Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη ειστε οκ στο να σκοτωνουμε, αλλα υπο προϋποθεσεις?

Οχι ακριβως εκτρωση μονο οταν κινδινευει η ζωη της μητερας μονο!
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν νόμοι για αυτά τα πράγματα, οι οποίοι ΔΟΞΑ ΝΑ ΧΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ είναι ορθοί κατ' εμέ.

• Like 2
Δημοσ.

kILJU.jpg

Στην βιολογία μπορεί να εισουν καλός, αλλά από ορθογραφία γ@μ#$@!

Για εκατομμυριοστοι πρωτη φορα εχω δυσλεξια!

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν νόμοι για αυτά τα πράγματα

Νομιμο αρα και ΗΘΙΚΟ.....τι μου θυμιζει αυτο -_-

Δημοσ.

Οχι ακριβως εκτρωση μονο οταν κινδινευει η ζωη της μητερας μονο!

Από 'δω το πας, από 'κει το φέρνεις.. :-D

Δημοσ.

H δυσλεξια δεν παιζει ρολο στην ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ...

Εχεις δυσλεξια.... Εγω παντος που εχω οταν γραφω κανω χιλια λαθοι δεν ξερω αν θελει μια λεξη ηή ιήυ 'η ε ή αι κλπ γραφω διπλα συμφωνα εκει που δεν πρεπει, γραφω δυο φορες την ιδια λεξη πχ θελω να "εχεις δικιο σε αυτο που λες" και γραφω "εχεις δικιο σε αυτο που που λες" και πολλα πολλα αλλα λαθη.
Δημοσ.

Ειπα οτι είμαι κατά της εκτρωσης, αλλά όχι για θρησκευτικούς λόγους.

Ο πάπαρδος θα σου πει να κρατήσεις το παιδί, εγώ θα σου πω να κανεις οτι νομίζεις.

Ο λογος ειναι καθαρά ηθικός. Η έκτρωση έχει γίνει πλέον μια επέμβαση ρουτίνας, το ρίσκο μικρό στις περισσότερες περιπτώσεις, οπότε τα άμυαλα κοριτσάκια ή αγοράκια που δε χρησιμοποιούν σκουφάκι, δεν έχουν έγνοια.

Οκ το μωρό ειναι ακόμα μικρό και ουσιασρικά ο "πόνος" που νιώθει είναι απλά μια αντίδραση όπως θα έκανε κάθε ένας μικροργανισμός, αλλά ως ιδέα του οτι σκοτώνεις έναν άνθρωπο (άσχετα αν βιολογικά δεν ειναι ολοκληρωμένος), είναι ηθικά λάθος.

Φαντάσου τι πρέπει να λέμε για τα ζώα που τρώμε. Όπα αυτά δεν έχουν ψυχή, τα έμβρυα έχουν.

Δημοσ.

Δεν στερείς από ένα άνθρωπο την ζωή; Κάνεις κατάχρηση εξουσίας. Δεν μπορεί απλά να χρησιμοποιήσει κάποιος αντισύλληψη τουλάχιστον;

Δημοσ.

Ξέρωγω? Και αν με βιάσουν? Αν σπάσει το προφυλακτικό? Αν δεν θέλω ρε φίλε παιδί γιατί είμαι άνθρωπος και το σεξ το κάνω για την πλάκα μου και όχι σαν τα σκυλιά 2 φορές το χρόνο και ξέχασα ή βαρέθηκα ή έσπασε τι πρέπει να κάνω. Γιατί μη γελιέται κανείς. Άμα απαγορεύονταν η έκτρωση , το ποσοστό μωρών σε σκουπιδοντενεκέδες ή στην πίσω αυλή θα μεγάλωνε.

Δημοσ.

Αυτές η δικαιολογίες περί βιασμού δεν στέκουν καθώς είναι πολύ μικρά τα ποσοστά. Τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες ανεύθυνων ανθρώπων.

Δημοσ.

Αυτές η δικαιολογίες περί βιασμού δεν στέκουν καθώς είναι πολύ μικρά τα ποσοστά. Τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες ανεύθυνων ανθρώπων.

Οπως το να μεγαλωνεις παιδι ενω δεν μπορεις ε?

Δημοσ.

Σημασία έχει το παιδί να πάει παράδεισο όχι η καλοπέραση σε αυτή τη ζωή.

Αρα τι το καλυτερο? Παει αναμαρτητο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...