Torrero Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σε όλους, Εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν θέλω να κατεβάσω βίντεο από το youtube. Δοκίμασα τρία διαφορετικά προγράμματα (DVD Videosoft free studio, Aura Youtube downloader και το Youtube downloader). Και τα τρία βρίσκουνε το συγκεκριμένο βίντεο, αλλά δεν μπορούν να το κατεβάσουν. Μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται;
Torrero Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ, αλλά εγώ θέλω να κατεβάσω το βίντεο, εικόνα και ήχο.
spyros__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μονο στο συγκεκριμενο βιντεο σου βγαζουν προβλημα?
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το βιντεο μπορεις να το δεις με τον κανονικό τρόπο; Αν ναι δοκίμασε το all-time classic jdownloader ( http://jdownloader.org/ ) και για την portable εκδοση ( http://94.23.204.158/JDownloader.zip )
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Και ρωτώ πάλι. Το βίντεο μπορείς να το δεις με κανονικό τρόπο; Μπορείς να το δεις μέσω browser; Αν ναι, δώσε μας το link για δοκιμές
Torrero Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Με τον browser τα βλέπω κανονικά. Π.χ. http://m.youtube.com/watch?v=Sha2xP1o0TM http://m.youtube.com/watch?v=bCG9_7EMqoE
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Βάζοντας τα κανονικά Links στο jdownloader κατεβαίνουν κανονικά. Κανονικά εννοώ τα desktop links και οχι τα links για mobile. > http://www.youtube.com/watch?v=Sha2xP1o0TM http://www.youtube.com/watch?v=bCG9_7EMqoE Υποψιάζομαι οτι το πρόβλημα που αντιμετώπισες και με τα άλλα προγράμματα οφείλεται στον ίδιο λόγο, δηλαδή τους έδινες τα Links για την mobile έκδοση.
Torrero Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τα προβλήματα τα έχω στον σταθερό υπολογιστή με κανονικά links. Τώρα ανέβασα mobile links γιατί δεν είμαι στον σταθερο υπολογιστή και ήθελα να απαντήσω από το mobile. Τα βίντεο όμως είναι ακριβως αυτα. Νομίζω ότι δεν μπορώ κανένα βίντεο να κατεβασω.
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Οσον αφορα τα συγκεκριμένα links τα κατεβάζω χωρίς πρόβλημα με το jdownloader.
Torrero Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό είναι, κάτι πρέπει να φταίει στον υπολογιστη μου. Μήπως κάτι με το firewall;
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν κάνει τίποτα. Δηλαδη? Κανεις paste το link, του λες να το κατεβασει και...?
Torrero Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ... και βρίσκει ποιο βίντεο είναι, πατάω να το κατεβάσει και μετά από λίγο λέει ότι δεν γίνεται να το κατεβάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα