Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά πάντως, αυτό που λέει ο Lucifer δε σταματάει ποτέ να με ενυπωσιάζει! Το τι κόπο βάζει κανείς για να ανακαλύψει κάτι που τον κάνει να νιώθει προσβεβλημένος, δεν περιγράφεται! Ο άλλος είναι φτωχαδάκι στο Ιράν και κάθεται και ψάχνει μια βλακοταινία αμερικάνικη για να προσβληθεί! Ή τρώει τον χρόνο του να μπει στο facebook και να διαβάσει αυτά που προσβάλουν την πίστη του... Αυτό Zakkwylde οφείλεται στην θρησκεία. Γιατί ο πιστός θεωρεί ότι υπάρχει μια θεόπνευστη απόλυτη αλήθεια και η ύπαρξη ενός κοροϊδευτικού σχολίου οπουδήποτε στο σύμπαν αποτελεί πλήγμα στην θεϊκή αυτή αλήθεια. Γι' αυτό και πολλοί θρησκευόμενοι έχουν αυτή την καταδιωκτική μανία. Ενώ κι εγώ μπορεί να έχω κάποιες αντιλήψεις, αλλά επειδή δεν θεωρώ ότι προέκυψαν από κάποιο αλάθητο πνεύμα, έχω μέσα μου μια επιφύλαξη αν είναι απόλυτα σωστές κι έτσι μου δημιουργούνται και φραγμοί στην εκδήλωση ακραίων συμπεριφορών.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρώτ'απόλα δεν έχει εκδικαστεί ακόμα η υπόθεση, άρα αφέθηκε ελεύθερος προσωρινά. Δεύτερον δεν δικάζονται οι απόψεις στη Ελλάδα, τουλάχιστον απο το 80 και μετά. Αρα ότι και να δήλωνε είναι άσχετο με με την τελική έκβαση της δίκης. Άλλωστε η κατηγορία της "βλασφημίας" αποσύρθηκε και θα δικαστεί μόνο για "εξύβριση". Άρα είναι εντελώς άσχετο αυτό που δήλωσε με την έκβαση της δίκης. Τώρα το τί είναι αποδεκτό σε εσένα γνωρίζεις ήδη την απάντηση για το που το γράφω

Απάντησες στην ερώτηση που σου έκανα και δεν το πήρα χαμπάρι;

Οταν θα απαντήσεις, αν ποτέ σου απαντήσεις, τα ξαναλέμε

Μουαχαχαχαχαχα

.. Αυτό Zakkwylde οφείλεται στην θρησκεία.

Στην μαλάκυνση στον εγκέφαλο οφείλεται...

Δημοσ.

Σ' αγαπώ, σόρρυ μεμέντομόρι, η σχέση μας τετέλεσθε.

Λογικο.

Αν ολες αυτες οι γκομενες στα περιοδικα ελεγαν αληθεια οτι προτιμουν το χιουμορ σε εναν ανδρα, ο Lucifer θα ειχε πηξει στο αιδοιο.

Ευτυχως για εμας λενε ψεματα οποτε εχει χρονο να γραφει εδω.

• Like 3
Δημοσ.

Είναι τόσο βλάκες η πλειοψηφία που πιστεύουν στον Θεό;

Τους μέτρησες;

Αν ποτέ τους μετρήσεις, βγάλει στην απ'έξω τους αγράμματους και τους πνευματικά καθυστερημένους.

Κάποτε η συντριπτική πλειοψηφία πίστευε ότι ο ήλιος γυρίζει γύρω από τη γη, βλάκες ήταν ή ανίδεοι και κολλημένοι ν'αποδεχτούν την πραγματικότητα:

• Super Moderators
Δημοσ.

Διάβασα στο ίντερνετ στατιστικές. Αυτό με τον ήλιο δεν μετρά καθώς έχει σχέση με φυσική.

και όταν δεν το γνωρίζαμε πάλι είχε σχέση με φυσική, αλλά μετρούσε κανονικότατα για τους πιστούς...

Δημοσ.

Διάβασα στο ίντερνετ στατιστικές. Αυτό με τον ήλιο δεν μετρά καθώς έχει σχέση με φυσική.

Βλάσφημε, πως τολμάς;

Επίσης, το ίντερνετ και η τηλεόραση είναι εργαλεία του σατανά..μην το ξεχνάς.

Δημοσ.

Δεν τομλάει κάποιος να ποστάρει ναζιστικά σύμβολα στο account του, αμέσως να τον πούνε φασίστα :P

Φιλε μου ξερεις εσυ αν εκανε πλακα ΄΄ή οχι ποσες φορες εχουμε πει ανεκδοτα που κοροιδευουν αλλους.Με τι δικια σου λογικη καλα καναν και στο παστιστιο αφου ειναι σατανιστης.

Βγαζει πουθενα αυτο ε;

άτοπη η σύγκριση....

μη μας αραδιάζεις ότι διαβάζεις σε διάφορα ακροδεξιά μπλογκ και ότι λέει ο τηλεβιβλιοπώλης....

Δεν διαβαζω ακροδεξια μπλογκ μαλλον το αντιθετο απλα οταν λεμε ελευθερια λογου το λεμε για ολους και οχι μονο για τους "αριστερους".Αν τους λεμε φασιστες και δεν τους δυνουμε το δικαιομα να μιλησουν πια η διαφορα μας με τους φασιστες ε?

redoding για 28 παντως δεν θα σε εκανα με τιποτα ετσι?

Ευχαριστω μου το εχουν πει και αλλοι οτι μικροδυχνω :mrgreen:
Δημοσ.
Αν τους λεμε φασιστες και δεν τους δυνουμε το δικαιομα να μιλησουν...

...εφαρμόζουμε τα πιστεύω τους και άρα δε θα έπρεπε να διαμαρτύρονται καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...