alexis97droso Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Mολις ειδα και αυτο το βιντεακι : Site: ! Πραγματικα ομως δεν υπαρχει αυτο το καταστημα με τους "εξειδικευμενους" υπαλληλους Η τραγικοτητα σε ολο της το μεγαλειο
terry308 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 χαχα απίστευτα τα βιντεάκια του Πλαισίου
GiorgosT Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανώς άνθρωποι που δεν είναι σχετικοί ή δεν ξέρουν τέλος πάντων πολλά πράγματα, μπορεί να την πατήσουν από τις διαφημίσεις αυτές, οι οποίες είναι παραπλανητικές (το λιγότερο...) Κανονικά μηνύσεις θα έπρεπε να φάνε από οργανώσεις προστασίας του καταναλωτή, αλλά πού...
fabiawrc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 τι να πεις..ΤΡΑΓΩΔΙΑ... φιλος θελει να φτιαξει pc για bf3.του λεω θα παρες το και το.παει στο πλαισιο,και δεν εχει το corsaιr που του ειχα πει και τι του δωσανε? ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! TURBO-X 850WATT 115 EURO!!! γυρναει σπιτι του το στηνει ενας φιλος που ηξερε,γιατι εγω δεν μπορουσα,με περνει τηλ και μου λεει το και το...μου πεσαν και οι υπολοιπες τριχες καθως ειμαι καραφλας...τι πηγες και εκανες ρε ανθρωπε????????ε μου λεει δεν ηξερα και μου το δωσανε για καλο.. αφου το στηνει το παιδι το pc το αναβει....και???????? ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥΡΜΠΟ-Χ κανει ενα μεγαλο ΜΠΑΜΜΜ και πεφτει η ασφαλεια και αυτο εβγαζε καπνους... για καλη του τυχη δεν εκαψε μητρικη-καρτα γραφικων...του λεω τυχερος στην ατυχια σου...πηγαινε το πισω τριφτο στον πωλητη που στο εδωσε και απαιτησε να σου δωσουν οτιδηποτε αλλο. πηρε ενα coolermaster και ολα οκ.....αλλα βεβαια,οταν πηγε να παρει το corsair,δεν του εδωσε το coolermaster που ειχε του εδωσε ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ!!!! το παιχνιδι ολο ειναι εκει...μεγαλο κερδος μουφα ποιοτητα...πας στο περιστερι,κοιτας τα ραφια ολα turbo-x και στην γωνια πανω ενα μονο coolermaster... φανταστειτε τι δουλεμα πεφτει στο κοσμακη που δεν ξερει...για να μην μιλησω για την σιχαμερη-ψευτικη ευγενεια που στα πρηζει ακομα και ο σεκιουριτας στην εισοδο... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα