Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πως ο λουσι δεν ειπε για το συντακτικο και την ορθογραφια
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πως ο λουσι δεν ειπε για το συντακτικο και την ορθογραφια Το καταλαβα αυτο για τους αλλου πηγαινε και οχι τον luci
ZAKKWYLDE Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Την ειδαμε την αγαπη σας και τις μη εξαιρεσεις, μεσα απο τα μηνυματα αγαπης που αφηνατε στην ιστοσελιδα που δεν σας αρεσε. Πανω απ'ολα ανοχη και αγαπη. Η αγάπη του θεού δεν εξαιρεί κανέναν. Γι'αυτό εσύ θα καείς στη κόλαση όπως και οι άπιστοι μουσουλμάνοι. Απο αγάπη πάντα. Αθεος του πληκτρολογιου. Σε αντιθεση με εσενα εγω δεν πρεπει να ακολουθησω καποιους κανονες. Και απο τον καναπε μου μια χαρα αθεος μπορω να ειμαι. Εσυ απο τον καναπε σου, χωρις να πηγαινεις εκκλησια, χωρις να νηστευεις, και με το να ευχεσαι θανατο εδω και εκει, λυπαμαι αλλα δεν ακολουθεις την θρησκεια σου. Η πνευματική νηστεία είναι ανώτερη της σαρκικής. Ως εκ τούτου εγώ νηστεύω πνευματικά αποφεύγοντας να συναναστρέφομαι με άθεα τετράποδα που έχουν ισοπεδώσει κάθε έννοια περι ηθικών αξιών και δεν έχουν κανέναν απολύτως σεβασμό για τα πιστεύω, την ιδεολογία και την διαφορετικότητα των συνανθρώπων τους, και είναι πάνω απ'όλα ελλεινοί υποκριτές χλευάζοντας ότι βρουν μπορστά τους. Ψυχολογικη βια σε εκατομμυρια ανθρωπους για την ιδεολογια τους? Καλα χαλαρωσε γιατι δεν ειναι ολοι οι χριστιανοι σαν εσενα. Επισης δεν σε αναγκασε κανενας να μπεις στην συγκεκριμενη σελιδα.Αυτο δεν ειναι ψυχολογικη βια. Μαζοχισμος λεγεται και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν το εγκρινει η εκκλησια σου. O Δημόσιος χλευασμός ενός προσώπου ο οποίος είναι Ιερή μορφή για μια ομάδα ανθρώπων είναι μορφή ψυχολογικής βίας. Αν υπήρχε ένα group στο FB το οποίο θα έβριζε ΕΣΕΝΑ δημοσίως για οποιονδήποτε λόγ, προφανώς και θα ήταν ηλίθιο να σου πει κάποιος "ε φιλαράκι μη μπαίνεις στη σελίδα". Οι άθεοι λοιπόν ανεξαιρέτως ασκείτε αισχρότατης μορφής ψυχολογική βία στους πιστούς όλων των θρησκειών. Και φυσικα υπερασπιζομαι την διαφορετικοτητα των πολιτισμων.Χωρις αυτο να σημαινει οτι θα στεναχωριομουν αν τα ορκ της καθε θρησκειας εξαφανιζονταν απο προσωπου γης, και μας αφηναν στην ησυχια μας. Ενας καλυτερος κοσμος για εμας που θα μεναμε πισω. Τα όρκ τα βλέπεις μπροστά σου τουλάχιστον. Το χειρότερο είδος ανθρώπου είναι υποκριτές σαν τους άθεους που υποστηρίζουν ότι τους συμφέρει καθε φορά, δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία, και γενικότερα δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει. Εαν επικρατούσαν ορκ σαν τους άθεους με ανύπαρκτες ηθικές αξίες όπως επάξια μας επιδικνύετε σε κάθε ανάρτησή σας δεν θα έβλεπες κόσμο...αλλά Μορντορ.
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι τρως μοσχαρι τοτε ρε? http://en.wikipedia....tle_in_religion Και ο θεος σου ειναι τετραποδο αν ειμαστε και εμεις. Τι? Δεν με πιστευεις? Διαβασε την αγια γραφη σου γιαλαντζι χριστιανε. Επισης αν ο θεος σου, σου ελεγε να σφαξεις την μανα σου τι θα εκανες? Ειλικρινα εισαι τραγικος
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Η αγάπη του θεού δεν εξαιρεί κανέναν. Γι'αυτό εσύ θα καείς στη κόλαση όπως και οι άπιστοι μουσουλμάνοι. Απο αγάπη πάντα. Η πνευματική νηστεία είναι ανώτερη της σαρκικής. Ως εκ τούτου εγώ νηστεύω πνευματικά αποφεύγοντας να συναναστρέφομαι με άθεα τετράποδα που έχουν ισοπεδώσει κάθε έννοια περι ηθικών αξιών και δεν έχουν κανέναν απολύτως σεβασμό για τα πιστεύω, την ιδεολογία και την διαφορετικότητα των συνανθρώπων τους, και είναι πάνω απ'όλα ελλεινοί υποκριτές χλευάζοντας ότι βρουν μπορστά τους. O Δημόσιος χλευασμός ενός προσώπου ο οποίος είναι Ιερή μορφή για μια ομάδα ανθρώπων είναι μορφή ψυχολογικής βίας. Αν υπήρχε ένα group στο FB το οποίο θα έβριζε ΕΣΕΝΑ δημοσίως για οποιονδήποτε λόγ, προφανώς και θα ήταν ηλίθιο να σου πει κάποιος "ε φιλαράκι μη μπαίνεις στη σελίδα". Οι άθεοι λοιπόν ανεξαιρέτως ασκείτε αισχρότατης μορφής ψυχολογική βία στους πιστούς όλων των θρησκειών. Τα όρκ τα βλέπεις μπροστά σου τουλάχιστον. Το χειρότερο είδος ανθρώπου είναι υποκριτές σαν τους άθεους που υποστηρίζουν ότι τους συμφέρει καθε φορά, δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία, και γενικότερα δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει. Εαν επικρατούσαν ορκ σαν τους άθεους με ανύπαρκτες ηθικές αξίες όπως επάξια μας επιδικνύετε σε κάθε ανάρτησή σας δεν θα έβλεπες κόσμο...αλλά Μορντορ. Ελα εχω ορεξη οποτε θα σου κανω την χαρη. Η αγάπη του θεού δεν εξαιρεί κανέναν. Γι'αυτό εσύ θα καείς στη κόλαση όπως και οι άπιστοι μουσουλμάνοι Μαλιστα. Εδω βλεπουμε οτι μεσα σε 2 προτασεις αποτελουμενες απο 19 λεξεις, λες δυο διαφορετικα πραγματα. Προσπαθησε σε παρακαλω να διατηρησεις μια ροη λογου, και μην μπερδευεσαι. Ψυχραιμια. Δεν σε κυνηγαει κανενας για να ποσταρεις. Η πνευματική νηστεία είναι ανώτερη της σαρκικής Καλη δικαιολογια, αλλα δεν πειθει. Καταλαβαινω πως πρεπει με καποιο τροπο να πεισεις τον εαυτο σου για να αισθανεσαι καλυτερα, αλλα οι Γραφες αλλα μας λενε. Τουλαχιστον εγω απο τα Θρησκευτικα δεν θυμαμαι τιποτα για πνευματικη νηστεια. Μπορει βεβαια να ειναι κατι καινουριο, καθως ειστε και προοδευτικα ατομα, οποτε παρακαλω να με ενημερωσεις. Ως εκ τούτου εγώ νηστεύω πνευματικά αποφεύγοντας να συναναστρέφομαι με άθεα τετράποδα που έχουν ισοπεδώσει κάθε έννοια περι ηθικών αξιών και δεν έχουν κανέναν απολύτως σεβασμό για τα πιστεύω, την ιδεολογία και την διαφορετικότητα των συνανθρώπων τους, και είναι πάνω απ'όλα ελλεινοί υποκριτές χλευάζοντας ότι βρουν μπορστά τους Τωρα αυτο για τα τετραποδα το καταλαβαινω. Οταν καποιος δεν εχει επιχειρηματα καταφευγει στους χαρακτηρισμους. Τα υπολοιπα για σεβασμους στα πιστευω και την διαφορετικοτητα, ειναι προσπαθεια για χιουμορ, σε καταλαβα! Αλλη φορα ομως επειδη ο γραπτος λογος στα φορουμ παρεξηγειται ευκολα, μπορεις να βαζεις αυτην την φατσουλα O Δημόσιος χλευασμός ενός προσώπου ο οποίος είναι Ιερή μορφή για μια ομάδα ανθρώπων είναι μορφή ψυχολογικής βίας. Τωρα εδω ή συνεχιζεις με καποου ειδους ανοστου χιουμορ ή προσπαθεις να μου δικαιολογησεις τους Ταλιμπαν. Ντοπιους και μη. Θα το εκλαβω σαν χιουμορ και αυτοσαρκασμο. Αν υπήρχε ένα group στο FB το οποίο θα έβριζε ΕΣΕΝΑ δημοσίως για οποιονδήποτε λόγ, προφανώς και θα ήταν ηλίθιο να σου πει κάποιος "ε φιλαράκι μη μπαίνεις στη σελίδα" Αυτες οι σελιδες εχουν την ταση να εμφανιζονται για ατομα που ή εχουν κατι κατι κατακριτεο ή υπαρχει υποψια για μια τετοια πραξη. Δεν θα ανησυχουσα για την παρτη μου λοιπον. Οι άθεοι λοιπόν ανεξαιρέτως ασκείτε αισχρότατης μορφής ψυχολογική βία στους πιστούς όλων των θρησκειών. 12 χρονια θρησκευτικα στο σχολειο, με την εικονα του Χριστου να με κοιταει ενω αντιγραφω, και προσευχη καθε μερα με την τσιμπλα στο ματι, και ερχεσαι εσυ να μου πεις για ψυχολογικη βια. Μαλλον χιουμορ κανεις παλι, οποτε την φατσουλα μην ξεχνας. Θυμαμαι πως αντιμετωπιζοταν το παιδακι που για καποιο λογο ειχε απαλλαγη απο τα θρησκευτικα, βεβαια, και σκεφτομαι οτι υπηρχαν και χειροτερα. Το χειρότερο είδος ανθρώπου είναι υποκριτές σαν τους άθεους που υποστηρίζουν ότι τους συμφέρει καθε φορά, δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία, Βασικα ο αθεος εχει μια και παγια θεση. Δεν υπαρχει θεος και ολα μπορουν να εξηγηθουν επιστημονικα. Οσα δεν εχουν εξηγηθει ακομα, ερχεται και η σειρα τους. Μαλλον μπερδευσαι παλι με τις διαφορες εκκλησιες που εδω και κατι δεκαετιες με την προοδο της επιστημης τρεχουν να μαζεψουν τα ασυμαζευτα. Αληθεια ποτε ακριβως παραδεχτηκε η θρησκεια για την Κιβωτο, τον Αδαμ και την θεωρια της εξελιξης? Νομιζω οι Αμερικανοι (μεγαλοι μαστορες) το πηγαν και παραπερα. Εχουν κατι καινουριο τωρα που το λενε Intelligent Design. Γελαμε με το intelligent, εβαλα και την φατσουλα. Εαν επικρατούσαν ορκ σαν τους άθεους με ανύπαρκτες ηθικές αξίες όπως επάξια μας επιδικνύετε σε κάθε ανάρτησή σας δεν θα έβλεπες κόσμο...αλλά Μορντορ. Πιστευε και μη ερευνα. Αγαπητε μου λυπαμαι, αλλα αν επικρατουσατε εσεις, οχι ιντερνετ, ουτε στυλο δεν θα ειχες για να γραψεις αυτο το χιουμοριστικο κειμενο. Και φυσικα δεν θα ηξερες καν τι σημαινει Μορντορ, γιατι αμφιβαλλω αν θα ειχε εκδοθει τετοιο βιβλιο με μαγους και λοιπα σατανιστικα. http://www.youtube.com/watch?v=q05nGtLkIHw 1
deesnider Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το χειρότερο είδος ανθρώπου είναι υποκριτές σαν τους άθεους που υποστηρίζουν ότι τους συμφέρει καθε φορά, δεν έχουν συγκεκριμένη ιδεολογία, και γενικότερα δεν ξέρεις απο που θα σου έρθει. Εαν επικρατούσαν ορκ σαν τους άθεους με ανύπαρκτες ηθικές αξίες όπως επάξια μας επιδικνύετε σε κάθε ανάρτησή σας δεν θα έβλεπες κόσμο...αλλά Μορντορ. Από τα υπογραμμισμένα συνάγεται το συμπέρασμα, ότι οι άθεοι είναι de facto υποκριτές και χωρίς ιδεολογία (δεδομένου του ότι οποιαδήποτε αντιτίθεται στη δική σου, δε δικαιούται να λέγεται ιδεολογία), καθώς και ότι, όποιος δεν πιστεύει στην ύπαρξη Θεού, στερείται ηθικών αξιών (δεδομένου του ότι, το τι είναι ηθικό, δικαιούται να το ορίζει μόνο η θρησκεία). Συνεπώς εγώ, ο οποίος ενώ δεν είμαι άθεος, δε διέγραψα δύο εκ των καλύτερων φίλων μου όταν έμαθα ότι είναι (και επέλεξα να μην ξεχάσω όλα τα καλά που έχουμε περάσει μαζί από παιδιά), είμαι για δέσιμο, διότι έχω επιλέξει ως φίλους, δύο ...ανήθικους υποκριτές! Καλά που το διευκρίνισες, για να πάω να κοιταχτώ... 1
Nikosgiann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματικα ρε zakkwylde,ηρεμησε λιγο... μην τσουβαλιαζεις ανθρωπους.το οτι ο αλλος ειναι αθεος ειναι επιλογη του.και να σου πω και κατι... ειναι ΠΟΛΥ περισσοτερο συνειδητή επιλογη απο αυτον που ειναι Χ-θρησκεια επειδη τον εκαναν. στα λεω εγω,που θεωρω τον εαυτο μου εναν ανθρωπο που πιστευει,οχι χριστιανο με την σημασια που εχει παρει σημερα,αλλα που πιστευει στο Χριστό. και ναι,παω και καθε Κυριακη(σχεδον) εκκλησια,και αναρωτιεμαι τι ηρθαν να κανουν οι μισοι που ηρθαν..οταν τσακωνονται στη σειρα για την Θεια Κοινωνια. Εαν λοιπον και συ,εισαι ανθρωπος με αγνη ψυχη,οφειλεις να αντιλαμβανεσαι, και να αποδεχεσαι την διαφορετικοτητα των αλλων.την αλλη αποψη. και στην τελικη αν ο μουσουλμανος,ο ισλαμιστης,ο βουδιστης κλπ ζει τη ζωη του καθημερινα εχοντας ως γνωμονα το καλό κλπ,θα παει στην κολαση επειδη ειναι απιστος στον Χριστο? ο βουδιστης μοναχος πχ,που ολη μερα προσευχετε και οτι αλλο κανει,θα παει στη κολαση κ αυτος? και περι θεματος του παστιτσιου,και του καθε παστιτσιου και ολων των χριστιανικων ανεκδοτων, εγω πιστευω,οτι αν ο Χριστος ακουγε αυτα τα ανεκδοτα θα γελαγε. αντε,και λε μονκευ φασε που λεει κ ο τουφας,αν κ ειμαι σιγουρος οτι το χρησιμοποιω λαθος.. 2
zeniath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.cbsnews.c...par-over-cross/ Last year, American Atheists sued the museum for the cross' removal, arguing that the steel beam promoted religion. Its legal director, Edwin Kagin, argued that the display represents"a violation of both federal and New York law in that public funds will be used to establish the Christian religion on public land. Για μία μεταλλική δοκό με σχήμα σταυρού που έμεινε όρθια από μόνη της όταν έπεσαν οι Δίδυμοι πύργοι και το αφήσανε για μνημείο. Γιατι τα ΟΡΚ είναι και άθεοι, όχι μονο χριστιανοί/μουσουλμάνοι/whatever...
..MementoMori.. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι τα ΟΡΚ είναι και άθεοι, όχι μονο χριστιανοί/μουσουλμάνοι/whatever... Σαφεστατα. Η συγκεκριμενη ειδηση αγγιζει τα ορια του ανεκδοτου. @Hael βαλε κανα spoiler σε παρακαλω γιατι θα παθουμε καμια τενοντιτιδα στο δαχτυλο
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.cbsnews.c...par-over-cross/ Last year, American Atheists sued the museum for the cross' removal, arguing that the steel beam promoted religion. Its legal director, Edwin Kagin, argued that the display represents"a violation of both federal and New York law in that public funds will be used to establish the Christian religion on public land. Για μία μεταλλική δοκό με σχήμα σταυρού που έμεινε όρθια από μόνη της όταν έπεσαν οι Δίδυμοι πύργοι και το αφήσανε για μνημείο. Γιατι τα ΟΡΚ είναι και άθεοι, όχι μονο χριστιανοί/μουσουλμάνοι/whatever... Διαβασε ολο το αρθρο.
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αλήθεια μια απορία όσοι είσθε άθεοι τι θα κάνετε αν ένας συγγενείς σας (χτυπα ξύλο) πάθει κάτι θα τον θάψετε-κάψετε η θα τον αφήσετε να σαπίσει. Έχω πολύ μεγάλη περιέργεια. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2012 από REDODIN7
zeniath Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Διαβασε ολο το αρθρο. Το έχω διαβάσει και το ξέρω καιρό τώρα το θέμα απλά το θυμήθηκα. Δε καταλαβαίνω όμως τι θες να πεις. Με το σκεπτικό των Αθεϊστών (αυτών που κάνουν την μήνυση) που τι λένε; Ότι δεν έχει θέση ένα θρησκευτικό σύμβολο σε ένα μουσείο. Τότε με την μία πετάμε όλα τα Αρχαιοελληνικά αντικείμενα που είναι σύμβολα για τους 12 Θεους του Ολύμπου, τα Χριστιανικά Κειμήλια του Βυζαντίου κοκ γιατί και αυτά σε μουσεία είναι. Ε; EDIT: Μην ξεχάσουμε ότι κατάφεραν με πίεση οι Αθειστές να ΜΗΝ ξαναχτιστεί (στην ίδια τοποθεσία αλλά στην άκρη του θεού) η κατεστραμένη από την 9/11 εκκλησία του Αγίου Νικολάου έτσι; Οπ οπ οπ τα ΟΡΚ τα ΟΡΚ
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αληθεια μια απορια οσοι εισθε αθεοι τι θα κανετε αν ενας συγκενεις σας μακρια απο παθεις κατι θα τον θαψετε-καψετε ή θα τον αφησετε να σαπισει. Εχω πολυ μεγαλη περιεργια. Rephrase please.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το έχω διαβάσει και το ξέρω καιρό τώρα το θέμα απλά το θυμήθηκα. Δε καταλαβαίνω όμως τι θες να πεις. Με το σκεπτικό των Αθεϊστών (αυτών που κάνουν την μήνυση) που τι λένε; Ότι δεν έχει θέση ένα θρησκευτικό σύμβολο σε ένα μουσείο. Τότε με την μία πετάμε όλα τα Αρχαιοελληνικά αντικείμενα που είναι σύμβολα για τους 12 Θεους του Ολύμπου, τα Χριστιανικά Κειμήλια του Βυζαντίου κοκ γιατί και αυτά σε μουσεία είναι. το σκεπτικό είναι ή βάλτε κι άλλα σύμβολα που αντιπροσωπούν όλους, δλδ μουσουλμάνους εβραίους μορμόνους κτλπ ή μην έχετε τίποτα... btw γιατί το ονόμασαν "μουσείο"? EDIT: Μην ξεχάσουμε ότι κατάφεραν με πίεση οι Αθειστές να ΜΗΝ ξαναχτιστεί (στην ίδια τοποθεσία αλλά στην άκρη του θεού) η κατεστραμένη από την 9/11 εκκλησία του Αγίου Νικολάου έτσι; Οπ οπ οπ τα ΟΡΚ τα ΟΡΚ που το διάβασες αυτό? γιατί σχετικά πρόσφατα αν δεν κάνω λάθος είχα ακούσει ότι θα ξαναχτιστεί. http://www.huffingto..._n_1011783.html Αληθεια μια απορια οσοι εισθε αθεοι τι θα κανετε αν ενας συγκενεις σας μακρια απο παθεις κατι θα τον θαψετε-καψετε ή θα τον αφησετε να σαπισει. Εχω πολυ μεγαλη περιεργια. oh it's a trap? φαντάζομαι ότι ήθελε ο αποθανόντας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα