xrist0f0r0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 στην αρχη που το εκανα εγκατασταση με net-install επελεξα ελληνικο server πηγα και το αλλαξα στο main server και απο εκεινη την ωρα δεν μου κανει σωστα update και το ξαναεκανα σε ελληνικο server αλλα τιποτα > apt-get update και μου βγαζει αυτα > Err ftp://ftp.gr.debian.org squeeze/updates/main Sources Unable to fetch file, server said 'Failed to open file. ' Fetched 2,778 B in 2s (947 B/s) W: Failed to fetch ftp://ftp.gr.debian.org/debian/dists/squeeze/updates/main/source/Sources.gz Unable to fetch file, server said 'Failed to open file. ' E: Some index files failed to download, they have been ignored, or old ones used instead. upgrade κανει κανονικα
jim_p Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ο φακελος updates (ftp://ftp.gr.debian.org/debian/dists/squeeze/updates/main/source/Sources.gz), και ολα οσα εχει μεσα του) δεν φαινεται να υπαρχει. Απο την αλλη, αν δεν χρειαζεσαι τα source repos, τις γραμμες που ξεκινανε με deb-src στο sources.list, σβηστα να τελειωνεις.
xrist0f0r0s Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 πως μπορει να το διορθωσω αυτο και τα source repos τι ειναι ?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα! Θα δώσεις nano /etc/apt/sources.list και μπροστά απο κάθε γραμμή που λέει deb-src θα προσθέσεις μια # δίεση ή θα τα σβήσεις όπως είπε ο Jim_p. Αν και υποψιάζομαι ότι έπεσες σε συγχρονισμό του mirror. Δοκίμασε επίσης το gr να το κάνεις de και ξαναδώσε apt-get update Σαν root εννοείται.
xrist0f0r0s Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 σας ευχαριστω και τους δυο λειτουργα μια χαρα μια απορια στην console εγραψα fakeroot και μπαινει το βλεπω σαν root και κανει εντολες του root ξερεται εαν αυτο γινει επεικινδινω για τα δεδομενα μου και ποσυ μεγαλη δυναμη εχει αυτη η εντολη κατεβασα απο το internet to truecrypt και εκει που πηγαινω να το κανω install μου βγαζει error ξερεται κανενα αλλο καλο προγραμμα για file encrypt ?
warlock9_0 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 file encrypt μπορείς να κάνεις και με το gpg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα