firewalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Άνοιξε την καπαρντίνα σου και δείξε του τα εκρηκτικά που είσαι ζωσμένος ;ρ Σσσσσσσ... 1
Andreas2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Να υποθέσω ότι και ο βιασμός φταίξιμο της γυναίκας είναι σύμφωνα με τη λογική σου, γιατί θα έπρεπε να φοράει τις φούστες μέχρι τον αστράγαλο, να έχει σκεπασμένο όλο το σώμα και τον λαιμό της, και να κάθεται σπιτάκι της αντί να κυκλοφοράει έξω. Άσε μας ρε φίλε, που θα μου το παίξεις καλύτερος από τους καμικάζι που αυτοκτονούν. Στην ίδια μοίρα είσαι, ένας έξυπνος να σ'εκμεταλλευτεί λείπει μόνο και να σε κάνει δολοφόνο για συμφέρον του. Το μωρό τι φτάιει; Και γιατί να βιάσει κάποιος; Τόσο αγαμίας είναι που θα χρειαστεί αν βιάσει, ας πάει σε prostitute καλύτερα. Αυτά είναι δικαιολογίες ανήθικων ανθρώπων με αρρωστημένο νου, που ευτυχώς που έχουμε και καλούς νόμους, αλλιώς, μπάστε σκύλοι αλέστε. Οι βιασμοί είναι κάτω από 1%. Αν ενθυμούμαι καλώς. Και το γνωρίζεις ότι ο Θεός είναι αγάπη και είναι δίκαιος έτσι;
Nephelia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή τη χαζομάρα, να συγκρίνουμε το 2012 με τον Μεσαίωνα και το ότι μερικοί γραφικοί έλεγαν διαβολικό ένα βιβλίο με το ότι βγαίνουν χιλιάδες κόσμου για να καταστρέψουν και να σκοτώνουν για ένα βίντεο η μερικές φωτογραφίες, ποτέ δεν τη κατάλαβα θεωρείς ότι είναι το ίδιο μια Ευρωπαϊκή χώρα με οποιαδήποτε άλλη μουσουλμανική που εκ των πλείστων είχαν ιμάμιδες και αγιοταλάδες για κυβέρνηση ;
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σσσσσσσ... Σε περίμενα πιο προοδευτικό, κανένα σοβαρό μηχανισμό, όχι με φιτίλι, πέφτεις για μάτια του Γιαχβε..;ρ θεωρείς ότι είναι το ίδιο μια Ευρωπαϊκή χώρα με οποιαδήποτε άλλη μουσουλμανική που εκ των πλείστων είχαν ιμάμιδες και αγιοταλάδες για κυβέρνηση ; 5
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τουλάχιστον.... το παρήγορο είναι ότι πλέον υπάρχει κόσμος που σκέφτεται και δεν πιστεύει σε παραμύθια. Πάντως... είναι αρκετά τραγικό αυτό που συμβαίνει με τις χώρες εκεί κάτω, αν και δεν πιστεύω ότι δεν είναι κατευθυνόμενο. Όπως και με την "αραβική άνοιξη"... πάρτε λαοί δημοκρατία (καλό, δεν λέω) αλλά με κυβερνώντες αυτούς που θέλουμε εμείς. Πάντως... όταν στον "πολιτισμένο" χριστιανικό κόσμο είχαμε το ίδιο επίπεδο θρησκοληψίας... τα ίδια κάναμε. Δεν ζωνόμασταν βέβαια βόμβες... αλλά κόβαμε την κλειτορίδα από γυναίκες, καίγαμε γυναίκες, καίγαμε βιβλία, καίγαμε ανθρώπους, κρεμάγαμε ανθρώπους... νομίζω ότι αυτή η μανία με την μπαρούτι και την φωτιά στους Άραβες/Πέρσες πρέπει να είναι κατάλοιπο του ζωροαστρισμού.
Nephelia Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 εντάξει μην χρησιμοποείς πολεμική,νομίζω φάνηκε ξεκάθαρα τι έγραψα.Και δεν θυμάμαι να ήταν τώρα τελευταία επίσημη κυβέρνηση η εκκλησία.Ωραία να απαντάμε με εικονίτσες,αλλά καλά θα ήταν να παρουσιάζουμε τα γεγονότα έτσι όπως έχουν.
REDODIN7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Για ονόμασέ μου τα εδάφια από το κοράνι που λένε να σκοτώνουν τους αλλόθρησκους, μια και είσαι τόσο κατατοπισμένος πάνω στο θέμα... Περιμένω. Δεν εχω τωρα κατι προχειρο αλλα το γεγονος οτι υπαρχουν απειροι μουσουλμανοι που ζωνονται με εκρητικα και σκοτωνουν χιλιαδες αθωους σε δημοσιους χωρους για ετσι ειναι θελημα θεου και θα πανε στο παραδεισο λεει πολλα. Δεν νομιζω πολλοι χρηστιανοι να το κανουν αυτο!!! κόψε τις μαλακίες επιστήμων άνθρωπος. Και ποιος σου ειπε εσενα οτι επιστημη και θρησκεια δεν συνυπαρχουν ?
Andreas2 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τουλάχιστον.... το παρήγορο είναι ότι πλέον υπάρχει κόσμος που σκέφτεται και δεν πιστεύει σε παραμύθια. Πάντως... είναι αρκετά τραγικό αυτό που συμβαίνει με τις χώρες εκεί κάτω, αν και δεν πιστεύω ότι δεν είναι κατευθυνόμενο. Όπως και με την "αραβική άνοιξη"... πάρτε λαοί δημοκρατία (καλό, δεν λέω) αλλά με κυβερνώντες αυτούς που θέλουμε εμείς. Πάντως... όταν στον "πολιτισμένο" χριστιανικό κόσμο είχαμε το ίδιο επίπεδο θρησκοληψίας... τα ίδια κάναμε. Δεν ζωνόμασταν βέβαια βόμβες... αλλά κόβαμε την κλειτορίδα από γυναίκες, καίγαμε γυναίκες, καίγαμε βιβλία, καίγαμε ανθρώπους, κρεμάγαμε ανθρώπους... νομίζω ότι αυτή η μανία με την μπαρούτι και την φωτιά στους Άραβες/Πέρσες πρέπει να είναι κατάλοιπο του ζωροαστρισμού. Επειδη το λες αυτό δεν σημαίνει είναι σωστό. Γιατί παραμύθια;
Timonkaipumpa Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ωχ.. ακόμα ένα thread Χ.Ο. vs Αλήθειας.
tritonas00 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια τι σκατα θρησκεια ειναι αυτη; Μια χαρα θρησκεια ειναι.
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Και ποιος σου ειπε εσενα οτι επιστημη και θρησκεια δεν συνυπαρχουν ? Άλλο επιστήμη + πίστη και άλλο επιστήμη + θρησκεία.
isay Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τουλάχιστον.... το παρήγορο είναι ότι πλέον υπάρχει κόσμος που σκέφτεται και δεν πιστεύει σε παραμύθια. Πάντως... είναι αρκετά τραγικό αυτό που συμβαίνει με τις χώρες εκεί κάτω, αν και δεν πιστεύω ότι δεν είναι κατευθυνόμενο. Όπως και με την "αραβική άνοιξη"... πάρτε λαοί δημοκρατία (καλό, δεν λέω) αλλά με κυβερνώντες αυτούς που θέλουμε εμείς. Σοφά λόγια. Συμφωνώ απόλυτα. ... νομίζω ότι αυτή η μανία με την μπαρούτι και την φωτιά στους Άραβες/Πέρσες πρέπει να είναι κατάλοιπο του ζωροαστρισμού. Καταρχήν μην βάζεις στο ίδιο καζάνι άραβες με πέρσες. Ο μέσος πέρσης απεχθάνεται να τον αποκαλούν άραβα γιατί απλά δεν είναι. Ο ζωροαστρισμός ήταν για τους Πέρσες ότι το δωδεκάθεο για τους έλληνες. Ήρθε μια άλλη θρησκεία που βασίστηκε στον ιουδαϊσμό (χριστιανισμός και ισλαμισμός αντίστοιχα) και πρακτικά τους εξαφάνισε. Το θέμα μπαρούτι-φωτιά δεν είναι θέμα θρησκείας. Θυμήσου το ευρωχριστιανικό μεσαίωνα. Φωτιά όσο δεν πήγαινε άλλο. 1
deesnider Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ή τις μαλακίες που είπε, μητροπολίτης ήταν δεν θυμάμαι ποιος, για τον Stephen Hawkings που τον έλεγε διανοητικά καθυστερημένο, λόγω της αναπηρίας του όπως τον έβλεπε να μην μπορεί να κουνηθεί σε αναπηρική καρέκλα; Που ο άνθρωπος μπορεί να είναι τετραπληγικός, αλλά δεν είναι διανοητικά καθυστερημένος. Αλλά για να δικαιολογήσει τις κοτσάνες που έλεγε, τον έβγαλε καθυστερημένο. Όχι ότι το αμφισβητώ, μια κι έχω διαβάσει «τέρατα» προερχόμενα από στόματα κληρικών, αλλά μπας και σου βρίσκεται πρόχειρο κανένα λινκάκι με τη δήλωση; Έχω ανάγκη να γελάσω... Πραγματικός Χριστιανισμός είναι ο Ορθόδοξος... ...Όπως θα έλεγε αντίστοιχα κι ένας καθολικός για το δικό του δόγμα: «Πραγματικός Χριστιανισμός είναι ο Καθολικισμός.» (Πως το λένε να δεις; Α, ναι! «Υποκειμενικότητα και υπεράσπιση των δικών μας θέσεων...Ακλόνητο επιχείρημα!») Γιατί αυτές σκοτώνουν τα παιδιά τα αθώα, γιατί πειράζει αν δοκιμάσουν το pain of their own medicine; Ναι...όταν μας βολεύει, το «οφθαλμόν αντί οφθαλμού» είναι αποδεκτό... Γιατί; Αν πάει κάποιος και αποκεφαλίζει κάποιος αλλόθρησκους στο όνομα της θρησκείας, ενώ από την Εκκλησία απαγορεύεται κάτι τέτοιο, γιατί φταίει η Εκκλησία και όχι εκείνος; Διότι, σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις «ιερών πολέμων», η επίσημες εκκλησίες τους υποκινούσαν... Δεν μπορούσε να πρόσεχε; Μάθε ότι εγκυμοσύνη μπορεί να προκύψει ακόμα κι αν προσέχεις, από χίλιους δυο λόγους (π.χ. αστοχία υλικού, μιλώντας ας πούμε για τα προφυλακτικά). Ή, όπως ήδη αναφέρθηκε, από βιασμό της ...αμαρτωλής, που είχε το θράσος να ξεμυτίσει απ' το κλουβί της. Συγνώμη όμως...έστω ότι περιπτώσεις βιασμών δεν υφίστανται, το ίδιο και αστοχίες υλικού... ...τι εννοείς, λέγοντας «Δεν μπορούσε να πρόσεχε;» Να είχε δηλαδή σεξουαλική επαφή, χωρίς σκοπό την τεκνοποίηση, παίρνοντας ...προφυλάξεις;;; Αφού αυτό είναι αμαρτία! Ή όχι;... ...α, εντάξει, τώρα σ' έπιασα! Να μην κάνει καθόλου sex... αλλά, για βάστα! Αφού και η αυτοϊκανοποίηση είναι αμαρτία!... ...οπότε, ούτε αυτό και, όταν οι ορμόνες βαρέσουν κόκκινα και πάει η τύπισσα και φουντάρει από κάνα πέμπτο όροφο, θα συναντήσει το δημιουργό της και θα σωθεί η ψυχή της... ...Ω, σκατά! Αφού και η αυτοκτονία είναι αμαρτία... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2012 από deesnider 3
status Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι ότι το αμφισβητώ, μια κι έχω διαβάσει «τέρατα» προερχόμενα από στόματα κληρικών, αλλά μπας και σου βρίσκεται πρόχειρο κανένα λινκάκι με τη δήλωση; Έχω ανάγκη να γελάσω... http://roides.wordpress.com/2010/09/24/24sep10b/ Καλά, ο Sir-α-φειμ έχει πετάξει τα τιτανομέγιστα έτσι.;ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα