Razor7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Για όποιον τον ενδιαφέρει αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.904681 στα 459€ με τον κωδικό 1218
giorginho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Mπορει για το συγκεκριμενο μοντελο τα 459 να ειναι ελαχιστα ευρω κατω απο τον ανταγωνισμο (8-9 ευρω παραπανω κανει στο αμαζον) αλλα με λιγοτερο απο ενα 20αρικο παραπανω πας ειτε σε i3 στο ιδιο μοντελο, ειτε θυσιαζεις λιγη "ποιοτητα" για να παρεις.... ποσοτητα!!! http://www.skroutz.gr/s/2316819/Fujitsu-LifeBook-AH532-i5-3210M-4GB-500GB-FreeDOS.html Γενικα τα 459 για εναν pentium και... τιποτα αλλο (η ram ειναι παμφθηνη πλεον) ειναι πολλα. Και προσπαθησε πριν ποσταρεις να σκεφτεις ξανα λιγο αυτο που σου ειπα και στο αλλο θεμα, αν δηλαδη εσυ εψαχνες λαπτοπ με ενα τετοιο περιπου μπατζετ θα πηγαινες τρεχοντας να παρεις το συγκεκριμενο;
Razor7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε, πόσταρα κωδικό για έκπτωση για όποιον ενδιαφέρεται .Δεν πρόκειται να κάνω εγώ τη συνολική έρευνα αγοράς για τον αγοραστή ούτε δουλεύω για το site να κάνω reviews laptop και συγκριτικά τέστ. Κατά δεύτερον μιλάς για τελείως διαφορετικό λάπτοπ. Κι εγώ (αφού με ρωτάς τι θα έκανα) δε θα πήγαινα ποτέ σε Fuijitsu ,όπως ούτε και στο συγκεκριμένο Toshiba γιατί έχω άλλες απαιτήσεις ως προς το gaming ...αλλά οι απαιτήσεις του καθενός είναι διαφορετικές και ούτε μπορώ να γνωρίζω εκ των προτέρων του αλλουνού,όπως ούτε κι εσύ.
giorginho Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Τι σχέση έχει αυτό ρε φίλε, πόσταρα κωδικό για έκπτωση για όποιον ενδιαφέρεται . Ακριβως αυτο κατεκρινα, οτι ποσταρουμε ο,τι βρουμε νομιζοντας οτι ειναι προσφορα ενω ΔΕΝ ειναι... Κι εμενα οι απαιτησεις μου για gaming με πηγαν σε λαπτοπ του χιλιαρικου, αλλα οταν η αδερφη μου κι ενας φιλος μου ζητησαν στα <399 ευρω τους πηρα αυτο και αυτο αντιστοιχα και με ευχαριστουν και οι δυο συνεχεια! Τωρα τι να συγκρινουμε απο σχεση αποδοσης/τιμης...! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα