MetalGearFan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Πώς το εξηγεί αυτό η επίσημη εκκλησία; με ένα θεάρεστο riff και ένα θεϊκό σόλο στο Jesus Frankenstein http://www.youtube.com/watch?v=o5b8CjTMpoo
Sarandis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 http://news.in.gr/gr...?aid=1231217548 Χθες είχε κλείσει η παραλία μου παν. Κοίτα φάτσα η θείτσα
Praetorianos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 http://news.in.gr/gr...?aid=1231217548 Εμένα δεν με φόβιζαν ούτε οι Σοιμπλε, ούτε η ΕΕ, ούτε η Γερμανία, ούτε η τρόικα, ούτε καν το ΔΝΤ, πάντα είχα την ελπίδα ζωντανή. Απόψε όμως: «Σε μια περίοδο βαθιάς δοκιμασίας οι Έλληνες στρεφόμαστε προς την Παναγία. Πολιτεία κι Εκκλησία πορεύονται για να στηρίξουν όσους δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση» τόνισε στην ομιλία του ο υπουργός Μακεδονίας- Θράκης και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «με τη βοήθεια του Θεού, με τη βοήθεια της Παναγίας θα τα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση».
-nick- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εμενα μου θυμισε με τη βοηθεια του χριστου θα τους γαμησουμε την παναγια, η αντιστροφα 6
Ntinaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εμενα μου θυμισε με τη βοηθεια του χριστου θα τους γαμησουμε την παναγια, η αντιστροφα με προλαβες για Millisecond ο ιωαννιδης δε το ειχε πει αυτο καποτε?
xreokopia Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Το ότι κάποιος πιστεύει στον Θεό, δε σημαινει οτι πρεπει να θεωρει προσβολή μια παράσταση. Η παράσταση ειναι παράσταση, Είναι θέατρο. Δε ξέρω βέβαια πως θα φαινόταν μια παράσταση η οποία θα έδειχνε πως όλοι οι άθεοι είναι gay. Προφανως αν πιστευεις σε κατι δε θες να γελοιοποιειται. Εμας τους αθεους οι χριστιανοι εχουν στολισει με ενα σωρο διακοσμητικα, οποτε ενα ακομη δε θα μου εκανε εντυπωση. Περα απο την ελευθερια του λογου και του θεατρου πρεπει να καθοριστουν τα ορια της προσβολης. Εγώ δεν είμαι με κανέναν απο τους 2. Σιγά τους φανατικούς και τα Χρυσά Αυγά...φλώροι είναι όλοι. Αν ήμασταν καμια σοβαρή χώρα όπως η Ισπανία του 15ου αιώνα θα είχαμε βάλει φωτιά στον κιν/φο και θα τους καίγαμε στη Πλ. Συντάγματος ενώπιον του πλήθους που θα ζητωκραύγαζε. Τώρα έχεις 2 παπάδες, 2 κυράτσες και 2 Χρυσά Αυγά που φωνάζουν και κάτι έγινε... Ποιοι ειναι φλωροι? ειναι φανατικοι χριστιανοι (παλαιοημερολογιτες ως επι το πληστον) και χρυσυαγιτες που εννοειται οτι σε τετοια θεματα δινουν το παρον απαραιτητως. Δεν εισαι λες με κανεναν, δηλαδη ουδετεροτητα? Εκτος απ τους παπαδες και τις κυρατσες εχεις και τους γνωστους ρεπουσηδες, τατσοπουλους, μπιστηδες.
DrLo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αν και έχουμε βγει εκτός θέματος ... Τις προάλλες έβλεπα στο web του skai (δε θυμάμαι αν ήταν ειδήσεις ή ευαγελλατος) αυτόν τον βουλευτή της ΧΑ που έριξε τα καντίλια έξω από το θέατρο σε παράθυρο μαζί με έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (νομίζω τατσόπουλο τον λέγαν) * ok, οι περισσότεροι ΧΑγίτες είναι κάφροι δε τίθεται θέμα ... * Οι συριζαίοι που κατά κανόνα πουλάνε πολιτισμό, ανεκτικότητα και ότι δε βάζουν ταμπέλες σε ανθρώπους δε θα έπρεπε να προσέχουν τα λόγια τους όταν χαρακτιρίζουν ανθρώπους που απλά τους είδαν σε πλάνο στην TV ως "κυράτσες" και "ψυχασθενείς" ??? όταν μάλιστα ούτε τους έχουν γνωρίσει ούτε είναι ψυχίατροι. Αυτό δεν είναι "ρατσιστικό" ? 3
Cossutius. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εμας τους αθεους οι χριστιανοι εχουν στολισει με ενα σωρο διακοσμητικα, οποτε ενα ακομη δε θα μου εκανε εντυπωση.Περα απο την ελευθερια του λογου και του θεατρου πρεπει να καθοριστουν τα ορια της προσβολης. Κάτι το οποιο ο κάθε σοβαρός άνθρωπος πιστός ή μη, καταδικάζει πλέον. Υποτίθεται οτι στη συγχρονη "πολιτισμένη" κοινωνία που ζούμε, τέτοιες αντιδράσεις καταδικάζονται. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση, είναι γιατι να συμβαίνει πλέον το αντίθετο, ειδικά από ανθρώπους με υψηλή μόρφωση και νοημοσύνη. Υποτίθεται οτι δε κάνεις κάτι που ο ίδιος καταδικάζεις. Υποτίθεται πως αυτός που θα κατηγορήσει έναν άθεο, ειναι γραφικός, ηλίθιος κτλ κτλ. Γιατί όταν συμβαίνει το αντίθετο δεν αντιδράμε ανάλογα? Μήπως η αθεία ειναι η νέα θρησκεία και κάποιοι προσπαθουν να την επιβάλλουν? Μήπως κάποιοι έχουν ξεχάσει πως έχουμε ανεξιθρησκεία και ο καθένας μπορει να πιστεύει ή να μη πιστεύει, όπου γουστάρει, αρκει να μην ενοχλεί τους άλλους? Ας μη κάνουμε πολιτικη τη συζήτηση ομως.
Toufas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Κάτι το οποιο ο κάθε σοβαρός άνθρωπος πιστός ή μη, καταδικάζει πλέον. Υποτίθεται οτι στη συγχρονη "πολιτισμένη" κοινωνία που ζούμε, τέτοιες αντιδράσεις καταδικάζονται. Αυτό που μου κάνει εμένα εντύπωση, είναι γιατι να συμβαίνει πλέον το αντίθετο, ειδικά από ανθρώπους με υψηλή μόρφωση και νοημοσύνη. Υποτίθεται οτι δε κάνεις κάτι που ο ίδιος καταδικάζεις. Υποτίθεται πως αυτός που θα κατηγορήσει έναν άθεο, ειναι γραφικός, ηλίθιος κτλ κτλ. Γιατί όταν συμβαίνει το αντίθετο δεν αντιδράμε ανάλογα? Μήπως η αθεία ειναι η νέα θρησκεία και κάποιοι προσπαθουν να την επιβάλλουν? Μήπως κάποιοι έχουν ξεχάσει πως έχουμε ανεξιθρησκεία και ο καθένας μπορει να πιστεύει ή να μη πιστεύει, όπου γουστάρει, αρκει να μην ενοχλεί τους άλλους? Ας μη κάνουμε πολιτικη τη συζήτηση ομως. Αρκει να μην εχει χωρο λατρειας στην αθηνα ετσι? 1
Cossutius. Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αρκει να μην εχει χωρο λατρειας στην αθηνα ετσι? Τι εννοεις? Τι σχέση έχει η Αθήνα?
KilliK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Ετσι ας τους εξισωσουμε ολους. ε ενταξει, λαμογια που βγαινουν στην τηλεοραση για να κανουν το σοου τους ας μη τα εξισωνουμε.
-nick- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Αλλο να εξισωνεις τα λαμογια απο διαφορετικους χωρους και αλλο να εξισωνεις ολοκληρους τους χωρους. Βεβαια δεν καταλαβα πως καποιος που λεει προβληματικη ή ψυχασθενη καποιον που ψηφισε ΧΑ ή οτι δεν ξερει τι του γινεται ή ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΕΣ , ειναι το ιδιο με τον ΧΑ που υποστηριζει πογκρομ μεταναστων εως και φασεις που πλησιαζουν Ηρωδη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα