REDODIN7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αφού δεν το διάβασες' date=' τι μου απαντάς, έτσι για να γράψεις κάτι; Ισότητα θα είχαμε αν το σώμα του άντρα περνούσε όλες αυτές τις αλλαγές και όλους αυτούς τους κινδύνους την περίοδο της εγκυμοσύνης και αν η εγκυμοσύνη άφηνε τόσα κουσούρια και νοσήματα στο σώμα του άντρα, όσα αφήνει και στο σώμα της γυναίκας. Από την στιγμή που ο άντρας παίζει εκ του ασφαλούς, καμία ισότητα δεν υπάρχει και η απόφαση του να κρατηθεί ή όχι μία εγκυμοσύνη ή να γίνει έκτρωση, είναι αποκλειστικά και μόνο τελική απόφαση της γυναίκας και ο άντρας δεν μπορεί να κάνει τίποτα και δεν τον αφορά, που να βαράει το κεφάλι του στον τοίχο και να βρίζει θεούς και δαίμονες. Εκτός και αν το κυοφορήσει αυτός.[/quote'] Θεωρητικά ναι αλλά ηθικά όχι, όπως όταν ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά θέλει και τους δύο γονείς και πρέπει να συνεισφέρουν και οι δύο έτσι πρέπει να έχουν γνώμη και για το αν γεννηθεί.
gigisoni Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Θεωρητικά ναι αλλά ηθικά όχι, όπως όταν ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά θέλει και τους δύο γονείς και πρέπει να συνεισφέρουν και οι δύο έτσι πρέπει να έχουν γνώμη και για το αν γεννηθεί. Κι εγώ να ξαναπώ, ότι ο άντρας δεν διακινδυνεύει το παραμικρό, ούτε την ζωή του, ούτε κάποια ασθένεια, ούτε του μένουν κουσούρια, οπότε η έκτρωση ή μη είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Αν κάποια στιγμή σε κάποια κοινωνία, ο άντρας έχει λόγο σε αυτό, στο να θέλει αυτός το μωρό ενώ η γυναίκα όχι και να αναγκαστεί η γυναίκα να το κρατήσει, αυτό θα σημαίνει ότι οι ελευθερίες της γυναίκας θα καταργηθούν. Οπότε, όχι μόνο για ισότητα δεν θα μιλάμε πια, αλλά για ενσκλάβωση της γυναίκας. Ακόμα και σε περίπτωση όχι έκτρωσης αλλά αποβολής, η γυναίκα θα είναι υπόλογη στο νόμο και θα έχει νομικά προβλήματα μέχρι να αποδειχτεί 100% ότι ήταν αποβολή και όχι έκτρωση. Βάλε λιγάκι το μυαλουδάκι σου να δουλέψει και θα καταλάβεις γιατί μιλάμε για καταστάσεις υποδούλωσης της γυναίκας.
REDODIN7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Κι εγώ να ξαναπώ' date=' ότι ο άντρας δεν διακινδυνεύει το παραμικρό, ούτε την ζωή του, ούτε κάποια ασθένεια, ούτε του μένουν κουσούρια, οπότε η έκτρωση ή μη είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. Αν κάποια στιγμή σε κάποια κοινωνία, ο άντρας έχει λόγο σε αυτό, στο να θέλει αυτός το μωρό ενώ η γυναίκα όχι και να αναγκαστεί η γυναίκα να το κρατήσει, αυτό θα σημαίνει ότι οι ελευθερίες της γυναίκας θα καταργηθούν. Οπότε, όχι μόνο για ισότητα δεν θα μιλάμε πια, αλλά για ενσκλάβωση της γυναίκας. Ακόμα και σε περίπτωση όχι έκτρωσης αλλά αποβολής, η γυναίκα θα είναι υπόλογη στο νόμο και θα έχει νομικά προβλήματα μέχρι να αποδειχτεί 100% ότι ήταν αποβολή και όχι έκτρωση. Βάλε λιγάκι το μυαλουδάκι σου να δουλέψει και θα καταλάβεις γιατί μιλάμε για καταστάσεις υποδούλωσης της γυναίκας.[/quote'] Όπως σου έχω πει διαφωνώ με την έκτρωση γενικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας ποιος ο λόγος να μην κρατήσει το παιδί? Αν δηλαδή η "μάνα" θέλει να κάνει...καριέρα και ρηξει το παιδί το θεωρείς σωστό ?
status Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Όπως σου έχω πει διαφωνώ με την έκτρωση γενικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας ποιος ο λόγος να μην κρατήσει το παιδί? Αν δηλαδή η "μάνα" θέλει να κάνει...καριέρα και ρηξει το παιδί το θεωρείς σωστό ? Και το να μας «βγάζεις τα μάτια» εσύ δεν είναι σωστό αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι..;ρ
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ODIN δεν σκέφτεσαι και πολύ κάποια πράγματα και απλά τα πετάς γιατί έτσι τα έχεις μάθει. Αυτό το γαριδάκι με την καριέρα πχ. Πόσες γυναίκες ανά τον κόσμο κάνουν καριέρα? Το 1 τοις χιλίοις? Το 1 στο ένα εκατομμύριο. Δηλαδή ο μόνος λόγος για έκτρωση είναι η καριέρα? Αν έχει 10 παιδιά ? Να κάνει 11? Αν το παιδί είναι άρρωστο ? Πχ μια φίλη μου έκανε έκτρωση γιατί είχε δίδυμα και το ένα πέθανε στη μήτρα και εκτός από κίνδυνο για το άλλο θα μόλυνε και τη μητέρα. Τι έπρεπε να κάνει? Να πάρει το ρίσκο? Μη λέμε βλακείες. Κάτσε και σκέψου για ποιο λόγο λες κάποια πράγματα. καλά αυτό με το φόνο δεν το συζητάω. Μερικοί είστε τι να πω. Δηλαδή το να σπάω ένα αυγό έχει το ίδιο βάρος με το να σφάζω μια κότα ε? Εντάξει , να κάτι που δεν είχα συνειδητοποιείσει . Ή εγώ λέω να το πάμε ακόμα πιο πίσω με τη μαλακία και το χαρτομάντηλο. Αλλά έντάξει δεν είναι το ίδιο . Το σπέρμα μόνο του δεν έχει το ίδιο ηθικό βάρος με το ωάριο. 2
REDODIN7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 ODIN δεν σκέφτεσαι και πολύ κάποια πράγματα και απλά τα πετάς γιατί έτσι τα έχεις μάθει. Αυτό το γαριδάκι με την καριέρα πχ. Πόσες γυναίκες ανά τον κόσμο κάνουν καριέρα? Το 1 τοις χιλίοις? Το 1 στο ένα εκατομμύριο. Δηλαδή ο μόνος λόγος για έκτρωση είναι η καριέρα? Αν έχει 10 παιδιά ? Να κάνει 11? Αν το παιδί είναι άρρωστο ? Πχ μια φίλη μου έκανε έκτρωση γιατί είχε δίδυμα και το ένα πέθανε στη μήτρα και εκτός από κίνδυνο για το άλλο θα μόλυνε και τη μητέρα. Τι έπρεπε να κάνει? Να πάρει το ρίσκο? Μη λέμε βλακείες. Κάτσε και σκέψου για ποιο λόγο λες κάποια πράγματα. Η φίλη σου ανήκει στην κατηγορία που υπάρχει σοβαρός λόγος υγείας άρα πολύ καλά έκανε. Για τώρα με την κρίση δεν ξέρω άρα πριν ήξερα αρκετές που είτε θέλαν να κάνουν καριέρα είτε ήταν "πολύ μικρές" για παιδί είτε δεν θέλαν να κάνουν παιδί με το συγκεκριμένο ατομο. Όλες αυτές εγώ δεν τις δικαιολογώ, όσο για αυτήν με τα 10 παιδιά τη θεωρω τουλαχιστον ανεύθυνη. Μου θυμίζει μια εδώ στη γειτονιά που είχε πολλούς ερωτικούς συντρόφους και έκανε κάθε λίγο και λιγάκι έκτρωση, στο τέλος μέχρι και ο γιατρός τής έβαλε χέρι και αποφάσισε να βάλει σπιράλ.
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Η Εκκλησία αντιπροσωπεύει τον εαυτό της. Το έχει αποδείξει αιώνες τώρα. Αυτό δε θέλετε να αντιληφθείτε. Τη στιγμή που η εκκλησία σκοτωνε εις το όνομα του Κυρίου, τη στιγμή που αφορίζει επίσης εις το όνομα του Κυρίου, ευκολα καταλαβαίνει κάποιος οτι είτε αυτός ο Θεός δεν έχει σχέση με την αγάπη, είτε η εκκλησία κανει τα δικά της. Και επειδή όλοι σας παραδέχεστε οτι η εκκλησία κατα βάση ειναι διεφθαρμένη, αφήστε εμάς να πιστεύουμε εις έναν Θεό αγάπης. Ποιον θεό αγάπης? Από που τον ξέρεις? Ξύπνησες και είπες ας πιστέψω σε ένα θεό αγάπης? Γιατί απλά δεν λες πιστεύω στην αγάπη και στον αλληλοσεβασμό. Πρέπει να είναι θεός? Τότε ο συλλογισμός σου ότι είσαι κατά της έκτρωσης είναι λάθος. Είσαι υπέρ υπό προυποθέσεις. Επίσης τα άτομα που ξέρεις εσύ στον κύκλο των 100 ατόμων που σε περιβάλλει είναι σταγόνα στον ωκεανό.Ούτε καν έχεις αρχίσει να το σκέφτεσαι το θέμα σοβαρά όταν μου λες για τα ''κορίτσια που ξέρω εγώ''. Θες να πούμε για τα φτωχά κορίτσια που δεν πήγαν σχολείο , που ζούνε μέσα στο ξύλο και στη φτώχια, που η μόνη τους αξία είναι το ότι είναι παρθένες και ζούνε σε τίποτα απομακρυσμένα ''χριστιανικά'' χωριά στη Σερβία? Και γκαστρώθηκαν με ή χωρίς τη θέλησή τους? Λέω έγώ τώρα μία περίπτωση στις ΧΙΛΙΑΔΕΣ. Ας μη πιάσουμε τις μη Χριστιανές κοπέλες. Αυτές θα πάνε απλά στην Κόλαση. 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Το διάβασες το λινκ καθόλου; Γιατί αν το είχες διαβάσει, δεν θα μου έλεγες ότι πρόκειται για το σώμα του μωρού, αφού αναφέρει όλες τις επιπλοκές, παροδικές και μόνιμες, και όλους τους κινδύνους από τους οποίους περνά το σώμα μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και τα κουσούρια και ασθένειες που αφήνει στη γυναίκα η εγκυμοσύνη. Οπότε, από τη στιγμή που πρόκειται για το σώμα και για τη ζωή της γυναίκας, ο άντρας δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο, εκτός κι αν προοδεύσει τόσο η επιστήμη και μπορούν και οι άντρες να κυοφορούν. Καλά παπαριές, οι γυναίκες γεννουν εδώ και κάτι εκατομμύρια χρόνια μια χαρά. Ναι κίνδυνοι υπάρχουν. Κίνδυνος υπάρχει και στο σεξ με τα ΣΜΝ. Κίνδυνος υπάρχει και αν τριγυρνάς μόνος σου το βράδυ. Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή. Πέρα απο αυτό, αν όντως υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της γυναίκας, η ηθική θα έλεγε ότι ναι έχει δικαίωμα να αποφασίσει υπέρ της ζωής της. Απο την άλλη αν δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος και απλά "δεν τη βολεύει" μια εγκυμοσύνη, τότε θα έπρεπε να έχει γνώμη και ο Πατέρας. Παράσιτο είναι κάτι που μεγαλώνει και αναπτύσσεται μέσα σε κάποιον άλλο οργανισμό και δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Το μωρό που θα γεννηθεί, δεν εξαρτάται από έναν οργανισμό η ζωή του, μπορεί να το μεγαλώσει ο καθένας και μεγαλώνει άνετα και με αγελαδινό γάλα και δεν ζει μέσα στην γελάδα. Ολα τα έβρυα παράσιτα είναι, μέχρι τη στιγμή που θα γεννηθούν και θα αποκοπούν από το σώμα της μάνας. 'Οχι το ζει μέσα δεν είναι απαραίτητος ορισμός για το παράσιτο. Παράσιτα είναι και τα κουνούπια και οι ψείρες. Το μωρό που θα γεννηθεί λοιπόν ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ απο έναν άλλον οργανισμό ΑΣΧΕΤΑ απο που παίρνει το φαγητό του. Ένα μωρό ΔΕΝ μπορεί να βρεί ΜΟΝΟ του φαγητό. Άρα εξ'όρισμού εξαρτάται απο έναν άλλον. Μπορεί άνετα λοιπόν ένα παιδί να θεωρηθεί παράσιτο μέχρι τα 18, άρα γιατί να μην το σκοτώνουμε αν π.χ. στα 16 μας τη δίνει στα νεύρα.
gigisoni Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Όπως σου έχω πει διαφωνώ με την έκτρωση γενικά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας ποιος ο λόγος να μην κρατήσει το παιδί? Αν δηλαδή η "μάνα" θέλει να κάνει...καριέρα και ρηξει το παιδί το θεωρείς σωστό ? Συγγνώμη, το λινκ δεν το διάβασες, αυτά που γράφω ότι η εγκυμοσύνη προκαλεί προβλήματα υγείας και όχι μόνο στην γυναίκα, τα διαβάζεις, αμελείς να τα διαβάσεις, ή εθελοτυφλείς γιατί έτσι σε συμφέρει; Ποιος ο λόγος μία γυναίκα να βάλει σε κίνδυνο την υγεία της για να φέρει στον κόσμο ένα παιδί που δεν επιθυμεί; Και κυρίως ο άντρας που δεν διακινδυνεύει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να έχει λόγο σ'αυτό; Να δω πόσες φορές θα το γράψω ακόμη μέχρι να το καταλάβεις. Καλά παπαριές, οι γυναίκες γεννουν εδώ και κάτι εκατομμύρια χρόνια μια χαρά. Ναι κίνδυνοι υπάρχουν. Κίνδυνος υπάρχει και στο σεξ με τα ΣΜΝ. Κίνδυνος υπάρχει και αν τριγυρνάς μόνος σου το βράδυ. Τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή. Πέρα απο αυτό, αν όντως υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή της γυναίκας, η ηθική θα έλεγε ότι ναι έχει δικαίωμα να αποφασίσει υπέρ της ζωής της. Απο την άλλη αν δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος και απλά "δεν τη βολεύει" μια εγκυμοσύνη, τότε θα έπρεπε να έχει γνώμη και ο Πατέρας. 'Οχι το ζει μέσα δεν είναι απαραίτητος ορισμός για το παράσιτο. Παράσιτα είναι και τα κουνούπια και οι ψείρες. Το μωρό που θα γεννηθεί λοιπόν ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ απο έναν άλλον οργανισμό ΑΣΧΕΤΑ απο που παίρνει το φαγητό του. Ένα μωρό ΔΕΝ μπορεί να βρεί ΜΟΝΟ του φαγητό. Άρα εξ'όρισμού εξαρτάται απο έναν άλλον. Μπορεί άνετα λοιπόν ένα παιδί να θεωρηθεί παράσιτο μέχρι τα 18, άρα γιατί να μην το σκοτώνουμε αν π.χ. στα 16 μας τη δίνει στα νεύρα. Το αν η εγκυμοσύνη αφήσει κουσούρια υγείας στην γυναίκα δεν το ξέρει από πριν. Και εκτός από πολλές φορές σοβαρά προβλήματα υγείας, η εγκυμοσύνη αφήνει κουσούρια και στο σώμα της γυναίκας. Ο άντρας δεν έχει κανένα λόγο να κάνει κουμάντο σε σώμα που δεν του ανήκει. Και μια που έφερες και τα παραδείγματα, έχεις δικαίωμα εσύ να με αναγκάσεις να κυκλοφορήσω το βράδυ σε επικίνδυνη περιοχή; Έχεις δικαίωμα να μου επιβάλλεις σεξ χωρίς προφυλακτικό; Γιατί να έχεις δικαίωμα να κάνεις κουμάντο σε ξένο σώμα και να το βάλεις σε κίνδυνο, όταν αυτό δεν γουστάρει να διακινδυνεύσει; Ο ορισμός του παράσιτου είναι αυτός που η ζωή του εξαρτάται από μία άλλη ζωή και τρέφεται από αυτήν. Αν πεθάνει η γυναίκα, θα πεθάνει και το έμβρυο. Αν πεθάνει η μάνα, το ήδη γεννημένο μωρό θα ζήσει, δεν θα πεθάνει την ίδια στιγμή. Αν πεθάνω εγώ, το κουνούπι θα επιζήσει δαγκώνοντας κάποιον άλλον. Αν δεν ξέρεις τι σημαίνουν κάποιες λέξεις, Ίντερνετ έχεις, κάνε αναζήτηση την σημασία τους και μην λες ότι σου κατεβαίνει.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Αν δεν ξέρεις τι σημαίνουν κάποιες λέξεις, Ίντερνετ έχεις, κάνε αναζήτηση την σημασία τους και μην λες ότι σου κατεβαίνει. Όποιον ορισμό και αν ψάξεις αναφέρει ότι το παράσιτο συνήθως ζει εντός ενός άλλου οργανισμού. Συνεπώς το "παράσιτο" μπορεί να πάρει να θεωρηθεί το οτιδήποτε. Όπως π.χ. το ότι ορισμένοι Δ.Υ. είναι παράσιτα της Ελληνικής κοινωνίας. Εσύ μη λες λοιπόν ότι σου κατεβαίνει.
gigisoni Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Όποιον ορισμό και αν ψάξεις αναφέρει ότι το παράσιτο συνήθως ζει εντός ενός άλλου οργανισμού. Συνεπώς το "παράσιτο" μπορεί να πάρει να θεωρηθεί το οτιδήποτε. Όπως π.χ. το ότι ορισμένοι Δ.Υ. είναι παράσιτα της Ελληνικής κοινωνίας. Εσύ μη λες λοιπόν ότι σου κατεβαίνει. Στους δημόσιους υπαλλήλους η λέξη χρησιμοποιείται μεταφορικά και όχι κυριολεκτικά. Και άλλο το παράσιτο, άλλο ο οργανισμός που ζει με παρασιτικό τρόπο. Συγγνώμη, δεν ήξερα ότι μιλάω με άνθρωπο που δεν έχει καλή επίγνωση της ελληνικής γλώσσας, δεν το ήξερα, σόρι.
Timonkaipumpa Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 gigisoni Στο λέω εκ πείρας... τσάμπα χάνεις την ώρα σου. Μιλάς με άνθρωπο που όχι απλά δεν ξέρει τι λέει αλλά δεν παραδέχεται κιόλας όταν κάνει λάθη. Σε κάποιο άλλο θέμα, προσπάθησε να βγάλει τρελούς όσους διάβαζαν με κάτι σοφιστείες.. να τραβάς τα μυαλά σου (και όχι τα μαλλιά σου). από την μία είχε πει ότι "αυτό είναι μπλέ" και από την άλλη έλεγε ότι δεν το είπε ποτέ... και όταν του φέρανε παράθεση άρχισε να λέει πως άλλο είχε πει και άλλο το άλλο και ό,τι να 'ναι. Χώρια που 10000% θα κάνει αναφορά αυτό το μήνυμα και κάποιος mod θα το σβήσει, όπως έχει γίνει και προηγούμενη φορά (πράγμα που αποδεικνύει ότι ξέρει τι κάνει και άρα το τι είναι). Τσάμπα απαντάς και τσάμπα ασχολείσαι.
Cossutius. Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ποιον θεό αγάπης? Από που τον ξέρεις? Ξύπνησες και είπες ας πιστέψω σε ένα θεό αγάπης? Γιατί απλά δεν λες πιστεύω στην αγάπη και στον αλληλοσεβασμό. Πρέπει να είναι θεός? Δε θα επαναλαμβάνουμε τα ιδια πράγματα 100 φορές. Ούτε θα σε πείσω ούτε θα με πείσεις. Στο τοπικ αυτό και οι 2 πλευρές απέφυγαν να απαντήσουν σε πολύ δυνατά επιχειρήματα που θα άλλαζαν τη ροή της κουβέντας. Θα επαναλάβω μόνο για 3η φορά, πως το θέμα της έκτρωσης είναι καθαρά ηθικό και τίποτε παραπάνω. Το επαναλαμβανόμενο επιχείρημα με τον βιαστή έχει ηδη απαντηθεί απ την αρχή. Οχι, δεν είναι υποχρεωμένο ένα κορίτσι να κρατήσει το παιδί του βιαστή της, και αν βίαζαν τη κόρη μου, πέρα του οτι θα ζήταγα το κεφάλι του βιαστή σε δίσκο, θα ήθελα να κανει και άμεσα έκτρωση. Ομως ποιος είμαι εγω που θα αποφασίσω για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής, έστω και σε ημιτελή στάδιο? Δεν αξίζει να δοθεί μια ευκαιρία σε έναν άνθρωπο να χαρεί τη ζωή? Το θεμα της έκτρωσης αν εξαιρέσουμε τη παραπάνω ακραία περίπτωση, έχει αρκετές επεκτάσεις. Για κάποιους είναι κάτι εντελώς απλοικό, ανάλογα με το πως το βλέπουν. Ειτε ειναι γυναίκες, είτε άνδρες. Ακριβως επειδη η επέμβαση πλεον ειναι ανώδυνη και πολλές φορές, χωρίς να υπαρχει μελλοντικό πρόβλημα κύησης, αρκετά ζευγάρια αποφασίζουν τη διακοπή της κυησης, είτε για οικονομικούς, είτε για "πρακτικούς" λόγους. Η Ελλάδα ειναι πρώτη στην Ευρώπη στης εκτρώσεις, όχι τόσο για οικονομικούς λόγους, αλλά καθαρά για πρακτικούς. Οταν το αντισυλιπτικό χάπι το χρησιμοποιεί μόλις το 3% των γυναικών τη στιγμη που στην ευρώπη ο Μ.Ο. ειναι 25%, ενω παράλληλα μόλις 1 στα 2 ζευγάρια δε χρησιμοποιούν καμία προφύλαξη, ενω δεν έχουν ιδέα, τι ειναι το χαπι της επόμενης ημέρα, ε καληνύχτα. Οχι να γινει και συνήθεια. Αντιλαμβάνομαι πως οι οικονομικοι λόγοι, ειναι ένας σημαντικός παράγοντας για να μη κάνεις παιδί, αλλά ρε φίλε, προσεχε κιόλας. Ετσι δηλαδή φτιάχνουμε ζωές για πλάκα και μετά τις δολοφονούμε. Αμα κάποιοι δεν ειναι ικανοί, ούτε να γαμήσουν σωστά, δε τους φταινε τα μωρά.
kirileman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Ομως ποιος είμαι εγω που θα αποφασίσω για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής, έστω και σε ημιτελή στάδιο? Δεν αξίζει να δοθεί μια ευκαιρία σε έναν άνθρωπο να χαρεί τη ζωή? Δηλαδή έχω πνίξει κόσμο και κοσμάκη στην τουαλέτα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2012 Στο τοπικ αυτό και οι 2 πλευρές απέφυγαν να απαντήσουν σε πολύ δυνατά επιχειρήματα που θα άλλαζαν τη ροή της κουβέντας. lolwut... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα