Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τουλαχιστον εισαι ειλικρινης .ΠΩς σας καταλαβαινω ομως ατιμουτσικα ετσι? με την μια!

Κρεατορ13 μην λες τα μισα πες μας και για τα πετρελαια που εχουμε ,για τους κακους ξενους, και τι ωραια που θα ηταν να γινει ενα θαυμα γενικα σαν του Σωρας και να σωθουμε.

Εκδηλωθειτε μην κρυβεστε πειτε τι πιστευτε Δημοκρατια εχουμε ,αυτο ειναι το μεγαλειο της λεει ο καθενας οτι θελει γιατι αν δεν υπηρχε αυτη (οπως δεν θελετε να υπαρχει) με τις μπαρουφες που λετε θα ειχατε παει μεσα με ασπρα σεντονακια.

Απο αυτα που εγραψα εσυ πιστευεις οτι υποστηριζω τον Σωρρας?Με επιβεβαιωνεις αν και δεν χρειαζοταν.

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως παρά την προτροπή μου δεν μου απαντάς γιατί θα εκτεθείς ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις.Κρίμα περίμενα περισσότερα..

Δημοσ.

Πάντως Φώτη για να είσαι και εσύ ειλικρινής και να προδιαθέτεις τον άλλον να συζητά σοβαρά μαζί σου θα πρέπει να παραδεχθείς γραπτώς στο forum ότι η Ελλάδα με όλα τα στραβά που έχει είναι ακόμα στην παγκόσμια elite και σαν χώρα και σαν λαός.Ούτε Ασία είμαστε ούτε Αφρική ούτε Νότια και κεντρική Αμερική ούτε τίποτα τέτοιο.Το ξέρω θα σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο πάντως please κάνε μία προσπάθεια.Θα κερδίσεις πολλούς πόντους στις συζητήσεις σου με τον οποιονδήποτε. Φιλικά το λέω μην το πάρεις στραβά.

Φυσικα και ειμαστε αυτο λεω  πολυ καιρο τωρα , ακομα και μεσα στην κριση ειμαστε πολυ ψηλα στην παγκοσμια καταταξη.Επειδη αυτες τις συζητησεις τις κανουμε πολυ καιρο τωρα και εσεις εχετε λιγο καιρο που συμμετεχετε μου ειναι πολυ δυσκολο να επαναλαμβανω τα ιδια .

Αυτα ως χωρα ,ως λαος ειμαστε απο τους χειροτερους που υπαρχουν,ντροπη της Ευρωπης και του "πολιτισμενου " κοσμου και μακαρι να αλλαξουμε καποια στιγμη νοοτροπια ,για το τελευταιο δεν ειμαι  και πολυ αισιοδοξος.

Δημοσ.

Ειπε ο φιλος για λογιστικο ελεγχο του χρεους?Εχει βαση αυτο?

Το θεμα μας ομως ειπα ειναι η υποθεση Σωρρας και οχι το χρεος

Και εσυ manofsteel αμα εισαι μαγκας πεσμου ΤΩΡΑ ενα Ασσυριο ρητορα και ενα αρχαιο Αιγυπτιο θεατρικο συγγραφεα.Αν δε το κανεις εκτιθεσαι ανεπανορθωτα

Δημοσ.

Ειπε ο φιλος για λογιστικο ελεγχο του χρεους?Εχει βαση αυτο?

Το θεμα μας ομως ειπα ειναι η υποθεση Σωρρας και οχι το χρεος

Και εσυ manofsteel αμα εισαι μαγκας πεσμου ΤΩΡΑ ενα Ασσυριο ρητορα και ενα αρχαιο Αιγυπτιο θεατρικο συγγραφεα.Αν δε το κανεις εκτιθεσαι ανεπανορθωτα

Καλά ποιος αναφέρθηκε σε σένα η προηγούμενη μου αναφορά ήταν προς τον Φώτη.Όσο για τα κοσμητικά επίθετα μάγκας κ.λ.π απλά επιβεβαιώνεις τον Φώτη στους ισχυρισμούς του για την νοοτροπία μας σαν λαός.Κρίμα.Μου φαίνεται ότι ψάχνεις αφορμή για να αρπαχτείς, από μένα τέλος δεν έχω να σου πω τίποτα.Φώτη ακόμα και στις αιτιάσεις σου για τον λαό είσαι λίγο υπερβολικός.Αυτά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...