Fridajd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν, το πρόβλημά μου είναι η ακμή που με ταλαιπωρει περίπου 4 χρόνια τώρα. Το θέμα βέβαια είναι πως δεν είμαι στην εφηβεία, είμαι 28 χρονών και δε βλέπω μέλλον με αυτήν την υπόθεση. Οι επισκέψεις στο δερματολόγο καταλήγουν σε προϊόντα που ξηραίνουν υπερβολικά την επιδερμίδα μου. Τελοσπάντων, μετά από πολλές δοκιμές, κατέληξα σε μία σειρά που έχει κάποια αποτελέσματα (αν και πετάω τουλάχιστον 2 σπυράκια την εβδομάδα). Πρόσφατα με έπιασε μια φοβια με τις πετσέτες!! Σκέφτομαι πως ίσως δεν είναι και ό,τι καλύτερο για να σκουπίζω την επιδερμίδα μου μετά από τον καθαρισμό. Οπότε άρχισα να χρησιμοποιώ χαρτομάντηλα κουτιού. Αλλά μηπως και αυτά δεν είναι καλα; Κάπου διάβασα πως οι αισθητικοί χρησιμοποιούν αποστειρωμένα χαρτομάντηλα. Ξέρει κανείς πού θα μπορούσα να βρω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
blackdeagle Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αποστειρωμένα χαρτομάντηλα...είναι τα καλύτερα... Υπάρχουν σε φαρμακεία. Το άλλο που μπορεις να κανεις ειναι το εξης. Να παρεις χαρτομάντηλα να ριξεις ρακί και εισαι ετοιμος (ρακί καλυτερα από οινοπνευμα.)
fylatos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ή τέλος να καταλάβεις ότι η ακμή δεν οφείλετε στη βρωμιά άλλα σε μικρόβια που αποτελούν μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του δέρματος σου και δεν θα φύγουν που να χτυπιέσαι από πάνω σου. Αλλά μπορείς να αλλάξεις τις ανατομικές και βιοχημικές συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη τους. 2
Fridajd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ή τέλος να καταλάβεις ότι η ακμή δεν οφείλετε στη βρωμιά άλλα σε μικρόβια που αποτελούν μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του δέρματος σου και δεν θα φύγουν που να χτυπιέσαι από πάνω σου. Αλλά μπορείς να αλλάξεις τις ανατομικές και βιοχημικές συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη τους. Πώς θα το κάνω αυτό; Αυτό που εννοούσα για τα χαρτομάντηλα facial είναι πως δεν γνωρίζω αν η επεξεργασία του χημικού πολτού τα καθιστά ιδανικά για χρήση στο πρόσωπο. Δεν έχω γίνει μανιακή με την καθαριότητα του προσώπου, απλώς έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα και εξακολουθώ να δοκιμάζω μπας και δω άσπρη μέρα! Ναι αποστειρωμένα χαρτομάντηλα...είναι τα καλύτερα... Υπάρχουν σε φαρμακεία. Το άλλο που μπορεις να κανεις ειναι το εξης. Να παρεις χαρτομάντηλα να ριξεις ρακί και εισαι ετοιμος (ρακί καλυτερα από οινοπνευμα.) Τα αποστειρωμένα χαρτομάντηλα κοστίζουν πολύ σε σχέση με τα απλά; όσο για το άλλο, χαρτομάντηλα με ρακί;; Σοβαρά;;
palawiaris Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Θα σου λεγα να δοκιμάσεις να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες μήπως κάποια τροφή σε ενοχλεί. Εγώ 40 είμαι και έχω ή καλύτερα είχα πρόβλημα ακμής (5 εγχειρήσεις στις μασχάλες) + λίγα αλλά ενοχλητικά σπυράκια στο πρόσωπο. Κόψιμο την ζάχαρη και τα γλυκά και εξαφανίστηκε. Δοκίμασε το.Δοκίμασε και μερικά βότανα όπως σπαθόχορτο.Τσάι και λάδι πάνω στα σπυράκια.
Fridajd Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Θα σου λεγα να δοκιμάσεις να αλλάξεις τις διατροφικές σου συνήθειες μήπως κάποια τροφή σε ενοχλεί. Εγώ 40 είμαι και έχω ή καλύτερα είχα πρόβλημα ακμής (5 εγχειρήσεις στις μασχάλες) + λίγα αλλά ενοχλητικά σπυράκια στο πρόσωπο. Κόψιμο την ζάχαρη και τα γλυκά και εξαφανίστηκε. Δοκίμασε το.Δοκίμασε και μερικά βότανα όπως σπαθόχορτο.Τσάι και λάδι πάνω στα σπυράκια. Τα γλυκά... Μια πονεμένη ιστορία! Θα δοκιμάσω το τσάι!
blackdeagle Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Πώς θα το κάνω αυτό; Αυτό που εννοούσα για τα χαρτομάντηλα facial είναι πως δεν γνωρίζω αν η επεξεργασία του χημικού πολτού τα καθιστά ιδανικά για χρήση στο πρόσωπο. Δεν έχω γίνει μανιακή με την καθαριότητα του προσώπου, απλώς έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα και εξακολουθώ να δοκιμάζω μπας και δω άσπρη μέρα! Τα αποστειρωμένα χαρτομάντηλα κοστίζουν πολύ σε σχέση με τα απλά; όσο για το άλλο, χαρτομάντηλα με ρακί;; Σοβαρά;; ε ναι για να στο λεω...Θα βάζεις λίγο ρακί σε ένα χαρτομάντηλο και μετα το σπασιμο σε καποιο σπυρακι πχ. δεν θα ξαναβγει...σιγα σιγα να το κανεις σε ολο το προσωπο καθε φορα που σπας σπυρακι και δεν ξαναβγαινουν. θελει υπομονη!
CtrlFreak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα τελευταία βάζω την epiduo για την ακμή και δεν έχω πλέον σπυράκια. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα δοκίμασε το gel για τον καθαρισμό της Vichy ένα πράσινο με αντλία. Από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει και δεν ξεραίνει το δέρμα μου χωρίς να το κάνει τόσο λιπαρό. Την πετσέτα του προσώπου να την χρησιμοποιείς μόνο εσύ και να την αλλάζει 2-3 φορές την βδομάδα όπως και την μαξιλαροθήκη. Αυτά.
fylatos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 4 βασικά πράγματα μπορείς και πρέπει να κάνεις. 1. διατροφή 2. διαχείριση του σμήγματος (καλά καλλυντικά όχι απλά για λιπαρές επιδερμίδες, δες mineral make up) 3. ΟΧΙ υπερβολικό peeling και μηχανικό ερεθισμό της επιδερμίδας 4. θεραπεία με ΒΑ ή και ΑHΑ αν αυτά δεν κάνουν δουλειά τότε πρέπει να καταφύγεις σε χάπια. Τόσο το ΒΑ (υπεροξείδιο του βενζολίου) όσο και τα ΑHΑ προκαλούν ξηρότητα και ερεθισμό ΑΛΛΑ η επιδερμίδα απευαισθητοποιείται μετά από μερικές βδομάδες, η ξηρότητα φεύγει και μπορείς να χρησιμοποιείς μεγαλύτερες ποσότητες με πολύ καλά αποτελέσματα. (ποια κρέμα σου έδωσε; Την zarcad;)
Superuser Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Θαλασσινό νερό και ήλιος Θαλασσινό νερό και ήλιος Θαλασσινό νερό και ήλιος Θαλασσινό νερό και ήλιος Θαλασσινό νερό και ήλιος Θαλασσινό νερό και ήλιος Επίσης ξέχασα και... Θαλασσινό νερό και ήλιος!!!
arxaggelos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αν σου πασάρει κανένας γιατρός roaccutan, ετοιμάσου να αλλάξεις δέρμα. Κυριολεκτικά όμως, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Πάντως σπυράκι δεν θα ξαναδείς. Το έχουν δοκιμάσει 3 άτομα στην παρέα μου. 2
dimem Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Eπίσης μπορείς να δοκιμάσεις την Adaferin 30mg σε gel. Περιέχει τις ίδιες ουσίες όπως η epiduo που αναφέρει κάποιος παραπάνω, δεν ξηραίνει το δέρμα και είναι οικονομική =~6 ευρώ το σωληνάριο.
insomniaK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι ζήτησε πληροφορίες για ένα προϊόν κι όχι τις ιατρικές μας απόψεις.
Adon1s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μένεις Θεσσαλονίκη να επισκευτείς άμεσα τον Δερματολόγο Καντούνη ( δεν θυμάμαι λοιπά στοιχεία ) που είναι στην Καλαμαριά . Απλά είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο κομμάτι Δερματολογία , στην Θεσσαλονίκη . Αποκεί και πέρα , είναι ενας τραγικός μύθος τα σχετικά περι σοκολάτας και ακμής . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα