funbreaker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Aντικειμενικα ειναι στην πραξη δεν φαινεται , μια ματια στο κοινοβουλιο και ποιοι εχουν εισελθει μεσα σε διαψευδει. Επομενως δεν ειναι δεικτης το μορφωτικο επιπεδο αυτο που μας λειπει ως λαος και εχει να κανει με τις συνθηκες που δημιουργηθηκε το νεοσυστατο κρατος οσο και με τους πολιτες και την νοοτροπια τους κατα την συσταση που ειναι η ιδια με τους τωρινους πολιτες ., Αυτο που λειπει λοιπον ειναι η κοινωνικη συνειδηση που με την σειρα της δεν εξαρταται απο το βαθμο μορφωσης αλλα απο μια αλλα σειρα αλλων παραγοντων. Κι αν η μόρφωση δεν είναι παράγοντας που διαμορφώνει κοινωνική συνείδηση τότε ποιοί είναι οι παράγοντες που την διαμορφώνουν? Η δική μου αποψη είναι πως αυτό που διαμορφώνει την κοινωνική συνείδηση δεν είναι η μόρφωση αλλά η σωστή μόρφωση, κάτι που όντως εκλείπει στην Ελλάδα. Πάντως ακόμη κι έτσι να το δούμε ο πληθυσμός είναι σε καλύτερο επίπεδο από ποτέ. 1
silverado Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Διαβασα απο την αρχη το νημα τωρα και απορω πως κανεις δεν το ανεφερε. Δεν υπαρχει Ελληνικο χρεος. Φαγατε ολοι τοση πλυση εγκεφαλου που πιστεψατε οτι αερολογιες σας σερβιρουν. Γιατι ολοι φοβουνται να κανουν λογιστικο ελεγχο. Περισσοτερο παραμυθαδες απο τον Σωρα ειναι αυτοι που λενε οτι υπαρχει αυτο το χρεος. Εδω πας σε μια ταβερνα και αν σου φερουν φουσκωμενο λογαριασμο δεν το αφηνεις να περασει ετσι. Για 320 δις ευρω κανουμε την παπια. Για 155 δις ευρω που δοθηκαν στις τραπεζες τα τελευταια 4 χρονια ουτε κουβεντα. Μονο ο ενας κατηγορει τον αλλο, οτι φταιει ο Ελληνας ο μπαταξης ο κουτοπονηρος και κανουν αβαντα σε αυτο και οι ξενοι που αν δεν ηταν οι Ελληνες να τους διδαξουν πολιτισμο θα ετρωγαν ακομη ο ενας τον αλλον.
man of steel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Διαβασα απο την αρχη το νημα τωρα και απορω πως κανεις δεν το ανεφερε. Δεν υπαρχει Ελληνικο χρεος. Φαγατε ολοι τοση πλυση εγκεφαλου που πιστεψατε οτι αερολογιες σας σερβιρουν. Γιατι ολοι φοβουνται να κανουν λογιστικο ελεγχο. Περισσοτερο παραμυθαδες απο τον Σωρα ειναι αυτοι που λενε οτι υπαρχει αυτο το χρεος. Εδω πας σε μια ταβερνα και αν σου φερουν φουσκωμενο λογαριασμο δεν το αφηνεις να περασει ετσι. Για 320 δις ευρω κανουμε την παπια. Για 155 δις ευρω που δοθηκαν στις τραπεζες τα τελευταια 4 χρονια ουτε κουβεντα. Μονο ο ενας κατηγορει τον αλλο, οτι φταιει ο Ελληνας ο μπαταξης ο κουτοπονηρος και κανουν αβαντα σε αυτο και οι ξενοι που αν δεν ηταν οι Ελληνες να τους διδαξουν πολιτισμο θα ετρωγαν ακομη ο ενας τον αλλον. Καλά και πριν τους Ελληνες υπήρχαν οι Αιγύπτιοι οι Ασσυριοι οι της Μεσοποταμίας υπήρξαν πολλοί ακόμα λαμπροί πολιτισμοί και πριν από το δικό μας και διαμόρφωσαν αρκετά τον πολιτισμό μας.'Όσο για το χρέος εφόσον δεν παρήγαγες τίποτα τότε πως συντηρούσες το κράτος εκτός από δανεικά;Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τιμωρήσουμε αυτούς που τα έφαγαν αλλά δυστυχώς αυτοί είναι πάλι στην Βουλή.Το να λέμε δεν τα χρωστάμε είναι λαμογιά και αφέλεια όπως αφέλεια είναι ότι κάπου εκεί έξω φύτρωσαν 600 δις 2
pournaras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Διαβασα απο την αρχη το νημα τωρα και απορω πως κανεις δεν το ανεφερε. Δεν υπαρχει Ελληνικο χρεος. Φαγατε ολοι τοση πλυση εγκεφαλου που πιστεψατε οτι αερολογιες σας σερβιρουν. Γιατι ολοι φοβουνται να κανουν λογιστικο ελεγχο. Περισσοτερο παραμυθαδες απο τον Σωρα ειναι αυτοι που λενε οτι υπαρχει αυτο το χρεος. Εδω πας σε μια ταβερνα και αν σου φερουν φουσκωμενο λογαριασμο δεν το αφηνεις να περασει ετσι. Για 320 δις ευρω κανουμε την παπια. Για 155 δις ευρω που δοθηκαν στις τραπεζες τα τελευταια 4 χρονια ουτε κουβεντα. Μονο ο ενας κατηγορει τον αλλο, οτι φταιει ο Ελληνας ο μπαταξης ο κουτοπονηρος και κανουν αβαντα σε αυτο και οι ξενοι που αν δεν ηταν οι Ελληνες να τους διδαξουν πολιτισμο θα ετρωγαν ακομη ο ενας τον αλλον. Τα καγιεν και τα εξοχικα τα φτιαξαμε με τις εξαγωγες που καναμε ολα αυτα τα χρονια... 3
funbreaker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Διαβασα απο την αρχη το νημα τωρα και απορω πως κανεις δεν το ανεφερε. Δεν υπαρχει Ελληνικο χρεος. Φαγατε ολοι τοση πλυση εγκεφαλου που πιστεψατε οτι αερολογιες σας σερβιρουν. Γιατι ολοι φοβουνται να κανουν λογιστικο ελεγχο. Περισσοτερο παραμυθαδες απο τον Σωρα ειναι αυτοι που λενε οτι υπαρχει αυτο το χρεος. Εδω πας σε μια ταβερνα και αν σου φερουν φουσκωμενο λογαριασμο δεν το αφηνεις να περασει ετσι. Για 320 δις ευρω κανουμε την παπια. Για 155 δις ευρω που δοθηκαν στις τραπεζες τα τελευταια 4 χρονια ουτε κουβεντα. Μονο ο ενας κατηγορει τον αλλο, οτι φταιει ο Ελληνας ο μπαταξης ο κουτοπονηρος και κανουν αβαντα σε αυτο και οι ξενοι που αν δεν ηταν οι Ελληνες να τους διδαξουν πολιτισμο θα ετρωγαν ακομη ο ενας τον αλλον. Ώπα ρε μεγάλε, γιατί δεν υπάρχει? Εξήγησέ μας.
silverado Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Καλά και πριν τους Ελληνες υπήρχαν οι Αιγύπτιοι οι Ασσυριοι οι της Μεσοποταμίας υπήρξαν πολλοί ακόμα λαμπροί πολιτισμοί και πριν από το δικό μας και διαμόρφωσαν αρκετά τον πολιτισμό μας.'Όσο για το χρέος εφόσον δεν παρήγαγες τίποτα τότε πως συντηρούσες το κράτος εκτός από δανεικά;Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τιμωρήσουμε αυτούς που τα έφαγαν αλλά δυστυχώς αυτοί είναι πάλι στην Βουλή.Το να λέμε δεν τα χρωστάμε είναι λαμογιά και αφέλεια όπως αφέλεια είναι ότι κάπου εκεί έξω φύτρωσαν 600 δις Ελληνικος πολιτισμος υπηρχε πριν τον Αιγυπτιακο τον Ασσυριακο και πριν απο οποιοδηποτε πολιτισμο. Ο Ελληνικος πολιτισμος διαμορφωσε τους πολιτισμους των αλλων χωρων Αφου λες οτι τα φαγαν οι πολιτικοι ,βλεπεις να εχουν περιουσια 600 δις ευρω? Εσυ λες αστηρικτα πραγματα. Το χρεος δεν υπαρχει. Τα καγιεν και τα εξοχικα τα φτιαξαμε με τις εξαγωγες που καναμε ολα αυτα τα χρονια... Απο τα αγροτικα μας προιοντα που ειναι τα καλυτερα στο κοσμο απο τον τουρισμο απο τα χρηματα των Ελληνων απο το εξωτερικο,απο τις βιοτεχνιες που μεχρι πριν λιγα χρονια ηταν απο τις καλυτερες στην ευρωπη στην υφαντουργια την υποδηματοποιια στα πλαστικα, απο την εμπορικη ναυτιλια που ειναι η πρωτη με διαφορα στον κοσμο , απο το νικελιο, το αλουμινιο και αλλα σπανια μεταλα και ορυκτα που εχουμε σε τεραστιες ποσοτητες στην χωρα μας με χιλιες στερησεις ,με πολυ δουλεια . Εγω δεν εχω καγιεν, αν εσυ εχεις και αισθανεσαι τυψεις και ενοχες για τον τροπο που το απεκτησες , εγω δεν θα απολογηθω για σενα Ώπα ρε μεγάλε, γιατί δεν υπάρχει? Εξήγησέ μας. Εξηγησε μου εσυ απο που και ως που υπαρχει. Τα 155 δις στις τραπεζες ακομα τα κανεις γαργαρα. Τα 46 δις που ξοδεψαν για τους ολυμπιακους αγωνες δηθεν, χωρις να υπαρχουν αποδειξεις γαργαρα και αυτα.
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Ωχ, αρχισαμε παλι τα γραφικα . Silverado με τι ασχολησε στην επαγγελματικη σου ζωη ?Για πες μου κατοικε της καλυτερης χωρας του πλανητη με τους καλυτερους πολιτες ,τους πιο ομορφους,τους πιο εξυπνους και τους πιο μορφωμενους. Εχεις κανενα δανειο? το πληρωνεις η' οχι? συνταξη παιρνει κανενα μελος της οικογενειας σου? δουλευει κανεις στο δημοσιο ?καταθεσεις εχεις στην τραπεζα?Επειδη ειπες για λεφτα που πηγαν σε τραπεζες,δανεικα κτλπ για αυτο ρωταω. Μηπως εχεις μπερδεψει την χωρα σου με καμια Γερμανια η' κινα λεω εγω τωρα διοτι λες πως ειχαμε τα καλυτερα προιοντα και γενικα ημασταν υπερδυναμη ... Τελικα για πες μας και την γνωμη σου αφου δεν υπαρχει χρεος να προχωρησουμε σε μονομερη διαγραφη? να καταγγειλουμε το παγκοσμιο σχεδιο κατα των ελληνων και του ελληνισμου? Η' να παμε για κανα μπανακι καλυτερα μιας και ειναι καλοκαιρι και απο χειμωνα βλεπουμε. Εξαλλου με τοσα πετρελαια που εχουμε δεν χρειαζεται να ανησυχουμε συντομα θα γινουμε ολοι σαουδαραβες στην τσεπη! Υ.Γ σπανιες γαιες εγω ξερω πως εχει η Κινα οτι εχουμε και εμεις δεν το ηξερα ,ειμαστε και πρωτη δυναμη στην εμπορικη ναυτιλια ε? τι μαθαινει κανεις σε ενα φορουμ... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2013 από Fotis13 1
tritonas00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 οι ξενοι που αν δεν ηταν οι Ελληνες να τους διδαξουν πολιτισμο θα ετρωγαν ακομη ο ενας τον αλλον. :lol: :lol: παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα... 2
silverado Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ωχ, αρχισαμε παλι τα γραφικα . Silverado με τι ασχολησε στην επαγγελματικη σου ζωη ?Για πες μου κατοικε της καλυτερης χωρας του πλανητη με τους καλυτερους πολιτες ,τους πιο ομορφους,τους πιο εξυπνους και τους πιο μορφωμενους. Γιατι εσυ δεν πιστευεις οτι ζεις στην καλυτερη χωρα του πλανητη, με τους καλυτερους πολιτες? Ηθελες να να ζεις σε αλλη χωρα να μην εισαι Ελληνας? Εγω ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που ειμαι. Εσυ εισαι γραφικος γιατι δεν εκτιμας αυτο που εισαι.
FilipposMD Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Ωχ, ειμαστε και πρωτη δυναμη στην εμπορικη ναυτιλια ε? τι μαθαινει κανεις σε ενα φορουμ... Καλά, το μόνο που ισχύει βρήκες να κοροϊδέψεις; Τόσο υλικό έδωσε το παιδί! 2
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 3η δεν ειμαστε υπο ελληνικη σημαια? ΕDIT:http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=25164 Συμφωνα με το αρμοδιο υπουργειο ειμαστε 7η . Απλα ο silverado εχει παθει εμμονη οτι ειμαστε σε ολα πρωτοι .Φαινεται πως η αποσπασματικη γνωση της Ιστοριας ανακατεμενη με μυθους και μπολικη δοση ημιμαθειας του δημιουργησαν αυτη την εντυπωση. Ας ειναι ,30 χρονια εμειναν ακομα να γινουμε σοβαροι πολιτες που θα παει θα το πετυχουμε ...
benign Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τα καγιεν και τα εξοχικα τα φτιαξαμε με τις εξαγωγες που καναμε ολα αυτα τα χρονια... Εκατονταδες Αθηναικες οικογενειες εχω γνωρισει τα 23 χρονια στον χωρο εργασιας μου,ουτε μια δεν βρηκα με αυτα τα προνομια,μαλλον ετυχε.
man of steel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Γιατι εσυ δεν πιστευεις οτι ζεις στην καλυτερη χωρα του πλανητη, με τους καλυτερους πολιτες? Ηθελες να να ζεις σε αλλη χωρα να μην εισαι Ελληνας? Εγω ειμαι ευχαριστημενος με αυτο που ειμαι. Εσυ εισαι γραφικος γιατι δεν εκτιμας αυτο που εισαι. Πόσο χρονών είσαι;Καλά σοβαρά τώρα υποστηρίζεις ότι ο Ελληνικός πολιτισμός ξεκίνησε νωρίτερα από τον Αιγυπτιακό;Το 3.000 π.χ που ξεκίνησαν οι Αιγύπτιοι να έχουν φαραώ και να κατασκευάζουν πυραμίδες στην Ελλάδα υπήρχαν απλώς νεολιθικοί οικισμοί π.χ αυτός του Σέσκλου. Επίσης και από ανακαλύψεις που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας έχουμε και λέμε: τον σίδηρο τον ανακάλυψαν οι χετταίοι η εξημέρωση των περισσοτέρων οικόσιτων ζώων επίσης έγινε στις χώρες της Μέσης ανατολής κ.α πολλά που δεν είναι του παρόντος.Σίγουρα προσφέραμε πολλά στον κόσμο και εμείς αλλά δεν χρειάζεται να έχουμε καβαλήσει το καλάμι και άλλοι λαοί πρόσφεραν πάρα πολλά στην ανθρωπότητα.Άκου εκεί ο Ελληνικός πολιτισμός πριν τον Αιγυπτιακό.Καταρχήν όλα τα ελληνικά φύλλα Ιωνες Δωριείς Αχαιοί κ.α κατέβηκαν περίπου 2.000 χρόνια αργότερα στην Ελλάδα από περιοχές κοντά στον Δούναβη.
Fotis13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τουλαχιστον εισαι ειλικρινης .ΠΩς σας καταλαβαινω ομως ατιμουτσικα ετσι? με την μια! Κρεατορ13 μην λες τα μισα πες μας και για τα πετρελαια που εχουμε ,για τους κακους ξενους, και τι ωραια που θα ηταν να γινει ενα θαυμα γενικα σαν του Σωρας και να σωθουμε. Εκδηλωθειτε μην κρυβεστε πειτε τι πιστευετε Δημοκρατια εχουμε ,αυτο ειναι το μεγαλειο της λεει ο καθενας οτι θελει γιατι αν δεν υπηρχε αυτη (οπως δεν θελετε να υπαρχει) με τις μπαρουφες που λετε θα ειχατε παει μεσα με ασπρα σεντονακια.
man of steel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Τουλαχιστον εισαι ειλικρινης .ΠΩς σας καταλαβαινω ομως ατιμουτσικα ετσι? με την μια! Πάντως Φώτη για να είσαι και εσύ ειλικρινής και να προδιαθέτεις τον άλλον να συζητά σοβαρά μαζί σου θα πρέπει να παραδεχθείς γραπτώς στο forum ότι η Ελλάδα με όλα τα στραβά που έχει είναι ακόμα στην παγκόσμια elite και σαν χώρα και σαν λαός.Ούτε Ασία είμαστε ούτε Αφρική ούτε Νότια και κεντρική Αμερική ούτε τίποτα τέτοιο.Το ξέρω θα σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο πάντως please κάνε μία προσπάθεια.Θα κερδίσεις πολλούς πόντους στις συζητήσεις σου με τον οποιονδήποτε. Φιλικά το λέω μην το πάρεις στραβά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις