Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ένα σοβαρο οικογενειακό πρόβλημα με συγγενικό μας πρόσωπο που μένει στο Μπερμπιχαμ οπου δεν μπορουμε να τον βρουμε εδω & μερικές ημέρες. Γνωρίζει μήπως κανείς εάν υπάρχει κάποια Ελληνική κοινότητα εκει (τηλέφωνο / email) που να μπορει να μας βοηθήσει;

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εχω γνωστες (αγγλιδες ομως) που μενουν birmingham, στο wolverhampton. ο συγγενης σου; αν θες να δοκιμασω να επικοινωνησω μαζι τους.

Δημοσ.

Υπάρχει ένα σοβαρο οικογενειακό πρόβλημα με συγγενικό μας πρόσωπο που μένει στο Μπερμπιχαμ οπου δεν μπορουμε να τον βρουμε εδω & μερικές ημέρες. Γνωρίζει μήπως κανείς εάν υπάρχει κάποια Ελληνική κοινότητα εκει (τηλέφωνο / email) που να μπορει να μας βοηθήσει;

Ευχαριστω προκαταβολικά.

Sent from my iPhone using Insomnia

Χωρίς να με πάρεις στραβά, ίσως το πρόσωπο δεν θέλει να ενοχληθεί μάλλον;

Έχω κόψει κάθε επαφή με την οικογένεια στην Ελλάδα (όσοι θέλουν μέσω εμαιλ και όταν έχω χρόνο απαντώ), και είναι του ίδιου στυλ. "Δεν μας δίνει αναφορά κάθε μέρα, καλέστε την αστυνομία/πρεσβείες κλπ".

Μέχρι και άσχετους είχα και βάραγαν την πόρτα που κατέβηκαν από το Leeds 80 μίλια οι αθεόφοβοι. Ρίχνωντας την σχετική 'ανάκριση'.

(βράζω και μόνο που το θυμάμαι).

Και μου την σπάσανε άγρια, όταν έστειλαν την αστυνομία, η οποία μου άνοιξε το σπίτι γιατί τους είπαν ότι μάλλον με έχουν σκοτώσει.

Ανεξάρτητα αν η δουλειά μου με είχε στείλει Ρωσσία και Φιλανδία για ένα μήνα, και δεν είχα χρόνο και μέσα για επικοινωνία.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να με πάρεις στραβά, ίσως το πρόσωπο δεν θέλει να ενοχληθεί μάλλον;

Έχω κόψει κάθε επαφή με την οικογένεια στην Ελλάδα (όσοι θέλουν μέσω εμαιλ και όταν έχω χρόνο απαντώ), και είναι του ίδιου στυλ. "Δεν μας δίνει αναφορά κάθε μέρα, καλέστε την αστυνομία/πρεσβείες κλπ".

Μέχρι και άσχετους είχα και βάραγαν την πόρτα που κατέβηκαν από το Leeds 80 μίλια οι αθεόφοβοι. Ρίχνωντας την σχετική 'ανάκριση'.

(βράζω και μόνο που το θυμάμαι).

Και μου την σπάσανε άγρια, όταν έστειλαν την αστυνομία, η οποία μου άνοιξε το σπίτι γιατί τους είπαν ότι μάλλον με έχουν σκοτώσει.

Ανεξάρτητα αν η δουλειά μου με είχε στείλει Ρωσσία και Φιλανδία για ένα μήνα, και δεν είχα χρόνο και μέσα για επικοινωνία.

αλλαγη ονοματος!

αμεσα!

• Like 1
Δημοσ.

Η πόρτα αλλάχτηκε, και ήταν και πανάκριβη η αλλαγή σε μία ίδια μεταλλική ασφαλείας, αλλά τι να το κάνεις.

Ξύλωσαν και το κούφωμα με το Enforcer να σκεφτείς. (Enforcer είναι ένα είδος battering ram).

Γι αυτό λέω, αφήστε τον κόσμο να ζει στην ησυχία του. Αν έχουν πάθει κάτι, δεν μπορεί να γίνει και κάτι από Ελλάδα.

Αν όχι, η συνεχή 'αναφορά' σπάει τα νεύρα.

Δημοσ.

Οσοι δέν θένε πρήξιμο,ας παίρνουν τηλέφωνο να δώσουν αναφορά πρωί μεσημέρι βράδυ.Οι υπόλοιποι ας εξηγήσουν (με πολιτισμένο τρόπο αρχικά), οτι απογαλακτίστηκαν,οτι θέλουν τον χώρο-τον χρόνο τους και εν πάση περιπτώσει οτι η αγάπη και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό τους, ακτοβατεί μεταξύ υπερβολής και σχιζοφρένιας.

Δέν θα ξεχνάω την ξεφτίλα, 23 χρονών μαντράχαλος φοιτητής, να μου κάνει έφοδο η μάνα της πρώην μου και να χτυπάει το κουδούνι λυσαλέα.

Ναί την πρώτη μέρα οργίαζα στην παραλία και την δεύτερη μέρα ήμουν κλασμένος απο την κούραση.Δέν πέθανα,την τρέλα μου μέσα...

post-64279-0-83281700-1347746926_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι δέν θένε πρήξιμο,ας παίρνουν τηλέφωνο να δώσουν αναφορά πρωί μεσημέρι βράδυ.Οι υπόλοιποι ας εξηγήσουν (με πολιτισμένο τρόπο αρχικά), οτι απογαλακτίστηκαν,οτι θέλουν τον χώρο-τον χρόνο τους και εν πάση περιπτώσει οτι η αγάπη και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπό τους, ακτοβατεί μεταξύ υπερβολής και σχιζοφρένιας.

Δέν θα ξεχνάω την ξεφτίλα, 23 χρονών μαντράχαλος φοιτητής, να μου κάνει έφοδο η μάνα της πρώην μου και να χτυπάει το κουδούνι λυσαλέα.

Ναί την πρώτη μέρα οργίαζα στην παραλία και την δεύτερη μέρα ήμουν κλασμένος απο την κούραση.Δέν πέθανα,την τρέλα μου μέσα...

post-64279-0-83281700-1347746926_thumb.png

dafuq.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Κάπως έτσι,άλλα με λιγότερο μαλλί και περισσότερο fuq...

ps.μην κάνετε σχέση με κόρη γνωστής της μάνας σας.Πίκρα...νο σίριουσλι...πίκρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...