MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ααα επίσης μου ξεκολλήσε το αυτοκόλλητο με το όνομα μου απ το γραμματοκιβώτιο κι έβαλε ένα δικό της (πάλι με το όνομα μου) γιατί λέει θέλει όλα τα ονόματα στα γραμματοκιβώτια να είναι ίδια για να φαίνονται όμορφα... Και με αυτο εχεις προβλημα? Αυτο που θα πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι αν εχεις παραπονο απο μια συμπεριφορα δεν ψαχνεις για αντιποινα η για το πως θα την σπασεις στον αλλον, αλλα του μιλας ευθεως, αν χρειαστει και αποτομα, για το θεμα που εχεις (ή εχει αυτος). Αν δεν παιρνει απο λογια τον γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι κι ας σκουζει ολη μερα. Αν αρχισει να σου δημιουργει προβληματα (περα απτο να σκουζει ή να καθαριζει την πολυκατοικια εθελοντικα ή να αλλαζει γραμματοσειρα στο γραματοκιβωτιο σου) τοτε αναλογως το θεμα πραττεις αναλογως. Εν προκειμενω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχει παρει πολυ στα σοβαρα την ιδιοτητα της διαχειριστριας (επειδη δεν εχει να ασχοληθει με τιποτα αλλο προφανως) και νομιζει οτι η πολυκατοικια θα γινει Λευκος Οικος, προβλεπε και στην τριχα. Αστην να μαχεται μονη της, οχι απλα χεστηκες, αλλα παλι καλα να λες που φροντιζει και λιγο. Τωρα αν γινεται φορτικη και δεν κατανοει το θεμα σου, ειπαμε την γραφεις μεχρι να συνηδητοποιησει οτι η πολυκατοικια ειναι πολυκατοικια και οχι επαυλη στην Εκαλη. *Κι επειδη εχω ζησει σε 3 διαφορετικες πολυκατοικιες μεχρι στιγμης, μακαρι τα προβληματα που αντιμετωπιζω με τους διπλα-πανω-κατω κατα καιρους να περιοριζονταν σε τετοιου τυπου... Πχ τωρα: Απο πανω εχω εναν που την εχει δει cafe-bar και μαζευει οχλο καθε βραδυ μεχρι τις 2-3 και αν σταθω τυχερος κοιμαμαι κατα τις 2 με ωτοασπιδες. Σκεφτομαι επισης να του κανω δωρο ενα σετ χαλια γιατι δεν εχει τιποτα και απλως τριζουν τα παντα-ολα. Απο παρατηρησεις δεν νιωθει. Διπλα εχω μια καραπηδιολα οπως ανεφερε και ο Ντιναρας η οποια οποτε βγαζει νεο γκομενο φροντιζει να ενημερωνει τους υπολοιπους ενοικους. Και το απεναντι σπιτι απεκτησε προσφατα 2 κουταβια που κλαινε μερα νυχτα. Αμα θες, ανταλλαζουμε πολυκατοικιες. 3
antonl Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Προσπάθησε να την αγνοείς όσο γίνεται, χωρίς να γίνεις προκλητικός και τηρώντας κάποιους αναγκαστικούς/λογικούς κανόνες που επιβάλει η συγκατοίκηση στην πολυκατοικία. Προφανώς δεν έχει με τι να περάσει τη μέρα της και ψάχνει κάτι για ν ασχολείται. Αν τη γειώσεις ίσως ψάξει κάποιον/κάτι άλλο για να παίξει.
leecherman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ααα επίσης μου ξεκολλήσε το αυτοκόλλητο με το όνομα μου απ το γραμματοκιβώτιο κι έβαλε ένα δικό της (πάλι με το όνομα μου) γιατί λέει θέλει όλα τα ονόματα στα γραμματοκιβώτια να είναι ίδια για να φαίνονται όμορφα... Θεός είμαι τελικά. Το πρώτο στάδιο της μανιοκατάθλιψης είναι ο αυτισμός. Αυτιστικές τάσεις με προδιάθεση επιβολής στον περίγυρο. Τη χάνετε σιγά-σιγά,μακρυά μη "σκάσει" δίπλα σας. Αγνοήστε τη.
pournaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Και με αυτο εχεις προβλημα? Αυτο που θα πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι αν εχεις παραπονο απο μια συμπεριφορα δεν ψαχνεις για αντιποινα η για το πως θα την σπασεις στον αλλον, αλλα του μιλας ευθεως, αν χρειαστει και αποτομα, για το θεμα που εχεις (ή εχει αυτος). Αν δεν παιρνει απο λογια τον γραφεις εκει που δεν πιανει μελανι κι ας σκουζει ολη μερα. Αν αρχισει να σου δημιουργει προβληματα (περα απτο να σκουζει ή να καθαριζει την πολυκατοικια εθελοντικα ή να αλλαζει γραμματοσειρα στο γραματοκιβωτιο σου) τοτε αναλογως το θεμα πραττεις αναλογως. Εν προκειμενω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι εχει παρει πολυ στα σοβαρα την ιδιοτητα της διαχειριστριας (επειδη δεν εχει να ασχοληθει με τιποτα αλλο προφανως) και νομιζει οτι η πολυκατοικια θα γινει Λευκος Οικος, προβλεπε και στην τριχα. Αστην να μαχεται μονη της, οχι απλα χεστηκες, αλλα παλι καλα να λες που φροντιζει και λιγο. Τωρα αν γινεται φορτικη και δεν κατανοει το θεμα σου, ειπαμε την γραφεις μεχρι να συνηδητοποιησει οτι η πολυκατοικια ειναι πολυκατοικια και οχι επαυλη στην Εκαλη. *Κι επειδη εχω ζησει σε 3 διαφορετικες πολυκατοικιες μεχρι στιγμης, μακαρι τα προβληματα που αντιμετωπιζω με τους διπλα-πανω-κατω κατα καιρους να περιοριζονταν σε τετοιου τυπου... Πχ τωρα: Απο πανω εχω εναν που την εχει δει cafe-bar και μαζευει οχλο καθε βραδυ μεχρι τις 2-3 και αν σταθω τυχερος κοιμαμαι κατα τις 2 με ωτοασπιδες. Σκεφτομαι επισης να του κανω δωρο ενα σετ χαλια γιατι δεν εχει τιποτα και απλως τριζουν τα παντα-ολα. Απο παρατηρησεις δεν νιωθει. Διπλα εχω μια καραπηδιολα οπως ανεφερε και ο Ντιναρας η οποια οποτε βγαζει νεο γκομενο φροντιζει να ενημερωνει τους υπολοιπους ενοικους. Και το απεναντι σπιτι απεκτησε προσφατα 2 κουταβια που κλαινε μερα νυχτα. Αμα θες, ανταλλαζουμε πολυκατοικιες. Στο ενδιαμεσο, ζμπρωχνεις καθολου τουλαχιστον ετσι για να σου βγουν τα απωθημενα;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Στο ενδιαμεσο, ζμπρωχνεις καθολου τουλαχιστον ετσι για να σου βγουν τα απωθημενα; Μονο τυποι με ΠΟΛΛΑ απωθημενα θα πηγαιναν με την συγκεκριμενη
nilosgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Θεός είμαι τελικά. Το πρώτο στάδιο της μανιοκατάθλιψης είναι ο αυτισμός. Αυτιστικές τάσεις με προδιάθεση επιβολής στον περίγυρο. Τη χάνετε σιγά-σιγά,μακρυά μη "σκάσει" δίπλα σας. Αγνοήστε τη. ΜΑΚΑΡΙ-ΜΑΚΑΡΙ!! Αμα θες, ανταλλαζουμε πολυκατοικιες. Nαι! Που μενεις; (εγω Βολο)
kalantas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Γραφτη σταρχιδια σου!!! Δε μπορει να σου κανει τπτ παρα μονο να προσπαθει να σε εκνευρισει.. Γραφτη σταρχιδια σου το πολυ πολυ να τα τιναξει απ τα νευρα 1
