ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Χριστιανε γιαλαντζι ηρεμισε λιγο με τις προσβολες. Που να τρεχεις για εξομολογησεις τετοια ωρα. Επισης την επομενη φορα που αρρωστησεις, κανε καμια μετανοια και μην παρεις φαρμακα οκ? Οχι να εισαι χριστιανος του καναπε και στην αναγκη να πας στην επιστημη. Και στο φαναρι δεν σταματαμε οκ? Κανε τον σταυρο σου και ο θεος σου θα σε προστατευσει μην φοβασαι. Μοναδική επίδειξη ασχετοσύνης...
Toufas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι τα κανεις τουμπα τωρα? Οταν παθεις πνευμονια, ο θεος σε δοκιμαζει, ποιος εισαι εσυ που θα πας εναντιον του παιρνοντας φαρμακα? 1
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιός είπε να γίνει μάρτυρας ρε μεγάλε; Εδώ κότεψε να πεί την άποψή του για την οποία υπερηφανευόταν τόσο καιρό. Ολόκληρο χαμό έκανε με εκείνη τη ψεύτικη ιστορία που έβγαλε. Δεν δικάζεται κανείς για την άποψή του στην Ελλάδα. Αλλά για τις πράξεις. ΕΤΣΙ κι ΑΛΛΙΩΣ θα τον άφηναν ελευθερο. Αλλά ήταν τόσο κότα που ήθελε να σιγουρευτεί. Μπα στα παπάρια μου...απλά είναι άξιο σχολιασμού γιατί κάτι αντίστοιχο πρεσβέουν και πολλοί απο εδώ μεσα. Είναι αντίστοιχη έννοια του "κουραδόμαγκας του πληκτρολογίου". Είναι το δεν έχω καμία συγκεκριμένη ιδεολογία στη ζωή μου, απλά κράζω όλες τις άλλες και όταν έρχεται η ώρα να πω την δική μου άποψη (απο κοντά ειδικά) κάνω τη κότα. Κλασική νοοτροπία του νεοέλληνα όπως όλοι αυτοί που κράζουν τα κόμματα, αλλά ποτέ δεν πάνε να ψηφίσουν. Ο,τι και να λες εγω οποτε το θυμαμαι θα γελαω με το ποσο εκνευρισε κατι τυπακια σαν εσενα. Θα χαμογελαω με το μισος που βγαλατε, και μαλιστα την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο, που ηταν ακομα φρεσκια η απεχθεια σας για τις τακτικες των ισλαμιστων. Και το κερασακι ξερεις ποιο ειναι? Οτι η ιδια η Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησια...σας αδειασε πανηγυρικα. Καταλαβαινω λοιπον τον πονο σου οταν βλεπεις τετοια υποστηριξη, και την αναγκη να καταφυγεις σε χαρακτηρισμους. Πραγματικα δεν πιστευω οτι υπαρχει θεος, αλλα εσυ που το πιστευεις, θα επρεπε να εκτιμησεις το χιουμορ του για την χρονικη συγκυρια. 1
ZAKKWYLDE Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Ο,τι και να λες εγω οποτε το θυμαμαι θα γελαω με το ποσο εκνευρισε κατι τυπακια σαν εσενα. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε, είσαι ελεύθερος να έχεις αυταπάτες και να κάνεις τον χαζοχαρούμενο. Θα χαμογελαω με το μισος που βγαλατε, και μαλιστα την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο, που ηταν ακομα φρεσκια η απεχθεια σας για τις τακτικες των ισλαμιστων.Και το κερασακι ξερεις ποιο ειναι? Οτι η ιδια η Ελληνικη Ορθοδοξη Εκκλησια...σας αδειασε πανηγυρικα. Εγώ θα χαμογελάω γιατί αποκαλύφθηκε ότι κάποιος που φιλοδοξούσε να γίνει σύμβολω των απανταχού άθεων αποδείχθηκε απλά ένας κουραδόμαγκας του πληκτρολογίου όπως άλλωστε και όλοι οι υποστηρικτές του. Καταλαβαινω λοιπον τον πονο σου οταν βλεπεις τετοια υποστηριξη, και την αναγκη να καταφυγεις σε χαρακτηρισμους.Πραγματικα δεν πιστευω οτι υπαρχει θεος, αλλα εσυ που το πιστευεις, θα επρεπε να εκτιμησεις το χιουμορ του για την χρονικη συγκυρια. Εδώ είναι που πραγματικά πρέπει να γελάσουμε. Οι υποστηρικτές του Τουίτερ και του Φέισμπουκ απο το αιφοουν 5. Ειδικά απο το Τουιτερ, εκεί έχει μόνο 140 χαρακτήρες δεν χρειάζεται να γράφεις πολύ μια χαρα... Κάτι σαν τους αγανακτισμένους τους περυσινούς που μόλις πήγε καλοκαίρι εξαφανίστηκαν; Ποια υποστήριξη μας κοροιδεύετε; Ήταν μια μοναδική επίδειξη αδιαφορίας απο τη μία(απο τους υποστηρικτές του), γιατί δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ υποστήριξη απο ΚΑΝΕΝΑΝ, και απο την άλλη μια εντελώς υποκριτική υποστήριξη απο τον καναπέ του σαλονιού γράφοντας στο αϊπάντ και στα σοσιαλ μίντια. Εξιλαστήριο θύμα θα γινόταν για όλους τους καραγκιόζηδες που έμπαιναν στη σελίδα και έγραφαν ότι @@ρια μπορούσαν να φανταστούν. Σιγά μη σκίσετε κανα καλσόν απο την πολύ υποστήριξη... Ο κλασικός αδιάφορος νεοέλληνας. Παραπονιέμαι για τα πάντα, κράζω τα πάντα, πάντα απο το καναπέ μου και όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσω πίνω φραππε στη παραλία ή γαλαζοπράσινο ρουσφέτι για θεσούλα στο Δημόσιο. Ε κάτι τέτοιο έγινε και εδώ. 5000 φίλους είχε....πήγε έστω και ένας έξω απο το δικαστήριο να τον υποστηρίξει; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Όλοι απο την ασφάλεια και την ανωνυμία του Τουίτερ. Υποκριτές και κουραδόμαγκες.
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι τα κανεις τουμπα τωρα? Οταν παθεις πνευμονια, ο θεος σε δοκιμαζει, ποιος εισαι εσυ που θα πας εναντιον του παιρνοντας φαρμακα? Αρχισαμε τα χαζα τωρα 1
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ είναι που πραγματικά πρέπει να γελάσουμε. Οι υποστηρικτές του Τουίτερ και του Φέισμπουκ απο το αιφοουν 5. Ειδικά απο το Τουιτερ, εκεί έχει μόνο 140 χαρακτήρες δεν χρειάζεται να γράφεις πολύ μια χαρα... Κάτι σαν τους αγανακτισμένους τους περυσινούς που μόλις πήγε καλοκαίρι εξαφανίστηκαν; Ποια υποστήριξη μας κοροιδεύετε; Ήταν μια μοναδική επίδειξη αδιαφορίας απο τη μία(απο τους υποστηρικτές του), γιατί δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ υποστήριξη απο ΚΑΝΕΝΑΝ, και απο την άλλη μια εντελώς υποκριτική υποστήριξη απο τον καναπέ του σαλονιού γράφοντας στο αϊπάντ και στα σοσιαλ μίντια. Εξιλαστήριο θύμα θα γινόταν για όλους τους καραγκιόζηδες που έμπαιναν στη σελίδα και έγραφαν ότι @@ρια μπορούσαν να φανταστούν. Σιγά μη σκίσετε κανα καλσόν απο την πολύ υποστήριξη... Ο κλασικός αδιάφορος νεοέλληνας. Παραπονιέμαι για τα πάντα, κράζω τα πάντα, πάντα απο το καναπέ μου και όταν έρχεται η ώρα να ψηφίσω πίνω φραππε στη παραλία ή γαλαζοπράσινο ρουσφέτι για θεσούλα στο Δημόσιο. Ε κάτι τέτοιο έγινε και εδώ. 5000 φίλους είχε....πήγε έστω και ένας έξω απο το δικαστήριο να τον υποστηρίξει; ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ. Όλοι απο την ασφάλεια και την ανωνυμία του Τουίτερ. Υποκριτές και κουραδόμαγκες. Τρομερο παραληρημα. Ειδικα αυτη η εμμονη με το αη-φοουν εχει γελιο. Τελος παντων. Scripta manent, οποτε φαινεται ποσο σε πειραξε η εξελιξη της ιστοριας κοιτωντας μερικες σελιδες πισω το υπεροπτικο σου υφακι, και την ξυνιλα σου τωρα. Ντροπη σου ειλικρινα που εχεις τοσο μισος μεσα σου, σε ο,τι και αν πιστευεις. 1
zeniath Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Η απορία μου είναι πως καταφέρατε να κάνετε ένα thread για τον Ισλαμισμό σε debate Παστιτσιου-Αθεϊσμού-Χριστιανισμού και πλέον να καταφεύγετε σε χαρακτηρισμούς ο ένας προς τον άλλο. Έτσι όπως πάει το πράμα, προβλέπω στους κανόνες εκτός των πολιτικών να απαγορεύονται και τα θρησκευτικά ζητήματα... 1
FilipposMD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Zakkwylde, κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα νομίζω. 1. Ο Παστίτσιος ή εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να είναι άθεος ή όχι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται με την εξύβριση. Ξέρεις, εγώ ας πούμε δεν πιστεύω στον θεό, αλλά δε λέω μαλάκω την αδερφή μου που πιστεύει, ούτε ζώο τη μάνα μου. Ούτε θέλω να βρίσω κανέναν ή τη θρησκεία του. Κριτική όμως κάνω, με πολιτισμένο τρόπο, καμιά φορά και κάνοντας πλάκα, γιατί έτσι μου βγαίνει. Αν εσύ νομίζεις ότι διαφωνία σημαίνει να λες "κοτούλα, κουραδόμαγκας" κτλ, δε σημαίνει ότι έτσι λειτουργεί όλος ο κόσμος. 2. Το ότι κάποιος θεωρεί τραγική τη σχετική νομοθεσία και άδικη τη σύλληψη, δε σημαίνει ότι έγινε ακόλουθος κανενός παστίτσιου. Η άποψη για τη λειτουργία της κοινωνίας δεν σχετίζεται με την προσωπολατρεία. 3. Το λυπηρό στην ελληνική κοινωνία δεν είναι ότι θα πάει φυλακή αυτός. Πιθανότατα δε θα πάει. Το λυπηρό είναι ότι στοχοποιείται κάποιος (ο οποιοσδήποτε) για τις απόψεις του και έχει κάθε δίκιο να φοβάται ότι θα βρεθούν 20 φανατικά καλόπαιδα που θα πάνε να τον δείρουν ή να του σπάσουν το σπίτι. Δε θα τον κρίνω επειδή δεν γίνεται ήρωας. Εσύ που πιστεύεις προφανώς και στον θεό και υποθέτω ότι νιώθεις την προστασία του, σκέψου το εξής. Βγαίνει βουλευτής του κόμματος αναρχοαυτόνομων και λέει ότι ο Zakkwylde έβρισε τον αδερφό μας παστίτσιο. Εμφανίζονται στο ίντερνετ εκατοντάδες σχόλια που βρίζουν τον Zakkwylde, λένε "στην κρεμάλα", "θέλει μερικές φάπες για να στρώσει" κτλ και σε παίρνει τηλέφωνο η μάνα σου ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα στο σπίτι. Μετά από αυτά σε πάνε στο δικαστήριο για εξύβριση του παστίτσιου. Γίνεσαι ήρωας ή κάνεις μια μετριοπαθή δήλωση για να γλιτώσεις την οικογένειά σου από τους παρανοϊκούς; Για πες μου. 2
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρις να ειναι μομφη εχω να πω οτι υπερασπιζομαστε εναν που εβρισε ενα νεκρο μιας θρησκειας και εμεις εδω τρωμε μπαν οταν μιλαμε για καποιο κομμα. Οπως λοιπον τα παιδια διασφαλιζουν τι καλη λειτουργια του φορουμ τους και καλα κανουν ετσι η πιστοι αυτης της θρησκειας υπερασπιζονται το ονομα ενως νεκρους τους.
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Χωρις να ειναι μομφη εχω να πω οτι υπερασπιζομαστε εναν που εβρισε ενα νεκρο μιας θρησκειας και εμεις εδω τρωμε μπαν οταν μιλαμε για καποιο κομμα. Οπως λοιπον τα παιδια διασφαλιζουν τι καλη λειτουργια του φορουμ τους και καλα κανουν ετσι η πιστοι αυτης της θρησκειας υπερασπιζονται το ονομα ενως νεκρους τους. Παιζει και να μην εγραψε ποτε καμια βρισια εν τω μεταξυ.
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Παιζει και να μην εγραψε ποτε καμια βρισια εν τω μεταξυ. Αν εβαζα εγω μια φωτο απο ενα κομμα και το εκραζε η φωτο χωρις εγω να βρισω δεν θα ετρωγα μπαν?
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εβαζα εγω μια φωτο απο ενα κομμα και το εκραζε η φωτο χωρις εγω να βρισω δεν θα ετρωγα μπαν? Εδω μεσα που ειναι ιδιωτικος χωρος και εχει κανονες θα ετρωγες. Κλαιν κιολας, εφαγες μπαν, ε και? Το να σατιριζεις μια ιδεα που καποιος εχει βγαλει εκει εξω και απευθυνεται σε ολους μας, τι σχεση εχει με τους κανονες ενος ιδιωτικου φορουμ? Και μαλιστα να σε σερνουν στα δικαστηρια? Οποιος δεν θελει κριτικη στις ιδεες του, να τις κραταει για τον εαυτο του. Απλα πραγματα.
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εδω μεσα που ειναι ιδιωτικος χωρος και εχει κανονες θα ετρωγες. Κλαιν κιολας, εφαγες μπαν, ε και? Το να σατιριζεις μια ιδεα που καποιος εχει βγαλει εκει εξω και απευθυνεται σε ολους μας, τι σχεση εχει με τους κανονες ενος ιδιωτικου φορουμ? Και μαλιστα να σε σερνουν στα δικαστηρια? Οποιος δεν θελει κριτικη στις ιδεες του, να τις κραταει για τον εαυτο του. Απλα πραγματα. και το ελληνικο κρατος εχει κανονες και πρεπει να συμβηβαζεται!
FilipposMD Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Μόνο που δεν υπερασπιζόμαστε κανέναν συγκεκριμένο (εγώ τουλάχιστον). Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα του οποιουδήποτε να εκφράζεται ελεύθερα. Προσωπικά, επειδή υπερασπιζόμουν σε άλλο thread το δικαίωμα και του ακροδεξιού φοιτητή να λέει τη γνώμη του μέσα στο πανεπιστήμιο (τη γνώμη του ε, όχι να δέρνει), με είχαν βγάλει μέχρι και χρυσαυγίτη. Δεν με ενδιαφέρει τι απόψεις έχει ο καθένας, αλλά με ενδιαφέρει πάρα πολύ να μπορεί να τις εκφράζει χωρίς να απειλείται από αστυνομίες ή τραμπούκους. Κι αν αύριο πάει η αστυνομία και απαγορεύσει στον Άνθιμο να κάνει κήρυγμα μέσα στην εκκλησία του, μαζί του θα είμαι κι ας θεωρώ ότι λέει μπούρδες. Η ελευθερία του λόγου δεν είναι καπελάκι να την βάζεις όποτε σε βολεύει. Ή ισχύει για όλους ή δεν ισχύει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα