hurin Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Βλέπω ότι ξεφύγαμε από τον Ισλαμισμό, ας κάνω και εγώ μια παρατήρηση. Εδω στην Ελλάδα έχουμε τους πιο βαρετούς αριστερούς. στον κόσμο. Ότι λένε οι δεξιοί αυτοί λένε το ανάποδο, έτσι για να μη συμφωνήσουν και τους πουν κρυφοδεξιούς! Ρε σοβαρευτείτε και κόψτε το μπάφο, αυτή η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση και εσείς τον παίζετε.
tolis_01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Βλέπω ότι ξεφύγαμε από τον Ισλαμισμό, ας κάνω και εγώ μια παρατήρηση. Εδω στην Ελλάδα έχουμε τους πιο βαρετούς αριστερούς. στον κόσμο. Ότι λένε οι δεξιοί αυτοί λένε το ανάποδο, έτσι για να μη συμφωνήσουν και τους πουν κρυφοδεξιούς! Ή απλά δεν διαβάζεις σωστά
gigisoni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αληθεια μια απορια οσοι εισθε αθεοι τι θα κανετε αν ενας συγκενεις σας μακρια απο παθεις κατι θα τον θαψετε-καψετε ή θα τον αφησετε να σαπισει. Εχω πολυ μεγαλη περιεργια. Αν θέλει να τον θάψω, θα τον θάψω. Αν θέλει να τον κάψω, θα τον κάψω. Μην περιμένει όμως τρισάγιο και παπάδες να τον ψέλνουν, εκτός και αν αφήσει λεφτά για αυτό. Θα πηγαίνω, θα καθαρίζω το μνήμα και αυτό όλο.
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Κάθεστε και απαντάτε στον τύπο, που σε ένα προηγούμενο θέμα είχε γράψει ότι δεν αναφέρετε αιμομιξία πουθενά στην αγία γραφή. Όταν δε, του φέρανε μπροστά του τα εδάφια που αναφέρεται, άρχισε να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα λέγοντας ότι δεν είπε αυτό που είπε αλλά κάτι άλλο... και μέσα σε όλα αυτά, προκαλεί ασυστόλως.
Toufas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε σοβαρευτείτε και κόψτε το μπάφο, αυτή η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση και εσείς τον παίζετε. http://www.youtube.com/watch?v=25O5dr479pc
xristoforos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το θεμα ειναι οτι ειμαστε παραλογοι.εχθες εξεφρασα αποψη οτι ο διτικοχριστιανισμος εχει προοδευσει,δε καιμε πλεον γινεκες μαγισες,ουτε πηγαινουμε για σταυροφοριες,οι περισσοτεροι απο εμας ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ,σημερα,το 2012,21 αιωνα,να καψουμε μαζικος κανα κορανι,ουτε καποιος απο μασ επυθημει να εξαφανιστει απο προσωπου γης αντιπροσοποι αλλης θρησκειας.οι μουσουλμανοι,οι περισσοτεροι απ αυτους μας εχουν απιστους,δε θα λεγανε οχι στην εξαφανιση μας,ειναι ποιο φανατισμενοι θρησκευτικα,και ολοι ξερουμε τι συμαινει θρησκευτικος φανατισμος.σημαινει μισος.τοσο απλα.υπαρχουν και χριστιανοι φανατισμενοι,αλλα ειναι λιγοτεροι,ο αριθμος τους δε επιτρεπει σε μαζικη ενδειξη βιας και μισους,γιατι οι περισσοτερο ειναι ειτε αδιαφοροι ειτε απλος δε συμφωνουν με φανατισμο.σε χριστιανικες χωρες κανουμε διαδηλωσεις και επισοδεια,αλλα για θεματα πολιτικα,ειτε εργασιακα.ΔΕΝ ΕΧΩ ακουσει παντος να κανουν επισοδια για θρησκευτικους λογους.ενω οι αλλοι το κανουν 10 φωρες το χρονο.ο υπουργος τους δωριζει 100 000 ευρω σε οποιον σφαξει τον σκηνοθετη της επημαχης ταινιας...σορρι,αλλα ειναι παρα πολυ πισο στην προοδο.οταν η κοινοτητα στο ανατολικο ιρακ,οπου ειχα την τυχη να παω ζητησανε να φτιαχτει μια καθολικη εκκλισια,οχι απλος τους το αρνηθηκαν,αλλα εγιναν και επισοδεια. και για να προλαβω τους προοδευτικους.μαγκες,αν και ειμαι ομογενης,εχω υπηκοοτητα και ψηφηζω κανονικα,ψηφησα λοιπον αριστερο κομμα,δε ειμαι απο τα αλητακια που κανουν ντου στα μετρο στους πακιστανους,δεν εχω μισος για κανεναν.απλος βλεπω τι μου δειχνουν οι μουσουλμανοι,δε φταιω που δειχνουν μισος και ηλιθιοτητα.αν το δειχνανε βουδιστες θα τους εκραζα αυτους.αλλα βουδιστες δε τα κανουν οποτε respect.η αριστερα σε τουτη χωρα εχει καταντησει σε κατι που δεν ειναι κανονικη ιστορικη αριστερα.σε λιγο αν πεις τον πακιστανο "κατοικος χωρας που εχει συνορα με κασμιρ και ινδια" θα σε βγαζουνε φασιστα...δεν ειναι ετσι,σορ ρι
gigisoni Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως πώς γίνεται κάποιος αριστερός και χριστιανός, αυτό ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Και ρε φίλε, τόσες εφαρμογές για σωστή ορθογραφία υπάρχουν, χρησιμοποίησε καμία.... Α, επίσης, στο αριστερό Ιράκ που πήγες, δεν μας είπες ποιο ήταν το ποσοστό του πληθυσμού που δεν είχε ποτέ του πατήσει το πόδι του στο σχολείο....
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως πώς γίνεται κάποιος αριστερός και χριστιανός, αυτό ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Και ρε φίλε, τόσες εφαρμογές για σωστή ορθογραφία υπάρχουν, χρησιμοποίησε καμία.... Α, επίσης, στο αριστερό Ιράκ που πήγες, δεν μας είπες ποιο ήταν το ποσοστό του πληθυσμού που δεν είχε ποτέ του πατήσει το πόδι του στο σχολείο.... Εσύ θαρρείς ότι δεν υπάρχουν άθεοι δεξιοί; Πιστεύεις ότι υπάρχουν παρατάξεις και αριστεροί δεξιοί κλπ;
KleKoR Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως πώς γίνεται κάποιος αριστερός και χριστιανός, αυτό ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Και ρε φίλε, τόσες εφαρμογές για σωστή ορθογραφία υπάρχουν, χρησιμοποίησε καμία.... Α, επίσης, στο αριστερό Ιράκ που πήγες, δεν μας είπες ποιο ήταν το ποσοστό του πληθυσμού που δεν είχε ποτέ του πατήσει το πόδι του στο σχολείο.... wtf????
xristoforos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως πώς γίνεται κάποιος αριστερός και χριστιανός, αυτό ποτέ δεν μπόρεσα να το καταλάβω. Και ρε φίλε, τόσες εφαρμογές για σωστή ορθογραφία υπάρχουν, χρησιμοποίησε καμία.... Α, επίσης, στο αριστερό Ιράκ που πήγες, δεν μας είπες ποιο ήταν το ποσοστό του πληθυσμού που δεν είχε ποτέ του πατήσει το πόδι του στο σχολείο.... φιλε)) το οτι εχω θεματακια με ορθογραφια,οφειλεται στο οτι μεγαλωσα αλλου.η μανα μου θα ελεγε οτι ειναι θαυμα που γραφω εστω και ετσι.αν σου πειραξα τα πατριοτικα σου αισθηματα επιδη δε γραφω σωστα,σορρι.προσπαθω. και δε πηγα στο αριστερο ιρακ,στο ανατολικο. παιδεια οντος υπαρχει ελαχιστη,αλλα εδω δε ψαχνουμε το ΛΟΓΟ γιατι ειναι τοσο πισο απο διτικοχριστιανικο πολιτισμο,αλλα ΑΝ ειναι πισο η οχι.ε λοιπον ειναι.τωρα το ΓΙΑΤΙ,ειναι ενα θεμα για αλλο τοπικ.ελλειψη παιδιας,παρεξηγηση του κορανιου(που ειναι αρκετα ειρηνηκο αμα το μελετησεις,απλος οι ιδιοι μουσουλμανοι το καταλαβανε μαλλον λαθος),μπορει να φταει το οτι δεν εχουν δικια τους οριμη σκεψη.πιστεψε με,κανουν οτι τους λενε οι ιερεις τους.που μαλλον επισης οφειλεται στην ελλειψη παιδιας.τεσπαν δε ψαχνω γιατι,πως και ποτε,αλλα αν ειναι αυτη τη στηγμη ο ποιο βιαιος πολιτισμος γεματος με μισος προσ υπολειπους η οχι.τελευταια γεγονοτα δειχνουν οτι ειναι. π.ς.ειπα πουθενα οτι ειμαι χριστιανος?))))))βασηκα ειμαι,καθος βαπτισμενος,αμα ρωτησεις,αλλα προσοπικα δε πιστευω,δε πιστευω στην αγια γραφη,στον ισου.αλλα δε τους βριζω,σεβομαι θρυσκεια,αν ελεγα οτι δε τη σεβομαι θα ηταν το ιδιο σαν να ελεγα οτι ολοι ορθοδοξοι χριστιανοι της αγαπημενης μου ελλαδας ειναι βλακες.εγω αρνουμαι να το κανω αυτο. wtf???? το παιδη εκανε λαθος,εννουσε ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ιρακ
deesnider Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αληθεια μια απορια οσοι εισθε αθεοι τι θα κανετε αν ενας συγκενεις σας μακρια απο παθεις κατι θα τον θαψετε-καψετε ή θα τον αφησετε να σαπισει. Εχω πολυ μεγαλη περιεργια. Γιατί; Άμα τον θάψεις δε σαπίζει; Μήπως αυτοταριχεύεται; oh it's a trap? φαντάζομαι ότι ήθελε ο αποθανόντας... Αυτό!...
IOSTEFO Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε σοβαρευτείτε και κόψτε το μπάφο, αυτή η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση και εσείς τον παίζετε. Και πολλοί μάλιστα, :lol: Με πολλή αγάπη από το Nederland.
Beholder Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. Τα εχει πει ολα ο τρισμεγιστος George Carlin σε 10 λεπτα. http://www.youtube.com/watch?v=F6IMmSL_i_I
tolis_01 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ θαρρείς ότι δεν υπάρχουν άθεοι δεξιοί; Πιστεύω πάντως πως αν κάναμε μια έρευνα, θα ήταν πολύ λιγότεροι από τους άθεους αριστερούς. Οι δεξιές ιδεολογίες είναι πιο ολοκληρωτικές, δογματικες, βασισμένες σε μια κεντρική εξουσία, που βοηθούν την ανάπτυξη της θεοκρατίας. Εξάλλου, ειδικά στις ακροδεξιές παρατάξεις, το να δηλώσει κάποιος άθεος, νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο απαιτείται να φάει ξύλο
status Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Πιστεύω πάντως πως αν κάναμε μια έρευνα, θα ήταν πολύ λιγότεροι από τους άθεους αριστερούς. Οι δεξιές ιδεολογίες είναι πιο ολοκληρωτικές, δογματικες, βασισμένες σε μια κεντρική εξουσία, που βοηθούν την ανάπτυξη της θεοκρατίας. Εξάλλου, ειδικά στις ακροδεξιές παρατάξεις, το να δηλώσει κάποιος άθεος, νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο απαιτείται να φάει ξύλο Παλιά στο τέξας αυτά, και τώρα κάτι ψοφίμια έχουν μείνει από δαύτους, άσε την άκρα δεξία/αριστερά. Ντάξ και κάμποσοι χριστιανοταλιμπαντέζοι.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα