Andreas2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Πιστεύετε ότι υπάρχουν όντα σε άλλες διαστάσεις;
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Πιστευεις οτι καποτε σιχαινομουν τον κολιανδρο και τωρα τον λατρευω?
Timonkaipumpa Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Έχεις ακουστά τον Βένομ; Και μόνο που λες το όνομά του κινδυνεύεις. Την Αγία Γραφή την έχεις μέσα στο σπίτι σου; Την Κλίμακα του Αγ. Ιωάννη;
status Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Και μόνο που λες το όνομά του κινδυνεύεις. Την Αγία Γραφή την έχεις μέσα στο σπίτι σου; Την Κλίμακα του Αγ. Ιωάννη; Έχει βαρεξει κάτι πιχτες διαβάζοντας την..τυφλά να έχει το playboy με την Κορομηλά.;ρ
Andreas2 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Σοφά λόγια από ράππερ: ''corrupted with foolish men and women with wicked minds who build picket signs to legalize abortion the evil eye extortion''
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mpqPR2Tv5Sc I am the one, Orgasmatron, the outstretched grasping hand My image is of agony, my servants rape the land Obsequious and arrogant, clandestine and vain Two thousand years of misery, of torture in my name Hypocrisy made paramount, paranoia the law My name is called religion, sadistic, sacred whore. 1
g_alkis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Ρε το είπα και θα το ξαναπώ. Θεός υπάρχει, θέλετε δεν θέλετε. Το ότι είδα τον διάβολο στον ύπνο μου τι έχετε να πείτε; Ρε φίλε μας έπρηξες με αυτό το όνειρο σου. Πες μας για κανα άλλο όνειρο με τίποτα γυμνές παρθένες.
REDODIN7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Redodin χωρις να θελω να γινω σκληρος' date=' και επειδη δεν μιλαω εκ του ασφαλους, καταλαβαινεις οτι αν ειχαμε κατσει στο "εχει ο θεος" η μητερα σου πριν μολις 100 χρονια δεν θα ζουσε πανω απο τα 30-40 της? Καταλαβαινω το οτι θες, αλλα το οτι εχεις ζησει τοσα χρονια μαζι της, και να λες οτι ειναι ματαιο το βλεπω σαν αχαριστια προς την μητερα σου[/quote'] Δεν είπα γιατί μάνα μου είπα ότι ο ΧΑΜΟΣ και τα βάσανα τις θα είναι μάταια. Αν δεν υπάρχει θεός τότε γιατί πονάνε κα Ι δεν φεύγουν μια καλή οι άνθρωποι και μιλάω για καταστάσεις που παίρνανε πραγματικά βασανιστήρια.
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν είπα γιατί μάνα μου είπα ότι ο ΧΑΜΟΣ και τα βάσανα τις θα είναι μάταια. Αν δεν υπάρχει θεός τότε γιατί πονάνε κα Ι δεν φεύγουν μια καλή οι άνθρωποι και μιλάω για καταστάσεις που παίρνανε πραγματικά βασανιστήρια. http://en.wikipedia.org/wiki/Self-preservation Δηλαδη για εσενα, αξιζει να ποναει τωρα επειδη υπαρχει θεος? Τι περιεργη λογικη ειναι αυτη?
REDODIN7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 http://en.wikipedia.org/wiki/Self-preservation Δηλαδη για εσενα' date=' αξιζει να ποναει τωρα επειδη υπαρχει θεος? Τι περιεργη λογικη ειναι αυτη?[/quote'] Ολο παρεξηγεις τα λεγόμενα μου. Δεν είπα ότι αξίζει να παιδεύεται για αυτό και δεν κατανοώ αυτό που συμβαίνει για αυτό λέω ότι ίσος υπάρχει κάποιο "σχέδιο" που εγω δεν καταλαβαινω.
Toufas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Σου φενεται λογικο να υπαρχει σχεδιο που λεει οτι θα πρεπει να ποναει ο ανθρωπος ωστε οταν παιθανει να παει στην κολαση/παραδεισο?
status Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Σου φενεται λογικο να υπαρχει σχεδιο που λεει οτι θα πρεπει να ποναει ο ανθρωπος ωστε οταν παιθανει να παει στην κολαση/παραδεισο? I see what you did there.
slygeo87 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ρεντοντιν, τραβάς ζόρι και ψυχολογικά με τη μητέρα σου. Το εμπεδώσαμε, το καταλάβαμε, δείχνουμε κατανόηση. ΟΜΩΣ μην κάθεσαι και ζορίζεις το μυαλουδάκι σου με θεούς και δαίμονες, γιατί σου συνέβη αυτό, γιατί βασανίζονται οι άνθρωποι και ένα κάρο αρχιδιές. Βοήθησε τη μητέρα σου όσο μπορείς, κάνε κουράγιο, πάλεψε το και τα ρέστα. Θα έρθει και εμας η σειρά μας κάποια στιγμή, το να προσευχόμαστε σε φαντάσματα και πνεύματα, σίγουρα δεν θα μας βοηθήσει ποτέ. 1
deesnider Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Έχεις ακουστά τον Βένομ; Εγώ έχω ακουστά τους Τι κερδίζω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα