εκπομπός μίσους με τον αποδέκτη.

Μόνο στους πολιτικούς δεν πιάνει αυτό το τσιτάτο.

Δημοσ.

σε οποιο σπιτι και να πας θα εχεις προβλημα

στο πρωτο ειχα διπλα εργοστασιο

στο δευτερο ειχα μια πηδιολα διπλα και απο πανω εναν καγκουρα

και στο τριτο ειχα κατι μογγολα που ουρλιαζανε καθε μερα.

κατσε εκει που εχεις τσαμπα καθαρισμα.

Δημοσ.

Μάθε (αν δεν το ξέρεις ήδη) ότι εξ' ίσου δηλητηριάζεται ο εκπομπός μίσους με τον αποδέκτη

Ρε δάγκωμα, ναούμε.

Όσο τους δίνεις θάρρος τόσο παίρνουν τα απάνω τους.

Δημοσ.

Ρε δάγκωμα, ναούμε.

Όσο τους δίνεις θάρρος τόσο παίρνουν τα απάνω τους.

Αυτό είναι αλήθεια.

Όμως...

...η καλύτερη αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων είναι να τους αγνοείς.Τους κάνει ένα γερό κόνφλικτ που είναι όλο δικό τους,άσε δε το δηλητήριο που μαζεύεται μέσα τους άμα δεν δουν ανταπόκριση στη μανία τους,τους το γυρίζει σε μανιοκατάθλιψη....

Αυτό που λες εσύ πιάνει σε face2face,είναι κάποιος που στη πέφτει στο άσχετο,έτσι για το γαμώτο.Τότε τον σβήνεις απλά.

Δημοσ.

Ναι, στρωμένα έχω (σχεδόν) παντού, αν και δε με βολεύει εμένα :/

Λοιπόν της πείρα σήμερα τηλέφωνο και τις είπα να μην ξαναέρθει σπίτι, ότι θέλει να με παίρνει τηλέφωνο και δεύτερον να μιλάει όμορφα όπως της μιλάμε κι εμείς (φανταστείτε ότι το μικρό κλαίει στον ύπνο του από προχτές που ήρθε αυτή!).

Ααα επίσης μου ξεκολλήσε το αυτοκόλλητο με το όνομα μου απ το γραμματοκιβώτιο κι έβαλε ένα δικό της (πάλι με το όνομα μου) γιατί λέει θέλει όλα τα ονόματα στα γραμματοκιβώτια να είναι ίδια για να φαίνονται όμορφα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...