deesnider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Αμαρτίες των ποδιών <-- Μήπως πηγαίνεις στα θέατρα και κινηματογράφους; Εγώ, που - όταν πήγαινα - πήγαινα με αυτοκίνητο, εξαιρούμαι από τους αμαρτωλούς των ποδιών, φαντάζομαι... ...άσε που νιώθω και μια σχετική σιχαμάρα για την ποδολαγνεία, οπότε έχω άλλο ένα ατού...
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ, που - όταν πήγαινα - πήγαινα με αυτοκίνητο, εξαιρούμαι από τους αμαρτωλούς των ποδιών, φαντάζομαι... ...άσε που νιώθω και μια σχετική σιχαμάρα για την ποδολαγνεία, οπότε έχω άλλο ένα ατού... Νομίζω ότι εννοεί την πρόθεση να πας σινεμά κλπ...πως λένε κάτι γκομενίτσες «και να σκεφτείς να πηδήξεις την *τάδε* είναι κέρατο», ένα πράγμα.
deesnider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω ότι εννοεί την πρόθεση να πας σινεμά κλπ...πως λένε κάτι γκομενίτσες «και να σκεφτείς να πηδήξεις την *τάδε* είναι κέρατο», ένα πράγμα. Δηλαδή - για να το εμπεδώσω - αν: 1) Ξεκινήσω, έχοντας απλώς την πρόθεση να πάω σινεμά 2) Η πρόθεσή μου εξελιχθεί σε πράξη και πάω 3) Παίρνοντας το γκομενάκι μαζί μου 4) Το οποίο - επειδή δεν τραβάω όποια σαβούρα κάτσει - θα σκεφτώ να πηδήξω 5) Και τελικά το πηδήξω (εντάξει, όχι μέσα στο σινεμά, μετά...) δεν τη γλιτώνω την κόλαση, είτε πάω με Ι.Χ. είτε με τα πόδια...
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή - για να το εμπεδώσω - αν: 1) Ξεκινήσω, έχοντας απλώς την πρόθεση να πάω σινεμά 2) Η πρόθεσή μου εξελιχθεί σε πράξη και πάω 3) Παίρνοντας το γκομενάκι μαζί μου 4) Το οποίο - επειδή δεν τραβάω όποια σαβούρα κάτσει - θα σκεφτώ να πηδήξω 5) Και τελικά το πηδήξω (εντάξει, όχι μέσα στο σινεμά, μετά...) δεν τη γλιτώνω την κόλαση, είτε πάω με Ι.Χ. είτε με τα πόδια... Ω ναι, είσαι καταδικασμένος, είτε το σκεφτείς είτε το κάνεις..μπρος γκρεμός και πίσω γκρεμός.;ρ 1
deesnider Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ω ναι, είσαι καταδικασμένος, είτε το σκεφτείς είτε το κάνεις..μπρος γκρεμός και πίσω γκρεμός.;ρ ...και μετά σου τη λέει ο άλλος όταν κατεβάζεις ταινίες από torrents! Άμα είναι να θες να πας ένα σινεμά και σκέφτεσαι πύρινες ρομφαίες... 3
REDODIN7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ε πες το έτσι και παρεξηγήθηκες. Συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια αν αρχησω να γραφω greeklish θα ειμαι εγω ο κακος και οχι αυτοι μου φτασαν στο αμην. ...και μετά σου τη λέει ο άλλος όταν κατεβάζεις ταινίες από torrents! Άμα είναι να θες να πας ένα σινεμά και σκέφτεσαι πύρινες ρομφαίες... Αυτο θα πει δημοκρατια και δικαιομα επιλογης ή θα πας στη κολαση ή στη φυλακη
status Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια αν αρχησω να γραφω greeklish θα ειμαι εγω ο κακος και οχι αυτοι μου φτασαν στο αμην. Offtopic αλλά με μερικά μαθήματα, πως τα πέρασες με τόση ανορθογραφία...υπόψιν για να υπάρχει ανορθογραφία σημαίνει ότι υπάρχει και μια ιδέα από ορνιθοσκαλίσματα.
Cossutius. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια δεν ειναι η πρωτη φορα βεβαια αν αργησω να γραφω greeklish θα ειμαι εγω ο κακος και οχι αυτοι μου φτασαν στο αμην. Πάλι σου την είπαν για την ορθογραφία? Το εκπληκτικό είναι πως ΟΛΟΙ κάνουν ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Ευτυχώς λίγοι είναι που έχουν το θράσος να αντικρούσουν επιχείρημα χτυπώντας κάποιον στη μέτρια ορθογραφία του. Ακόμα λιγότεροι αυτοί που θα τους χειροκροτήσουν..
REDODIN7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Offtopic αλλά με μερικά μαθήματα, πως τα πέρασες με τόση ανορθογραφία...υπόψιν για να υπάρχει ανορθογραφία σημαίνει ότι υπάρχει και μια ιδέα από ορνιθοσκαλίσματα. Κοιτα ειμαι δυσλεξικος και αριστεροχειρας-αριστεροποδαρος οποτε καταλαβαινεις τι γυνετε, βεβαια αν κατσω και λιωσω μπορει να κανω πολυ ωραια γραμματα αλλα μπορει να μου παρει 2 ωρες. Ημουν πολυ καλος στα προφορικα και ισοφαριζα τη κατασταση βεβαια στις πανελληνιες χαντακοθηκα και εγραψα χαλια στα θεωριτηκα. Ευτηχως-δυστηχως η σχολη μου ηταν θετικη οποτε ειχα να κανω μονο με μαθηματικα-φυσικη ως επι το πλειστον.
Cossutius. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Κοιτα ειμαι δυσλεξικος και αριστεροχειρας-αριστεροποδαρος οποτε καταλαβαινεις τι γυνετε, βεβαια αν κατσω και λιωσω μπορει να κανω πολυ ωραια γραμματα αλλα μπορει να μου παρει 2 ωρες. Ημουν πολυ καλος στα προφορικα και ισοφαριζα τη κατασταση βεβαια στις πανελληνιες χαντακοθηκα και εγραψα χαλια στα θεωριτηκα. Ευτηχως-δυστηχως η σχολη μου ηταν θετικη οποτε ειχα να κανω μονο με μαθηματικα-φυσικη ως επι το πλειστον. Κάνε μια προσπάθεια να γράφεις πρώτα σε word αυτό που θέλεις. Θα γλιτώσεις από το να σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Εχεις αναφέρει ξανά οτι είσαι δυσλεκτικός αλλά τυχαίνει να μη το γνωρίζουν όλοι.
REDODIN7 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Πάλι σου την είπαν για την ορθογραφία? Το εκπληκτικό είναι πως ΟΛΟΙ κάνουν ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Ευτυχώς λίγοι είναι που έχουν το θράσος να αντικρούσουν επιχείρημα χτυπώντας κάποιον στη μέτρια ορθογραφία του. Ακόμα λιγότεροι αυτοί που θα τους χειροκροτήσουν.. Οταν ο αλλος δεν εχει επιχειρηματα πολλες φορες καταληγει στο να χτυπαει κατω απο τη μεση.Ευτηχως ειναι λιγοι οπως ειπες αλλα δυστηχως επιμενουν. Παντως εσυ για ρωμαιος μια χαρα τα μιλας τα ελληνικα Κάνε μια προσπάθεια να γράφεις πρώτα σε word αυτό που θέλεις. Θα γλιτώσεις από το να σε φέρνουν σε δύσκολη θέση. Εχεις αναφέρει ξανά οτι είσαι δυσλεκτικός αλλά τυχαίνει να μη το γνωρίζουν όλοι. Μπα το εχω δοκιμασει τη να σου κανει το κακομηρο το προγραμμα Τα λαθη ειναι πολλα οποτε θελει καμποσο χρονο για τα διορθωσω οποτε νομιζω το greeklish to ειναι η καλυτερη λυση.
Toufas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το ειπε για αυτον τον λογο ο luci...
Cossutius. Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το ειπε για αυτον τον λογο ο luci... Δεν αναφέρομαι στον luci αν εννοείς εμένα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα