kostarika Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Οχι δυστυχώς δεν είμαι 16, 28 είμαι. Έχω να χάσω άλλα 5 κιλά περίπου για να θεωρούμαι αδύνατη (είμαι 65 τώρα). Φοβάμαι να το συζητήσεων το πρόβλημα με κάποιον, δεν είμαι από αυτούς που συζητούν τα προβλήματα τους εύκολα.Και δεν θέλω να καταφύγω σε φάρμακα ή ψυχοφάρμακα για να το ξεπεράσω. Νομίζω ότι η λύση ειναι ένα ισορροπημένο πρόγραμμα και γενικότερα μια φυσιολογική ζωή,πράγμα δύσκολο στις μέρες μας για έναν νέο.
leecherman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 65 για ποιό ύψος;Καλά τα "κόβω" τα κιλά,χρειάζονται και τα πιασίματα στη γυναίκα,μη πάμε σε ανορεκτικές καταστάσεις Μήπως περνάς τις "μαύρες" σου και νομίζεις ότι όλο το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον σου; Δεν μίλησε κανένας για ψυχοφάρμακα,απεναντίας είναι αποφευκταία. Όλοι μίλησαν για ψυχολογική υποστήριξη.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί γ@μώ το κέρατο όχι ψυχοφάρμακα; οταν τα χρειάζεται κάποιος τα γ@#$μένα πρέπει να τα πάρει.Τι μανία πάλι οτι τα ψυχοφάρμακα είναι κακά... 1
kostarika Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 1,75 ύψος. Την άλλη βδομάδα θα γράφω γυμναστήριο επειδή θέλω και σφίξιμο. Επειδή σκέψου να βρω εργασία που να χρειάζεται ιατρικές εξετάσεις. Ποιος θα με προσλάμβανε τότε; Και τα ψυχοφάρμακα έχουν και παρενέργειες,έχω φίλες που παίρνουν και τις βλέπω.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ε προτιμάς να έχεις λίγες παρενέργειες (που δε νομίζω να έχουν όλα τα ψυχοφάρμακα) ή προτιμάς να χάσεις τη ζωή σου;
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τα φαρμακα τα δινει ο γιατρος αν κρινει οτι χρειαζεται.Μην μπλεκεστε σε φαση καλο ειναι να τα παρεις-οχι δεν τα παιρνω , δεν ειναι καραμελες
evabb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Κοπελια, δεν εχει βουλιμια, ανορεξια εχεις μου φαινεται και καλο στον εγκεφαλο οποτε να πας οπωσδηποτε σε ψυχολογο. εχεις τελειως στρεβλωμενη εικονα του εαυτου σου. ακου 65 κιλα και 1,75 υψος! επισης βρες κανενα αντρα και θα σου περασουν ολα. προφανως εχεις τρομερη ανασφαλεια και απειρια ως αυτο το θεμα. 2
leecherman Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Κοπελια, δεν εχει βουλιμια, ανορεξια εχεις μου φαινεται και καλο στον εγκεφαλο οποτε να πας οπωσδηποτε σε ψυχολογο. εχεις τελειως στρεβλωμενη εικονα του εαυτου σου. ακου 65 κιλα και 1,75 υψος! επισης βρες κανενα αντρα και θα σου περασουν ολα. προφανως εχεις τρομερη ανασφαλεια και απειρια ως αυτο το θεμα. Α ρε ευούλα,νάμανε καμια τριανταριά χρόνια μικρότερος... Βρες γκόμενο Κοσταρίκα,άς τις μλκιες,καλά τα λέει η Εύα,βρες τονα και σκίστου τη ψυχή!
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Και μην αγχωνεσαι τοσο για 65 κιλα .Ουτε να κανεις εμετους , σκιζοντας το στομαχι σου για να διατηρηθεις ντε και καλα σε αναλογιες μοντελου.
zazik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ πιστεύω ότι έχεις κάλο στον εγκέφαλο. Σοβαρό κάλο όμως...και δεν το λέω για να σε προσβάλλω , αλλά για να τονίσω την άμεση αναγκαιότητα να επισκεφτείς έναν καλό Ψυχίατρο. 1
kostarika Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μαλλον ένας αντρας θα μου επιδεινώσει το πρόβλημα μιας και τότε θα θέλω να είμαι ακόμη πιο αδύνατη για να του αρέσω. Άλλωστε άντρας μου προκάλεσε όλο αυτό οπότε να λείπει το βύσσινο. Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι να πάω σε ψυχολόγο και να του πω ότι μου συμβαίνει. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2012 από kostarika
zazik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αντε , καλα ... Οταν φτάσεις σαν την Νανα Καραγιαννη τα ξαναλέμε..Φιλια μεχρι τότε 1
evabb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον ένας αντρας θα μου επιδεινώσει το πρόβλημα μιας και τότε θα θέλω να Είμαι ακόμη πιο αδύνατη για να του αρέσω. Άλλωστε άντρας μου προκάλεσε όλο αυτό οπότε να λείπει το βύσσινο. Η αλήθεια είναι ότι ντρέπομαι να πάω σε ψυχολόγο και να του πω ότι μου συμβαίνει. :blink: :blink: ο εγκεφαλος μου αδυνατει να επεξεργαστει αυτη την φραση.
bluesattack Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μαλλον ένας αντρας θα μου επιδεινώσει το πρόβλημα μιας και τότε θα θέλω να Είμαι ακόμη πιο αδύνατη για να του αρέσω. Άλλωστε άντρας μου προκάλεσε όλο αυτό οπότε να λείπει το βύσσινο. Η εμφανιση απασχολει ολους τους ανθρωπους , σε μικροτερο η μεγαλυτερο βαθμο .Και διαιτα κανει ο κοσμος και γυμναστικη κανει.Ε δεν θα αρρωστησεις κιολας , δεν θα καταστρεψεις τον εαυτο σου για να αρεσεις (νομιζοντας κακως οτι τωρα δεν αρεσεις ) η για να τον κερδισεις πισω η να του δειξεις .Κουλ.
zazik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ο καλος στον εγκεφαλο των βουλιμικών/ανορεξικών γυναικών , είναι το γεγονος ότι μπορεί να είναι πολύ αδύνατες , αλλα να βλέπουνε τον εαυτό τους χοντρες. Ε , αυτο , είναι ψυχική διαταραχή σε σημείο ψύχωσης (διαστρεβλωμμένη πραγματικότητα) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις