IOSTEFO Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μιας και το συζητάτε πάρτε και μια γεύση. http://video.elsevier.nl/#!clip/2056801
Andreas2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό και αν λέγετε υποκρισία έτσι. Γιατί; Αν πάει κάποιος και αποκεφαλίζει κάποιος αλλόθρησκους στο όνομα της θρησκείας, ενώ από την Εκκλησία απαγορεύεται κάτι τέτοιο, γιατί φταίει η Εκκλησία και όχι εκείνος;
NickTG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί αυτές σκοτώνουν τα παιδιά τα αθώα, γιατί πειράζει αν δοκιμάσουν το pain of their own medicine; Έχω κάτι άκρες στο ΨΝΑ. Να σου κανονίσω διακοπούλες μήπως νιώσεις καλύτερα;
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί; Αν πάει κάποιος και αποκεφαλίζει κάποιος αλλόθρησκους στο όνομα της θρησκείας, ενώ από την Εκκλησία απαγορεύεται κάτι τέτοιο, γιατί φταίει η Εκκλησία και όχι εκείνος; Γιατί με μια συγχώρεση όλα πάνε περίπατο. Επίσης, αν όσοι «θρήσκοι» γελάσουν να σκεφτούν με τι φόβο και τρόμο ξεματιάζονται ή πιστεύουν πως οι εξορκισμοί είναι αληθινοί. http://www.videoman.gr/30304
REDODIN7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τα αισχρά που έκανε ο χριστιανισμός για αιώνες τα ξεχάσαμε; Ή μήπως ποια ήταν η θέση της γυναίκας στις χριστιανικές κοινωνίες μέχρι και τον περασμένο αιώνα; Το επειδή κάποιοι είναι μαλάκες και παρερμηνεύουν όπως θέλουν ή είναι βλήματα και τους κάνουν πλύση εγκεφάλου κάποιοι πιο έξυπνοι, δεν πάει να πει ότι η μία θρησκεία είναι καλή και η άλλη είναι σκατά. Όλες σκατά είναι, μέσα και ο χριστιανισμός με τα αίσχρη του. Με μια τεράστια διαφορά ότι όλα αυτά τα έκαναν οι άνθρωποι που υποτίθεται υπηρετούσαν το θεό, η θρησκεία μας δεν λέει πουθενά σκότωσε τον αλλόθρησκο ενώ των μουσουλμάνων το λέει!!!!
gigisoni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πες μου τι κάναν. Μόνο ότι αναγνωρίζει η Ορθοδοξία είναι σωστό. Αν π.χ. κάποιος Ορθόδοξος κάνει κάτι κακό από μόνος του, είναι κακό και μη αναγνωρισμένο, το έκανε μόνος του. Το ίδιο και οι αιρετικοί. Γκούχου γκούχου, εικονομαχία Vs εικονολατρία που σίγουρα το έχεις ακουστά, μην ονομάσω υπόλοιπα που θα μου το παίξεις άσχετος απτην μία με κατηγορείς οτι το γενικεύω αλλά και εσύ κάνεις ακριβώς το ίδιο.Να ξαναρωτήσω λοιπόν,αν παω σε μια πλατεία μιας πόλης μια μουσουλμανικής χώρας,και προσβάλω την θρησκεία θα βγώ ζωντανός; Αντιθέτως αν πάω στην Αριστοτέλους και προσβάλω τον χριστιανισμό,δεν θα ζήσω; Πριν απο λίγο βγήκε ένα βιντέακι με τις τελευταίες στιγμές του πρέσβη της Αμερικής που τον σκοτώσαν.Για κάποιο λόγο πιστεύω οτι οι χριστιανοί δεν θα κάναν κάτι τέτοιο. Ps.δεν υποστηρίζω ούτε την μια,ούτε την άλλη θρησκεία. Μου συγκρίνεις τι μπορεί να γίνει σε μία χώρα όπου υπάρχει ελευθερία λόγου και έκφρασης και παιδεία με τι μπορεί να γίνει σε μία άλλη χώρα που το 90% του λαού είναι αμόρφωτο και ζει σε καθεστώς πλύσης εγκεφάλου. Μάλιστα, τι είναι πιο νόστιμο, το μήλο ή το πορτοκάλι; Αυτή τη χαζομάρα, να συγκρίνουμε το 2012 με τον Μεσαίωνα και το ότι μερικοί γραφικοί έλεγαν διαβολικό ένα βιβλίο με το ότι βγαίνουν χιλιάδες κόσμου για να καταστρέψουν και να σκοτώνουν για ένα βίντεο η μερικές φωτογραφίες, ποτέ δεν τη κατάλαβα Ενώ στην σημερινή εποχή σε πολιτισμένες κοινωνίες δεν συμβαίνουν, σωστά; Ποια ήταν η θέση της γυναίκας πριν 50-60 χρόνια; Ποια είναι η θέση των γκέι στην σημερινή εποχή; Γιατί αυτές σκοτώνουν τα παιδιά τα αθώα, γιατί πειράζει αν δοκιμάσουν το pain of their own medicine; Γιατί; Αν πάει κάποιος και αποκεφαλίζει κάποιος αλλόθρησκους στο όνομα της θρησκείας, ενώ από την Εκκλησία απαγορεύεται κάτι τέτοιο, γιατί φταίει η Εκκλησία και όχι εκείνος; Αυτά τα δύο πετυχημένα μαζί. Αυτόν τον άνθρωπο, αν βγει ένας θεοπάλαβος μητροπολίτης ή ανώτερος, και αρχίσει την πλύση εγκεφάλου του στυλ, "θάνατος στους αλλόθρησκους και στους άπιστους", ποια νομίζεις ότι θα είναι η αντίδρασή του; Και έχουν κάποιοι την εντύπωση ότι δεν θα τον δούμε στις τηλεοράσεις μπαγλαρωμένο με βόμβες ν'ανατινάζει ανθρώπους; Με μια τεράστια διαφορά ότι όλα αυτά τα έκαναν οι άνθρωποι που υποτίθεται υπηρετούσαν το θεό, η θρησκεία μας δεν λέει πουθενά σκότωσε τον αλλόθρησκο ενώ των μουσουλμάνων το λέει!!!! Για ονόμασέ μου τα εδάφια από το κοράνι που λένε να σκοτώνουν τους αλλόθρησκους, μια και είσαι τόσο κατατοπισμένος πάνω στο θέμα... Περιμένω.
Finn Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εσείς οι πορωμένοι θρήσκοι είστε τραγικοί,τέλος! Νηστεία τη μεγάλη βδομάδα και παράλληλα 10 κιλά τυρί σόγιας, χριστοπαναγίες με το παραμικρό, να καεί το σπίτι του γείτονα, πούλο στα αδέσποτα και δε συμμαζεύεται. Ψόφο ρε. Μπορεί να μη πατάω συχνά στην εκκλησία αλλά κάποια πράγματα τα σέβομαι.
Andreas2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτά με τις εκτρώσεις, θεωρείται σοβαρό, λογικό και ηθικό μια γυναίκα να κάνει έκτρωση; Δεν μπορούσε να πρόσεχε; Πολύ εύστοχα η oode παρομιάζει με ότι σκοτώνουν τα έμβρυα με την ίδια ευκολία που οι στρατιώτες του Χίτλερ έκαναν τους ανθρώπους σαπούνι.
REDODIN7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί με μια συγχώρεση όλα πάνε περίπατο. Επίσης, αν όσοι «θρήσκοι» γελάσουν να σκεφτούν με τι φόβο και τρόμο ξεματιάζονται ή πιστεύουν πως οι εξορκισμοί είναι αληθινοί. http://www.videoman.gr/30304 Δεν συνχωρουνται ολες οι αμαριες ετσι απλα και επισης συνγχωρεση παιρνεις μια φορα αν κανεις συνεχεια το ιδιο δεν ειναι ολα οκ. Οσο για εξορκισμο πιστεψε εχω δει απο κοντα τυχαια οταν ημουν 14 χρονων στον αι γιωργη το καρεα. Πιστεψε με δεν ειναι κατι που θες να δεις.
Andreas2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ ήμουν αυτόπτης πολλών υπερφυσικών γεγονότων.
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν συνχωρουνται ολες οι αμαριες ετσι απλα και επισης συνγχωρεση παιρνεις μια φορα αν κανεις συνεχεια το ιδιο δεν ειναι ολα οκ. Οσο για εξορκισμο πιστεψε εχω δει απο κοντα τυχαια οταν ημουν 14 χρονων στον αι γιωργη το καρεα. Πιστεψε με δεν ειναι κατι που θες να δεις. κόψε τις μαλακίες επιστήμων άνθρωπος.
gigisoni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτά με τις εκτρώσεις, θεωρείται σοβαρό, λογικό και ηθικό μια γυναίκα να κάνει έκτρωση; Δεν μπορούσε να πρόσεχε; Πολύ εύστοχα η oode παρομιάζει με ότι σκοτώνουν τα έμβρυα με την ίδια ευκολία που οι στρατιώτες του Χίτλερ έκαναν τους ανθρώπους σαπούνι. Να υποθέσω ότι και ο βιασμός φταίξιμο της γυναίκας είναι σύμφωνα με τη λογική σου, γιατί θα έπρεπε να φοράει τις φούστες μέχρι τον αστράγαλο, να έχει σκεπασμένο όλο το σώμα και τον λαιμό της, και να κάθεται σπιτάκι της αντί να κυκλοφοράει έξω. Άσε μας ρε φίλε, που θα μου το παίξεις καλύτερος από τους καμικάζι που αυτοκτονούν. Στην ίδια μοίρα είσαι, ένας έξυπνος να σ'εκμεταλλευτεί λείπει μόνο και να σε κάνει δολοφόνο για συμφέρον του. 1
firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Με μια τεράστια διαφορά ότι όλα αυτά τα έκαναν οι άνθρωποι που υποτίθεται υπηρετούσαν το θεό, η θρησκεία μας δεν λέει πουθενά σκότωσε τον αλλόθρησκο ενώ των μουσουλμάνων το λέει!!!! Δεν το λέει.
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το λέει. Άνοιξε την καπαρντίνα σου και δείξε του τα εκρηκτικά που είσαι ζωσμένος ;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα