REDODIN7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 το ελληνικο Συνταγμα μονο οταν χυθει αιμα θα αλλαξει. μεχρι τοτε, live your myth. Δυσκολα θα γυνει κατι τετοια δεν υπαρχουν πια προυποθεσεις για κινησης του στυλ ρωσικη-γαλλικη επανασταση. http://www.youtube.com/watch?v=K7RIALfjfEg Προτιμω αυτο http://www.youtube.com/watch?v=JIH9cTsc7JA&feature=related 1
ennoeitai Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ο καθηγητής Θ.Καρυώτης αποχωρεί και ξεσκεπάζει τη μούφα των 600 δισ. Επίσης, Κάτι "εξουσίαν" και κάτι "μετάβασις" τον ακούω και λέει όταν τον ρωτάει ο δημοσιογράφος για τις αλλαγές στο σύνταγμα και δε μ'αρέσει.. Καρυώτης: "Άρχισα βέβαια σιγά-σιγά να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και ιδιαίτερα πρόσφατα όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι πολλά μέλη ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής και Δωδεκαθεϊστές." Ταααα λεγα εγωωω
DrLo Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ο καθηγητής Θ.Καρυώτης αποχωρεί και ξεσκεπάζει τη μούφα των 600 δισ. Επίσης, Καρυώτης: "Άρχισα βέβαια σιγά-σιγά να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και ιδιαίτερα πρόσφατα όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι πολλά μέλη ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής και Δωδεκαθεϊστές." Ταααα λεγα εγωωω Το να είναι Δωδεκαθεϊστές γιατί αποτελεί πρόβλημα ? Άμα μπορούμε να προσθέτουμε άσχετα μπορώ να προσθέσω το παρακάτω ? "ότι πολλά μέλη ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής, Δωδεκαθεϊστές και Ολυμπιακοί" 2
Porg Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ο Καρυώτης είναι αυτός που αποτίμησε τη μετοχή της τράπεζα της Ανατολής: "Αργότερα μου σύστησε τον κύριο Αρτέμη Σώρρα, λέγοντας μου ότι ο κύριος Σώρρας είχε στην κατοχή του 40 μετοχές μιας κάποιας τράπεζας που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής και με παρακάλεσε να κάνω μια αποτίμηση αυτής της μετοχής, καθόσον γνώριζε ότι είμαι οικονομολόγος και θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια αποτίμηση. Μου εξήγησε επίσης ότι αυτή η μετοχή δεν είχε αγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα Με τους υπολογισμούς που έκανα έφτασα στο συμπέρασμα ότι η αξία της μετοχής σήμερα έφτανε στο εξωφρενικό και ασύλληπτο ποσό των 675 δισεκατομμυρίων Ευρώ" Και θεώρησε φυσιολογικά αυτά: "Ξαφνικά, την ίδια περίοδο εμφανίστηκε ο κύριος Αρτέμης Σώρρας λέγοντας ότι έχει στην διάθεσή του ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων! Δυστυχώς ούτε τότε έφυγα από την οργάνωση." "Προηγουμένως βέβαια μου είχε αναφέρει ότι η οργάνωση διέθετε 600 δισεκατομμύρια δολάρια για να σώσει την Ελλάδα και άλλα 50 δισεκατομμύρια για να σώσει την Κύπρο. Δυστυχώς, με καθυστέρηση τουλάχιστον ενός έτους, κατάλαβα ότι η υπόθεση θύμιζε «νερό του Καματερού» και υπέβαλα την παραίτηση μου." Αφού βρήκε φυσιολογικά αυτά τα νούμερα, κατάλαβε την απάτη απτο ότι ορισμένα μέλη δεν ασπάζονται το Χριστιανισμό; 3
kostas_dr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Φυλακή ΤΩΡΑ με συνοπτικές διαδικασίες σ' όλους αυτούς τους ... άντε να μην πω! Ειδικά την τωρινή περίοδο είναι εθνικό έγκλημα! 2
pournaras Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Ο Καρυώτης είναι αυτός που αποτίμησε τη μετοχή της τράπεζα της Ανατολής: "Αργότερα μου σύστησε τον κύριο Αρτέμη Σώρρα, λέγοντας μου ότι ο κύριος Σώρρας είχε στην κατοχή του 40 μετοχές μιας κάποιας τράπεζας που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής και με παρακάλεσε να κάνω μια αποτίμηση αυτής της μετοχής, καθόσον γνώριζε ότι είμαι οικονομολόγος και θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια αποτίμηση. Μου εξήγησε επίσης ότι αυτή η μετοχή δεν είχε αγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα Με τους υπολογισμούς που έκανα έφτασα στο συμπέρασμα ότι η αξία της μετοχής σήμερα έφτανε στο εξωφρενικό και ασύλληπτο ποσό των 675 δισεκατομμυρίων Ευρώ" Και θεώρησε φυσιολογικά αυτά: "Ξαφνικά, την ίδια περίοδο εμφανίστηκε ο κύριος Αρτέμης Σώρρας λέγοντας ότι έχει στην διάθεσή του ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων! Δυστυχώς ούτε τότε έφυγα από την οργάνωση." "Προηγουμένως βέβαια μου είχε αναφέρει ότι η οργάνωση διέθετε 600 δισεκατομμύρια δολάρια για να σώσει την Ελλάδα και άλλα 50 δισεκατομμύρια για να σώσει την Κύπρο. Δυστυχώς, με καθυστέρηση τουλάχιστον ενός έτους, κατάλαβα ότι η υπόθεση θύμιζε «νερό του Καματερού» και υπέβαλα την παραίτηση μου." Αφού βρήκε φυσιολογικά αυτά τα νούμερα, κατάλαβε την απάτη απτο ότι ορισμένα μέλη δεν ασπάζονται το Χριστιανισμό; Οχι, επειδη ειναι οικονομολογος, καταλαβε την απατη ενα χρονο μετα!!! Δηλαδη οι μη οικονομολογοι, δικαιουμαστε να φαμε την απατη για καμμια δεκαετια... 1
KleKoR Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Φυλακή ΤΩΡΑ με συνοπτικές διαδικασίες σ' όλους αυτούς τους ... άντε να μην πω! Ειδικά την τωρινή περίοδο είναι εθνικό έγκλημα! εθνικό έγκλημα που βγαίνουν δυο μαλάκες και λένε πίπες.... και θες φυλακή... μάλιστα... σε πιο σοβαρά θέματα τι θα ζητήσεις; απαγχονισμό;; δημοκράτες μη χέσω....
ennoeitai Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Το να είναι Δωδεκαθεϊστές γιατί αποτελεί πρόβλημα ? Άμα μπορούμε να προσθέτουμε άσχετα μπορώ να προσθέσω το παρακάτω ? "ότι πολλά μέλη ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής, Δωδεκαθεϊστές και Ολυμπιακοί" Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Είπα ότι "δε μ'αρέσει" (και εννοούσα ότι για μένα είναι ένδειξη για άλλα πράγματα) και βασικά δεν το σπουδαιολογώ και τόσο. Αλλά αφού θέτεις θέμα προβλήματος, να σε ρωτήσω κι εγώ, αν πίστευαν στους Ελ, θα ήταν πρόβλημα; Αν θα ήταν πρόβλημα για σένα ρωτάω. Το ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση. Ολυμπιακός μπορεί να είναι ένας απολύτως λογικός άνθρωπος, χωρίς να μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το αν είναι λογικός λόγω της ιδιότητας του ολυμπιακού. Όταν έχεις να κάνεις με θρησκείες και αιρέσεις, τίθεται θέμα λογικής, που έχει να κάνει με το ότι κάποιος πιστεύει σε κάτι (σε τι, γιατί κλπ). Που όσο πιο περίεργο είναι αυτό που πιστεύει, τόσο πιο παράλογος είναι ο άνθρωπος. Βάσει της κοινής λογικής. Αν εγώ δηλαδή πιστεύω στο μικρόφωνό μου (ότι έχει πνευματική υπόσταση, μου καθορίζει τη μοίρα κλπ.), θα πεις ότι είμαι τελείως τρελός. Ελπίζω τουλάχιστον σ'αυτό να συμφωνείς. Ε έτσι κι εγώ όταν ακούω ότι κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει ο Δίας, σκέφτομαι κάτι παρόμοιο. Όχι ότι έχω πρόβλημα ξαναλέω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει.
kostas_dr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 εθνικό έγκλημα που βγαίνουν δυο μαλάκες και λένε πίπες.... και θες φυλακή... μάλιστα... σε πιο σοβαρά θέματα τι θα ζητήσεις; απαγχονισμό;; δημοκράτες μη χέσω.... Σε Λαϊκή Δημοκρατία θα τους είχαν περάσει απο λαϊκό δικαστήριο με σοβαρότατες κατηγορίες, πχ πράκτορες, ινστρούκτορες, εγκάθετους, πουλημένους, εχθρούς του δοκιμαζόμενου λαού κλπ κλπ κλπ και η ποινή θα ήταν μάλλον τουφεκισμός! Αν και η κρεμάλα, ειδικά σε κάποια μεγάλη πλατεία έχει μια κάποια αίγλη, δεν το συζητώ.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 σας τρολλάρουν άσχημα ερασιτέχνες
panther_512 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Από τις ειδήσεις στη Κύπρο εχθές. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μανώλη Λαμπράκη της E.N.D. H είδηση, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Sigma: 04 Οκτωβρίου 2012, 20:47 EEST Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου Διχάζουν πολιτικούς και λαό οι ομογενείς που δηλώνουν διατεθειμένοι να αποπληρώσουν το Ελληνικό και Κυπριακό χρέος. Στην Ελλάδα γίνεται ήδη μεγάλη συζήτηση του θέματος. Η συζήτηση άναψε μετά τη διάσκεψη τύπου των ομογενών πριν από λίγες μέρες στην Αθήνα στην παρουσία 500 ατόμων. Η ομάδα END όπως αποκαλείται διατίθεται να αποπληρώσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και της Κύπρου και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη. Όλα αυτά υπό κάποιους συγκεκριμένους όρους. Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου παρουσίασαν το πλάνο τους και Κεντρικοί ομιλητές ήταν οι ομογενής Αρτέμιος Σώρρας και ο Πρόεδρος της E.N.D., Ελληνοαμερικανός γιατρός Μανώλης Λαμπράκης. Οι δύο ομιλητές ανέφεραν ότι έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα. Κατά την ομιλία τους, τόνισαν ότι απευθύνονται στους "ελεύθερους Έλληνες" και δεν έχουν πολιτικά κίνητρα, αλλά μόνο πατριωτικά. Ξεκαθάρισαν μάλιστα πως δεν ανήκουν στη δεξιά, την αριστερά, ή την άκρα δεξιά, τονίζοντας πως σύμμαχοι τους θα είναι μόνο όσοι "κινούνται με πατριωτικά κίνητρα". Ο βασικός όρος είναι να γίνει ενδελεχής λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά που οδήγησαν Ελλάδα και Κύπρο στη σημερινή οικονομική κατάσταση. Όπως αναφέρθηκε σ' οτι αφορά την Ελλάδα θα επιβληθεί επιτόκιο 0,5% για να δικαιολογεί τον δανεισμό διότι διαφορετικά θα θεωρηθεί δωρεά και θα υπάρχουν άλλα θέματα. Για τους Κυπρίους λόγω κατοχής δεν θα επιβληθεί επιτόκιο. Στην ίδια εκδήλωση η End ανακοίνωσε ότι προχωρά στην ίδρυση μιας νέας τράπεζας, της Cyprus Motherland Bank (Τράπεζα Πατρώας Γης Κύπρου) με κεφάλαιο 20 δισ. δολαρίων. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για την εξαγορά εδαφών που ανήκουν σε ελληνοκύπριους αλλά βρίσκονται στα κατεχόμενα. Λαμπράκης και Σώρρας, ανέφεραν πως η ελληνική κυβέρνηση είναι ενήμερη και παρόλα αυτά δεν τους έχει δεχτεί για επίσημες διαβουλεύσεις, κάτι που έκανε η Κύπρος μετά από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου Χριστόφια. Κυβερνητική πηγή μας επιβεβαίωσε ότι έγινε συνάντηση με τους ομογενείς αλλά σε τεχνοκρατικό επίπεδο και μελετήθηκε η σοβαρότητα της πρότασης. Η έρευνα που έγινε σύμφωνα με την ίδια πηγή δεν κατέδειξε πως πρόκειται για αξιοποιήσιμη περίπτωση. Μάλιστα όπως μας επισημάνθηκε το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται πολλοί «σωτήρες». Μέχρι και έμπορος χρυσού ζήτησε να σώσει την Κύπρο φέρνοντας την σε επαφή με κάποιον στο εξωτερικό. Όμως αποδείχθηκε και πάλι ότι δεν ήταν συζητήσιμη πρόταση. Αν ακούγαμε όλους όσοι εμφανίζονται ως εθνοσωτήρες θα είχαμε πέραν των 4 τρις και θα δανείζαμε και αλλά κράτη συμπέρανε η ίδια πηγή. http://www.sigmalive...ws/local/529441
DrLo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα έτσι κι αλλιώς. Είπα ότι "δε μ'αρέσει" (και εννοούσα ότι για μένα είναι ένδειξη για άλλα πράγματα) και βασικά δεν το σπουδαιολογώ και τόσο. Αλλά αφού θέτεις θέμα προβλήματος, να σε ρωτήσω κι εγώ, αν πίστευαν στους Ελ, θα ήταν πρόβλημα; Αν θα ήταν πρόβλημα για σένα ρωτάω. Όχι. Αν μπορούσαν να κάνουν τα της δουλειάς τους σωστά και δεν έλεγαν παπαρολογίες ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα. Ένα θεματάκι υπάρχει στο κατάπόσο αυτά τα δύο πάνε μαζί (μέχρι στιγμής δεν έχω δει ΕΛ-πιστό που να μη λέει γενικά παραρολογίες σε όλα τα άλλα. Το ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση. Ολυμπιακός μπορεί να είναι ένας απολύτως λογικός άνθρωπος, χωρίς να μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το αν είναι λογικός λόγω της ιδιότητας του ολυμπιακού. Όταν έχεις να κάνεις με θρησκείες και αιρέσεις, τίθεται θέμα λογικής, που έχει να κάνει με το ότι κάποιος πιστεύει σε κάτι (σε τι, γιατί κλπ). Ποιό θέμα λογικής τίθεται όταν καποιος είναι Εθνικός (όχι Εθνικός Μάνης, ex-Εθνικός Πειραιά, Εθνικός στο θρήσκευμα) ? Και αν το πάρουμε γενικότερα ... από πότε οι θρησκείες έχουν να κάνουν σε οτιδήποτε με τη λογική? btw - Η πίστη στο Δωδεκάθεο δεν είναι αίρεση κάποιας θρησκείας (από όσο γνωρίζω) ... σε αντίθεση με τον Χριστιανισμό. Που όσο πιο περίεργο είναι αυτό που πιστεύει, τόσο πιο παράλογος είναι ο άνθρωπος. Βάσει της κοινής λογικής. Ενώ το να πιστεύεις ότι κάποιος παπούλης μια βδομάδα που βαρέθηκε έφτιαξε τον κόσμο και μετα αποδείχθηκε ότι τελικά δεν είναι ένας άλλα 3 και ο 3ος προέκυψε όταν γεννήθηκε από μια Παρθένο είναι φαντάζομαι το απόλυτο παράδειγμα κοινής λογικής? Ξαναλέω ... Τι σχέση έχει οποιαδήποτε θρησκεία με τη κοινή λογική ? Αν εγώ δηλαδή πιστεύω στο μικρόφωνό μου (ότι έχει πνευματική υπόσταση, μου καθορίζει τη μοίρα κλπ.), θα πεις ότι είμαι τελείως τρελός. Ελπίζω τουλάχιστον σ'αυτό να συμφωνείς. Μάλλον προς φετιχιστής μου ακούγεσαι παρά για τρελλός. Ε έτσι κι εγώ όταν ακούω ότι κάποιος πιστεύει ότι υπάρχει ο Δίας, σκέφτομαι κάτι παρόμοιο. Όχι ότι έχω πρόβλημα ξαναλέω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει. ΟΚ, φυσικά μπορείς να θεωρείς ότι θες ... αν όμως αυτός που πισεύει ότι υπάρχει Δίας είναι πχ μια χαρα γιατρός και μπορεί να σε σώσει από μια ασθένια θα το αρνηθείς ? Φαντάζομαι όχι. Γιατί λοιπόν δε μπορεί κάποιος που πιστεύει ότι υπάρχει Δίας να είναι ο super-ντούπερ οικονομολόγος επενδυτής και να έχει 600 δις ? Γιατί δε μπορείς να κάνεις business μαζί του (όπως φαντάζομαι δε ρωτάς το γιατρό που πας αν πιστεύει στον Θεό, Δία, Αλλάχ ή στο μικρόφωνό του ? * Όσο για το αν ένας Ολυμπιακός είναι απόλυτα λογικός άνθρωπος το αφήνω ασχολίαστο
ennoeitai Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 DrLo μα μη δημιουργούμε θέμα απ'το πουθενά κι από 'κεί που δεν υπάρχει. Απ'την αρχή ήθελα να πω, αυτό ακριβώς που είπες κι εσύ εδώ: Ένα θεματάκι υπάρχει στο κατάπόσο αυτά τα δύο πάνε μαζί (μέχρι στιγμής δεν έχω δει ΕΛ-πιστό που να μη λέει γενικά παραρολογίες σε όλα τα άλλα.) Αυτό ήταν η ουσία του ποστ μου. Συμφωνώ και με τα υπόλοιπα που λες, με τη διαφορά ότι βάζω και τον ^^παραπάνω παράγοντα μέσα που με κάνει να πω ότι ο super-ντούπερ οικονομολόγος επενδυτής, που θα απαιτούσε αλλαγές στο σύνταγμα, αριβώς επειδή πιθανότατα λέει και παπαρολογίες, μπορεί να πει καμιά πιο επικίνδυνη παπαρολογία. Αυτό εννοούσα, που πάλι είναι μια υπόθεση που βασίζεται σ'αυτό που είπες. Δεν ήταν και τόσο σημαντικό αυτό που είπα στο κάτω κάτω.
DrLo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 DrLo μα μη δημιουργούμε θέμα απ'το πουθενά κι από 'κεί που δεν υπάρχει. Απ'την αρχή ήθελα να πω, αυτό ακριβώς που είπες κι εσύ εδώ: Άρα η μόνη διαφορά μας είναι ότι εσύ θεωρείς το να είναι κάποιος Εθνικός το ίδιο πράγμα πάνω κάτω με το να πιστεύει στα Λιακοπουλικά περί ΕΛ ενώ εγώ το θεωρώ εξ' ίσου σοβαρό (ή ασόβαρο) με τον να είναι κάποιος Χριστιανός. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε ... (με έναν μικρό αστερίσκο στο ότι ο Δωδεκαθεϊσμός είναι γνωστή θρησκεία με ότι αυτό συνεπάγεται συνταγματικά)
ennoeitai Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2012 Άρα η μόνη διαφορά μας είναι ότι εσύ θεωρείς το να είναι κάποιος Εθνικός το ίδιο πράγμα πάνω κάτω με το να πιστεύει στα Λιακοπουλικά περί ΕΛ ενώ εγώ το θεωρώ εξ' ίσου σοβαρό (ή ασόβαρο) με τον να είναι κάποιος Χριστιανός. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε ... (με έναν μικρό αστερίσκο στο ότι ο Δωδεκαθεϊσμός είναι γνωστή θρησκεία με ότι αυτό συνεπάγεται συνταγματικά) Ο "Εθνικός" που λες εξαρτάται σε τι βαθμό. Βασικά όχι. Τους εθνικιστές τους βάζω ίσα ίσα με τους λιακοπουλικούς και με τους δωδεκαθεϊστές και με τους old school χριστιανούς. Και απ'την άλλη, όταν κάτι είναι λιγότερο ακραίο μπορώ να το δεχτώ πιο εύκολα, με τη δικαιολογία της συνήθειας κλπ. Αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις