Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πιστοί θέλουν να είναι «εντάξει» στα μάτια του θεού τους, ένας άθεος θέλει να έχει εντάξει την συνείδηση του...εντελώς διαφορετικά πράγματα έτσι..

Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο «βαθύ» το νόημα αυτού. Εκτός κι αν κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι είναι σωστοί, όχι επειδή φοβούνται τις συνέπειες του να μην είναι, αλλά απλώς επειδή έτσι νιώθουν...

Θέλετε να σας αποδείξω πως οι άθεοι δεν έχουν ηθική;

Εν τω μεταξύ, περιμένουμε ...εναγωνίως την απόδειξη.

Δημοσ.

Τη συνειδηση την έδωσε ο Θεός.

Την συνείδηση την έδωσε ο θεός για να στην πάρει ο παπάς..

Οι άθεοι υποστηρίζουν τις εκτρώσεις, τον ρατσισμό, την ευθανασία και ούτο καθ΄εξής.

Όχι μεγάλε, και εγώ άθεος είμαι αλλά η συνείδηση μου μου επιβάλει να είμαι εναντίων των εκτρώσεων, φυσικά και δεν θα παω να διαμαρτυρηθώ έξω από καμία κλινική αλλά το θεωρώ λάθος, ανεξαρτήτου ηλικίας του εμβρύου.

Ο ρατσισμός είναι δικό σας προνόμιο, να το χαίρεστε.

Η ευθανασία είναι ο μόνος αξιοπρεπείς τρόπος να φύγει κάποιος που τυραννιέται. Και δεν μιλάμε να κάνεις ευθανασία επειδή έχασες το μολύβι σου μεγάλε.

Αναρωτιέμαι αν είναι τόσο «βαθύ» το νόημα αυτού. Εκτός κι αν κάποιοι θεωρούν δεδομένο ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι είναι σωστοί, όχι επειδή φοβούνται τις συνέπειες του να μην είναι, αλλά απλώς επειδή έτσι νιώθουν...

Κοίτα, οι Ερινύες είναι άσχημο πράγμα, υπήρξε φάση στην ζωή μου που είχα την σκέψη, και μόνο σε φάση αδυναμίας, για κάτι που η συνείδηση μου, και σηκώθηκα έπλυνα τα μούτρα μου για να συνέλθω και έφτυσα το είδωλο μου..

Το παν είναι να μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.

Δημοσ.

Ναι αλλά γενικώς οι άθεοι υποστηρίζουν όλα αυτά. Και κάτι άλλο ο ρατσισμός είναι τόσο σοβαρός που θεωρείτε(και είναι)ΑΙΡΕΣΗ.

Δημοσ.

Ναι αλλά γενικώς οι άθεοι υποστηρίζουν όλα αυτά. Και κάτι άλλο ο ρατσισμός είναι τόσο σοβαρός που θεωρείτε(και είναι)ΑΙΡΕΣΗ.

Κάνεις λάθος, μεγάλο λάθος.

Σαφώς και υπάρχουν ρατσιστές άθεοι, όπως, ως επί των πλείστων, ρατσιστές χριστιανοί, μουσουλμάνοι, κλπ. Η γενίκευση είναι κακό πράγμα.;ρ

Όταν εσύ λες ότι ο θεός σου είναι η απόλυτη αλήθεια και αυτό ρατσισμός είναι εναντίων όλων των υπολοίπων κοινωνικών ομάδων, no?

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι δεν είμαι Αμερικάνος; Αυτό που λες ρατσισμός δνε υφίσταται καθώς άλλο καταπολέμηση του ψεύδους, άλλο να μισείς κάποιον απλά επειδή είναι μαύρος.

Δημοσ.

Ποιος σου είπε ότι δεν είμαι Αμερικάνος; Αυτό που λες ρατσισμός δνε υφίσταται καθώς άλλο καταπολέμηση του ψεύδους, άλλο να μισείς κάποιον απλά επειδή είναι μαύρος.

Γιατί; Οταν εσύ θεωρείς του μουσουλμάνουν κατώτερους δεν γίνεσαι ρατσιστής κατ ευθείαν; Στο χρώμα έγκειται για εσένα ο ρατσισμός;

Δημοσ.

Είσαι ο Ρόμνι

Δημοσ.

Αντρικο αν ο θεος σου, σου ελεγε να σφαξεις την μανα σου θα το κανες?

Τωρά δεν ξέρω τι θα απαντήσω γιατί μπορεί να μπλέξω από το πουθενά για κάνα ηλεκτρονικό έγκλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...