Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Treaty_of_Tripoli
DrLo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 http://en.wikipedia....eaty_of_Tripoli Μπορείς να επεκαταθείς λίγο στο πως αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι οι ιδρυτές των ΗΠΑ δεν ήταν Χριστιανοί ? Το ότι οι ΗΠΑ δεν δέχονται ότι δεν έχουν σαν βάση τον Χριστιανισμό αλλά δέχονται όλες τις θρησκείες δε σημαίνει ότι και συγκεκριμένα άτομα δεν ήταν Χριστιανοί, Μουσουλμάνοι, Βουδιστές κλπ.
Toufas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξερω, νομιζω το "As the Government of the United States of America is not, in any sense, founded on the Christian religion" ειναι μια μικρη ενδειξη.
DrLo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δεν ξερω, νομιζω το "As the Government of the United States of America is not, in any sense, founded on the Christian religion" ειναι μια μικρη ενδειξη. Αυτό ισχύει κατά μία έννοια και για την Ελλάδα. Το αντιστοιχο κομμάτι στο ελληνικό σύνταγμα είναι. 2. Θεμέλειο του πολιτέυματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. παρότι παρακάτω το ελληνικό σύνταγμα κρατά μια ξεχωριστή θέση για την Ανατολική Ορθόδοξη Εκκλησία του Χρηστού, ΟΚ, οι αμερικάνοι το κάνανε πιο σαφές. Αυτό δε σημαίνει κατ' ανάγκην ότι ο Washington δεν ήταν Χριστιανός. Απλά υποθέτω προέβλεψε ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να εξαπλωθούν και μοιράια θα περιέλαβαναν πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 βασικά νομίζω ότι δεν το διατύπωσε σωστά ο Toufas, αλλά καταλάβαμε τι εννοεί...
REDODIN7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Σωθηκες τωρα. Ατομα που βρισκουν ηλιθια sites με ειδησεις που μπαινουν 6 μηνες μετα, και αλλαγμενες για να εξυπηρετησουν τις ηλιθιες αναχρονιστικες αποψεις τους, θα κατσουν να σκεφτουν αν ο χριστιανισμος=ελληνισμος? Σαν τα ζωα τους βλαχοαμερικανους που νομιζουν οτι οι ιδρυτες της χωρας ηταν χριστιανοι... Για μενα αλλο Ελλαδα και αλλο χριστιανισμος δεν θεωρω αυτονοητο οτι ενας ελληνας θα ειναι χριστιανος απλα εγω ειμαι και πολλοι ακομα. Οσο αφορα την ειδηση που εβαλα εγω ειναι δυστηχως ενα γεγονος οι μουσουλμανοι ειναι πολυ πιο βιαοι και κολημενοι απο τους χριστιανους. Η πεποιθηση αυτη μπορει να αλλαξει αρκει να με πεισετε
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δε ξέρω για τον φίλο που λες, αλλά γενικά έχεις ακούσει για το γεωγραφικό διαμέρισμα της Θράκης; Ξέρεις εκεί που έχει Έλληνες πολίτες, που μιλάνε την Ελληνική, και που ισχύει ο νόμος της Σαρία για το Οικογενειακό και το Κληρονομικό δίκαιο; (Το ότι είμαστε για τα πανηγύρια και θα έπρεπε να μας πάνε στο ανθρώπινο δικαστήριο που αφήνουμε να υπάρχει με τον "νόμο" κατάφωρη μείωση των δικαιωμάτων της γυναίκας σε αυτές τις περιοχές είναι άλλο θέμα βέβαια) Από αυτά που λες λοιπόν παραδέχεσαι ότι ο νόμος της Σαρίας είναι κατάπτυστος και θα έπρεπε να κάνουμε κάτι σαν κράτος για να μην ισχύει σε Ελληνική επικράτεια. Άρα παίρνεις θέση κατά. Όσο για το κείμενο με την Ιαπωνία, (που μπήκε επίτηδες) αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα καταλάβαινες ότι σαφώς δεν υιοθετώ αυτά που γράφονται. Με λίγο ψάξιμο θα δεις ότι υπάρχει πληθώρα από συγκρουόμενες απόψεις σχετικά μ’ αυτό. Επίσης παρατήρησα ότι αρκετά sites που το αναγράφουν έχουν σαφώς Χριστιανοεθνικιστικό προσανατολισμό. Άρα ποιος ο λόγος να πετάγεστε έτσι σαν να σας τσίμπησε μύγα για να με κατακεραυνώσετε , προστατεύοντας τι; Το δίκαιο του Ισλαμισμού; Το δικαίωμα ύπαρξής του; Δεν έχω κανένα πρόβλημα μ’ αυτά. Ούτε για το τι θρήσκευμα είναι ο καθένας. Η προσωπική μου αντίληψη για την ύπαρξη, το δίκαιο, την τιμή, την εντιμότητα, την καλοσύνη , την αγάπη για το πλησίον , την αγάπη για την πατρίδα κλπ. κλπ. δεν χωρούν στα στενά πλαίσια καμιάς θρησκείας. Απλώς ανάμεσα σ’ όλες θεωρώ τον Ισλαμισμό ως μια από τις χειρότερες.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Οσο αφορα την ειδηση που εβαλα εγω ειναι δυστηχως ενα γεγονος οι μουσουλμανοι ειναι πολυ πιο βιαοι και κολημενοι απο τους χριστιανους. Αυτό εξαρτάται απο πολλά πράγματα όπως οι λαοί, η ψυχολογία και ο τρόπος ζωής τους τον μεσαίωνα για παράδειγμα οι χριστιανοί ήταν βίαιοι και κολλημένοι ενώ οι μουσουλμάνοι ήταν πιό χαλαροί. Αυτό που μετράει είναι οτι οι θρησκείες ήταν ίδιες και οι ιδρυτές τους βασισμένοι και οι δύο στην Ιουδαική θρησκεία δίδασκαν τα ίδια πράγματα, ακόμα και ο Μωάμεθ θεωρούσε τον Ιησού μουσουλμάνο προφήτη.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Για μενα αλλο Ελλαδα και αλλο χριστιανισμος δεν θεωρω αυτονοητο οτι ενας ελληνας θα ειναι χριστιανος απλα εγω ειμαι και πολλοι ακομα. Οσο αφορα την ειδηση που εβαλα εγω ειναι δυστηχως ενα γεγονος οι μουσουλμανοι ειναι πολυ πιο βιαοι και κολημενοι απο τους χριστιανους. Η πεποιθηση αυτη μπορει να αλλαξει αρκει να με πεισετε Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Τα χειρότερα όργανα βασανισμού εφευρέθηκαν από την Ιερά Εξέταση. Και οι Χριστιανοί Κονκισταδόρες εξολόθρεψαν ολόκληρα έθνη στο όνομα του Χριστού. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. 'Ομως ότι έγινε στο παρελθόν δεν δικαιολογεί τις πράξεις του παρόντος.
DrLo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Με λίγο ψάξιμο θα δεις ότι υπάρχει πληθώρα από συγκρουόμενες απόψεις σχετικά μ’ αυτό. 1. Ποιός ακριβώς πιστεύει αυτά για την Ιαπωνία ? 2. Σήμερα είναι Παρασκευή. Αν υποστηρίξεις ότι είναι Δευτέρα σαφώς και θα υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις. Αυτό δε πάει να πει ότι μπορεί και να μην είναι Παρασκευή, πχ αυτό περί των αμελητέων πρεσβειών πως μπορεί να χωρέσει "αντικρουόμενς απόψεις" ? ή υπάρχουν οι πρεσβείες ή οχι ... δεν είναι ζήτημα "άποψης" Αν το πάρουμε τεχνικά από τα 4 Ισλαμικά κράτη (είχα 3 υπόψη μου) ΟΛΑ έχουν πρεσβεία στην Ιαπωνία Πακιστάν Ιραν Αγφανιστάν Μαυριτανία σε τι συνίσταται το αμελητέο ?
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 1. Ποιός ακριβώς πιστεύει αυτά για την Ιαπωνία ? 2. Σήμερα είναι Παρασκευή. Αν υποστηρίξεις ότι είναι Δευτέρα σαφώς και θα υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις. Αυτό δε πάει να πει ότι μπορεί και να μην είναι Παρασκευή, πχ αυτό περί των αμελητέων πρεσβειών πως μπορεί να χωρέσει "αντικρουόμενς απόψεις" ? ή υπάρχουν οι πρεσβείες ή οχι ... δεν είναι ζήτημα "άποψης" Αν το πάρουμε τεχνικά από τα 4 Ισλαμικά κράτη (είχα 3 υπόψη μου) ΟΛΑ έχουν πρεσβεία στην Ιαπωνία Πακιστάν Ιραν Αγφανιστάν Μαυριτανία σε τι συνίσταται το αμελητέο ? Απαντώ κατ' εξαίρεση ότι εννοώ όλο το κείμενο και όχι μια πρότασή του. Δε έχω διαβάσει και τις 138 σελίδες , αλλά επί της ουσίας εξακολουθείς να σιωπάς. Εκτός και κάνω λάθος.
zeniath Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Half Evil οι συγκρουόμενες απόψεις που λες έχουν το ίδιο βάρος άποψης όσο με το ότι ο Steve Jobs βρήκε τα iphone στον πάτο του Κόλπου του Μεξικού και είναι εξωγήινες τεχνολογίες, πίστεψέ το, το βρήκα σε blog ΑΡΑ είναι αλήθεια! http://www.youtube.com/watch?v=9Nl3DrloL6A Το εν λόγω blog http://www.apocalypsejohn.com/
DrLo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Απαντώ κατ' εξαίρεση ότι εννοώ όλο το κείμενο και όχι μια πρότασή του. Δε έχω διαβάσει και τις 138 σελίδες , αλλά επί της ουσίας εξακολουθείς να σιωπάς. Εκτός και κάνω λάθος. Να σιωπώ σε τί ? Με ρώτησες κάτι και μου διέφυγε ?
HALF EVIL Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Half Evil οι συγκρουόμενες απόψεις που λες έχουν το ίδιο βάρος άποψης όσο με το ότι ο Steve Jobs βρήκε τα iphone στον πάτο του Κόλπου του Μεξικού και είναι εξωγήινες τεχνολογίες, πίστεψέ το, το βρήκα σε blog ΑΡΑ είναι αλήθεια! http://www.youtube.com/watch?v=9Nl3DrloL6A Το εν λόγω blog http://www.apocalypsejohn.com/ Ε , δεν το πιστεύω. Την είδηση εννοώ. Να σιωπώ σε τί ? Με ρώτησες κάτι και μου διέφυγε ? Έχεις εκφράσει κάπου άποψη για το θέμα σύμφωνα με την δικιά σου κοσμοθεωρία μέσα στις 139 σελίδες χωρίς να αντιπαρατεθείς με κάποιον ; Αν ναι οκ , υπόδειξέ μου που είναι για να την διαβάσω. Αυτό εννοώ απλώς.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Τα χειρότερα όργανα βασανισμού εφευρέθηκαν από την Ιερά Εξέταση. Και οι Χριστιανοί Κονκισταδόρες εξολόθρεψαν ολόκληρα έθνη στο όνομα του Χριστού. Το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. 'Ομως ότι έγινε στο παρελθόν δεν δικαιολογεί τις πράξεις του παρόντος. Ε οχι αυτο ομως δεν ειναι λογικη αυτα ειναι στο παρελθον και οχι στο σημερα αλλιως θα χρησιμοποιουσαμε ακομα πενικιληνη και θα αναβε φωτιες για να ζεσταθουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα