Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Μα τον Τουτατή! Και μετα μου λετε ορθογραφικος ελενχος γιατί έκανε ορθογραφικό? 1
REDODIN7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ο Πανοραμίξ είναι ο Θεός Προτιμω τον Οβελιξ Μα τον Τουτατή! γιατί έκανε ορθογραφικό? Αυτο να μου πεις
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Το καλύτερο(πέρα απο τα ορθογραφικά),είναι ότι δεν ξέρεις τα βασικά για την θρησκεία που πιστεύεις,δεν σε πτοεί όμως,σε πάω
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Το καλύτερο(πέρα απο τα ορθογραφικά),είναι ότι δεν ξέρεις τα βασικά για την θρησκεία που πιστεύεις,δεν σε πτοεί όμως,σε πάω Ενω όλοι οι άλλοι ξέρουν για τις θρησκείες που δε πιστεύουν
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Ενω όλοι οι άλλοι ξέρουν για τις θρησκείες που δε πιστεύουν Σίγουρα μου ρχονται 2-3 που δεν πιστεύουν στον Χριστιανισμό κι έχουν γράψει εδώ,που ξέρουν περισσότερα απο τον REDODIN7,και δεν μιλάω για λεπτομέρεις ή "γεγονότα" που περιγράφονται στην Βίβλο αλλά άγνοια για βασικά(πιο βασικά δεν γίνεται) πράγματα όπως τα 2 που έκανα quote btw βάζω στοίχημα ότι nickname greenjesuschrist13 θα θεωρούνταν προσβλητικό
Cossutius. Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Eμένα μου έρχονται 2-3 που όταν τους αναφέρεις τη λέξη Θεός, βγάζουν αφρους απ το στόμα Δεν είναι μόνο το τι ξέρεις.Είναι το τι επιλέγεις να πιστεύεις και το πόσο ανοιχτόμυαλος μπορει να είναι κάποιος. Οι περισσότεροι , επιλεκτικά έχουν διαβάσει κάτι και όμως επιλέγουν είτε να πιστευουν είτε όχι. Ειναι κάτι σα τη πολιτική. Οπου πάει η μόδα
ZAKKWYLDE Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 btw βάζω στοίχημα ότι nickname greenjesuschrist13 θα θεωρούνταν προσβλητικό Φυσικά, ένας είναι ο θεός, ο Ολυμπιακός! 2
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Eμένα μου έρχονται 2-3 που όταν τους αναφέρεις τη λέξη Θεός, βγάζουν αφρους απ το στόμα Δεν είναι μόνο το τι ξέρεις.Είναι το τι επιλέγεις να πιστεύεις και το πόσο ανοιχτόμυαλος μπορει να είναι κάποιος. Οι περισσότεροι , επιλεκτικά έχουν διαβάσει κάτι και όμως επιλέγουν είτε να πιστευουν είτε όχι. Ειναι κάτι σα τη πολιτική. Οπου πάει η μόδα Δεν είπα να ξέρει τα πάντα,αλλά να μην ξες τα περι τριαδικότητας,να λες άλλο Jesus άλλο Θεός,να λές ότι η μορφή του Πατήρ είναι γέρος με άσπρα μουσεία και παράλληλα να εκφράζεις γνώμη περι πίστης είναι ασχετοσύνη στο μεγαλύτερο επίπεδο,σε φάση αν μετράγαμε θα ήταν high score για δεκαετίες
deesnider Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 ενδιαφερουσα προσεγγιση Είναι επίσημο πλέον: Είσαι άρρωστος! 1
REDODIN7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Σίγουρα μου ρχονται 2-3 που δεν πιστεύουν στον Χριστιανισμό κι έχουν γράψει εδώ,που ξέρουν περισσότερα απο τον REDODIN7,και δεν μιλάω για λεπτομέρεις ή "γεγονότα" που περιγράφονται στην Βίβλο αλλά άγνοια για βασικά(πιο βασικά δεν γίνεται) πράγματα όπως τα 2 που έκανα quote btw βάζω στοίχημα ότι nickname greenjesuschrist13 θα θεωρούνταν προσβλητικό Κοιτα μπορει και να εχεις δικιο αυτα που ξερω ειναι απο το σχολειο που ημουν πολυ καλος στα θρησκευτικα και απο το κατηχητικο που πηγαινα μικρος οποτε πολυ πιθανον καποια πραγματα να εχουν μπερδευτη στο μυαλο μου απο τοτε. Σε γενικες γραμμες ομως πιστευω οτι οσο μπορω ακολουθω τους βασικους "κανονες", οσο για το ονομα δεν με πειραζει καθολου ουτε το χιομορ ουτε ή σατιρα απλα πολλοι δεν κανουν "πλακα" απλα λενε κακιες και βριζουν αυτο με πειραζει. Δεν είπα να ξέρει τα πάντα,αλλά να μην ξες τα περι τριαδικότητας,να λες άλλο Jesus άλλο Θεός,να λές ότι η μορφή του Πατήρ είναι γέρος με άσπρα μουσεία και παράλληλα να εκφράζεις γνώμη περι πίστης είναι ασχετοσύνη στο μεγαλύτερο επίπεδο,σε φάση αν μετράγαμε θα ήταν high score για δεκαετίες Φίλε μου δεν είπα κάτι τέτοιο μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου δεν μίλησα ποτέ για για την αγία τριάδα και ούτε ξεχώρισα πατήρ, υιό και άγιο πνεύμα. Άλλωστε αυτό είναι και μέσα στο πιστεύω που και ο ποιος άσχετος γνωρίζει. Αυτό που είπα είναι ότι στην "αγιογραφία" του θεού έτσι όπως την κάνει ο άνθρωπος ο θεός παρουσιάζεται σαν σοφός γέρος και το ίδιο ισχύει για δια και οντίν. Απλά κάποιοι η δεν καταλαβαίνουν η θέλουν να με κράζουν διαρκώς.
REDODIN7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εννοω σαν "παρουσια", ο θεος εστειλε τον γιο του στους ανθρωπους δεν κατεβηκε ο ιδιος αυτο ξεχωριζω.
gnsX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Εννοω σαν "παρουσια", ο θεος εστειλε τον γιο του στους ανθρωπους δεν κατεβηκε ο ιδιος αυτο ξεχωριζω. O Θεός είναι ένας,ο Χριστός είναι ο Υιός,ο άλλος είναι ο Πατήρ και μετά το Άγιο Πνεύμα.3 αλλά ένας. Επίσης είναι μία "παρουσία" και όχι 3 διαφορετικές. Τες πα
slygeo87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2012 Α ρε τζίζας. Με το σταυρό στο χέρι μια ζωή αυτό το παιδί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα