Προς το περιεχόμενο

Να βάλω CYTA?


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά θέλω τα φώτα σας.

 

Θέλω να βάλω νέα γραμμή σε ένα σπίτι που θα πάω να μείνω. Δεν θέλω ΟΤΕ λόγω κόστους, hol επειδή έχω τώρα και δεν είμαι ευχαριστημένος και forthnet για κάποιο άλλο λόγο.

 

Επομένως είμαι μεταξύ wind (έχω καλές εντυπώσεις απο tellas παλαιότερα) και cyta.

Η CYTA μου λέει οτι έχω 1695m απόσταση απο το DSLAM. Είναι εγγυημένες αυτές οι αποστάσεις ή μπορεί να site τους να βγάζει ότι ναναι; Προφανώς η απόσταση αυτή θα ισχύει για όλους τους παρόχους μιας και απ'οσο γνωρίζω συστεγάζονται.

 

Επίσης η CYTA μου λέει οτι σε 15 μέρες θα έχω σίγουρα τη γραμμή μιας και ο ΟΤΕ, που θα κάνει τη σύνδεση, πλέον πληρώνει πρόστιμο αν δεν το κάνει εντός 15 ημερών. Λένε πως παλιότερα αργούσε επίτηδες. Υπάρχει κάποιος που έχει πρόσφατα αντίθετη εμπειρία; Διότι αν πρόκειται να αργήσει περισσότερο, τοτε να βάλω ΟΤΕ αορίστου και στον 1 μήνα να τον αλλάξω.

 

Τι προτείνετε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

wind πολλοι λενε οτι εχει θεμα με το youtube

cyta που εχω εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος

τωρα για την αποσταση σου στα 1700m βαλε μια 4αρα γιατι παραπανω δεν πιστευω να πιασεις!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι ρε συ,1700 ειναι πολυ καλη αποσταση.τωρα ειμαι στα 2250 και πιανω 9-10mbps. Κατεβαζω με 1mb/s χαλαρα. Θεωρητικα καπου στα 16 πιανει με τετοια αποσταση.πρακτικα το κοβω για 11-12mbps....

 

Απο τα 3000m ξεκινανε τα χοντρα προβληματα...

 

Εσενα ποσα μετρα σου λεει κ στα ποσα mbps συγχρονιζει;

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εγω cyta εχω ευχαριστημενος ειμαι και μου αρεσει που ειναι αμεσα εξυπηρετικοι για μενα ειναι η μοναδικη εταιρια που με την μικτονομηση δεν μου εκανε βλαβη ακομα και ο οτε μου την εκανε και πιοστεψε με εχω περασει απο ολες τις εταιριες καλα για ον και χολ δε σου λεω απλα μακρυα...

 

η φορτηνετ χαλασε και αυτη..

 

ειμαι πελατης τους μια εβδομαδα τωρα..με αποσταση στα 2 και κατι χιλιομετρα απο το dslam ποιανω καθαρα 12-13 μβιτ μια χαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λαθος μου τοτε!!!!

εγω στα 100 μετρα ειμαι αλλα εχω 4αρα με την οποια κατεβαζω και με 500 μερικες φορες!!!!!! (με idm)

Επεξ/σία από devilfish
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

wind πολλοι λενε οτι εχει θεμα με το youtube cyta που εχω εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος τωρα για την αποσταση σου στα 1700m βαλε μια 4αρα γιατι παραπανω δεν πιστευω να πιασεις!!!!

στα 1700 μετρα εχει ανετα 15 αρα.ειμαι παραπανω και παιζω 14-15.εξαρτατε και το margin που δινει ο καθε παροχος.

λαθος μου τοτε!!!! εγω στα 100 μετρα ειμαι αλλα εχω 4αρα με την οποια κατεβαζω και με 500 μερικες φορες!!!!!! (με idm)

τα 4 Mbit ειναι 4 χ 128 = 512 αν βγαλεις και headers ε ναι οτιδηποτε παραπανω απο 450 ειναι πολυ μια χαρα.πχ αυτοι που παιζουν 24 κατεβαζουν και 2,5 και παραπανω.χοντρικα ειναι καθαρα 100-110 kilobyte /mbit.

πως ξέρετε την απόσταση σας απο το dslam? σκέφτομαι κι εγώ για cyta (πειραιάς)

ειτε βλεπεις που ειναι ο οτε και υπολογιζεις με κανα gps η απο κανα google earth η απο το site Της εεττ την αποσταση ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ειτε απο κανα γειτονα που βλεπεις ποσο παιζει.

Παιδιά θέλω τα φώτα σας. Θέλω να βάλω νέα γραμμή σε ένα σπίτι που θα πάω να μείνω. Δεν θέλω ΟΤΕ λόγω κόστους, hol επειδή έχω τώρα και δεν είμαι ευχαριστημένος και forthnet για κάποιο άλλο λόγο. Επομένως είμαι μεταξύ wind (έχω καλές εντυπώσεις απο tellas παλαιότερα) και cyta. Η CYTA μου λέει οτι έχω 1695m απόσταση απο το DSLAM. Είναι εγγυημένες αυτές οι αποστάσεις ή μπορεί να site τους να βγάζει ότι ναναι; Προφανώς η απόσταση αυτή θα ισχύει για όλους τους παρόχους μιας και απ'οσο γνωρίζω συστεγάζονται. Επίσης η CYTA μου λέει οτι σε 15 μέρες θα έχω σίγουρα τη γραμμή μιας και ο ΟΤΕ, που θα κάνει τη σύνδεση, πλέον πληρώνει πρόστιμο αν δεν το κάνει εντός 15 ημερών. Λένε πως παλιότερα αργούσε επίτηδες. Υπάρχει κάποιος που έχει πρόσφατα αντίθετη εμπειρία; Διότι αν πρόκειται να αργήσει περισσότερο, τοτε να βάλω ΟΤΕ αορίστου και στον 1 μήνα να τον αλλάξω. Τι προτείνετε;

α.cyta αντι για wind.καλα ναι ο οτε ολο προστιμο τρωει και τα πληρωνει πολυ.οποτε σε οτι παροχο και να πας 2 πραγματα ειναι σιγουρα.

α.ο χαλκος ειναι του οτε οποτε ειναι θεμα τυχης αν θα σου κατσει καλη γραμμη η οχι με οποιονδηποτε παροχο.

β.αν ο οτε θελει να σου καθυστερησει την γραμμη η να σου βρει δικαιολογια να μην στην ενεργοποιησει καν βρισκει και χωρις να φαει προστιμο.καποιες φορες ειναι πιο γρηγορο να πας οτε και μετα σε εναλλακτικο αλλα μην το κανεις θα σου ερθει παραπανω λεφτα.θα φας πολυ παγιο καιδιαφορα μαμησιατικα χωρις λογο.και επειδη λες σε ενα σπιτι που θα πας να μεινεις ξεκινα απο τωρα τις διαδικασιες οποτε οταν πας να ειναι ετοιμο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...