Cossutius. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Cossutius, σ' αγαπώ, αλλά όσα λες αναφορικά με το good_guy_Jesus είναι αβάσιμα. Μια χαρά θεό τιμωρό πρέσβευε και μια χαρά κόλαση και μια χαρά "όποιος δεν πιστεύει σε μένα, σφάξτε τον". Αλλά, ομολογουμένως, σε όσους πίστευαν σε αυτόν, ήταν πολύ τρυφερός. Αμοιβαία τα αισθήματα και το ξέρεις αλλά σε τέτοια ζητήματα τίθεται καθαρά θέμα αντίληψης όχι απόδειξης. Εγώ αντιλαμβάνομαι με τον παραπάνω τρόπο όσα δίδαξε, εσύ με διαφορετικό. Ξέρω ότι πολύ εύκολα μπορείς να μπεις στο τριπάκι να μου βάλεις εδάφια από τις γραφές και εγώ να κάθομαι να σου βάζω άλλα που αντικρούουν αυτά που βάζεις εσύ, ή να μου λες, που ήταν όταν σφάζανε παιδάκια κτλ κτλ. Δεν θα έχει νόημα γιατί το έχουμε ξανακάνει σε άλλη κουβέντα. Δε πρέπει να ξεχνάς ότι Π. Διαθήκη (που παρουσιάζει το Θεό ως τιμωρό) τα Ευαγγέλια αλλά και η διδασκαλία του Τζιζας, μεταφέρθηκαν και γράφτηκαν από οπαδούς του, από ανθρώπους. Είναι απόλυτα λογικό, στη προσπάθεια να εξαπλωθεί μια θρησκεία, να παρουσιάσθηκαν κάποια περίεργα σημεία (πιο χαρακτηριστικό είναι αυτό με την ισότητα των γυναικών ή οχι) στα οποία όποιος διαβάζει, αναρωτιέται τι ακριβώς να παίζει. Ποιός είπε οτι όλα όσα διδάσκει η εκκλησία και οι γραφές είναι τέλεια? Κατά την άποψή μου, ο Ιησούς, ήταν ένα πολύ cool άτομο για την εποχή, που δίδαξε πρωτοπόρες αντιλήψεις για εκείνη τη περίοδο αλλά και τα ήθη της. Ανεξάρτητα όμως με τον Ιησού, θα μου επιτρέψεις να έχω μια δική μου πίστη προς τον Θεό και την ύπαρξή του με τον τρόπο που εγώ την αντιλαμβάνομαι. Άλλωστε ο Θεός, αν υπάρχει, βρίσκεται και στη ψυχή μας. Επαναλαμβάνω, όλα είναι θέμα αντίληψης και πίστης. Ούτε να σου αποδείξω ότι υπάρχει μπορώ, ούτε οτι ο Τζιζας ήταν γαμώ τα παιδιά. Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ. Για περαιτέρω διαφωνίες σε ότι αφορά τις θρησκείες, στον Αντρέα που ειναι ο καθην αρμόδιος. Σου φαίνομαι εγώ για φάτσα ατόμου που ασχολείται με τα της εκκλησίας? Σαν ιστορικό πρόσωπο. Αντρέα όσο και να το θέλω και να πιστεύω στην ύπαρξή του, μόνο ο Ιώσηπος έχει αναφερθεί στον Ιησού από τους ιστορικούς, αλλά και πάλι υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες ως προς την αυθεντικότητα των γραπτών του, Κάποιοι λένε οτι έχουν παραλαχθεί με το πέρασμα των αιώνων, από Χριστιανούς. Απ την άλλη αν αμφισβητείς τον Ιώσηπο ειναι σα να αμφισβητείς τον Ηροδοτο στην Ελλάδα, οπότε τα πράγματα ειναι λίγο περίεργα.
Lucifer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Cossutius, αναφέρομαι καθαρά στα εδάφια που αφορούν τη διδασκαλία του, όπως μεταφέρθηκαν από τον εκάστοτε μαθητή του. Όπως και να 'χει, η δική σου αντίληψη είναι η δική σου αντίληψη και όσο δε μου την επιβάλλεις, είμαστε όλοι υπέροχα. Άσε που για μένα μπορεί κανείς να παραμείνει γαμώ τα παιδιά ακόμα κι αν σφάζει τους εχθρούς του.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 O "Γέροντας Παστίτσιος" τελικά αφέθηκε ελεύθερος, όπως και ήταν αναμενόμενο. Βέβαια ο θρασύδειλος έβαλε τον δικηγόρο του να πει τα εξής "«θεωρούσε ότι επειδή έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης μπορούσε να σατιρίσει κάτι και να γράψει τις δικές του απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να καθυβρίσει τα Θεία και την Εκκλησία. Δεν ήθελε να προσβάλλει τη Θρησκεία μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Δεν σκόπευε να καθυβρίσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό». Κότα λυράτη με λίγα λόγια ο παστίτσιος. Όπως είπα και πριν, ψευτοπροοδευτικοί άθεοι του καναπέ και του κώλου που μόλις έρθει η ώρα να στηρίξουν τις απόψεις τους κάνουν τη κότα.
..MementoMori.. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 O "Γέροντας Παστίτσιος" τελικά αφέθηκε ελεύθερος, όπως και ήταν αναμενόμενο. Βέβαια ο θρασύδειλος έβαλε τον δικηγόρο του να πει τα εξής "«θεωρούσε ότι επειδή έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης μπορούσε να σατιρίσει κάτι και να γράψει τις δικές του απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να καθυβρίσει τα Θεία και την Εκκλησία. Δεν ήθελε να προσβάλλει τη Θρησκεία μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Δεν σκόπευε να καθυβρίσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό». Κότα λυράτη με λίγα λόγια ο παστίτσιος. Όπως είπα και πριν, ψευτοπροοδευτικοί άθεοι του καναπέ και του κώλου που μόλις έρθει η ώρα να στηρίξουν τις απόψεις τους κάνουν τη κότα. Καποιος χαλαστηκε γιατι ηθελε αιμα. Δεν πειραζει. Υπαρχει και το Ιραν αν δεν σου αρεσει εδω. Μεχρι τοτε ξυδακι. 2
isay Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 O "Γέροντας Παστίτσιος" τελικά αφέθηκε ελεύθερος, όπως και ήταν αναμενόμενο. Βέβαια ο θρασύδειλος έβαλε τον δικηγόρο του να πει τα εξής "«θεωρούσε ότι επειδή έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης μπορούσε να σατιρίσει κάτι και να γράψει τις δικές του απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να καθυβρίσει τα Θεία και την Εκκλησία. Δεν ήθελε να προσβάλλει τη Θρησκεία μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Δεν σκόπευε να καθυβρίσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό». Κότα λυράτη με λίγα λόγια ο παστίτσιος. Όπως είπα και πριν, ψευτοπροοδευτικοί άθεοι του καναπέ και του κώλου που μόλις έρθει η ώρα να στηρίξουν τις απόψεις τους κάνουν τη κότα. Μα έτσι κι αλλιώς δεν έβρισε τον χριστιανισμό και τα θεία. Επίσης εσύ αν κατανοούσες πόσους χριστιανοταλιμπάν έχεις γύρω σου θα ρίσκαρες να γίνεις προκλητικός; Τον απειλούσαν ανοιχτά οτι θα τον σκοτώσουν και σαπίσουν στο ξύλο. Κρίμα ρε γαμώτο που δεν είχαμε λιθοβολισμό. Θα είχε πολύ πλάκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης εσύ αν κατανοούσες πόσους χριστιανοταλιμπάν έχεις γύρω σου θα ρίσκαρες να γίνεις προκλητικός; Τον απειλούσαν ανοιχτά οτι θα τον σκοτώσουν και σαπίσουν στο ξύλο. εννοείς αυτούς για τους οποίους ο εισαγγελέας διέταξε την άρση απορρήτου του 27 χρόνου έτσι ώστε να μην έχουμε εξεγέρσεις? impossibru, τι είμαστε εδώ, μουσουλμάνοι?!?!?!
FilipposMD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 O "Γέροντας Παστίτσιος" τελικά αφέθηκε ελεύθερος, όπως και ήταν αναμενόμενο. Βέβαια ο θρασύδειλος έβαλε τον δικηγόρο του να πει τα εξής "«θεωρούσε ότι επειδή έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης μπορούσε να σατιρίσει κάτι και να γράψει τις δικές του απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να καθυβρίσει τα Θεία και την Εκκλησία. Δεν ήθελε να προσβάλλει τη Θρησκεία μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Δεν σκόπευε να καθυβρίσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό». Κότα λυράτη με λίγα λόγια ο παστίτσιος. Όπως είπα και πριν, ψευτοπροοδευτικοί άθεοι του καναπέ και του κώλου που μόλις έρθει η ώρα να στηρίξουν τις απόψεις τους κάνουν τη κότα. Πολύ σωστά. Διότι υπάρχουν δύο πράγματα στη ζωή. Ή είσαι πιστός χριστιανός ή θέλεις να καθυβρίσεις τον χριστιανισμό. Κι εγώ τώρα είμαι μεταξύ των δύο. Ή να συμφωνήσω μαζί σου ή να σε σκυλοβρίσω. Το να διαφωνήσω απλώς ή να σε σατιρίσω ή να σε αγνοήσω ή να σε ειρωνευτώ δεν περνάει καν από το μυαλό μου. Τι απλά που είναι τα πράγματα το 1400 μετά Χριστόν... 2
tolis_01 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 O "Γέροντας Παστίτσιος" τελικά αφέθηκε ελεύθερος, όπως και ήταν αναμενόμενο. Βέβαια ο θρασύδειλος έβαλε τον δικηγόρο του να πει τα εξής "«θεωρούσε ότι επειδή έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης μπορούσε να σατιρίσει κάτι και να γράψει τις δικές του απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να καθυβρίσει τα Θεία και την Εκκλησία. Δεν ήθελε να προσβάλλει τη Θρησκεία μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Δεν σκόπευε να καθυβρίσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό». Κότα λυράτη με λίγα λόγια ο παστίτσιος. Όπως είπα και πριν, ψευτοπροοδευτικοί άθεοι του καναπέ και του κώλου που μόλις έρθει η ώρα να στηρίξουν τις απόψεις τους κάνουν τη κότα. Ε, ναι, επειδή όταν σε πάνε δικαστήριο, ειδικά με πλάτες βουλευτή, είναι επί ίσους όρους. Όση ζημιά μπορούν να σου κάνουν αυτοί, μπορείς κι εσύ. Πρέπει να λες τις απόψεις σου ελεύθερα
status Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Status καταλαβα γιατι δεν εισαι ταλιμπανοχριστιανος: Και αλλα πολλα στο : http://www.facebook....33152878&type=1 Τα ξέρω αυτά ρε, μας αγαπάνε γενικά του έλληνες τας γραφάς..αλλά μακάριοι οι αγράμματοι που πιστεύουν τους παπάδες. O "Γέροντας Παστίτσιος" τελικά αφέθηκε ελεύθερος, όπως και ήταν αναμενόμενο. Βέβαια ο θρασύδειλος έβαλε τον δικηγόρο του να πει τα εξής "«θεωρούσε ότι επειδή έχουμε ελευθερία λόγου και έκφρασης μπορούσε να σατιρίσει κάτι και να γράψει τις δικές του απόψεις, και σε καμία περίπτωση δεν σκόπευε να καθυβρίσει τα Θεία και την Εκκλησία. Δεν ήθελε να προσβάλλει τη Θρησκεία μας. Αυτό το ξεκαθαρίζουμε. Δεν σκόπευε να καθυβρίσει τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό». Κότα λυράτη με λίγα λόγια ο παστίτσιος. Όπως είπα και πριν, ψευτοπροοδευτικοί άθεοι του καναπέ και του κώλου που μόλις έρθει η ώρα να στηρίξουν τις απόψεις τους κάνουν τη κότα. Πω πω τι ταλιμπανάκι είσαι εσύ αγορίνα μου;; Ζώσου με δυναμίτες να κάνεις την δήλωση σου.
slygeo87 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μπρεηκ για τσιγάρο. Επιστροφή μετά τις διαφημίσεις. 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Πολύ σωστά. Διότι υπάρχουν δύο πράγματα στη ζωή. Ή είσαι πιστός χριστιανός ή θέλεις να καθυβρίσεις τον χριστιανισμό. Κι εγώ τώρα είμαι μεταξύ των δύο. Ή να συμφωνήσω μαζί σου ή να σε σκυλοβρίσω. Το να διαφωνήσω απλώς ή να σε σατιρίσω ή να σε αγνοήσω ή να σε ειρωνευτώ δεν περνάει καν από το μυαλό μου. Τι απλά που είναι τα πράγματα το 1400 μετά Χριστόν... Η διαστρέβλωση της διαστρέβλωσης των λεγομένων μου, και φυσικά λαικ απο τα άθεα προβατα. Αν αυτό δεν είναι ταλιμπανισμός τότε τι είναι; Η ουσία είναι ότι ο παστίτσιος έγινε ΚΟΤΟΥΛΑ. Να έβγαινε να πει την αλήθεια αμα ήταν ΜΑΓΚΑΣ, και όχι υποκριτάκος. Συμφωνώ δεν έβριζε τα θεία. Έβριζε όμως αυτούς που χειραγωγούν τον κοσμάκη και της πίστης τους. Έβριζε τους φανατικούς χριστιανούς και έβριζε αυτούς που πιστεύουν το οτιδήποτε. Γιατί δεν το έλεγε; Γιατί απλά είναι ένας ακόμα θρασύδειλος που κρυβόταν πίσω απο ένα παστίτσιο. Είπαμε ψευτο-άθεοι, ψευτοεπαναστάτες του φεισμπουκ, του αι-φουν των μιμ και του κοπι-πειστ και κουραδόμαγκες του πληκτρολογίου.
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Η διαστρέβλωση της διαστρέβλωσης των λεγομένων μου, και φυσικά λαικ απο τα άθεα προβατα. Αν αυτό δεν είναι ταλιμπανισμός τότε τι είναι; Η ουσία είναι ότι ο παστίτσιος έγινε ΚΟΤΟΥΛΑ. Να έβγαινε να πει την αλήθεια αμα ήταν ΜΑΓΚΑΣ, και όχι υποκριτάκος. Συμφωνώ δεν έβριζε τα θεία. Έβριζε όμως αυτούς που χειραγωγούν τον κοσμάκη και της πίστης τους. Έβριζε τους φανατικούς χριστιανούς και έβριζε αυτούς που πιστεύουν το οτιδήποτε. Γιατί δεν το έλεγε; Γιατί απλά είναι ένας ακόμα θρασύδειλος που κρυβόταν πίσω απο ένα παστίτσιο. Είπαμε ψευτο-άθεοι, ψευτοεπαναστάτες του φεισμπουκ, του αι-φουν των μιμ και του κοπι-πειστ και κουραδόμαγκες του πληκτρολογίου. Μεγαλε καπου εχεις μπερδευτει. Δεν περιμεναμε να ειναι κανενας ηγετης ουτε καποιος μαρτυρας. Κανενας δεν ειχε την απαιτηση απο το παιδι να το παιξει ηρωας. Οποτε σαφως και πολυ καλα εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του για να σωσει τον κωλο του απο αυτες τις ηλιθιοτητες. Τι σε κανει να πιστευεις οτι θα μειωθει η αξια της σατιρας του με αυτην την συμπεριφορα? Τι σε κανει να πιστευεις οτι ψαχνουμε ή εχουμε αναγκη τον ηρωα του παραμυθιου που θα κοιταξει αγερωχος την αδικια στα ματια και θα φωναξει Freedom σαν αλλος William Wallace? Ξυδακι ειπαμε? Γιατι πολλα νευρα και βρισιες βλεπω απο την ωρα που αφεθηκε ελευθερος. Με τις υγειες σας. Edit Αυτο το ψευτο-αθεοι μου γαργαλαει τα ματια! Τι λογικη εχει? Τι σημαινει σαν εννοια?
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Οπως εχει πει το μεγαλο tauren Penn Jillette: “Atheism is a religion like not collecting stamps is a hobby.”
ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μεγαλε καπου εχεις μπερδευτει. Δεν περιμεναμε να ειναι κανενας ηγετης ουτε καποιος μαρτυρας. Κανενας δεν ειχε την απαιτηση απο το παιδι να το παιξει ηρωας. Οποτε σαφως και πολυ καλα εκανε ο,τι περνουσε απο το χερι του για να σωσει τον κωλο του απο αυτες τις ηλιθιοτητες. Ποιός είπε να γίνει μάρτυρας ρε μεγάλε; Εδώ κότεψε να πεί την άποψή του για την οποία υπερηφανευόταν τόσο καιρό. Ολόκληρο χαμό έκανε με εκείνη τη ψεύτικη ιστορία που έβγαλε. Δεν δικάζεται κανείς για την άποψή του στην Ελλάδα. Αλλά για τις πράξεις. ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ θα τον άφηναν ελευθερο. Αλλά ήταν τόσο κότα που ήθελε να σιγουρευτεί. Ξυδακι ειπαμε? Γιατι πολλα νευρα και βρισιες βλεπω απο την ωρα που αφεθηκε ελευθερος.Με τις υγειες σας. Μπα στα παπάρια μου...απλά είναι άξιο σχολιασμού γιατί κάτι αντίστοιχο πρεσβέουν και πολλοί απο εδώ μεσα. Αυτο το ψευτο-αθεοι μου γαργαλαει τα ματια! Τι λογικη εχει? Τι σημαινει σαν εννοια? Είναι αντίστοιχη έννοια του "κουραδόμαγκας του πληκτρολογίου". Είναι το δεν έχω καμία συγκεκριμένη ιδεολογία στη ζωή μου, απλά κράζω όλες τις άλλες και όταν έρχεται η ώρα να πω την δική μου άποψη (απο κοντά ειδικά) κάνω τη κότα. Κλασική νοοτροπία του νεοέλληνα όπως όλοι αυτοί που κράζουν τα κόμματα, αλλά ποτέ δεν πάνε να ψηφίσουν.
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Χριστιανε γιαλαντζι ηρεμισε λιγο με τις προσβολες. Που να τρεχεις για εξομολογησεις τετοια ωρα. Επισης την επομενη φορα που αρρωστησεις, κανε καμια μετανοια και μην παρεις φαρμακα οκ? Οχι να εισαι χριστιανος του καναπε και στην αναγκη να πας στην επιστημη. Και στο φαναρι δεν σταματαμε οκ? Κανε τον σταυρο σου και ο θεος σου θα σε προστατευσει μην φοβασαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα