Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή το επιχείρημά είναι "τα είπε γαμάτα επειδή δεν ξέρουμε τι είπε, άρα δε μπορείτε να αποδείξετε ότι δεν τα είπε γαμάτα";

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είμαι ταλιμπάν αλλα κουράστηκα φιλε μου το θέμα είναι για τον ισλαμισμό και μια εβδομάδα τώρα σχεδόν έχει γίνει για το χριστιανισμό.

Ανεβάζουμε συνεχώς τέτοια βίντεο και συνεχίζεται, λέμε και ξαναλέμε ότι και ο χριστιανισμός έχει τα στραβά του αλλα δεν είναι σαν το islam και συνεχίζεται.

Δεν έχω πρόβλημα να μιλάμε για τα στραβά του χριαστιανισμου που είναι αρκετά αλλα ρε γαμώτο ας παραδεκτειτε επιτελους ότι δεν έχει τα χαλια του μουσουλμανισμού δεν είναι κακό.

Είπαμε εκατό φορες ότι κάποια είναι παραμυθάκια και κάποια αλλα είναι επηρεασμένα από την εποχή που είχε εντελώς διαφορετική αντίληψη.

Η διαφορα είναι ότι και το κοράνι λέει τα ίδια και χειρότερα και ακόμα χειρότερα οι μουσουλμάνοι είναι πιο φανατικοί.

Αυτό όμως δεν το σχολιάζεις και το παίρνεις μονόπατα, αυτό λέγεται αντικειμενική άποψη ?

Για αυτό σου λέω μήπως τελικά δεν είσαι άθεος αλλα "αντιχριστιανος" ?

Επειδη δεν καταλαβαινεις τι λεμε εδω και καιρο.

η μαλακια (και η εξυπναδα) στον ανθρωπο σε οποια μορφη και να ειναι αυτη δεν ειναι προνομιο καμιας θρησκειας. Δεν φταιει το οτι ειναι μουσουλμανος για να θεωρει την γυναικα κατωτερη απο αυτον. Και οι χριστιανοι το κανουν αυτο. Ναι οκ, βαρανε τις γυναικες τους μεσα στα σπιτια τους αρα οκ ειστε πιο καλοι. Το οτι δεν το ακους δεν σημαινει οτι δεν γινεται. Σαν την εγκληματικοτητα στην ελλαδα, ολο για τους ξενους λενε αλλα τα επισημα στοιχεια τελικα βγαζουν πιο πολλους ημιδαπους εγκληματιες.

Και αν λες αυτο που εβαλα παραμυθακι μαλλον εισαι εντελως αναξιος να λεγεσαι χριστιανος. Ξερω πιο πολλα για την ιδια σου την θρησκεια (οπως και για τις αλλες 2 μεγαλες για να σε προλαβω) και μου το παιζεις και θρησκος. Δεν ειμαι εναντια σε καμια θρησκεια οπως δεν ειμαι και εναντια στην ροκα. Οταν μπαινουν μεσα μου παρα την θεληση μου και οι αλλοι επιμενουν να θελουν να το κανω, ε με ενοχλει, ειδικα για το ενα που ειναι οτι πιο αηδιαστικο υπαρχει εκει εξω.

Γαμάτα τα είπε. Είπαμε ήταν πολύ κουλ άτομο ι. :P

Αν το έθεσες σαν επιχείρημα το παραβλέπω γιατί και ο τάδε μέγας άθεος, μου λέει οτι δεν υπάρχει τίποτα, αλλά επίσης δε μπορει να μου εξηγήσει και τίποτα από τα γνωστά αναπάντητα ερωτήματα.

Σορρυ αλλά πέφτει απίστευτο γέλιο όταν γίνονται τέτοιες κουβέντες και η κατάληξη ειναι πάντα "το οτι δεν υπάρχει απάντηση για το τάδε ερώτημα δεν σημαίνει ότι υπάρχει και Θεός".

Πολύ σωστά. Επίσης "το οτι δε μπορώ να σου αποδείξω οτι υπάρχει ο Θεός δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει".

Και πάμε πάλι απ την αρχη να παίζουμε τη κολοκυθιά και να κάνουμε κύκλους. Δεν βγαίνει νόημα ούτε θα βγει ποτέ.

To προβλημα ειναι με το να εισαι ευχαριστημενος με μια απαντηση επειδη απλα στην βαλανε απο μεσα σου οταν ησουν μικρος σε κανει να εισαι ευχαριστημενος και νιωθεις πληρης. Ποτε δεν θα βρεις καμια απαντηση ετσι για τιποτα. Η επιστημη αλλαζει επειδη δεν λεμε οτι τα ξερουμε ολα, ακομα και για αυτα που ξερουμε με αρκετη σιγουρια δεν ειπαμε ΟΚ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΕΡΜΑ Η ΕΡΕΥΝΑ.

Δημοσ.

Επειδη δεν καταλαβαινεις τι λεμε εδω και καιρο.

η μαλακια (και η εξυπναδα) στον ανθρωπο σε οποια μορφη και να ειναι αυτη δεν ειναι προνομιο καμιας θρησκειας. Δεν φταιει το οτι ειναι μουσουλμανος για να θεωρει την γυναικα κατωτερη απο αυτον. Και οι χριστιανοι το κανουν αυτο. Ναι οκ, βαρανε τις γυναικες τους μεσα στα σπιτια τους αρα οκ ειστε πιο καλοι. Το οτι δεν το ακους δεν σημαινει οτι δεν γινεται. Σαν την εγκληματικοτητα στην ελλαδα, ολο για τους ξενους λενε αλλα τα επισημα στοιχεια τελικα βγαζουν πιο πολλους ημιδαπους εγκληματιες.

Και αν λες αυτο που εβαλα παραμυθακι μαλλον εισαι εντελως αναξιος να λεγεσαι χριστιανος. Ξερω πιο πολλα για την ιδια σου την θρησκεια (οπως και για τις αλλες 2 μεγαλες για να σε προλαβω) και μου το παιζεις και θρησκος. Δεν ειμαι εναντια σε καμια θρησκεια οπως δεν ειμαι και εναντια στην ροκα. Οταν μπαινουν μεσα μου παρα την θεληση μου και οι αλλοι επιμενουν να θελουν να το κανω, ε με ενοχλει, ειδικα για το ενα που ειναι οτι πιο αηδιαστικο υπαρχει εκει εξω.

Και ξαναλέω ότι υπάρχουν πολλοί που το παιζουν χριστιανοί αλλα δεν είναι με τη διαφορα ότι εδώ ότι και ναι είναι δεν είναι νόμιμο να πετροβολείς τη γυναικα σου επειδή σε απάτησε, δεν σου κόβουν το χέρι επειδή έκλεψες, δεν σε ευνιχουζουν που βίασες παρα το αποτρόπαιο της πράξεις και δεν σε εκτελούν επειδή σκότωσες.

Αυτά ισχύουν μονο σε ισλαμικές χώρες και όχι στη χωρα που ζω κατάλαβες πια είναι η μεγάλη διαφορα με το islam.

Όσο για το δεύτερο επειδή δεν μπορείς να πεις τίποτα που σινομιλεις με ένα ανοικτομυαλο άτομο λες ότι δεν είμαι θρήσκος, δεν είπα ποτε ότι είμαι μια ζωή με το σταυρο στο χέρι και μακριά από μένα κάτι τέτοιοι που το παίζουν χριστιανοί και σε "θαβουν", αλλα σέβομαι τα θεία, όταν έχω ανάγκη να πάω στην εκκλησια πάω και προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι καλός με τους γύρω μου.

Τέλος δεν είπα ποτε ότι οι έλληνες είναι καλά παιδιά αλλα δεν θυμάμαι ποτε ένας έλληνας να σκότωνε για 10 και 20 ευρώ ίνα έσφαζε ατυχους ανθρώπους για μια βιντεοκάμερα και να στερήσει από ένα παιδί το πατέρα του.

Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι οι φασίστες το έχουν παρακάνει με τους ξένους που τους κατηγορούν για όλα και εσείς το έχετε παρακάνει γιατί συνεχώς τους υπερασπίζεστε.

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα. Εκτος αν θες να μου πεις πως οι μουσουλμανοι στην θρακη κανουν ακριβως τα ιδια.

Δημοσ.

Και ξαναλέω ότι υπάρχουν πολλοί που το παιζουν χριστιανοί αλλα δεν είναι με τη διαφορα ότι εδώ ότι και ναι είναι δεν είναι νόμιμο να πετροβολείς τη γυναικα σου επειδή σε απάτησε, δεν σου κόβουν το χέρι επειδή έκλεψες, δεν σε ευνιχουζουν που βίασες παρα το αποτρόπαιο της πράξεις και δεν σε εκτελούν επειδή σκότωσες.

Αυτά ισχύουν μονο σε ισλαμικές χώρες και όχι στη χωρα που ζω κατάλαβες πια είναι η μεγάλη διαφορα με το islam.

Αυτό που περιγράφεις είναι η διαφορά ανάμεσα σε κράτη, όχι ανάμεσα σε θρησκείες. Για διάφορους λόγους, τα "χριστιανικά" κράτη εδώ και αιώνες έχουν μπει σε μια πορεία κοσμική, όπου οι νόμοι του κράτους δεν καθορίζονται από τη θρησκεία. Υπήρχαν και τέτοιες εποχές και στην Ευρώπη και τότε όλοι ξέρουμε αν σε έκαιγαν επειδή διαφωνούσες με την εκκλησία.

Επίσης, Κοσούτιε, ο άθεος δεν ισχυρίζεται ότι 100% δεν υπάρχει θεός. Η άποψη είναι ότι, με βάση τα δεδομένα, η πιθανότητα να υπάρχει θεός είναι πολύ μικρή, τόσο που την θεωρούμε αμελητέα. Μπορεί γενικά να παραλείπεται όλο αυτό, αλλά η αμφιβολία υπονοείται, γιατί έτσι ισχύει σε όλα τα πράγματα που θεωρούμε ότι ξέρουμε με βάση την επιστημονική προσέγγιση. Αντίθετα, ο θρήσκος αναγκαστικά πιστεύει 100% ανεξαρτήτως αποδείξεων. Αλλιώς δεν είναι θρήσκος. Είναι καθοριστική η διαφορά.

Δημοσ.

Πάντως έχουν δικαίωμα σε περιορισμένο βαθμό να χρησιμοποιούν την Σαρία

Με τις ευλογιες του ελληνικου κρατους ετσι?

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι δεν καταλαβες τιποτα απο οσα εγραψα. Εκτος αν θες να μου πεις πως οι μουσουλμανοι στην θρακη κανουν ακριβως τα ιδια.

Οι μουσουλμάνοι στη θράκη δεν ζουν σε ισλαμική χωρα και δεν τους παίρνει να τα κάνουνε αυτά.

Παρόλα αυτά δεν νομίζω πολλές μουσουλμάνες στην ελλαδα να βγαίνουν με μπικινι στη πλαζ ούτε να μπορείς ένα ξένος άντρας εκτος από το να άντρα της να της πίαση το χέρι ή να τη φιλήσει στο μάγουλο σε δημόσιο χώρο ή να φυγουν και να πανε να μεινουν μονες τους σε μια αλλη πολη!

Δημοσ.

Θες να μου πεις πως τα δικα σου σκατα μηριζουν πιο καλα απο τα σκατα των αλλων. Οχι ευχαριστω, θα προτιμησω να μην φαω σκατα.

Επισης ξερεις πως δεν κατεχεις ενα θεμα και συνεχιζεις να θες να μας πεισεις οτι το ξερεις.

Μακαρι να υπηρχε ενας ευκολος τροπος που μπορουσες να εχεις προσβαση σε πολλες πληροφοριες.

Α και που'σε :

vifRo.jpg

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις είναι η διαφορά ανάμεσα σε κράτη, όχι ανάμεσα σε θρησκείες. Για διάφορους λόγους, τα "χριστιανικά" κράτη εδώ και αιώνες έχουν μπει σε μια πορεία κοσμική, όπου οι νόμοι του κράτους δεν καθορίζονται από τη θρησκεία. Υπήρχαν και τέτοιες εποχές και στην Ευρώπη και τότε όλοι ξέρουμε αν σε έκαιγαν επειδή διαφωνούσες με την εκκλησία.

Επίσης, Κοσούτιε, ο άθεος δεν ισχυρίζεται ότι 100% δεν υπάρχει θεός. Η άποψη είναι ότι, με βάση τα δεδομένα, η πιθανότητα να υπάρχει θεός είναι πολύ μικρή, τόσο που την θεωρούμε αμελητέα. Μπορεί γενικά να παραλείπεται όλο αυτό, αλλά η αμφιβολία υπονοείται, γιατί έτσι ισχύει σε όλα τα πράγματα που θεωρούμε ότι ξέρουμε με βάση την επιστημονική προσέγγιση. Αντίθετα, ο θρήσκος αναγκαστικά πιστεύει 100% ανεξαρτήτως αποδείξεων. Αλλιώς δεν είναι θρήσκος. Είναι καθοριστική η διαφορά.

Ναι αυτα το μεσαιωνα πριν 500 χρονια αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τα ανεχομαστε και τωρα!!!

Δεν ειπα οτι υπαρχει θεος ειπα οτι εγω πιστευω οτι υπαρχει οπως εσυ πιστευεις οτι δεν υπαρχει και οι δυο μας λεμε την αποψη μας χωρις ομως να τη τεκμιριωσουμε 100%

Οπως δεν μπορουμε να αποδειξουμε οτι δεν υπαρχει ζωη μετα θανατο ή οτι δεν υπαρχουν εξωγυηνοι.

Δημοσ.

Παρόλα αυτά δεν νομίζω πολλές μουσουλμάνες στην ελλαδα να βγαίνουν με μπικινι στη πλαζ ούτε να μπορείς ένα ξένος άντρας εκτος από το να άντρα της να της πίαση το χέρι ή να τη φιλήσει στο μάγουλο σε δημόσιο χώρο ή να φυγουν και να πανε να μεινουν μονες τους σε μια αλλη πολη!

Μολις περιεγραψες ενα τεραστιο κομματι της ελληνικης επαρχιας, αν οχι μεχρι σημερα, τουλαχιστον πριν απο λιγα χρονια.

Δημοσ.

Ναι αυτα το μεσαιωνα πριν 500 χρονια αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να τα ανεχομαστε και τωρα!!!

Δεν ειπα οτι υπαρχει θεος ειπα οτι εγω πιστευω οτι υπαρχει οπως εσυ πιστευεις οτι δεν υπαρχει και οι δυο μας λεμε την αποψη μας χωρις ομως να τη τεκμιριωσουμε 100%

Οπως δεν μπορουμε να αποδειξουμε οτι δεν υπαρχει ζωη μετα θανατο ή οτι δεν υπαρχουν εξωγυηνοι.

Οταν ειχατε την ιδια ηλικια με αυτα τα μαλακισμενα κανατε τα ιδια. Ξερεις η εξελιξη σχεδον σε ολους τους τομεις δεν ειναι ιδια. Ναι μπορει να βρουμε ιδιες ιδεες σε διαφορετικα μερη στον πλανητη που δεν ειχανε επαφη αλλα ειναι εξαιρεση

Μολις περιεγραψες ενα τεραστιο κομματι της ελληνικης επαρχιας, αν οχι μεχρι σημερα, τουλαχιστον πριν απο λιγα χρονια.

Ελα μην λες τα αυτονοητα τωρα...

Δημοσ.

Καταλαβαινεις πως με ρωτας αν τα δικα σου χαλια εινα πιο καλα απο του μουσουλμανου ετσι?

Επισης ξερεις πως δεν κατεχεις ενα θεμα και συνεχιζεις να θες να μας πεισεις οτι το ξερεις.

Μακαρι να υπηρχε ενας ευκολος τροπος που μπορουσες να εχεις προσβαση σε πολλες πληροφοριες.

Α και που'σε :

vifRo.jpg

Δεν θελω να σε πεισω τη γνωμη μου λεω οπως και εσυ δεν ειπα οτι το κατεχω ουτε εκανα καμια επικληση στην αυθεντια μου για το αποδειξω.

Απλα νομιζω οτι αφου πιστευω αυτα που πιστευω εχω δικαιομα να τα υπερασπιστω εως ενα σημειο.

Επισης πως γυνετε να κατεχεις κατι εσυ περισσοτερο απο εμενα, το να μου λεει ενα αθεος τη ισχυει για το θεο μου ειναι σαν να μου αναλυει το καμασουτρα ενας παρθενος.,

Ναι αλλα μιλαμε για το σημερα οχι πριν 30 χρονια.
Δημοσ.

Με τις ευλογιες του ελληνικου κρατους ετσι?

Με την κύρια θρησκεία του κράτους τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό.

(just stating facts δεν εννοώ κάτι)

Δημοσ.

Ελα μην λες τα αυτονοητα τωρα...

Μλκ σοβαρα ειχα συζητηση με ενα ζευγαρι απο την Λαρισα. Συγκεκριμενα η κοπελα ξαδερφη κολλητης μου με σοι που μενει Λαρισα και σε καποιο χωριο εκει κοντα.

Σπουδαζε Θεσ/νικη, γνωριζει το αγορι της και μετα απο ενα-δυο χρονια δινουν λογο, και τωρα πανε για αρραβωνα.

Η λογικη ηταν οτι ηθελαν να μεινουν μαζι σε ενα σπιτι στην Θεσ/νικη αλλα δεν την αφηνε η οικογενεια της.

Το ακομα πιο γαματο ειναι οτι ρωτησα την φιλη μου τι παιζει. Απ'οτι μου ειπε ειναι κοινη τακτικη. Γενικοτερα ειναι κατακριτεο να συζεις αν δεν εχεις δωσει τουλαχιστον λογο.

Και συνειδητοποιησα οτι το ιδιο γινεται με τα ξαδερφια μου στο Σχηματαρι. Δεν μιλαμε για χωρια ξεχασμενα στα βουνα. Μιλαμε για πολεις και κωμοπολεις εν ετει 2012.

Ναι οκ δεν θα τους σφαξουν αν το κανουν, αλλα 2012 ρε γαμωτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...