Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αλλά δεν είναι όλα εφικτά όταν λοιπόν η λογική δεν ΜΠΟΡΕΙ να σου δώσει μια εξήγηση τότε πιστεύεις σε κάτι ανώτερο για να μην σου στρίψει.

Εσύ πιστεύεις ότι ο θεός σου έβαλε το διάβολο εκεί χάμω να δαιμονίσει δυο τρεις πάκις για να σοδομίσουν ένα νήπιο.

Εμείς οι άθρησκοι σατανάδες πιστεύουμε ότι ο εγκέφαλος τους, έστειλε ηλεκτρικό σήμα στα πέη τους και οι σηραγγώδεις κόλποι τους γέμισαν με αίμα. Είναι θέμα οπτικής, really, αλλά ακόμα και σε μας τους fan της επιστήμης κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μπορεί να φέρουν εγκέφαλο, ενώ πιστεύουν στον Αλλάχ.

Δημοσ.

Εσύ πιστεύεις ότι ο θεός σου έβαλε το διάβολο εκεί χάμω να δαιμονίσει δυο τρεις πάκις για να σοδομίσουν ένα νήπιο.

Εμείς οι άθρησκοι σατανάδες πιστεύουμε ότι ο εγκέφαλος τους' date=' έστειλε ηλεκτρικό σήμα στα πέη τους και οι σηραγγώδεις κόλποι τους γέμισαν με αίμα. Είναι θέμα οπτικής, really, αλλά ακόμα και σε μας τους fan της επιστήμης κάνει εντύπωση το γεγονός ότι μπορεί να φέρουν εγκέφαλο, ενώ πιστεύουν στον Αλλάχ.[/quote']

Δεν είπα ότι τον έβαλε ο θεός αυτός το έκανε απλά ο θεός δεν ήθελε να τον εμποδίσει.Δεν ξέρω το λόγο υποθετικά μιλάω.

Δημοσ.

Μπορεί να μην είχε τίποτα άλλο να κάνει ο Διάβολος εκείνη τη μέρα.

Είναι αυτό που λέμε "Δουλειά δεν είχε ο διάβολος ...." :)

ΥΓ: Το ξέρω είμαι απαράδεκτος

Δημοσ.
Πες στους γονείς αυτού του παιδιού να πιστέψουν οτι ήταν θέλημα αλλάχ για να νιώσουν καλύτερα.

Δεν είπα ότι θα νιώσουν καλύτερα άνθρωποι είμαστε και έχουμε συναισθήματα.

Όπως σου είπα κάποια πράγματα δεν ΜΠΟΡΕΙΣ να τα εξηγήσεις και στο λέω μέσα από την καρδιά μου.

Αυτή τη στιγμή είμαι στο νοσοκομείο που έχω βαριά άρρωστη τη μητέρα μου που έχει βασανιστή παρα πολύ και αναρωτιέμαι γιατί τόσο πόνος ?

Αν λοιπόν σκεφτώ ότι όλα αυτά γίνονται μάταια τότε το χάσαμε το παιχνίδι.

Οπότε προτιμώ να πιστεύω στο θεό και σε ένα σκοπό πάρα να τρέχω στα ψυχοφάρμακα και στα τρελοκομεια !!!!

Δημοσ.

Ρε το είπα και θα το ξαναπώ. Θεός υπάρχει, θέλετε δεν θέλετε. Το ότι είδα τον διάβολο στον ύπνο μου τι έχετε να πείτε;

Δημοσ.

Ρε το είπα και θα το ξαναπώ. Θεός υπάρχει, θέλετε δεν θέλετε. Το ότι είδα τον διάβολο στον ύπνο μου τι έχετε να πείτε;

Πως έμοιαζε; :P

Δημοσ.

Που να δεις τι έχω δει εγώ στον ύπνο μου .... και δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν υπάρχει/έχει συμβέι ...

... τουλάχιστον όχι ακόμα .... χμμ .... να ελπίζω ????

Δημοσ.

Redodin χωρις να θελω να γινω σκληρος, και επειδη δεν μιλαω εκ του ασφαλους, καταλαβαινεις οτι αν ειχαμε κατσει στο "εχει ο θεος" η μητερα σου πριν μολις 100 χρονια δεν θα ζουσε πανω απο τα 30-40 της? Καταλαβαινω το οτι θες, αλλα το οτι εχεις ζησει τοσα χρονια μαζι της, και να λες οτι ειναι ματαιο το βλεπω σαν αχαριστια προς την μητερα σου

Δημοσ.

Δεν είπα ότι τον έβαλε ο θεός αυτός το έκανε απλά ο θεός δεν ήθελε να τον εμποδίσει.Δεν ξέρω το λόγο υποθετικά μιλάω.

Όπως την διάσωση της Μόνικας και, τον σχεδόν ταυτόχρονο, πνιγμό 20 ατόμων σε λαθρομεταναστευτικο πλοίο, φακ λοτζικ !

Δημοσ.

Οτι υπαρχει ο διαβολος ηλιθιε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...