Pireotis88 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αρκετοι απο εμάς έχουμε κάποιο προφίλ είτε στο φβ είτε στο twitter ..καθώς και σε αλλα ίσως. Το θεωρείται αναγκαίο πια έτσι όπως έχει γίνει η κοινωνία ;; Οι σχέσεις πιο απροσωπες . Σας έχει βοηθήσει ποτε; Την εχετε πατήσει εσείς η κάποιος γνωστός σας Υ.γ όπως και να χει τα κοντινά μας πρόσωπα τα βλέπουμε απο κοντα
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν έχω παράπονο, τα λεφτά του τα 'χει βγάλει. 3
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, εννοώ ότι έχει αποδώσει. Για μένα.
status Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αρκετοι απο εμάς έχουμε κάποιο προφίλ είτε στο φβ είτε στο twitter ..καθώς και σε αλλα ίσως. Το θεωρείται αναγκαίο πια έτσι όπως έχει γίνει η κοινωνία ;; Οι σχέσεις πιο απροσωπες . Σας έχει βοηθήσει ποτε; Την εχετε πατήσει εσείς η κάποιος γνωστός σας Υ.γ όπως και να χει τα κοντινά μας πρόσωπα τα βλέπουμε απο κοντα Ο όρος κοινωνική δικτύωση ονοματίζοντας μόνο facebook και twitter είναι ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός, και ένα φόρουμ είναι τόπος κοινωνικής διΧτύωσης. Άλλωστε, στο ίντερνετ, σε όλες τις σελίδες εξίσου μεγάλο e-penis έχεις.;ρ 2
nilosgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Προσωπικά εμένα με βοήθησαν και με βοηθάν (θέλω να πιστεύω). Ίσως επειδή έκανα το λογαριασμό με το σκοπό να γνωριστώ καλύτερα τους ήδη φίλους μου κι όχι να βάζω οποιονδήποτε "αβέρτα-κουβέρτα". Έχω πολύ καλή σχέση με άτομα με τα οποία πριν κάνω facebook λέγαμε απλά ένα γειά
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοειται πως δεν ειναι αναγκαιο. Προσωπικα δε θα ελεγα πως με εχουν βοηθησει. Σιγουρα ομως εχουν βοηθησει τους φιλους μου να μαθουν και κανενα σοβαρο τραγουδι απο αυτα που ανεβαζω και να γινουν καλυτεροι ανθρωποι διαβαζοντας τα φλεγματικα στατους μου. @Lucifer Ποσες?
athlios Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 @Lucifer Ποσες? > www.youtube.com/watch?v=4KntYPXffmc#t=0m14s 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Και όταν θα ήρθε η ντομάτα στην Ελλάδα... τα ίδια θα ρωτούσαν. "Κόκκινο φρούτο. Καλό ή κακό για τον άνθρωπο" Και όταν έρχεται κάτι νέο... πάντα η ίδια ερώτηση. "Καλό ή κακό για τον άνθρωπο". Και εκεί αρχίζουν οι "συντηρητικοί" με τους "προοδευτικούς" να τσακώνονται. Ούτε καλό, ούτε κακό. Εάν σου αρέσει τρως. Εάν όχι, δεν τρως. Κάθε τι που προσφέρεται από κάτι, προσφέρεται και από κάτι άλλο. Ο τρόπος που θα το πάρεις διαφέρει μεν, αλλά το "προϊόν" είναι το ίδιο.
viper2005 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 cheapest ads evar ειναι αυτα τα πραγματα προτεινω
Lucifer Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 @Lucifer Ποσες? Και το ΜπλαΜπλα βγάζει [ενεστώς] τα λεφτά του, φλερτάρω με την παντόφλα, σφυρίζω, κοιτάω σύννεφα, απομακρύνομαι. 2
status Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Και το ΜπλαΜπλα βγάζει [ενεστώς] τα λεφτά του, φλερτάρω με την παντόφλα, σφυρίζω, κοιτάω σύννεφα, απομακρύνομαι. whip sound =/= sound of freedom.
bluesattack Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Hταν σκληρη η αναμετρηση αλλα τα social media κερδισαν 3
haris_216 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 αν και μου αρέσει η τεχνολογία ακόμα και όταν δεν έχει λόγο ύπαρξης (η τεχνολογία για την τεχνολογία) δεν μπορώ να πραβλέψω το γεγονός ότι όλη αυτή η "κοινωνική δικτύωση" είναι virtual. και είναι οκ αν κάποιος το καταλαβαίνει και την χρησιμοποιεί ως τέτοια. αλλά πολλοί δυστυχώς (κατά τη γνώμη μου) έχουν την αίσθηση ότι είναι real thing. ότι έχουν 832 επαφές. 'οτι αυτές οι επαφές είναι φίλοι τους. οτι τους γνωρίζουν καλύτερα τώρα πια. λοιπόν έχω νέα. όλοι αυτοί οι φίλοι θα θυμηθούν τα γενέθλια σου γιατί πολύ απλά το έχεις βάλει στο προφίλ σου. και δεν θα το ψάξουν καν. απλά το αυτοματοποιημένο σύστημα θα τους ειδοποιήσει. δεν ξέρουν αν έχεις πάρει κιλά παρά μόνο αν βάλεις σχετική φωτό γιατί έχουν να σε δουν καιρό. δεν το ζητάνε να βρεθείτε όπως ακριβώς δεν το ζητάς κι εσύ και μήπως προβληματίστηκες ποτέ τι παραπάνω έχεις να πεις με τον συμμαθητή, συναδελφο, κλπ που χρειάζεται να το πεις μέσα από το ιντερνετ τη στιγμή που θα μπορούσες να το πεις όλη μέρα που είσαστε μαζί;;; έχω λογαριασμό στο φατσοβιβλίο αλλά μπαίνω πολύ σπάνια (εως ποτέ). σε τελευταία ανάλυση αν επιθυμήσω σουβλάκι προτιμώ να είναι κανονικό και όχι virtual κερασμένο από κάποια επαφή. έτσι θα μου μείνει και η γεύση, η παρέα με τον φίλο που θα το φάω και ίσως να πάει καλά και το καμάκι με τις δεσποινίδες στο διπλανό τραπέζι
TheOneGandalf Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πιστεύω οτι έχουν βοηθήσει αρκετά....Γενικά η λογική χρήση τους μονο καλα μπορει να προσφέρει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα