steliosntelos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Παλικαρια και δεσποινιδες ... σημερα εκανα εγγραφη στη σχολη μου , στο τμημα ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων Η/Υ του Α.Π.Θ. και θελω οποσδηποτε να βρω καποια δουλεια παραλληλα(!) με τη σχολη! Γνωριζω οτι ειναι δυσκολο τμημα , αλλα δεν γινεται αλλιως ! οποτε ακουω ιδεες και λυσεις για εργασια- μερικη ή πληρης απασχοληση Ευχαριστω!
status Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Παλικαρια και δεσποινιδες ... σημερα εκανα εγγραφη στη σχολη μου , στο τμημα ηλεκτρολογων μηχανικων και μηχανικων Η/Υ του Α.Π.Θ. και θελω οποσδηποτε να βρω καποια δουλεια παραλληλα(!) με τη σχολη! Γνωριζω οτι ειναι δυσκολο τμημα , αλλα δεν γινεται αλλιως ! οποτε ακουω ιδεες και λυσεις για εργασια- μερικη ή πληρης απασχοληση Ευχαριστω! Χμ, μαλακία, δεν θα τα καταφέρεις με εργασία και σχολή. Βρες σαν διανομέας φαγητού, λίγες ώρες, και άσε χρόνο για διάβασμα..
vergogc Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 κολ μποι!!!θα δουλευεις μια δυο φορες την εβδομαβα απο 3,4ωρες και.θα βγαζεις μηνιατικο!
epp Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 θες κατι με σπαστο ωραριο και part-time οπως σερβιτορος(οπου αν και παιρνουν 8ωρο συνηθως ,αρκετοι παιρνουν και 4-6ωρο ωστε να καλυπτουν ας πουμε με εξτρα προσωπικο τις ωρες αιχμης) γινεται παραλληλα με την σχολη αλλα θα κουραστεις παρα πολυ και η σχολη σου ειναι απαιτητικη θα σου προτεινα να ξεκινησεις εναν μηνα πρωτα τα μαθηματα να μπεις στον ρυθμο να δεις πως παει , τι χρονο εχεις ελευθερο και μετα να ψαξεις για δουλεια τωρα δεν μπορεις να υπολογισεις αν σε βολευει , μονο υποθεσεις θα κανεις
IHateLove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 μην φοβάσαι αγορίνα, βρες μια δουλειά και πανε, τόσα στραβά μάτια υπάρχουν στις εξετάσεις, απλά στο τέλος διάβασε 1-2 μερες και κάνα 4-5 σκονάκια και είσαι ΟΚ
totem_lost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 απλά στο τέλος διάβασε 1-2 μερες και κάνα 4-5 σκονάκια και είσαι ΟΚ Καλωσήρθες στην Ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση 10
steliosntelos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 και εγω κατι σε παρτ ταιμ σκεφτομαι ... ηδη εχω στειλει αιτηση για υπευθυνος καταστηματος στο ιντερνετ καφε inspot ! Ειμαι αποφασισμενος να τα καταφερω με εργασια και σχολη , βεβαια εξαρταται και απο την εργασια . καλυτερα σερβιτορος . για διανομενας λιγο δυσκολο δεν ξερω την πολη
Meraklis56 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 μην φοβάσαι αγορίνα, βρες μια δουλειά και πανε, τόσα στραβά μάτια υπάρχουν στις εξετάσεις, απλά στο τέλος διάβασε 1-2 μερες και κάνα 4-5 σκονάκια και είσαι ΟΚ τα μαθηματικά τι θα τα κάνει; Οι ηλεκτρολόγοι στο ΑΠΘ θεωρούνται οι πιο δύσκολοι απο όλο το πολυτεχνείο.
nilosgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 μην φοβάσαι αγορίνα, βρες μια δουλειά και πανε, τόσα στραβά μάτια υπάρχουν στις εξετάσεις, απλά στο τέλος διάβασε 1-2 μερες και κάνα 4-5 σκονάκια και είσαι ΟΚ Ειναι δουσκολη η σχολη!! Εσυ που σπουδαζεις και εχεις τετοια αποψη περι πολυτεχνιων;; (και ειδικα για ηλ. μηχ. ΑΠΘ !!)
fylatos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 τα μαθηματικά τι θα τα κάνει; Οι ηλεκτρολόγοι στο ΑΠΘ θεωρούνται οι πιο δύσκολοι απο όλο το πολυτεχνείο. οι πολιτικοί Πάρε μια κρεπιέρα και κάνε κρέπες εκεί που κάνουν καφέ μέσα στον διάδρομο της πολυτεχνικής. Θα βγάζεις ένα μηνιάτικο την εβδομάδα. Διάλεξε απογευματινά τμήματα και κάνε τη δουλειά όλο το πρωί.
Nikosgiann Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 μην φοβάσαι αγορίνα, βρες μια δουλειά και πανε, τόσα στραβά μάτια υπάρχουν στις εξετάσεις, απλά στο τέλος διάβασε 1-2 μερες και κάνα 4-5 σκονάκια και είσαι ΟΚ μετα μας φταινε οι πολιτικοι και το συστημα παιδειας. κ μην πει κανεις οτι αν δεν ειχε οικονομικο προβλημα ,θα αφοσιωνοταν στη σχολη.εχουμε δει κ αυτους που ειναι μια χαρα τι ωραια που τα πανε και εχουν την αποπανω νοοτροπια.
fylatos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί νομίζεις ότι με 1-2 μέρες και σκονάκι θα βγάλει το ΗΜ στα 7 χρόνια όπως απαιτείται; Χα
IHateLove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλωσήρθες στην Ελληνική τριτοβάθμια εκπαίδευση άσε που άκου τι κάνουν μερικοί, εκεί που γράφουμε σε 6-7 αίθουσες πχ, μας μαζεύουν όλους στο μεγάλο αμφιθέατρο, καμιά φορά πηγαίνουν και στα άλλα πιο μικρά αμφιθέατρα , για να κάθονται οι καθηγητές μαζί και να κάνουν χαβαλέ είναι πιο εύκολα να κάνεις σκονάκι έτσι αλλά και πάλι δεν είναι και μλκες οι άνθρωποι... προς θεού! απλά βοηθάει το σκονάκι όλο αυτό. Γιατί νομίζεις ότι με 1-2 μέρες και σκονάκι θα βγάλει το ΗΜ στα 7 χρόνια όπως απαιτείται; Χα δεν ξέρω για το ΗΜ, εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμα θέματα προηγούμενων εξεταστικών και μερικοί διαβάζουν αποκεί, μα! σχεδόν στις περισσότερες φορές το style είναι το ίδιο...
panos2171 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Σερβιτόρος απογευματινές ώρες τα ΠΣΚ αν βρεις θα ήταν καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα