Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exFat δεν θα ήταν καλύτερο convert αφού είναι ήδη σε Fat ? Αν και εμένα αυτές οι πρακτικές δεν μ'αρεσουν όσο ασφαλές και να είναι ένα convert σήμερα.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Εχω και εγω το ιδιο προβλημα σε ενα usb 32 giga.Oταν το αγορασα το διαμορφωσα σε NTFS .Χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω στο PLAY 3 κα ιτο εκανα FAT32.Τωρα ομως δεν μπορω να το ξανακανω NTFS, και μου γραφει οτι....ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ...(WINDOWS 7 64bit).Mηπως γνωριζει καποιος πως θα γινει;;;;;;

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Εχω και εγω το ιδιο προβλημα σε ενα usb 32 giga.Oταν το αγορασα το διαμορφωσα σε NTFS .Χρειαστηκε να το χρησιμοποιησω στο PLAY 3 κα ιτο εκανα FAT32.Τωρα ομως δεν μπορω να το ξανακανω NTFS, και μου γραφει οτι....ΤΑ WINDOWS ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ...(WINDOWS 7 64bit).Mηπως γνωριζει καποιος πως θα γινει;;;;;;

Στην εξερεύνηση των Windows, δεξί κλικ πάνω του και επιλογή "διαμόρφωση". Δεν λειτουργεί αυτό;

Format δηλαδή θα κάνεις, όχι μετατροπή (convert).

Θα το αδειάσεις πρώτα βέβαια γιατί θα χαθούν τα δεδομένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να πω προς ενημέρωση ότι ο δέκτης μου (crystal audio micro hd) δέχεται NTFS σκληρούς, οπότε πάω για convert...Ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει περίπου;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να πω ότι κατάφερα εν τέλει να κάνω convert τον σκληρό δίσκο, παίζει κανονικά στον αποκωδικοποιητή μου, μια χαρά. Το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα είναι ότι με το που έκανα το convert, η υγεία του δίσκου μου από το 89% που ήταν έπεσε στο 29%!!!!! Τον κλαίω από τώρα;

ΥΓ Επίσης σε άλλο δίσκο που έκανα convert η υγεία έπεσε από το 100% στο 95%. Τι γίνεται ρε παιδιά, το convert φταίει, ή πρόκειται για σατανική σύμπτωση;

Δημοσ.

Λογικά σύμπτωση. Ίσως το convert τον στρέσαρε λίγο παραπάνω κι έβγαλε κάποια προβλήματα που θα βγαζε λίγο αργότερα. Γιατί έπεσε η υγεία; Bad/weak sectors ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Τί να τον στρεσάρει, ψιλολόι είναι η μετατροπή.

...αυτό που πιθανότατα έγινε (πέραν της περίπτωσης σατανικής σύμπτωσης) και στις 2 περιπτώσεις, είναι ότι "βρήκε ευκαιρία ο δίσκος" και ανανέωσε τις πληροφορίες του SMART (ενίοτε συμβαίνει μετά από zero writiing κλπ). Δηλαδή το όποιο ζόρι υπήρχε, αλλά δεν εμφανιζόταν.

Δημοσ.

Λογικά σύμπτωση. Ίσως το convert τον στρέσαρε λίγο παραπάνω κι έβγαλε κάποια προβλήματα που θα βγαζε λίγο αργότερα. Γιατί έπεσε η υγεία; Bad/weak sectors ή κάτι άλλο;

Αυτό είναι το μήνυμα του HD sentinel...

untitled.bmp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...