totem_lost Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εκεί που γράφουμε σε 6-7 αίθουσες πχ, μας μαζεύουν όλους στο μεγάλο αμφιθέατρο, καμιά φορά πηγαίνουν και στα άλλα πιο μικρά αμφιθέατρα , για να κάθονται οι καθηγητές μαζί και να κάνουν χαβαλέ Έλα ρε! Σε πιο μπουρδ.. πανεπιστήμιο γίνεται αυτό;
georg3b Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν διαθέσιμα θέματα προηγούμενων εξεταστικών και μερικοί διαβάζουν αποκεί' date=' μα! σχεδόν στις περισσότερες φορές το style είναι το ίδιο...[/quote'] Δε πα να διαβασεις οτι παλιο θεμα κυκλοφορει. Αμα εχεις καθηγητες που βαζουν οτι δουν στον υπνο τους το προηγουμενο βραδυ ασε... και τι σκονακι να κανεις αν πρεπει να στρωθεις να λυσεις ασκησεις? Αφου στις τελευταιες εξεταστικες του Φυσικου στο ΑΠΘ νομιζω οτι παω γιατι ευχαριστιεμαι να με βιαζουν...! Γενικα η σχολη του παιδιου ειναι δυσκολη, δεν νομιζω με 1-2 μερες διαβασμα να καταφερει πολλα. (Sorry για το offtopic!!!) Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App
fylatos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Στο ΗΜ και το Πολιτικών Μηχανικών δεν είναι έτσι. Είναι κάπως πιο σοβαρά. Για την εργασία που πρότεινα δεν είδα σχόλια....
nilosgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Στο ΗΜ και το Πολιτικών Μηχανικών δεν είναι έτσι. Είναι κάπως πιο σοβαρά. Για την εργασία που πρότεινα δεν είδα σχόλια.... Τα σχόλια λένε ότι ή σχολή ή δουλειά. Ειδικά για τα πρώτα έτη ώστε να καταλάβεις από μόνος σου το τι παίζει με τη σχολή ώστε να κρίνεις εάν μπορείς να τα βγάλεις πέρα... Στα πολυτεχνια μια κακή αρχή σε ρίχνει πολύ εύκολα στο φαύλο κύκλο του "αυτό το εξάμηνο θα δηλώσω 10 μαθήματα για να τα περάσω όλα και να ξεμπερδεύω. ...δυστυχώς κόπηκα επειδή είχα πολύ φόρτο, αλλά το επόμενο εξάμηνο θα περάσω και τα δέκα για να ξεμπερδεύω" Αυτά είναι τα λόγια από ένα δεινόσαυρο (9έτη) στη σχολή μου (inf.uth.gr)
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το καλύτερο που θα σου πρότεινα είναι να βρείς κάποια δουλειά στο αντικείμενό σου ακόμα και με πολύ χαμηλό μισθό, η προϋπηρησία από αυτό θα είναι το σημαντικότερο εφόδιο που θα έχεις όταν τελειώσεις. Πάντως η σχολή σου είναι πολύ απαιτητική, για διάβασμα 1-2 ημέρες στο τέλος ειδικά για το αντικείμενό σου ξέχνα το εκτός αν είσαι ο φοιτητής φαινόμενο.
nilosgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το καλύτερο που θα σου πρότεινα είναι να βρείς κάποια δουλειά στο αντικείμενό σου ακόμα και με πολύ χαμηλό μισθό, η προϋπηρησία από αυτό θα είναι το σημαντικότερο εφόδιο που θα έχεις όταν τελειώσεις. Πάντως η σχολή σου είναι πολύ απαιτητική, για διάβασμα 1-2 ημέρες στο τέλος ειδικά για το αντικείμενό σου ξέχνα το εκτός αν είσαι ο φοιτητής φαινόμενο. Ποιο αντικείμενο ρε συ;; Πρώτο έτος είναι, (πιθανότατα) ούτε προγραμματισμό ξέρει, ούτε κάτι άλλο ώστε να βρει δουλειά στο αντικείμενο
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο αυτό και δεν είναι απαραίτητο να ξέρει ντε και καλά προγραμματισμό, είχα π.χ συμμαθητή μου στο σχολείο εντελώς άσχετο από ηλεκτρολογικά και δουλεύε το καλοκαίρι σε οικοδομή μαζί με έναν ηλεκτρολόγο και αποκτούσαν σιγά σιγά εμπειρία, πρώτα ξεκινάς από μηδενική βάση σε πρακτικά θέματα και μαθαίνεις παράλληλα και άλλα θεωρητικά πράγματα από την σχολή. Εναλλακτικά ας περιμένει 1 εξάμηνο να μάθει το autocad και μετά ας ψάξει να βρεί δουλειά σε κάποιο τεχνικό γραφείο να κάνει τα σχέδια. Ή αν θέλει ας γίνει και κατσαβιδάκιας στα pc.
IHateLove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 άντε είναι 2ο, 3ο έτος και βρήκε δουλειά σαν Junion Programmer, τι σημαίνει αυτό;;;; ότι απλά παράλληλα είναι σαν να μελετάει μαθήματα προγραμματισμού, οι σχολές δεν έχουν μόνο προγραμματισμό... μην σκέφτεσαι τα ΙΕΚ κομμωτικής που μπορείς να δουλεύεις και σε κάνα κομμωτήριο...
Ntinaras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ας κανει το επαγγελμα του μελλοντος τεχνικος Η/Υ
IHateLove Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ας κανει το επαγγελμα του μελλοντος τεχνικος Η/Υ αυτό πάει να γίνει όπως με τους Ιατρούς, δηλαδή και για μικρά πράγματα θα τα τσεπώνουν (ας μην υπερβάλουμε, στην Ιατρική δεν χωράνε γρίνιες, είναι ευαίσθητο θέμα και αξίζει τα λεφτά) (τα παραπάνω με αφορμή τα σιδεράκια, πας δίνεις προκαταβολή πχ 500ευρώ, μετά σε κάθε επίσκεψη δίνεις 100-150ε, χοντρικά αν κάνεις πράξεις, είναι (κάθε μήνα απαιτείται επίσκεψη)12*100 = 1200 σε 1 χρόνο για να σου σφύξη ξέρω γω τα σιδεράκια (μεγάλη δουλειά) )
steliosntelos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εμενα μου αρεσε η ιδεα που ειχε το παλικαρι .. δουλεια ως σερβιτορος το ΠΣΚ ... μετα αυτο για τις κρεπες ... ενταξει μου φαινεται λιγο τρελο ( δεν γινεται αλλιως ! σχολη + δουλεια πακετο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα