john654321 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας δεν ξερω αν βρισκομαι στην σωστη ενοτητα για αυτο το θεμα ... Σκεφτηκα σημερα να βρω εναν τροπο να ανοιγω τον υπολογιστη με τηλεκοντρολ αλλα επειδη δεν σκαμπαζω και πολλα απο αυτα θα ηθελα την βοηθεια σας τι θα χρειαστω για να το κανω αυτο ?
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Τίποτα σπουδαίο μόνο μια μητρική που το υποστηρίζει,να έχει δηλαδή wakeup on ir ,ίσως να το καταφέρεις και αν έχει waκeup on usb με κάποιο usb τηλεκοντρόλ αλλά δεν είναι σίγουρο,αν δεν έχει σχεδόν το ξεχνάς.
john654321 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 αν βαλουμε ενα ματακι που θα του δινουμε ταση απο αλλη πηγη (πχ.μπαταριες) και την αλλη εξοδο το ενωσουμε στην μητρικη ? και οταν πηγαινει σημα απο τηλεκοντρολ να αφηνει το ρευμα να περναι ;/
άδικος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 wakeon ir δεν έχω δει ποτέ μου σε παλιές Μ/Β. Σε νέες δε το συζητώ. Τέσπα. Τόσα ξέρω τόσα λέω... Διάβασε αυτό μήπως σε βοηθήσει.
stm00192 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.thelab.gr/cases-psu-and-mods/true-violet-project-105469-17.html 17th update... page 17 Καλο διαβασμα!!!
alpo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ψάξε imon... Sent from my iPhone using Insomnia
john654321 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ψάξε imon... Sent from my iPhone using Insomnia τι ενoεις imon ? http://www.thelab.gr...-105469-17.html 17th update... page 17 Καλο διαβασμα!!! ευχαριστω χρησιμο
liakos18 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ψάξε imon... Sent from my iPhone using Insomnia Φίλε alpo θα ήθελα κι εγώ μερικές πληροφορίες σχετικά μ αυτό. Εχώ το ΗΤPC case της Silverstone LC20 Multimedia το οποίο είχε μαζί τηλεχειριστήριο καθώς και μια VDF οθόνη στο εξωτερικό του στην οποία έδειχνε ενημερώσεις από γνωστα πρακτορεία ειδήσεων, τον καιρό κ.α. Θυμάμαι ότι είχε εγκατεστημένο και ένα multimedia πρόγραμμα iMON (κάτι σαν το Windows Media Center μου φαινόταν αλλά δε το χρησιμοποιούσα ποτέ). Από τότε που έκανα φορματ δυστυχώς η οθονούλα με τις ενημερώσεις δεν εμφανίζει κάτι πλέον. Φαντάζομαι είναι λόγω iMON αλλά δε μπορώ να βρω αν είχε κάποιο CD συνοδευτικό το case για να εγκαταστήσω ότι πρόγραμμα ή drivers είχε. Τι μπορώ να κάνω;
alpo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Η Soundgraph ειδικεύεται σε κάποια προϊόντα σχετικά με HTPC όπως τηλεχειριστήρια, οθόνες VFD, λογισμικό για HTPC και παρόμοια πράγματα. Πολλά προϊόντα της χρησιμοποιούνται και από τρίτους κατασκευαστές όπως η Silverstone, η Zalman και άλλοι... Λοιπόν φίλε ohn654321... Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με το iMON Inside το οποίο είναι ένας RF δέκτης που μπαίνει σε 3,5" bay και συνοδεύεται από ένα τηλεχειριστήριο καθώς και ένα ενδιάμεσο καλώδιο 24pin το οποίο παρεμβάλλεται μεταξύ του τροφοδοτικού και της μητρικής και αυτό κάνει όλη τη δουλειά. Με αυτό πλέον θα μπορείς να χρησιμοποιείς το τηλεχειριστήριο σαν όλα τα Media Center PC με τη μόνη διαφορά ότι θα έχεις τη δυνατότητα να κλείνεις αλλά και (το ποιο σημαντικό) να ανοίγεις το PC, πράγμα που δεν κάνουν ολα τα αλλα. Φίλε alpo θα ήθελα κι εγώ μερικές πληροφορίες σχετικά μ αυτό. Εχώ το ΗΤPC case της Silverstone LC20 Multimedia το οποίο είχε μαζί τηλεχειριστήριο καθώς και μια VDF οθόνη στο εξωτερικό του στην οποία έδειχνε ενημερώσεις από γνωστα πρακτορεία ειδήσεων, τον καιρό κ.α. Θυμάμαι ότι είχε εγκατεστημένο και ένα multimedia πρόγραμμα iMON (κάτι σαν το Windows Media Center μου φαινόταν αλλά δε το χρησιμοποιούσα ποτέ). Από τότε που έκανα φορματ δυστυχώς η οθονούλα με τις ενημερώσεις δεν εμφανίζει κάτι πλέον. Φαντάζομαι είναι λόγω iMON αλλά δε μπορώ να βρω αν είχε κάποιο CD συνοδευτικό το case για να εγκαταστήσω ότι πρόγραμμα ή drivers είχε. Τι μπορώ να κάνω; Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers από εδώ: Latest driver and software for iMON 2
liakos18 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκίμασε να κατεβάσεις τους drivers από εδώ: Latest driver and software for iMON Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δούλεψε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα