Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα μηχάνημα γενικής χρήσης (Core 2 duo E6750, 4GB, Asrock P45XE) στο οποίο περιστασιακά συνδέω και ένα scanner. Πριν από λίγο καιρό άρχισε να μου κάνει νερά και να μην αναγνωρίζει τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους που του συνέδεα, ενώ παλιότερα τους έβλεπε μια χαρά. Εννοείται πως οι δίσκοι σε άλλο μηχάνημα φαίνονται μία χαρά.

Σήμερα που του συνέδεσα το scanner, μου άρχισε και εκεί τα χαζά. Στην προεπισκόπηση μου έβγαζε κατάμαυρο το έγγραφο, κλασικό πράγμα όταν αυτό το scanner δεν παίρνει αρκετό ρεύμα (τροφοδοτείται μόνο από USB θύρα). Πρίζωσα το scanner σε άλλο μηχάνημα και δούλεψε μια χαρά.

Καταλήγω ότι κάτι παίζει με τις USB. Φλασάκια και άλλες μικροσυσκευές τις βλέπει μια χαρά, όταν όμως συνδέσω καμιά πιο απαιτητική, εκεί κάνει το δύσκολο. Παλιότερα και το scanner και οι δίσκοι αναγνωρίζονταν κανονικά. Τί μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

HEC 350 80+... Μόλις κλείσαμε 3 χρόνια μαζί.

Όση ώρα έψαχνα τί μπορεί να φταίει δεν ήξερα τι προτιμούσα να έχει πρόβλημα, το τροφοδοτικό ή το mobo...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να είμαι αρκετά κάτω από τα 200, το eXtreme power calculator μου δίνει minimum τροφοδοτικό τα 174W και recommended στα 225.

Φοβάμαι ότι τα'φτυσε γιατί μέχρι πριν 10 μέρες όλα λειτουργούσαν κανονικά.

Edit: Τροφοδοτικό κύριοι...Έβαλα άλλο και όλα δούλεψαν κανονικά.

Τα τίναξε 6 ημέρες μετά την λήξη της εγγύησής του! Αυτό θα πει σωστή κατασκευή...

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

6 μέρες μετά το τέλος της εγγύησης LIKE A BOSS (συγγνώμη δεν μπορούσα να μην αντισταθώ).

Τί θα πει;

Φυσικά σπάστηκα που για μια εβδομάδα έμεινα εκτός εγγύησης, από την άλλη πάλι καλά που το πρόλαβα πριν μου κάνει καμιά χειρότερη ζημιά και κλαίω. Corsair CX430 o διάδοχος, άντε να δούμε...

Δημοσ.

Ενοοώντας λες και του είχανε βάλει ωρολογιακή βόμβα και μετά τα 3 χρόνια ακριβως χάλασε :P Ο διάδοχος ελπίζω να σε ανταμείψει , corsair for ever :D

Δημοσ.

Δεν περιμένω πια από κανένα τροφοδοτικό τίποτα, σε σχεδόν 20 χρόνια έχω τινάξει τρία της πλάκας, ένα Hiper, ένα Seasonic (!), τώρα μπήκε στη συλλογή μου και το HEC. Και η πλάκα είναι ότι όλα τα περιστατικά μου έχουν συμβεί τα τελευταία 7-8 χρόνια, λες και τα φτιάχνουν με σάλιο. Άντε, σειρά του Εnermax τώρα...

Δημοσ.

Ένα hec "πήρε" το mobo μου μετά από σημάδια κούρασης οπότε θαρρώ πολύ καλύτερη η δικιά σου κατάληξη. Το hec το ανάστησα σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την εργοστασιακή (ποιότητα κατασκευής) αλλά το mobo με χαιρετά από τα 6 πόδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

εχω προβλημα με το πληκτρολογιο.εχθες σταματισε να λειτουργει για λιγο.αλλα εκανα επανεκκίνηση κ ολα καλα.σημερα εγινε το ιδιο και δεν λειτουργει καθολου. άλλαξα θυρα usb και μου λεει οτι εντοπίστηκε άγνωστη συσκευη..

γενικα εχω προβλημα κ με το ποντικι καθως καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη δεν δουλευει το ποντικι και βγαζω λιγο το usb και το ξαναβαζω για να το αναγννωρισει.. επισηςς κανει διπλο κλικ μονο (χωρις να φτανε οι ρυθμμισεις ποντικου τις ειναι λιγο πιο δεξια απο τη μεση)

γνωριζετε να μ πειτε καποια λυση;

ευχαριστω εκ των προτερων

Επεξ/σία από eliria
Δημοσ.

Μπορεί και εσύ να έχεις προβλήματα με το τροφοδοτικό. Επίσης μπορεί υπάρχει πρόβλημα με το motherboard και τις θύρες USB. To ότι σου έγραψε πως εντοπίστηκε νέα συσκευή σημαίνει ότι το πρίζωσες σε άλλη θύρα;

Με αυτούς τους διαβόλους δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος. Τα δικά μου προβλήματα συνεχίστηκαν μέχρι σήμερα. Ενώ το scanner δούλεψε κανονικά από την αρχή, είχα προβλήματα με τους δύο εξωτερικούς HDD μου. Έχω δύο enclosures, δύο δίσκους, 3 PC και πάνω από 10 διαφορετικά καλώδια. Χρειάστηκα λοιπόν μία ολόκληρη εβδομάδα και άπειρες αλλαγές ανάμεσα σε κουτιά, καλώδια και δίσκους για να καταφέρω να δουλέψουν όλοι μου οι σκληροί σε όλα τα μηχανήματα. Τα καλώδια USB τελικά είναι μεγάλη πίκρα και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν κάποιο είναι ποιοτικό ή όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...