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αγνόησέ την. Την επόμενη φορά πες της: Κυρά μου, αν κυκλοφορούσα μέσα στο σπίτι περπατώντας θα πατούσα στις μύτες των ποδιών μου. Τώρα όμως που κυκλοφορώ με καρότσι, αναγκαστικά αυτό ακούγεται ό,τι και να κάνω, όποια στιγμή του 24ώρου, εκτός αν θέλετε μετά τις 22:30 να μην κατουράω πχ. Αντί να σε σέβονται και να δείχνουν κατανόηση βρίσκεις και τον μπελά σου.. 2
DrLo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στο δευτερο ειχα μια πηδιολα διπλα και απο πανω εναν καγκουρα Που είναι το πρόβλημα ? Πες Δνση να το έχω υπόψη μου για μετακόμοιση Διπλα εχω μια καραπηδιολα οπως ανεφερε και ο Ντιναρας η οποια οποτε βγαζει νεο γκομενο φροντιζει να ενημερωνει τους υπολοιπους ενοικους. .wav/.mp3 or it didn't happen. 1
kage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δε μπορει να σου κανει τπτ παρα μονο να προσπαθει να σε εκνευρισει.. δεν ισχυει.μαζευει υπογραφες(αν υπαρχει καταστατικο) και φευγει
Pintsie Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στρώσεις μοκέτα παντού (όπως στα Αγγλικά σπίτια). Αν και μου φαίνεται περίεργο πώς ακριβώς ακούγεται το καροτσάκι σου στο από κάτω σπίτι... της αδερφής μου δεν ακουγόταν. Μήπως είναι υπερβολική η γριά; για τις ώρες που δεν είναι κοινής ησυχίας κάντε και πάρτυ! δεν μπορεί να σας κάνει τίποτα!
sphinxgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να στρώσεις μοκέτα παντού (όπως στα Αγγλικά σπίτια). Αν και μου φαίνεται περίεργο πώς ακριβώς ακούγεται το καροτσάκι σου στο από κάτω σπίτι... της αδερφής μου δεν ακουγόταν. Έχω μείνει σε παλιό σπίτι (<"80) με παρκε και απο κάτω ακουγόταν το παραμικρό. Μιλάμε ακόμα και όταν περπατούσες ήσυχα. Όλο το σπίτι ήταν χαλιά και φλοκάτες για να είναι ήσυχο! Ακόμα έχω ψυχολογικά απο την καταπίεση εκείνων των ετών!
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως προβληματική συμπεριφορά, αλλά πάλι καλά να λές που καθαρίζει, ο κολλητός μου μένει σε μια πολυκατοικία που ανήκει στο δρομοκαϊτειο και τα περισσότερα διαμερίσματα τα νοικιάζουν άτομα με ψυχολογικά. Κάθε εβδομάδα όλο και κάποιος βγαίνει από το διαμέρισμά του και κατουράει στην είσοδο μέσα ή κατεβαίνει και χέζει στο υπόγειο, ένας το είχε ομολογήσει και μπροστά τους δίχως ίχνος ντροπής. Καθαρίστρια παιρνάει μια φορά τον μήνα, κάθε φορά που τον επισκέπτομαι βγαίνει απίστευτη μπόχα εσωτερικά της εισόδου. Του λέω να πεί στους γονείς του να το ξενοικιάσουν και να πάνε αλλού αλλά είναι γέροι και βαριούνται να μπούνε σε τέτοιες διαδικασίες......
nilosgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εεε ένταξη, μη νομίζετε ότι κάνει και "το καθάρισμα", ένα μήνα που έχω εγώ σχεδόν, προχτές την είδα που σφουγγάριζε την είσοδο. Γενικά, δεν θέλει και πολύ καθάρισμα η πολυκατοικία επειδή απ ότι μου είπαν, ο καθ ένα σκουπίζει έξω απ το διαμέρισμα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα