ZAKKWYLDE Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/AC/DC origin, Australia απλά θυμήθηκα την απορία σου για το γιατί δεν τους είχαν στην έναρξη των ολυμπιακών αγώνων Μπορεί έτσι να εξηγείται. Αλλά αν δεις τα μέλη ξεχωριστά όλοι είναι γεννημένοι στο Η.Β. εκτός απο τον Ντράμερ που είναι Αυστραλός.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεί έτσι να εξηγείται. Αλλά αν δεις τα μέλη ξεχωριστά όλοι είναι γεννημένοι στο Η.Β. εκτός απο τον Ντράμερ που είναι Αυστραλός. δεν πιστεύω ότι μπορεί να πέφτει τόσο έξω το wiki...
deesnider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί να σέβομαι το διπλανό μου και να μην τον εκμεταλλεύομαι, γιατί να σέβομαι τις γυναίκες και να μην τις βιάζω, γιατί να δουλεύω και να μην κάνω ληστεία και αν κάποιος με εμποδίσει γιατί να μην το σκοτώσω!!!! Έχεις κάποιους προσωπικούς γνωστούς, οι οποίοι δεν πιστεύουν, ώστε να τους θέσεις το συγκεκριμένο ερώτημα; Εγώ έχω δύο, στο στενό φιλικό μου περιβάλλον, αλλά πραγματικά ντρέπομαι να τους ρωτήσω: «Αφού δεν πιστεύεις στο Θεό, πώς και δεν έγινες ληστής/βιαστής/δολοφόνος;» Και όμως Τούφας, αν κάνεις καλές πράξεις χωρίς γνόμωνα το Θεό λογαριάζεται χειρότερο από τη κακία, έχω το βιβλίο στη βιβλιοθήκη μου. Τουλάχιστον, το χρώμα της «πλάτης» του, ταιριάζει μ' αυτό της βιβλιοθήκης; Διότι από περιεχόμενο...ασ' τα να πάνε! δλδ πριν από το 6000 ΠΧ δεν υπήρχε άνθρωπος ε? καλά τα πήγες, πίσω στη σπηλιά... Αν δεν παραθέσεις φωτογραφικό υλικό από τότε, δε μας πείθεις που να χτυπιέσαι...
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Έχεις κάποιους προσωπικούς γνωστούς, οι οποίοι δεν πιστεύουν, ώστε να τους θέσεις το συγκεκριμένο ερώτημα; Εγώ έχω δύο, στο στενό φιλικό μου περιβάλλον, αλλά πραγματικά ντρέπομαι να τους ρωτήσω: «Αφού δεν πιστεύεις στο Θεό, πώς και δεν έγινες ληστής/βιαστής/δολοφόνος;» Εχω φιλους και εχουμε μιλησει για αυτα τα θεματα, η απαντηση τους γιατι υπαρχει ο νομος!
deesnider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω φιλους και εχουμε μιλησει για αυτα τα θεματα, η απαντηση τους γιατι υπαρχει ο νομος! Πες τους εκ μέρους μου, ότι είναι αξιοθρήνητοι! Κρίνοντας από τον εαυτό μου, αυτό που μ' έκανε να μη σκεφτώ καν ποτέ την περίπτωση να σκοτώσω, να βιάσω ή να κλέψω, δεν ήταν ούτε ο φόβος του Θεού, ούτε ο φόβος του νόμου. Ήταν ο φόβος του καθρέφτη.
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Πες τους εκ μέρους μου, ότι είναι αξιοθρήνητοι! Κρίνοντας από τον εαυτό μου, αυτό που μ' έκανε να μη σκεφτώ καν ποτέ την περίπτωση να σκοτώσω, να βιάσω ή να κλέψω, δεν ήταν ούτε ο φόβος του Θεού, ούτε ο φόβος του νόμου. Ήταν ο φόβος του καθρέφτη. Αν εξαιρεσεις το φονο και το βιασμο που δεν το εχουν σκεφτει ολα τα αλλα δεν τα κανουν γιατι φοβονται το νομο πχ να κανουν μπαφο ή να κλεψει το κρατος κλπ κλπ. Ολοι οι ανθρωποι εχουμε κατι που μας κραταει να μην κανουμε καποια πραγματα.
deesnider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Ολοι οι ανθρωποι εχουμε κατι που μας κραταει να μην κανουμε καποια πραγματα. Δε διαφωνώ, απλώς αυτό το «κάτι» δεν είναι αναγκαστικά για όλους, «Θεός», ή «νόμος». Σου είπα για παράδειγμα, ότι το δικό μου «κάτι» είναι ο καθρέφτης μου. Νιώθω δε πολύ υπερήφανος, για το γεγονός ότι δε χρειάζομαι κανένα φόβητρο, προκειμένου να μη βλάπτω ηθελημένα κανέναν. 1
Andreas2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλετε να σας αποδείξω πως οι άθεοι δεν έχουν ηθική;
Toufas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αντρολλικο2, οι ανήθικοι δεν έχουν ηθική, ανεξαρτήτως από το τι πιστεύουν. 2
deesnider Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλετε να σας αποδείξω πως οι άθεοι δεν έχουν ηθική; Θέλουμε, θέλουμε! Εκτός του ότι προβλέπεται να έχει μεγάλη πλάκα, θα είναι και μια απ' τις ελάχιστες φορές, που ένας θρησκόληπτος θα ασχοληθεί με προσπάθεια ...απόδειξης του οτιδήποτε!
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Θέλουμε, θέλουμε! Εκτός του ότι προβλέπεται να έχει μεγάλη πλάκα, θα είναι και μια απ' τις ελάχιστες φορές, που ένας θρησκόληπτος θα ασχοληθεί με προσπάθεια ...απόδειξης του οτιδήποτε! Το αυτό, γιατί δεν πιστεύουν με την ίδια ευκολία ότι οι άθεοι έχουν κανόνες ηθικής, αφού και αυτό είναι θέμα πίστης..;ρ
REDODIN7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δε διαφωνώ, απλώς αυτό το «κάτι» δεν είναι αναγκαστικά για όλους, «Θεός», ή «νόμος». Σου είπα για παράδειγμα, ότι το δικό μου «κάτι» είναι ο καθρέφτης μου. Νιώθω δε πολύ υπερήφανος, για το γεγονός ότι δε χρειάζομαι κανένα φόβητρο, προκειμένου να μη βλάπτω ηθελημένα κανέναν. Σχεδον ολοι το εχουμε αυτο αλλα εχουμε και το ειμαι μλκς εγω που δεν κλπ κλπ
status Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Σχεδον ολοι το εχουμε αυτο αλλα εχουμε και το ειμαι μλκς εγω που δεν κλπ κλπ Οι πιστοί θέλουν να είναι «εντάξει» στα μάτια του θεού τους, ένας άθεος θέλει να έχει εντάξει την συνείδηση του...εντελώς διαφορετικά πράγματα έτσι.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα