Chriss9 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα... ξύπνησα το πρωί πατάω το κουμπάκι να ανάψει το pc..ΤΊΠΟΤΑ... ούτε μπίπ ούτε τα φωτάκια στο πληκτρολόγιο.... τον έσβησα από πίσω, ξανά προσπαθώ..ΤΊΠΟΤΑ... βγάζω 2 ΡΑΜ έτσι να δω.. και άναψε... και είμαι με 1GB τώρα.... τι να φταίει ρε γαμώτο? Υ:Μου τα έκανε και χθές αυτά τα κόλπα και έφτιαξε με 2-3 σβησιματάκια από πίσω..... τι στο διάλο?
madtaz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 βάλε τις 2 RAM που δουλεύουν στα διπλανα sockets και τσεκαρε πάλι αν παίρνει μπρος!
Chriss9 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Τις διάβαζε κανονικά τις RAM.. αν το κάνω και δεν ανάψει πάλι?? από που θα μπω να δω άλλες απαντήσεις?? :/
madtaz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ότι απάντηση και να σου γράψουν από τη στιγμή που είναι πρόβλημα στο Hardware θα χρειαστεί να κάνεις επανεκκινήσεις για να εντοπίσεις τη βλάβη. Τσέκαρε επίσης αν είναι καλά κουμπωμένα όλα τα βύσματα του τροφοδοτικού, κυρίως το 24πινο της μητρικής!
Chriss9 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 τον έσβησα και δεν άναβε... Κούμπωσα την μια 2ara Ram και μια 1gb και δουλευει... δεν το εχω σβησει ακομα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα