παπι Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι μωρε παιδεια εννοω. Γνωση πως το λενε... Ενα λαθος εκανα και με φαγατε. ΥΓ: Ειμαι αθεος.
Meraklis56 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί και ο Χριστιανισμός να έχει κάνει πολλά παρόμοια στο παρελθόν αλλά πλεον δεν είναι το ίδιο.Δοκιμάστε να προσβάλετε έναν χριστιανό και έναν μουσουλμάνο και δείτε ποιός θα αντιδράσει και πως...Ακόμα και το πιο απλό.Δείτε πόσοι βρίζουν τα θεία στην καθημερινότητα,δεν βλέπουμε κανένα περιστατικό επειδή κάποιος έβρισε.
KleKoR Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι μωρε παιδεια εννοω. Γνωση πως το λενε... Ενα λαθος εκανα και με φαγατε. ΥΓ: Ειμαι αθεος. ρε μαν αν ήσουν άθεος δεν θα έκανες τέτοιες ερωτήσεις...
gigisoni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως εννοείς παιδεία? Όσο για το άλλο, αν είσαι μικρός, ψάξε στο google να δεις τι είχε γίνει με το "Τελευταίο πειρασμό" εδώ στην Ελλάδα, απο τους χριστιανορθόδοξους ελληνάρες. Γιατί πας τόσο μακρυά; Δεν θυμάσαι πιο πρόσφατα που έβγαιναν και καταδίκαζαν τον Χάρι Πότερ ως βιβλίο του διαβόλου; Ή τις μαλακίες που είπε, μητροπολίτης ήταν δεν θυμάμαι ποιος, για τον Stephen Hawkings που τον έλεγε διανοητικά καθυστερημένο, λόγω της αναπηρίας του όπως τον έβλεπε να μην μπορεί να κουνηθεί σε αναπηρική καρέκλα; Που ο άνθρωπος μπορεί να είναι τετραπληγικός, αλλά δεν είναι διανοητικά καθυστερημένος. Αλλά για να δικαιολογήσει τις κοτσάνες που έλεγε, τον έβγαλε καθυστερημένο. Ή πιο πρόσφατα την ανακοίνωση που έβγαλαν με το μποζόνιο, λέγοντας ότι αν το μποζόνιο είναι αυτό που έχει δημιουργήσει την μάζα και άρα τον κόσμο, γιατί δεν βγαίνει το ίδιο το μποζόνιο να μας το πει; Ακόμα το θυμάμαι και γελάω, λες και ο δικός τους "Θεός" βγαίνει και μας το λέει κάθε μέρα και δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Δοκιμάστε να προσβάλετε έναν χριστιανό και έναν μουσουλμάνο και δείτε ποιός θα αντιδράσει και πως Έχεις βρίσει μουσουλμάνο και μιλάς; Γιατί εγώ έχω βρίσει, και την θρησκεία του έχω βρίσει, και είναι ανάμεσα στους καλύτερούς μου φίλους. Γιατί το γενικεύεις; Για πήγαινε βρίσε κανέναν που είναι του κατηχητικού 24 ώρες το 24ωρο, και θα δεις αντίδραση που θα έχει. Μπορεί και ο Χριστιανισμός να έχει κάνει πολλά παρόμοια στο παρελθόν αλλά πλεον δεν είναι το ίδιο Αλήθεια; Για πάνε έξω από κλινικές αμβλώσεων στις ΗΠΑ να δεις τι κάνουν οι "χριστιανοί" από έξω στις γυναίκες που πάνε για έκτρωση, και μετά τα ξαναλέμε. Ή τους πολέμους του στυλ, πυρηνικά στο Ιράκ που ακόμα τα ψάχνουμε, χριστιανικοί λαοί δεν ήταν που έστειλαν στρατιώτες; Μέσα και η Ελλάδα, είτε με άμεσο τρόπο, είτε με έμμεσο δίνοντας πρόσβαση σε βάσεις και εναέριο χώρο.
παπι Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ρε μαν αν ήσουν άθεος δεν θα έκανες τέτοιες ερωτήσεις... Γιατι; Φιλε μου εγω ακουσα οτι ενα 18χρονο κοριτσι ζωστηκε με εκρηκτικα και σκοτωσε ΑΣΧΕΤΑ ατομα (μαζι με τον εαυτο της) στο ονομα μιας θρησκειας. Αν εσυ το θεωρεις νορμαλ, εγω οχι! @gigi δεν νομιζω οτι αντιδρασεις τυπου Λουκα μπορουν να συγκριθουν με δολοφονιες
Timour21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί πας τόσο μακρυά; Πάω τόσο μακρυά, γιατί διαφέρει πολύ το τι θα πει ένας άπλυτος, αξύριστος και αμαθής τραγόπαπας, που στο κάτω κάτω της γραφής έχει κάθε δικαίωμα να πει την γνώμη του (αλλά να μείνει μόνο σε αυτή), απο το να μπουκάρουν αλαφιασμένοι οι χριστιανορθόδοξοι μαλάκες σε κινηματογράφους και να τους καταστρέφουν απειλώντας οτι θα κάψουν και τους θεατές μαζί. Αν οποιοσδήποτε θρησκευόμενος μαλάκας έμενε στα λόγια, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Οι σταυροφορίες, και οι τζιχάντ μας φάγανε...
Andreas2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το ότι κάναν οι αιρετικοί στο όνομα του Χριστιανισμού δεν σημαίνει τίποτε. Πραγματικός Χριστιανισμός είναι ο Ορθόδοξος.
gigisoni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 @gigi δεν νομιζω οτι αντιδρασεις τυπου Λουκα μπορουν να συγκριθουν με δολοφονιες Το ξέρεις ότι αυτήν την στιγμή που μιλάμε υπάρχει ακόμα πολύ μεγάλη διαμάχη στις ΗΠΑ σε σχέση με τις εκτρώσεις; Και ότι η ζωή ξεκινά από την σύλληψη, οπότε η έκτρωση είναι φόνος; Και αν υπερισχύσει αυτή η τάση, που μόνο αμελητέα δεν είναι, θα έρθουν και όλα τα επακόλουθα; Πχ, μένει η γυναίκα έγκυος, καταργούνται όλα τα προσωπικά της δικαιώματα για την προστασία της ζωής ενός εμβρύου. Και αν μία γυναίκα τύχει και αποβάλλει, έλεγχος για τον λόγο που έγινε η αποβολή και αν ήταν "φυσική" ή την προκάλεσε η γυναίκα με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Ούτε να βγει δεν θα μπορεί η γυναίκα από φόβο μην γίνει τίποτα και αποβάλλει και την τρέχουν μετά. Οπότε μην μου μιλάς για ακραίες περιπτώσεις κάποιων διανοητικά καθυστερημένων που τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, όταν υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι που στο όνομα της χριστιανικής θρησκείας κάνουν ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα. Και όλ'αυτά τον 21ο αιώνα. Το ότι κάναν οι αιρετικοί στο όνομα του Χριστιανισμού δεν σημαίνει τίποτε. Πραγματικός Χριστιανισμός είναι ο Ορθόδοξος. Χρειάζεσαι σοβαρή επανάληψη της ιστορίας των βυζαντινών χρόνων.
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια τι σκατα θρησκεια ειναι αυτη; Ενας ασχετος στην Αμερικα εβγαλε ενα vid που κοροιδευει τον θεο τους στο yt πριν καμια βδομαδα, και σημερα ακουσα οτι ενα 18 κοριτσακι μολυσμενο με αυτην τη θρησκεια πηγε και σκοτωσε κατι ρωσους και κατι νοτιοαφρικανους. Είδες, παγκοσμιοποίηση στο τέρμα, πρώτοι οι μουσουλμάνοι.;ρ
Andreas2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Το ξέρεις ότι αυτήν την στιγμή που μιλάμε υπάρχει ακόμα πολύ μεγάλη διαμάχη στις ΗΠΑ σε σχέση με τις εκτρώσεις; Και ότι η ζωή ξεκινά από την σύλληψη, οπότε η έκτρωση είναι φόνος; Και αν υπερισχύσει αυτή η τάση, που μόνο αμελητέα δεν είναι, θα έρθουν και όλα τα επακόλουθα; Πχ, μένει η γυναίκα έγκυος, καταργούνται όλα τα προσωπικά της δικαιώματα για την προστασία της ζωής ενός εμβρύου. Και αν μία γυναίκα τύχει και αποβάλλει, έλεγχος για τον λόγο που έγινε η αποβολή και αν ήταν "φυσική" ή την προκάλεσε η γυναίκα με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Ούτε να βγει δεν θα μπορεί η γυναίκα από φόβο μην γίνει τίποτα και αποβάλλει και την τρέχουν μετά. Οπότε μην μου μιλάς για ακραίες περιπτώσεις κάποιων διανοητικά καθυστερημένων που τους κάνουν πλύση εγκεφάλου, όταν υπάρχουν εκατομμύρια άλλοι που στο όνομα της χριστιανικής θρησκείας κάνουν ακόμα μεγαλύτερα εγκλήματα. Και όλ'αυτά τον 21ο αιώνα. Χρειάζεσαι σοβαρή επανάληψη της ιστορίας των βυζαντινών χρόνων. Πες μου τι κάναν. Μόνο ότι αναγνωρίζει η Ορθοδοξία είναι σωστό. Αν π.χ. κάποιος Ορθόδοξος κάνει κάτι κακό από μόνος του, είναι κακό και μη αναγνωρισμένο, το έκανε μόνος του. Το ίδιο και οι αιρετικοί.
Meraklis56 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί πας τόσο μακρυά; Δεν θυμάσαι πιο πρόσφατα που έβγαιναν και καταδίκαζαν τον Χάρι Πότερ ως βιβλίο του διαβόλου; Ή τις μαλακίες που είπε, μητροπολίτης ήταν δεν θυμάμαι ποιος, για τον Stephen Hawkings που τον έλεγε διανοητικά καθυστερημένο, λόγω της αναπηρίας του όπως τον έβλεπε να μην μπορεί να κουνηθεί σε αναπηρική καρέκλα; Που ο άνθρωπος μπορεί να είναι τετραπληγικός, αλλά δεν είναι διανοητικά καθυστερημένος. Αλλά για να δικαιολογήσει τις κοτσάνες που έλεγε, τον έβγαλε καθυστερημένο. Ή πιο πρόσφατα την ανακοίνωση που έβγαλαν με το μποζόνιο, λέγοντας ότι αν το μποζόνιο είναι αυτό που έχει δημιουργήσει την μάζα και άρα τον κόσμο, γιατί δεν βγαίνει το ίδιο το μποζόνιο να μας το πει; Ακόμα το θυμάμαι και γελάω, λες και ο δικός τους "Θεός" βγαίνει και μας το λέει κάθε μέρα και δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Έχεις βρίσει μουσουλμάνο και μιλάς; Γιατί εγώ έχω βρίσει, και την θρησκεία του έχω βρίσει, και είναι ανάμεσα στους καλύτερούς μου φίλους. Γιατί το γενικεύεις; Για πήγαινε βρίσε κανέναν που είναι του κατηχητικού 24 ώρες το 24ωρο, και θα δεις αντίδραση που θα έχει. Αλήθεια; Για πάνε έξω από κλινικές αμβλώσεων στις ΗΠΑ να δεις τι κάνουν οι "χριστιανοί" από έξω στις γυναίκες που πάνε για έκτρωση, και μετά τα ξαναλέμε. Ή τους πολέμους του στυλ, πυρηνικά στο Ιράκ που ακόμα τα ψάχνουμε, χριστιανικοί λαοί δεν ήταν που έστειλαν στρατιώτες; Μέσα και η Ελλάδα, είτε με άμεσο τρόπο, είτε με έμμεσο δίνοντας πρόσβαση σε βάσεις και εναέριο χώρο. απτην μία με κατηγορείς οτι το γενικεύω αλλά και εσύ κάνεις ακριβώς το ίδιο.Να ξαναρωτήσω λοιπόν,αν παω σε μια πλατεία μιας πόλης μια μουσουλμανικής χώρας,και προσβάλω την θρησκεία θα βγώ ζωντανός; Αντιθέτως αν πάω στην Αριστοτέλους και προσβάλω τον χριστιανισμό,δεν θα ζήσω; Πριν απο λίγο βγήκε ένα βιντέακι με τις τελευταίες στιγμές του πρέσβη της Αμερικής που τον σκοτώσαν.Για κάποιο λόγο πιστεύω οτι οι χριστιανοί δεν θα κάναν κάτι τέτοιο. Ps.δεν υποστηρίζω ούτε την μια,ούτε την άλλη θρησκεία.
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πες μου τι κάναν. Μόνο ότι αναγνωρίζει η Ορθοδοξία είναι σωστό. Αν π.χ. κάποιος Ορθόδοξος κάνει κάτι κακό από μόνος του, είναι κακό και μη αναγνωρισμένο, το έκανε μόνος του. Το ίδιο και οι αιρετικοί. αυτό και αν λέγετε υποκρισία έτσι.
Porg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή τη χαζομάρα, να συγκρίνουμε το 2012 με τον Μεσαίωνα και το ότι μερικοί γραφικοί έλεγαν διαβολικό ένα βιβλίο με το ότι βγαίνουν χιλιάδες κόσμου για να καταστρέψουν και να σκοτώνουν για ένα βίντεο η μερικές φωτογραφίες, ποτέ δεν τη κατάλαβα 3
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή τη χαζομάρα, να συγκρίνουμε το 2012 με τον Μεσαίωνα και το ότι μερικοί γραφικοί έλεγαν διαβολικό ένα βιβλίο με το ότι βγαίνουν χιλιάδες κόσμου για να καταστρέψουν και να σκοτώνουν για ένα βίντεο η μερικές φωτογραφίες, ποτέ δεν τη κατάλαβα εγκεφαλική βλάβη είναι, ξέρω 3-4 τέτοια άτομα.
Andreas2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί πας τόσο μακρυά; Δεν θυμάσαι πιο πρόσφατα που έβγαιναν και καταδίκαζαν τον Χάρι Πότερ ως βιβλίο του διαβόλου; Ή τις μαλακίες που είπε, μητροπολίτης ήταν δεν θυμάμαι ποιος, για τον Stephen Hawkings που τον έλεγε διανοητικά καθυστερημένο, λόγω της αναπηρίας του όπως τον έβλεπε να μην μπορεί να κουνηθεί σε αναπηρική καρέκλα; Που ο άνθρωπος μπορεί να είναι τετραπληγικός, αλλά δεν είναι διανοητικά καθυστερημένος. Αλλά για να δικαιολογήσει τις κοτσάνες που έλεγε, τον έβγαλε καθυστερημένο. Ή πιο πρόσφατα την ανακοίνωση που έβγαλαν με το μποζόνιο, λέγοντας ότι αν το μποζόνιο είναι αυτό που έχει δημιουργήσει την μάζα και άρα τον κόσμο, γιατί δεν βγαίνει το ίδιο το μποζόνιο να μας το πει; Ακόμα το θυμάμαι και γελάω, λες και ο δικός τους "Θεός" βγαίνει και μας το λέει κάθε μέρα και δεν το παίρνουμε χαμπάρι. Έχεις βρίσει μουσουλμάνο και μιλάς; Γιατί εγώ έχω βρίσει, και την θρησκεία του έχω βρίσει, και είναι ανάμεσα στους καλύτερούς μου φίλους. Γιατί το γενικεύεις; Για πήγαινε βρίσε κανέναν που είναι του κατηχητικού 24 ώρες το 24ωρο, και θα δεις αντίδραση που θα έχει. Αλήθεια; Για πάνε έξω από κλινικές αμβλώσεων στις ΗΠΑ να δεις τι κάνουν οι "χριστιανοί" από έξω στις γυναίκες που πάνε για έκτρωση, και μετά τα ξαναλέμε. Ή τους πολέμους του στυλ, πυρηνικά στο Ιράκ που ακόμα τα ψάχνουμε, χριστιανικοί λαοί δεν ήταν που έστειλαν στρατιώτες; Μέσα και η Ελλάδα, είτε με άμεσο τρόπο, είτε με έμμεσο δίνοντας πρόσβαση σε βάσεις και εναέριο χώρο. Γιατί αυτές σκοτώνουν τα παιδιά τα αθώα, γιατί πειράζει αν δοκιμάσουν το pain of their own medicine;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα