freedubus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Τo πόηντ μου είναι αγαπητέ φίλε οτι τα ρολόγια αυτά δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Αν θέλω φανταχτερό μοδάτο πουλμούρ ρολόι ναι θα πάω στον αράπη να αγοράσω με 20€ (ή θα δώσω 5000€ και θα πάρω Cartier με διαμάντια) διότι θα με ενδιαφέρει κυρίως το περιτύλιγμα. Ούτε ο αράπης, ούτε ο Cartier θα με κοροιδέψουν όμως. Με 300-400 ευρώ που πουλάει η...Rebosus δήθεν "γερμανικό" περιτύλιγμα με κινέζικη προέλευση (και αυτό εγώ θεωρώ κοροιδία), μπορείς να βρείς 100% "made in Germany" (και όχι σκέτο Germany, αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό και τι παίζει με τα κινέζικα προιόντα) αξιόλογα ρολόγια με ποιοτικούς swiss-made μηχανισμούς. Steinhart, Stowa, Archimede, Laco, Aristo, Jungers, Zeppelin, Zeno, είναι μερικές εξαιρετικές γερμανικές φίρμες με πολλά αξιοσημείωτα μοντέλα σε σχετικά οικονομικές τιμές γι' αυτό που αγοράζεις. Σόρι που σου χαλάω το παραμύθι, αλλά να ξέρουμε τι ισχύει. 3
HALF EVIL Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Άποψη σου , σεβαστή αλλά όχι και Ευαγγέλιο. Το Rebosus που αναφέρεις για την τιμή του € 99 είναι πολύ καλή ευκαιρία. Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο είναι το fashion big ben ; Μπορεί να έχω μεγάλο καρπό και τα ρολογάκια των 42 mm εξαφανίζονται μέσα στις τρίχες. Όσο για το "made in Germany" και όχι σκέτο Germany , ε το καταλαβαίνω. Σ' ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Θα κρατήσω καλή σημείωση.
freedubus Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτό που σε ενοχλεί περισσότερο είναι το fashion big ben ; Όχι. Συγγνώμη αν άφησα να εννοηθεί κάτι τέτοιο, δεν είχα πρόθεση, αυτό που ήθελα να θίξω ήταν οι παραπλανητικές μέθοδοι κάποιων εταιρειών που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στην ανάλογη τιμή.
HALF EVIL Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Θέμα λήξαν. Στο κάτω κάτω ο ts δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει ούτε το γούστο σου ούτε το δικό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα