Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 185
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, τελικά εγώ δεν κατάλαβα το πως μπορεί να κέρδιζαν αυτοί οι τύποι από αυτή την απάτη. Και γενικά δεν μπορώ να καταλάβω το τι σκέφτηκαν: να εκδόσουμε πλαστά ομόλογα και να λέμε παντού δημόσια πως είναι γνήσια και αξίζουν όσο το ΑΕΠ 3 Ελλάδων, γιατί? Υπήρχε περίπτωση να μην αποδειχτεί η απάτη? Ποιο το σκεπτικό τους?

Δημοσ.

http://www.protagon....8emata&id=18831

Not sure if trolling

Eυτυχως, τρολαρει.

Πολυ καλο αρθρο ομως.

Ναι, τελικά εγώ δεν κατάλαβα το πως μπορεί να κέρδιζαν αυτοί οι τύποι από αυτή την απάτη. Και γενικά δεν μπορώ να καταλάβω το τι σκέφτηκαν: να εκδόσουμε πλαστά ομόλογα και να λέμε παντού δημόσια πως είναι γνήσια και αξίζουν όσο το ΑΕΠ 3 Ελλάδων, γιατί? Υπήρχε περίπτωση να μην αποδειχτεί η απάτη? Ποιο το σκεπτικό τους?

Το οτι 11.000.000 και πλεον κοσμου ξερει το ονομα τους ειναι ηδη τεραστιο κερδος. Ξεκινω με αυτο το βασικο, επειδη βαριεμαι να το αναλυσω περαιτερω.

• Like 1
Δημοσ.

Το οτι 11.000.000 και πλεον κοσμου ξερει το ονομα τους ειναι ηδη τεραστιο κερδος. Ξεκινω με αυτο το βασικο, επειδη βαριεμαι να το αναλυσω περαιτερω.

Σε εμένα δεν φαίνεται κέρδος αλλά έκθεση με κίνδυνο κυρώσεων. Αλλά και κέρδος να ήταν όπως λες, πως θα βγάλουν λεφτά επειδή τους ξέρουν 11m κόσμος? Πώς υποτίτθεται πως θα εξαργυρώσουν την αναγνωρισιμότητα που πέτυχαν?

(Αν βαριέσαι πάλι, μην μου απαντήσεις)

Δημοσ.

Κυρώσεις θα υπήρχαν αν κατοικούσαμε σε σοβαρή χώρα και όχι στο μόρφωμα που ζούμε.

Να δεις που αυτοί μέχρι και κόμμα θα κάνουν. Έχω δει και χειρότερα ψηφοδέλτια στις εκλογές!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν μπήκε.

http://www.enikos.gr...iasthma!!!.html

Ε νταξ.

Τουλαχιστον μας λυθηκε η απορια "Τι εχουν να κερδισουν που μας κοροιδευουν".

Βιβλια θελουν να πουλησουν οι ανθρωποι.

Συντομα κοντα σας απο τον Λιακοπουλο "Η τεχνολογια των Ελ που θα εσωζε την Ελλαδα, αλλα μπηκαν στην μεση τα Νεφελιμ"

• Like 2
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απάτη το ομόλογο των 600 δισ. δολαρίων που θα "ξεχρέωνε" την Ελλάδα

Απίστευτο, πέφτω από τα σύννεφα, ποιος θα το περίμενε. :shock: :rolleyes:

Μετα το τρομακτικο σοκ που επαθα οταν 18 μου ειπαν οτι δεν υπαρχει Αι βασιλης τωρα ερχετε αυτο :P

• Like 1
Δημοσ.

Μετα το τρομακτικο σοκ που επαθα οταν 18 μου ειπαν οτι δεν υπαρχει Αι βασιλης τωρα ερχετε αυτο :P

Άργησες λιγάκι, ε;  :P

• Like 1
Δημοσ.

Άργησες λιγάκι, ε;  :P

Μπα νομιζω οτι οι γονεις μου διαλεξαν την καλυτερη ηλικια να μου το πουν στην εφηβεια μπορει να ειχα μπλεξει με τα ναρκωτικα  :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...